<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">NPO kijken in het buitenland - Blokkades ontwijken en veilig streamen
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

1 Comment
  1. Interessant artikel. Ik vroeg me alleen af of jullie ook eens kunnen testen welke VPN-service goed gebruikt kan worden met een app op een Android-tv. Ik ben bij zowel PureVPN als GhostVPN en Nord VPN tegen het probleem aangelopen dat de app op de tv niet werkt voor de NPO en RTL, beide werden geblokkeerd voor streaming van gemiste programma’s. Andere toepassingen zoals Spotify bijvoorbeeld doen het wel, dus deze drie VPN-diensten hebben blijkbaar in hun app of in de servers een instelling waardoor het niet werkt op een Android-tv. En dit soort tv’s wordt steeds gangbaarder denk ik zo. Ik ga nu zelf denk ik maar een paar dagen Express proberen. Ik woon in het buitenland dus voor mij is die mogelijkheid via de tv erg belangrijk, om niet te zeggen het doorslaggevende punt bij beslissen welke dienst ik kies.

    Stel een vraag

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    DeBesteVPN.nl