American football NFL kijken met een VPN in 2022

NFL kijken. De competitie wordt iedere week intenser. Je kunt gewoon niet één game van de American Football NFL missen of je mist ineens heel veel.

Of je nu de voorkeur geeft aan NFL Redzone of NFL Game Pass, wij weten hoe je online gratis naar de NFL kunt kijken. Geniet van de hype en sensatie van de American Football NFL met onze tips over hoe je NFL-streams gratis kunt bekijken met een NFL VPN.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Bijgewerkt:  16 januari, 2022

Restricties omzeilen met een VPN om American football NFL te kijken

Gratis live stream NFL kijken op mobiele apparaten

Dankzij Verizon kan iedereen de Super Bowl, playoffs en volledige verslaggeving van de wedstrijden gratis bekijken. Wie je provider ook is, je kunt gratis online naar NFL kijken op je mobiel. Volg gewoon de eenvoudige stappen hieronder:

 • Installeer een NFL VPN op je Android- of iOS-telefoon.
 • Maak verbinding met een server in de VS waar de American Football NFL momenteel wordt uitgezonden.
 • Download de NFL Mobile-app vanuit de Play Store of App Store.
 • Open de app en voila, gratis NFL-streaming.

Met welke VPN kun je NFL streamen 2022

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Gratis NFL kijken op Twitch 2022

Twitch, een livestream-service, wordt gesubsidieerd door Amazon. Maar je hoeft geen Prime-lidmaatschap te hebben om naar NFL wedstrijden te kijken. Gelukkig voor jou zendt Twitch donderdagavonden gratis American Football NFL uit. Wil je NFL kijken zonder iets te betalen? Volg deze stappen:

 • Download een NFL VPN voor jouw apparaat.
 • Maak verbinding met een server in de VS.
 • Ga naar Twitch Prime video waar ze American Football NFL streamen.
 • Elke donderdag kan je gratis NFL kijken.

Gratis NFL wedstrijden kijken op Amazon 2022

Naast de gratis Thursday Night American Football NFL op Twitch, kan je met Amazon Prime alle doordeweekse wedstrijden bekijken. Als je een Amazon Prime-abonnement hebt, is er ook een gratis proefperiode van 30 dagen, waarmee je NFL wedstrijden gratis kunt bekijken.

Om de NFL wedstrijden Live stream op Amazon Prime te bekijken, doe je het volgende:

 • Neem een NFL VPN service op al jouw apparaten.
 • Maak verbinding met een server in de VS.
 • Ga naar de Amazon Prime-website en meld je aan voor de gratis proefperiode van 30 dagen.
 • Gratis  NFL  kijken online.

NFL wedstrijden kijken via DAZN (Canada) 2022

Als je nog steeds op zoek bent naar meer nieuwsupdates, video-hoogtepunten, fantasy-ranglijsten en meer, hebben we de oplossing. Een DAZN-abonnement heeft alles wat je nodig hebt. Het is alsof je NFL RedZone, NFL Sunday Ticket en NFL Network hebt in één abonnement.

Volg deze stappen om de ultieme NFL ervaring te krijgen:

 • Installeer een NFL VPN service op jouw apparaat.
 • Maak verbinding met een server in Canada.
 • Ga naar de DAZN-website en meld je aan voor de gratis proefperiode.
 • Ontvang gratis jouw dosis NFL wedstrijden.

Wil je weten welke VPN-services goed werken met DAZN? Lees mijn artikel om erachter te komen

Gratis live NFL-streaming met andere methoden

Er zijn veel streaming services waarmee je de games ook gratis kunt bekijken. Het beste van alles is dat deze services een gratis proefperiode van 7 dagen bieden. Dus als je elke week een van deze services gebruikt, heb je meer dan één maand gratis NFL-streaming.

Om gebruik te maken van deze services, voer je de volgende stappen uit:

 • Installeer een NFL VPN op jouw apparaat.
 • Maak verbinding met een server in de VS.
 • Meld je aan voor de gratis proefversie van 7 dagen op deze streaming diensten: Hulu, YouTube TV, DirecTV, SlingTV en PlayStation Vue.
 • Bekijk American Football gratis.

Niet alle VPN-services zijn hetzelfde. Sommige VPN-services staan ​​streaming toe, sommige werken goed, anderen niet. In dit artikel vind je de streaming diensten die goed werken.

Vermijd black-outs tijdens NFL-streams

Het mooie van NFL Game Pass is dat het overal ter wereld toegankelijk is. Het vervelende deel is dat de Amerikaanse versie je niet toestaat om NFL live streams te bekijken. En sommige wedstrijden zijn geblokkeerd in Europa . Als je buiten de VS en Europa woont, hoef je je nergens zorgen over te maken. Maar als je dat doet, volg dan deze stappen, zodat je American Football NFL kunt bekijken, waar je ook bent.

Om blokkades te voorkomen tijdens het kijken naar NFL, doe je het volgende:

 • Installeer een NFL VPN op al je apparaten.
 • Maak verbinding met een server die zich niet in de VS of Europa bevindt.
 • Ga naar de NFL Game Pass-website en meld je aan voor Season Plus.
 • Je kunt nu naar alle NFL wedstrijden kijken zonder onderbrekingen .

Als het op streaming aankomt, is een NFL VPN onmisbaar. Het heeft tal van voordelen voor je, waaronder privacybescherming, het verwijderen van censuur en het omzeilen van geo-restricties. Als je meer wilt weten over de reden waarom een ​​NFL VPN tijdens het streamen van belang is, lees dan mijn informatieve handleiding.

NFL Game Pass-verschillen

Hoewel het klopt dat NFL Game Pass toegankelijk is in veel landen zoals Canada, Australië, Duitsland en de VS, zijn er bepaalde beperkingen. Je moet echter niet beperkt zijn tot wat je kunt bekijken, alleen vanwege jouw locatie, toch?

De Internationale NFL Game Pass heeft toegang tot NFL RedZone, NFL Films en NFL Network. Er is ook een functie “Volg je team” waar je kunt afstemmen op de NFL wedstrijden van het pre-seizoen en reguliere seizoen van je favoriete team. De internationale Game Pass biedt een 7 dagen gratis proefversie voor het all-games-pakket.

De US Game Pass biedt pre-season games, reguliere seizoensherhalingen en de all-22 coaches-film. Het biedt geen livestreaming van normale en post season games. Kijkers in het Verenigd Koninkrijk of Ierland kunnen ook blokkades ervaren bij sommige games. Ononderbroken NFL kijken kan ook , als je je abonneert op DAZN voor de volledige NFL-ervaring.

Om je Game Pass-problemen op te lossen, is de oplossing heel eenvoudig: haal een NFL VPN-service en maak verbinding met een niet-Amerikaanse server, bij voorkeur een Canadese server.

Klaar voor de Super Bowl 2022?

Ik weet dat je uitkijkt naar de Super Bowl, want dat doe ik ook. Om ervoor te zorgen dat je je favoriete team ononderbroken kunt blijven volgen, heb ik maar één woord voor je: VPN.

Vergeet geografische restricties en locatie fouten. Met een NFL VPN kun je de Super Bowl live streamen, waar ter wereld je ook bent. Voor meer informatie hierover, bekijk onze handleiding over hoe je de Super Bowl online kunt bekijken.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl