NPO kijken in het buitenland 2024

NPO kijken in het buitenland is doorgaans geen punt. De moeilijkheid is dat sommige uitzendingen geografisch geblokkeerd zijn waardoor NPO live buitenland kijken niet mogelijk is. De uitzendrechten en auteursrechten spelen hierbij een grote rol. NPO 1 live stream buitenland is een lastige zaak wanneer geen gebruik maakt van een een versleutelde verbinding.

Bijgewerkt: 7 juli 2024

Probeer nu
NPO buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de NPO streams ontgrendelen in het buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

NPO live stream buitenland

Er is keuze genoeg in versleutelde verbinding aanbieders. Mijn website zal een goed aankoopadvies worden geven voor alle vraagstukken die we tegenkomen op het gebeid van privacy en bescherming. We zullen in dit artikel (NPO 1 live stream buitenland) extra aandacht geven hoe we NPO in het buitenland kijken kunnen realiseren. NPO in buitenland bekijken zal na het lezen van dit artikel eenvoudig zijn.

NPO 1 live tv

Voorheen was het onmogelijk om naar Nederlandse TV zenders ( o.a. NPO 1 live stream buitenland) te kijken. Maar gelukkig met de laatste technologische ondersteuning, een versleutelde verbinding is dit wel mogelijk. Nu is live NPO 1 kijken buitenland geen probleem meer maar ook online tv kanalen zoals RTLxl, SBS Gemist, Net5 Gemist kunnen nu zonder enige moeite worden geopend. Met de eenvoudige versleutelde verbinding technologie hoeft je nu niets meer te missen van je favoriete Nederlandse tv programmering, NPO in het buitenland kijken is een fluitje van een cent geworden en NPO 1 kijken in het buitenland is nog nooit makkelijker geweest.

NPO kijken in het buitenland

  –  Live NPO 1 kijken buitenland  –

Waarom wordt NPO kijken in het buitenland geblokkeerd?

NPO kijken in het buitenland oftewel live NPO 1 kijken buitenland is lastig omdat je geblokkeerd wordt. We hebben hier dan ook te maken hebben de zogenaamde geografische blokkering ter bescherming van de lokale auteursrechten. In dit geval toegepast door bedrijven op Nederlandse bodem die ons beletten om vanuit buiten Nederland in te loggen op een Nederlandse website. NPO in buitenland kijken behoort ook tot een van die geografische geblokkeerde websites.

Er zijn ook overheden die bepaalde delen van het internet afsluiten voor zijn inwoners. Voor de bewoners in China wordt door de Chinese overheid bepaald wat men wel en niet mag zien. Facebook, Twitter en Google zijn goede bijvoorbeeld van geblokkeerde websites. Deze sites zijn niet te openen wanneer je je bevindt binnen chinees grondgebied. Er zijn natuurlijk nog veel meer landen naast China die deze censuur toepassen in de vorm van geografische blokkering, daarom kan NPO kijken in het buitenland ontvangen best lastig zijn.

live npo 1 kijken buitenlandEen VPN doet de truc

NPO live buitenland met een aanbieder is een van de manieren om vrij eenvoudig NPO kijken vanuit buitenland te realiseren. Normaal gesproken detecteert de website dat je met een buitenlands IP-adres inlogt. Je zal dan toegang krijgen tot een gedeelte of in vele gevallen zal je de volledige toegang worden ontzegd. Bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep) zijn sommige programma’s een probleem in verband met de auteursrechten (bijvoorbeeld NPO 1 live stream buitenland), andere programma’s kan je gewoon openen en bekijken. Bij sportprogramma’s zal je veel hinder ondervinden van deze geografische blokkades: o.a. voetbal, wielrennen, olympische spelen ect. kunnen niet bekeken worden vanuit buiten Nederland. Wanneer je dit toch zal proberen krijg een foutmelding. NPO in het buitenland kijken zal niet worden geblokkeerd met een versleutelde verbinding.

Voor de volledige NPO live buitenland stream is met een aanbieder een gegeven. Heb je eenmaal een  abonnement afgesloten zal de applicatie je locatie en IP-adres afschermen. Goede aanbieders hebben een ruime keuzen aan landen waar de server staan en verschillende optie steden binnen deze landen. NPO kijken in buitenland kan nu en ook NPO live kijken buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Kies een Nederlandse server

In het geval van een NPO live buitenland ontvangen in het buitenland zal je moeten kiezen voor een Nederlandse server en een van de optie steden in het menu. Het zal nu lijken alsof je fysiek in Nederland bent en vanaf nu zal je niet meer worden geblokkeerd.

Een aanbieder is niet alleen handig om live npo 1 kijken buitenland mogelijk te maken, maar ook live npo 2 kijken buitenland kijken behoort nu tot de opties. Wanneer je actief bent op Ebay, Marktplaats of Speurders is een provider ook handig. Deze marktplaatsen blokkeren vaak buitenlandse IP-adressen omdat ze bang zijn voor fraude en oplichting van hun gebruikers.

In de praktijk probeert niet iedereen de boel op te lichten. Een goed voorbeeld is een vriend van mij die in het buitenland woont. Hij verhuurt garageboxen en adverteert o.a. op Marktplaats. Tot zijn grote ergernis werd hij er steeds geblokkeerd en kreeg hij zelfs een waarschuwing van Marktplaats. Wij adviseerden hem een provider te nemen zodat hij zijn IP-adres kon veranderen in een Nederlands IP-adres. Nu hij een abonnement afgesloten voor zijn handel op Marktplaats is de NPO live buitenland stream vanuit Portugal ook mogelijk.

 

npo 1 live stream buitenland

Wat is een versleutelde verbinding?

Van oorsprong is de VPN technologie (Virtueel Particulier Netwerk) ontworpen door het leger. Deze wilde een technologie waarmee legereenheden onderling kon communiceren zonder het gevaar dat wanneer de vijand het bericht zou onderscheppen de boodschap te ontcijferen zou worden. Hierin zijn ze wel geslaagd. Het ontcijferen van een versleutelde bericht zal dagen duren en heel veel mankracht kosten. De oorlog is dan alweer voorbij…….

Hierna zag het bedrijfsleven wel iets in de technologie. Werknemers konden nu flexibel buiten de deur werken en veilig communiceren met de servers van het bedrijf zonder bang te zijn dat hun gevoelige bedrijfsinfo onderschept zou worden door de concurrentie.

Zie artikel: Wat is een VPN

Een aanbieder is niet de oplossing maar wel een middel om het gevaar te beperken en om live npo 1 kijken buitenland mogelijk te maken. NPO kijken in het buitenland wordt een feit.

NPO kijken in het buitenland zo werkt het

live npo 1 kijken buitenland

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Hoe werkt het?

De communicatie loopt namelijk over een versleutelde verbinding ook wel “end 2 end” verbinding genoemd. Deze gecodeerde data is “bijna” onmogelijk te kraken door hackers zodat de overheid en uw IPS (Internet Service Provider) in het duister tasten over uw surfgedrag. NPO kijken in het buitenland is een makkie geworden, omdat ze niet kunnen zien aan je IP-adres dat je vanuit het buitenland inlogt.

Zoals ik hierboven al schreef doet de overheid er alles aan om erachter te komen wat je allemaal uitspookt op het internet. Dit gaat vaak onder de noemer van terrorisme. Vaak maak ik de vergelijking met je huis. Je vindt U toch ook normaal dat de deur achter je op slot gaat. Niemand kan zomaar naar binnen. Waarom staat onze digitale deur dan vaak wel wijd open voor iedereen?  Veel mensen zijn zich niet bewust van dit gevaar (ongevraagd wordt ons surfgedrag bekeken en opgeslagen) maar langzaam beginnen “wij” te begrijpen dat dit een aantasting is van onze privacy.

De versleutelde verbinding service

Op deze website hebben wij de meest populaire providers getest, zie TOP 21. Het zal je selectie een stuk makkelijker maken. NPO live buitenland kijken zal geen complicatie meer zijn, omdat een van de eigenschappen van een aanbieder is het maskeren van je IP-adres. Het NPO kijken buitenland is dan ook alleen maar mogelijk wanneer je een NL IP-adres hebt of creëert. NPO live kijken in het buitenland is dan ook alleen maar veilig mogelijk met een aanbieder van een versleutelde verbinding.

Het is van belang dat je een provider kiest met servers locaties in verschillende landen waaronder het land waar je zou willen inloggen. Kies altijd voor een betaal aanbieder. Dit is de veiligste optie omdat bij een gratis service niet precies weet wat er met je inloggegevens gebeurt. Bij een goede service heb je beschikking over verschillende server locaties en een goede helpdesk, mocht je een vraag hebben. Ideaal is wanneer er een live chat is zodat je vraag snel wordt beantwoord. Bijvoorbeeld welke server je zal moeten inloggen om NPO buitenland kijken te realiseren.

Wanneer je virtueel bent ingelogd op een Nederlandse server krijgt je een Nederlands IP-adres waardoor het erop zal lijken dat je in Nederland zit. Het is nu mogelijk een NPO live buitenland stream te ontvangen en herhalingen van programma’s te zien. Hetzelfde geldt voor de Ebay, Marktplaats en Speurders, alles kunt u zonder problemen zal je je account kunnen managen zonder dat je geblokkeerd zal worden. Zie artikel: Kenmerken van een versleutelde verbinding (VPN)

De kosten van een gecodeerde verbinding

npo live buitenland

Een versleutelde verbinding is niet gratis. Het is een geavanceerde dienst die is ontwikkeld om je veiligheid te garanderen. Een eenvoudige interface en goede helpdesk zijn van groot belang. Er zijn ook GRATIS aanbieders. Wij raden je af deze te gebruiken omdat ze niet je veiligheid kunnen garanderen. Deze dienste zijn vergelijkbaar met parasieten. Ze gebruiken je log gegevens en verkopen deze door aan de hoogste bieder. Ze zijn in de verste verte niet te vergelijken met een betaaldienst, omdat ze ook nog eens vaak niet werken. Nooit installeren!!

Het voordeligste is om te kiezen voor een jaar abonnement i.p.v. een maand of halfjaar abonnement. Het kan in sommige gevallen wel de helft schelen. De meeste aanbieders bieden de mogelijkheid van een geld retour garantie.  De service kan dan gebruikt worden van 3 tot 30 dagen afhankelijk van de aanbieder. Zo kan je de-service optimaal en volledige testen zonder haast in je eigen vertrouwde omgeving.

Wij bevelenen een aanbieder aan iedereen die het internet op gaat. Het kost tamelijk geen geld en heeft veel voordelen. Wij van debesteVPN.nl zullen proberen de aanbieders zo te ontleden dat elk specifiek kenmerk naar voren komt.

De gemiddelde prijs van een aanbieder is dan ook 3-8 USD per maand. Dit is vergelijkbaar met twee bier in de kroeg of cappuccino met taart op het terras. Naast dat je kiest voor het jaarabonnement om geld te besparen zou je ook het aantal aansluiting die je krijgt bij het afsluiten van een aanbieder kunnen delen met je vrienden of familie om de kosten nog meer te drukken.

Het laatste advies om de kosten nog meer omlaag te brengen is om te kiezen voor een router, zodat je maar 1 aansluiten gebruikt voor je huiselijke netwerk.

NPO kijken in het buitenland welke aanbieders werken

 Zoals ik al eerder aangaf heeft elke aanbieders zijn eigen specificaties. Voor streaming van HD-kwaliteit heeft de aanbieder een snelle verbinding nodig.

Enkele aanbieders met servers in Nederland:

Hieronder enkel best geteste aanbieders voor de NPO live stream. Alle aanbieders hebben meerdere servers in Nederland staan. Vanaf nu is NPO live kijken en anoniem surfen kinderspel!  Mocht je vragen hebben stuur ons gerust een email.

Goede keuzen voor media streaming zijn: NPO live stream

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:

npo 1 live stream buitenlandPAS OP: NPO live buitenland of überhaupt NPO kijken is niet zonder gevaar. De NPO dwingt zijn gebruikers akkoord te gaan de voorwaarde dat de NPO kijkgedrag maar doorspelen aan derde. Dit mag niet omdat de NPO een publieke dienst is. Er wordt inmiddels gewerkt aan een oplossing zodat jij als klant kan kiezen of je hiermee instemt of niet. Het is wel jammer dat ze voor de tweede keer hiervoor op de vingers worden getikt.

 

Ik hoop dat jullie iets van dit artikel ( live npo 1 kijken buitenland) hebben opgestoken. Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot privacy zaken en versleutelde verbinding aanbieders. Stuur mij een email en ik zal je zo snel mogelijk de vraag beantwoorden.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

1 Reactie
  1. Interessant artikel. Ik vroeg me alleen af of jullie ook eens kunnen testen welke VPN-service goed gebruikt kan worden met een app op een Android-tv. Ik ben bij zowel PureVPN als GhostVPN en Nord VPN tegen het probleem aangelopen dat de app op de tv niet werkt voor de NPO en RTL, beide werden geblokkeerd voor streaming van gemiste programma’s. Andere toepassingen zoals Spotify bijvoorbeeld doen het wel, dus deze drie VPN-diensten hebben blijkbaar in hun app of in de servers een instelling waardoor het niet werkt op een Android-tv. En dit soort tv’s wordt steeds gangbaarder denk ik zo. Ik ga nu zelf denk ik maar een paar dagen Express proberen. Ik woon in het buitenland dus voor mij is die mogelijkheid via de tv erg belangrijk, om niet te zeggen het doorslaggevende punt bij beslissen welke dienst ik kies.

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl