Hoe je kijk livestream NFL in 2024

NFL kijken Nederland.  De competitie wordt iedere week intenser. Je kunt gewoon niet één game van de American Football NFL missen of je mist ineens heel veel.

Of je nu de voorkeur geeft aan NFL Redzone of NFL Game Pass, wij weten hoe je online gratis naar de NFL kunt kijken. Geniet van de hype en sensatie van de American Football NFL met onze tips over hoe je NFL-streams gratis kunt bekijken.

Probeer nu
NFL kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de NFL streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt op: 19 april 2024

De beste streaming-sites voor NFL Nederland

 • NFL GamePass

Hoewel het klopt dat NFL GamePass toegankelijk is in veel landen zoals Canada, Australië, Duitsland en de VS, zijn er bepaalde beperkingen. Je moet echter niet beperkt zijn tot wat je kunt bekijken, alleen vanwege jouw locatie, toch?

De Internationale NFL Game Pass heeft toegang tot NFL RedZone, NFL Films en NFL Network. Er is ook een functie “Volg je team” waar je kunt afstemmen op de NFL wedstrijden van het pre-seizoen en reguliere seizoen van je favoriete team. De internationale Game Pass biedt een 7 dagen gratis proefversie voor het all-games-pakket.

De US Game Pass biedt pre-season games, reguliere seizoensherhalingen en de all-22 coaches-film. Het biedt geen livestreaming van normale en post season games. Kijkers in het Verenigd Koninkrijk of Ierland kunnen ook blokkades ervaren bij sommige games.

nfl nederland

Om je NFL GamePass Nederland problemen op te lossen, is de oplossing heel eenvoudig: haal een NFL VPN-service en maak verbinding met een niet-Amerikaanse server, bij voorkeur een Canadese server.

 • ESPN

Een andere manier waarop je nfl kijken kan is via de streaming diensten van de ESPN. Om de NFL livestream van deze dienst wilt kijken heb je wel een abonnement nodig. Je kan ervoor kiezen om een maandelijks of een jaarlijks abonnement af te sluiten! Wanneer je dit doet, heb je overal in de verenigde staten toegang tot de stream. Het wordt echter een probleem wanneer je je buiten de verenigde staten bevindt!

De beste gratis sites om de NFL livestream te kijken

 • Yahoo Sports App

Ik weet dat je graag de NFL Nederland wilt kijken, maar dat je hier ook liever niet voor zou willen betalen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een gratis oplossing voor jou! Deze heb ik ook gevonden. Als je je in de verenigde staten bevindt, kan je gratis naar de livestream NFL kijken via de diensten van de Yahoo Sports app.

De Yahoo Sports app is een gratis app waarmee je in de verenigde staten naar de NFL livestream kan kijken. De app werkt wel alleen in de VS, daarom raad ik je aan om gebruik te maken van een VPN zodat je naar de NFL Nederland kijken kan!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Geo-restricties van NFL Nederland livestreams

Veel mensen willen naar de NFL buiten de verenigde staten kijken, maar ik weet dat je dan waarschijnlijk een gelijkaardige melding als deze zult krijgen: “Deze content is niet beschikbaar in het land waar je je bevindt“. Wanneer dit gebeurt zul je niet naar de wedstrijd kunnen kijken!

nfl livestream

Dit bericht betekent dat de uitzenders van de livestream de rechten niet hebben om deze content uit te zenden waar jij je bevindt. De website zal de locatie van jouw IP-adres controleren om erachter te komen waar jij je bevindt. Als dit buiten de toegestane zone is, zullen de geo-blokkers van de website de toegang tot deze stream weigeren.

Ik weet dat het jammer is dat je niet naar de normale streams zou kunnen kijken, daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor dit probleem en deze heb ik gevonden: Maak gebruik van een VPN!

Gratis NFL livestream kijken op mobiele apparaten

Wil je graag naar de NFL kijken van waar je ook bent? Ik heb de oplossing voor je gevonden: dankzij Yahoo Sports app kan iedereen de Super Bowl, playoffs en volledige verslaggeving van de wedstrijden gratis bekijken. Wie je provider ook is, je kunt gratis online naar NFL kijken op je mobiel. Volg gewoon de eenvoudige stappen hieronder:

 1. Kies en abonneer je op de vpn. Ik raad aan ExpressVPN
 2. Installeer een VPN voor jouw apparaat en je Android- of iOS-telefoon waarmee je naar de NFL nederland kan kijken.
 3. Maak verbinding met een server in de VS waar de American Football NFL momenteel wordt uitgezonden.
 4. Download de Yahoo Sports app vanuit de Play Store of App Store.
 5. Open de app en voila, gratis NFL-streaming.

Vermijd black-outs tijdens NFL-streams

Het mooie van NFL Game Pass is dat het overal ter wereld toegankelijk is. Het vervelende deel is dat de Amerikaanse versie je niet toestaat om NFL live streams te bekijken. En sommige wedstrijden zijn geblokkeerd in Europa . Als je buiten de VS en Europa woont, hoef je je nergens zorgen over te maken. Maar als je dat doet, volg dan deze stappen, zodat je NFL kijken Nederland of van waar je ook bent.

Om blokkades te voorkomen tijdens het kijken naar NFL, doe je het volgende:

 1. Kies en abonneer je op de vpn. Ik raad de volgende VPN aan om naar de nfl kijken ExpressVPN
 2. Installeer een NFL VPN op al je apparaten.
 3. Maak verbinding met een server die zich niet in de VS of Europa bevindt zoals Canada of een server binnen Nederland als je gebruik maakt van ESPN streaming diensten!
 4. Ga naar de NFL Game Pass-website en meld je aan voor Season Plus 
 5. Je kunt nu naar alle NFL Nederland wedstrijden kijken zonder onderbrekingen .

Als het op NFL kijken aankomt, is een NFL VPN onmisbaar. Het heeft tal van voordelen voor je, waaronder privacybescherming, het verwijderen van censuur en het omzeilen van geo-restricties. Als je meer wilt weten over de reden waarom een ​​VPN tijdens het streamen van belang is, lees dan mijn informatieve handleiding.

Probeer een VPN gratis uit om naar de NFL kijken Nederland.

Heb je een abonnement op een NFL livestream en wil je graag NFL kijken Nederland, dan kan het vaak zijn dat geo-restricties de toegang tot deze stream blokkeren. Wanneer je zoekt naar een VPN om deze restricties te omzeilen raad ik aan om weg te blijven van de “gratis” VPNs. Deze zijn namelijk niet veilig en zullen je internet gebruik opnemen om door te verkopen aan derde partijen zodat zij deze informatie kunnen gebruiken om je gepersonaliseerde advertenties te sturen! Ook andere persoonlijke gegevens zoals log-ins of betalingsgegevens kunnen worden opgenomen en doorverkocht worden aan mensen met slechte bedoelingen.

Indien je naar wilt kijken naar de NFL Nederland, raad ik de diensten van ExpressVPN aan! Met deze dienst hebben nieuwe klanten namelijk de mogelijkheid om de diensten van een betaalde VPN, zonder risico uit te testen! Deze organisatie biedt namelijk een 3o dagen geld-terug garantie waarmee je zonder problemen de VPN 30 dagen gratis kan uitproberen!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Met welke VPN kun je NFL Nederland streamen 2024

Ik weet dat wanneer je op zoek gaat naar een VPN om naar de NFL livestream te kunnen kijken, dat je een hele hoop verschillende opties krijgt waar je uit kan kiezen! Om je te helpen bij de keuze van welke VPN het beste is zodat jij live de NFL kijken kan, heb ik verschillende VPN diensten met elkaar vergeleken en uitgetest.

Met de resultaten van de testen om de NFL livestream te kunnen kijken met een VPN heb ik de volgende lijst kunnen maken.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Zoals je kan zien zijn de diensten van ExpressVPN de beste diensten om naar de NFL kijken Nederland. Deze VPN scoort namelijk het beste op alle testen die ik heb uitgevoerd om te kunnen kijken naar de NFL Nederland!

De voordelen van VPN’s

Naast het NFL kijken Nederland, zijn er nog een aantal andere dingen die je kan doen wanneer je gebruik maakt van een VPN dienst. Zo zul je de content kunnen ontgrendelen van verschillende populaire streaming diensten zoals Netflix en Hulu. Gebruik maken van een VPN is dus veel meer dan  NFL streaming diensten ontgrendelen, maar ik weet dat dit het belangrijkste voor je is!

nfl kijken

Ik moet je ook laten weten dat wanneer je gebruik maakt van een VPN om de de superbowl of nfl Nederland te kijken, je persoonlijke gegevens een stuk veiliger zullen zijn. Dit komt doordat een VPN dienst al je gegevens versleuteld zodat derde partijen niet aan je informatie kunnen. Ook zal je IP-adres worden gewijzigd waardoor derde partijen ook je locatie niet kunnen achterhalen. Ik raad het gebruik maken van een VPN ook aan als je vaak gebruik maakt van openbare netwerken. Voor meer informatie hierover, bekijk onze handleiding over hoe je de Super Bowl online kunt bekijken.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Klaar voor de Super Bowl 2024?

Ik weet dat je uitkijkt naar het american football kijken in Nederland, maar als je dit wilt doen zonder je zorgen te hoeven maken, raad ik het gebruik van een VPN aan! Je hebt namelijk verschillende betaalde en gratis diensten waar je gebruik van kunt maken om de NFL kijken Nederland. Het enige nadeel is dat je om deze diensten te gebruiken je in Amerika moet bevinden.

Dit is waar de VPN diensten in het spel komen, zo kan je de NFL Nederland kijken door met de VPN dienst je locatie van je IP-adres aan te passen! Op deze manier kan je elke nfl livestream ontgrendelen, het enige wat je moet doen is de server van je VPN aanpassen naar een server in een land dat binnen de geo-restrictie van de nfl livestream ligt.

Indien je dit niet zou doen, zul je nooit de nfl nederland kunnen kijken! Dit komt door de geo-restricties van de streaming diensten. Wanneer je buiten de toegestane zone zit, zullen de geo-blokkers van de nfl livestream de toegang tot deze stream blokkeren.

Weet je niet welke VPN je best kan gebruiken om NFL kijken Nederland? Geen enkel probleem, ik heb verschillende diensten uitgetest en raad de VPN van ExpressVPN aan!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl