<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">De NordVPN review is een zeer uitgebreide samenvatting | debestevpn.nl

NordVPN, review 2020

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

25 Opmerkingen
 1. NordVPN heeft een uitstekende Android app, dus geen handmatig configureren.

 2. ik heb dit genomen voor de amerikaanse series op netflix maar zo als ik begrepen heb kan dit niet op deze vpn site

 3. NordVPN of ExpressVPN?
  Voor Kodi gebruik streamen van films, internetten computer etc.

 4. Hallo ik ben een beetje de weg kwijt met al deze mooie informaties, maar laat ik het gewoon vragen waar ik aan goed doet. Mijn doelstelling is om met de camper door geheel zuidwest en noord Europa te trekken. Uit ervaring van andere Camperaars is het gebruik van een satelliet in het verre zuiden en noorden niet optimaal, schotel moet vrij groot zijn en dan nog! Ik heb gekozen voor te streamen via wifi (beveiligd) of data, dit bevalt mij zeker in combinatie met antenne/signaalversterker. Maar toch wil ik meer, zeker in de avonden lijkt optimaal om gebruik te maken van mijn Ziggo co of TVblik. Tevens wil ik veiligheidsbescherming voor buitenaf, op mijn dataverkeer, en GSM. Kunt u mij aangeven wat ik hiervoor nodig hebt voor een langer verblijf in het zuiden of noorden van EU, buiten mijn T-mobile abonnement ?

  • Hoi Rémie,

   Interessante vraag! Ik heb geen ervaring met het T-mobile abonnemnet, maar om te kijken of het werkt zal je een VPN-server moeten aanschaffen. Express of NordVPN zijn hiervoor goede keuzes. Nu is het even afhankelijk wanneer je gaat. Ik je nog twee maanden voordat je gaat zou ik eerst een abonnement afsluiten voor een van de twee, een jaar abonnement. Beide aanbieders hebben een 30 dagen geld terug garantie mocht het T-mobile abonnement niet werken.

   Hoe test je het dan uit nou gewoon via de VPN service contact maken met een NL server en inloggen op Ziggo GO. Wanneer dit werkt zal het ook werken in het buitenland. Je zal zeker moeten testen omdat mijn locale buitenland abonnement niet werkt, maar mijn Wifi setup in Zuid Spanje prima werkt.

   Groetjes,
   Mike

 5. Hoi DeBesteVPN,

  als je een vpn hebt kun je dan ook naar series op bijvoorbeeld freeform , hbo, hulu of fox komen om te kijken? dus echt de amerikaanse websites voor series die niet op netflix komen? net als dat in nederland je rtl gemist hebt.

  • Hoi,

   Het klopt precies wat je zegt. Met een VPN zal het lijken alsof je in de USA zit? Niet elke VPN is hiervoor geschikt omdat je als VPN moet investeren in je infrastructuur. Je kan begrijpen dat niet elke tv zender zit te wachten op bezoekers van buitenaf en ze doen daarom ook alles aan dit te blokkeren.

   ExpressVPN en NordVPN zijn de beste keuzes echter niets is 100%.

   Speciale kortingscode:

   Succes,
   Mike

 6. hoi debestevpn,
  heeft vpn ook nog gevolgen voor internetbellen met vast telefoonnummer?

 7. Nordvpn genomen met een duur abonnement. Maar Netflix wil er niet op draaien. Hij geeft aan dat er een vpn gedetecteerd is. Helppp !!

  • Hoi,

   Geen nood! Wil je Netflix USA openen. Je zal de goede server moeten kiezen en deze is voor Netflix USA de volgde: #983 (Amerika). Laat mij even weten of deze werkt mocht dit niet zijn ga ik het onderzoeken voor je. Je hebt goed gedaan NordVPN te kiezen is een hele goede dus geen paniek 😉

   Groeten Mike

 8. interresant artikel, maar ik mis eigenlijk welke nederlandse server nou de beste is om vanuit het buitenland de nederlandse netflix te bekijken. Ik woon in duitsland, heb nu NordVPN , maar lang niet alle nederlandse VPN servers werken goed met netflix. OF ik heb nog steeds de duitse netflix, dus geen nl ondertitels, alleen duits, OF hij yegt dat er een VPN is gedetecteerd. Dit geldt trouwens vooral voor mijn Wetec Android plazer, op de PC werkt het wel beter.

  • Hi,

   Het blijft altijd lastig voor een VPN aanbieder een constante connectie te garanderen. Het is wel zo dat ik persoonlijk de beste ervaring heb met ExpressVPN. Deze is het stabielste. Mbt ondertiteling niet alle films hebben NL ondertiteling helaas…

   Groeten,
   Mike

 9. Na installatie op Windows10 laptop geen toegang meer tot mijn andere devices in mijn thuisnetwerk.

  Oplossing?

  • Hi Hans,

   Bedankt voor je email. Helaas heb ik hier geen oplossing voor. Het zal even het internet afzoeken zijn want je bent zeker niet de enige met dit probleem.

   Groetjes,
   Mike

 10. Hoi Mike,

  Ik maak vaak gebruik van torrents (binnen en buitenland) en sites waar je rarbestanden kunt downloaden
  Ik ben een leek wat betreft VPN maar NorthVPN lijkt voor mij voor mij interessant qua bescherming en snelheid.
  – Als je de software van NorthVPN voor windows 10 op PC hebt geinstalleerd kun je dan het beste de standaard instellingen handhaven of veranderingen doorvoeren?
  – verder vraag ik me af als je op torrentsites al onder je IP actief bent geweest of het dan nog zin heeft om onder die accounts door te gaan, je IP is er immers bekend en kan gekoppeld worden onder je accountnaam ook al ben je overgegaan op een vpn ip.
  – verder moet je je overal aanmelden met een mailaccount echter daar heb je ook hetzelfde verhaal en zou je wellicht ook eerst een nieuwe moeten aanmaken met VPN.

  • Hoi Kees,

   Ter bescherming van je identiteit kan het het beste inderdaad nieuwe accounts aanmaken. Om optimaal gebruik te maken van NordVPN zal ik je ook aanraden de VPN veranderingen te laten doorvoeren. Wanneer ik de VPN er weer af haal van mijn Mac heb ik nooit nog geen problemen gehad.

   Veel plezier!
   Mike

 11. Hoi Mike,
  Wij verblijven ongeveer 4 maanden per jaar in Turkije. We hebben daar internet verbinding via Alanyanet, een provider die het internetsignaal via de lucht verstuurd naar onze antenne. De snelheid van deze provider is laag. We willen Nederlandse uitzending gemist kunnen kijken en de turkse censuur omzeilen. Wat raad je ons aan?

  • Hoi Jan,

   Ik heb altijd problemen met uitzending gemist wanneer er een trage verbinding is. Probeer het met een Ziggo account, misschien mag je er een lenen van een vriend? Dit is de beste oplossing qua snelheid. Je zou ook kunnen streamen via de mobile telefoon wanneer de prijs goed is met een locale kaart.

   Groeten,
   Mike

 12. Ik zit in Panama en heb een abonnement op Nordvpn afgesloten. Het ip adres geeft aan dat ik in Nederland zit dus dat werkt, ik kan echter geen Ziggo en Netflix krijgen. Wat doe ik fout???

  groet,
  Laurens

 13. Bedankt voor de goede uitleg. Ik heb Nord aangeschaft en ben zeer tevreden

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl