NL ziet buitenland kijken | Met een VPN aanbieder

NLziet buitenland kijken is geen probleem wanneer je een VPN abonnement afsluit. Hiermee omzeil je de geografische blokkade, zodat NLziet buitenland mogelijk wordt.

Bijgewerkt: 9 juli, 2024

Probeer nu
NLziet buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de NLziet streams ontgrendelen in het buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

NLziet

NLziet is een samenwerkingsverband van SBS, NPO en RTL. Oneindig online tv-kijken naar series, drama, talk shows, documentaires, reality, actualiteit en amusement van de twaalf grote Nederlandse kanalen. Er is altijd iets te kiezen voor jong en oud. NL ziet buitenland kijken zal geen probleem meer zijn op vakantie.

De beste VPN voor NLziet buitenland kijken

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9
Nederlandse tv in het buitenland

Door een Europese wetswijziging die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt en maar binnen Europa blijft.

Ga je buiten Europa zal je nog steeds een een VPN aanbieder nodig hebben.

NL ziet buitenland kijken

Het is natuurlijk geen probleem deze streaming gigant binnen Nederlandse landsgrenzen te ontvangen. Het probleem begint wanneer je NLziet in het buitenland wilt ontvangen. We krijgen dan te maken met de afkoop van de televisierechten voor online gebruik. Deze aanbieder van Nederlandse tv is dus op papier verplicht iedereen die van buitenaf inlogt te blokkeren, omdat het aanbod niet buiten Nederland bekeken mag worden (NLziet in het buitenland kijken kan niet). Ze kunnen dit makkelijk zien omdat het dan zal gaan om een buitenlands IP-adres. Gelukkig kunnen we dit omzeilen met een VPN aanbieder, deze zal een Nederlands IP-adres verzorgen.
NLziet buitenland kijken

NLziet in het buitenland kijken

Ik heb meerdere keren contact met ze hierover gehad en NL ziet is hier open in. Ze geven duidelijk aan dat, wanneer je in het buitenland zit, je gewoon een VPN moet gebruiken, zodat je de applicatie gewoon kunt open en NL ziet in het buitenland kijken.

Dit is logisch want ze moeten natuurlijk ook abonnementen verkopen en vanuit de expat hoek zal er zeker veel behoefte zijn naar streaming sites als deze. Ziggo Go is hier een goed voorbeeld van. Het is alleen bijna onmogelijk hier een Ziggo GO abonnement af te sluiten wanneer je geen vaste aansluiting hebt. Ik gebruik dan ook de inloggegevens van een vriend. Dit, in combinatie met een VPN, geeft Ziggo Go openen wanneer je in het buitenland zit ook geen probleem meer.

Een betere oplossing is NL ziet.  Je kan hier zonder vaste aansluiting en een vast adres een abonnement afsluiten. Ideaal voor mensen die zich buiten NL bevinden. Het maakt niet uit waar je zit om NLziet in het buitenland te open. Op vakantie of wonende in het buitenland. Nu hoef je niets meer van de Nederlandse tv online programmering te missen.
NLziet buitenland kijken

NLziet in buitenland kijken

NLziet in het buitenland met VPN

Zoals ik al eerder schreef is er een geo-blokkade waardoor het onmogelijk is deze websites te openen. Dit is alleen maar mogelijk met een Nederlands IP- adres verzorgt door een zogenaamde VPN-aanbieder, zodat NL ziet in het buitenland streamen geen probleem meer is.

Met een VPN omzeil je dus deze blokkade en houd je je echte locatie verborgen, maar de aanbieder doet nog veel meer. Je gehele communicatie wordt versleuteld waardoor het onmogelijk wordt voor derde deze te ontcijferen.

De oorsprong van de technologie ligt bij het leger. Deze wilde communiceren met andere leger units zonder dat de vijand het mogelijke strijdplan zou kunnen onderscheppen. In theorie is de versleutelde verbinding dan ook te ontcijferen, echter dit is zo lastig dat wanneer je het bericht wilt ontcijferen je hier veel manuren aan kwijt zal zijn. De oorlog is dan waarschijnlijk al verloren of gewonnen. Hierna werd de versleutelde verbinding populair bij het bedrijfsleven. Nu konden werknemers veilig communiceren met het bedrijf wanneer ze op pad waren of thuis werkten. Ongeveer sinds 2007 is de VPN bekend bij het grote publiek omdat het zoveel voordelen heeft m.b.t. bescherming van de persoonlijke internetomgeving.

De technologie kan vandaag zeer nuttig zijn in onze eigen leefomgeving, omdat hackers steeds slimmer worden maar ook onze internet serviceprovider (ISP) kijkt mee wat wij allemaal uitspoken op het internet. Niets is meer veilig en iedereen kijkt mee en kan deze informatie weer tegen je gebruiken. Wanneer je niets te verbergen hebt leef je in een droomwereld want iedereen heeft iets te verbergen. Ook al lijkt het nu niet belangrijk het internet vergeet niets en zeer subjectief.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Wat kost een privacy en bescherming aanbieder om NL ziet buitenland te kunnen openen

Een versleutelde verbinding hoeft niet veel te kosten. Je kan rekenen op zo’n 3-10 USD per maand. De prijs zal afhankelijk zijn van het abonnement wat je kiest. Het is heel simpel kies je een maand dan ben je super duur uit, ga je voor een jaar of meer dan kost de versleutelde verbinding maar een paar euro per maand.

Ik raad je dus aan voor een zo lang mogelijk traject te gaan omdat er ook mogelijkheden zijn de applicatie te delen met vrienden en familie. Nu ben je nog goedkoper uit. Bij de meeste aanbieders is er de mogelijkheid de aanbieder te testen voor 3-30 dagen. Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug. Dit zegt veel over de provider. Ze geloven in zichzelf en het product wat ze verkopen.

Conclusie: NLziet in het buitenland kijken

De conclusie van de artikel “NLziet in het buitenland kijken” is heel simpel. Wil je NL ziet buitenland kijken dan zal je een VPN abonnement moeten afsluiten. Dit hoeft je geen bergen met geld te kosten omdat er betaalbare oplossing op de markt te vinden zijn. Ik raad je dan ook voor een van de aanbieders te gaan die ik heb onderzocht heb voor je. NLziet in het buitenland kijken zal een van de voordelen zijn van de versleutelde verbinding.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

2 Opmerkingen
 1. Hoi,

  ik heb het idee dat ze bij Nlziet wel degelijk iets doen met het actief blokkeren van VPN service. Ik woon in de verenigde staten en gebruik NordVPN voor Videoland en Netflix. Gewone live streams werken prima maar bepaalde content zoals Louis Theroux krijg ik met nordvpn niet aan de praat. Ik heb een ticket geopend bij ze. Misschien helpt dat. Het werkt wel met een VPN naar een glasvezel verbinding van een vriend vanmmij in Amsterdam

  • Hi Martijn,

   Ik heb zelf contact gehad met NLziet en ze vertelde mij zelf per chat dat ik een aVPN moest gebruiken.

   Groeten,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl