<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">NORDVPN VOOR IOS 7 | DE APP OP DE IPHONE | De Beste VPN NL

NORDVPN VOOR IOS 7 | DE APP OP DE IPHONE

NORDVPN voor IOS 7 is er voor de iPhone. De interface is eenvoudig en makkelijk te bedienen. Door middel van een video wordt het gebruiksgemak getoond.

Nadat we een algemeen artikel hebben geschreven over NordVPN. Nemen we nu NordVPN voor iOS 7 onder de loep, verwacht echter geen vuurwerk van deze App. Ik was dus best een beetje teleurgesteld aangezien ik zeer tevreden was over de de interface en gebruikersgemaken van NordVPN voor de Windows variant.

NORDVPN VOOR IOS 7

De app, NORDVPN VOOR IOS 7 is van  het type “Old school”. De interface voldoet niet aan de behoeft die wij willen en verwachte van een VPN App. Wij willen een VPN App die gebruiksvriendelijk is, snel in gebruik en waar we onze inlog locaties makkelijk kunnen beheren.

In feite is het alleen maar een installering  NORDVPN VOOR IOS 7 en helaas alleen compatibel vanaf iOS 7 en hoger, effectief het uitsnijden van de oude apparatuur, dat is verschoonbaar indien de app was geweest van een hoge standaard, maar voor een eenvoudige installer ik een betere compatibiliteit zou hebben verwacht.

NORDVPN FOR IOS 7+

NORDVPN VOOR IOS 7

De procedure is eenvoudig en lekker basic, wanneer je de app uit de Apple winkel hebt geïnstalleerd kan je inloggen met het lidmaatschap wat je juist hebt gemaakt op website NordVPN,  we zullen nu 2 tabbladen zien.

SERVER EN PROFILE.

De samengevat zien we 3 zaken op ons profiel, de gebruikersnaam, de locatie en de duur van de huidige.

In het tabblad servers hebben we de server de status van alle servers, echter wanneer we klikken maken we geen verbinden het openen slechts een popup welke ons vertelt dat we alle profielen kunnen installeren.

NORDVPN VOOR IOS 7

We accepteren natuurlijk en worden op onze iOS 82 verbinding optie profielen geïnstalleerd.

De profielen zullen soort NORDVPN worden genoemd – Australië # 1 ect.

Om verbinding te maken gaan we  simpelweg naar de instellingen van de VPN en selecteert je het gewenste profiel en klik op CONNECT.

Het is handig dat allen profielen zijn voorgeïnstalleerd het bespaart ons tenslotte tijd, echter het maakt het overzicht in de lijst van profielen niet echt makkelijker op. Dit is niet handig voor iemand zoals ik die veel VPN’s op zijn telefoon heeft staan.

Enkele interessante VPN aanbieders

 

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl