Hoe kun je NOS kijken in het buitenland in 2024

Jammer genoeg is het niet mogelijk om overal ter wereld NOS te kijken. Wil je ook met volle teugen genieten van NOS kijken in het buitenland, ongeacht waar je bent? Maak dan je digitale locatie anoniem, zodat je toegang hebt tot meer online content dan ooit tevoren.

Probeer ExpressVPN!
Kies voor ExpressVPN om NOS overal te kunnen kijken, met 49% korting

Via ExpressVPN heb je, ongeacht tijd of plaats, toegang tot al je favoriete NOS momenten. Kies voor een razendsnelle, betrouwbare en veilige server.

Bijgewerkt op: 12 juli 2024

Waarom NOS in buitenland kijken niet mogelijk is

Streamen is beperkt wegens televisierechten. De uitzender dient zich te houden aan geografische restricties om de contracten met de programmamakers te respecteren. Vandaar dat NOS kijken vanuit het buitenland niet zomaar mogelijk is.

Geografische blokkades ontstaan doordat je IP adres wordt getraceerd, waarmee je locatie wordt gevonden. Met een buitenlands IP adres, is dit probleem echter niet opgelost; het is alsnog onmogelijk om daarmee NOS kijken in buitenland te deblokkeren.

NOS in buitenland kijken

Wat je namelijk wel nodig hebt, is niet een buitenlands maar een anoniem IP adres. Je krijgt toegang tot een anoniem netwerk door het toepassen van een goede en betrouwbare VPN. Zo deblokkeer je NOS in buitenland kijken. Daarmee verberg je namelijk je IP adres en kun je anoniem op het internet surfen, waardoor NOS online kijken overal mogelijk wordt gemaakt. Op het moment dat je een VPN inschakelt, omzeil je geografische restricties.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Stappenplan voor NOS buitenland kijken

Ik bied je graag een stappenplan aan om livestream NOS overal ter wereld te kunnen kijken. Zo blijf je ook altijd op de hoogte van Nederlands nieuws en kun je NOS online kijken. Aangezien NOS uitsluitend in Nederland wordt uitgezonden, dien je een Nederlandse server te selecteren. Hieronder vind je een overzichtelijk stappenplan, die je gemakkelijk kunt uitvoeren om NOS kijken in buitenland mogelijk te maken:

  1. Kies niet lukraak voor een VPN aanbieder, maar kies voor de veilige en betrouwbare ExpressVPN. Zo weet je zeker dat je goed zit voor NOS kijken in buitenland.
  2. Download je VPN op je laptop, smartphone of op een ander apparaat. De meeste aanbieders – zo ook ExpressVPN – bieden ook gebruiksvriendelijke apps aan.
  3. Maak verbinding met een VPN op de locatie waar het aanbod van NOS beschikbaar is (in dit geval Nederland). Kies daarom voor een Nederlandse server voor NOS online kijken.
  4. Na het verbinden met een Nederlandse server, ben je nu niet meer gebonden aan je fysieke locatie. Voel je vrij om alle content op de NOS website te bekijken!

Met een VPN, kun je genieten van live NOS kijken – waar en wanneer je maar wilt.

Probeer VPN gratis uit

Probeer de gratis proefperiode van ExpressVPN uit. NOS online kijken kan razendsnel vanuit alle uithoeken van de wereld worden gedaan. Met ExpressVPN, is NOS kijken in het buitenland mogelijk. Kies niet voor een gratis VPN aanbieder. Er zit namelijk een addertje onder het gras.

Gratis VPN’s zijn onveilig en schenden je privacy. Ze registreren je data en verkopen gegevens door aan derde partijen, zoals je inloggegevens voor internetbankieren. Zelfs de bandbreedte is niet veilig en kan worden doorverkocht aan andere gebruikers. Kortom: niet het risico waard.

Dat geldt ook voor NOS kijken in het buitenland.

NOS online kijken
Echter, ExpressVPN is een befaamde VPN aanbieder met een gulle geld-terug garantie. Het geeft je de garantie voor 30 dagen lang gratis NOS kijken in het buitenland. Je krijgt je geld netjes terug wanneer je het aangeeft aan de klantenservice van ExpressVPN.

Zo wordt NOS in buitenland kijken toegankelijk gemaakt. Zolang je een veilige VPN hebt – die garantie heb je vanuit ExpressVPN – kun je overal zorgeloos genieten van NOS in buitenland kijken.

De beste VPN’s

Met een samengestelde lijst waarin alleen de beste, snelste en meest betrouwbare VPN’s in voorkomen, zit je gegarandeerd goed om NOS online kijken overal te kunnen doen.

Hieronder vind je een lijst die op basis van onderzoek als beste uit de bus zijn gekomen. De VPN’s zijn zorgvuldig met elkaar vergeleken, onder een vergrootglas gezet, waardoor je achterover kan leunen en uit een van deze aanbieders kunt kiezen:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Voordelen van een VPN

Met een VPN, ontrafel je niet alleen NOS live kijken. Zo word je niet beperkt vanwege je locatie. Uiteraard is NOS kijken in buitenland niet het enige wat je met een VPN kan doen. Het omzeilen van geografische blokkades – en daarmee ook de strijd tegen censuur – zorgt ook voor toegang tot bijvoorbeeld Nederlandse of Belgische tv op het internet. Denk hierbij ook aan Netflix of Hulu

Naast de toegang tot allerlei digitale content, verhoog je ook je digitale veiligheid en privacy. Immers, een VPN zorgt niet alleen voor versleutelde gegevens, maar ook een verborgen IP adres omdat je anoniem op het internet surft. Ook zorgt dit ervoor dat je extra veilig bent wanneer je surft op een gratis wifi netwerk.

NOS kijken in buitenland

Conclusie

Met een VPN deblokkeer je NOS kijken in het buitenland. NOS online kijken kan wereldwijd mogelijk worden gemaakt. Zo kan NOS kijken in buitenland niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig worden gedaan. Door het inzetten van een kwalitatief hoogstaande VPN, kun je genieten van inhoud waar normaal gesproken geografische blokkades op staan.

Zonder twijfel raad ik ExpressVPN aan, omdat ze de beste aanbieder zijn. Zo maak je NOS in buitenland kijken mogelijk en geniet je van een razendsnel netwerk. Het is niet niks dat je gratis de nummer 1 VPN aanbieder ter wereld kan uitproberen, maak dan gerust gebruik van de gratis proefperiode van ExpressVPN.

Immers, het is een VPN aanbieder die geeft om je veiligheid en privacy, met een uitstekende service én razendsnelle servers over de hele wereld.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl