Online sport televisie zenders streamen | Alle grote sportevenementen volgen

Online sport televisie zenders streamen geeft u de mogelijkheid alle grote sportevenementen live te kunnen volgen. Schaf hiervoor een VPN aan.


Online sport televisie zenders streamen

We zijn bijna aan het eind van 2016, een jaar vol met hoogte- en dieptepunten voor onze Nederlandse sporters. Wie heeft de “Tour de France” of de “Olympische zomerspelen” of “Formule 1” met onze eigen Max Verstappen niet gevolgd?  Maar er zijn nog tal van andere sportevenementen in het buitenland die we ook graag zouden willen volgen.

Vaak moesten we dit met een omweg doen omdat deze buitenlandse zenders vaak alleen maar te ontvangen zijn wanneer we ons fysiek binnen deze landsgrenzen bevinden. Dit heeft te maken met uitzendrechten en vaak gaat het om miljoenen dollars.

Online sport televisie zenders streamenGelukkig kunnen we met een omweg gewoon deze afbakening omzeilen ook al bevinden we ons niet in het betreffende land. Hiervoor maken we gebruik van een VPN provider. Met deze provider kunt u online sport televisiezenders streamen. Het zal niet uitmaken waar u bent. De VPN provider zal een aantal server mogelijkheden aanbieden.

Het zal afhankelijk zijn van de provider hoeveel landen locaties ze aanbieden. Voorbeeld: met onze best geteste VPN provider, ExpressVPN kunt u kiezen uit 136 steden in 87 landen. Nederland heeft dan 3 steden, loggen we hierop in kunnen we live Nederlandse streaming zenders openen, zoals Ziggo, NPO, RTLxl ect. Normaal zijn deze zenders geblokkeerd wanneer we vanuit het buitenland inloggen. Een ideaal middel wanneer we op vakantie zijn.

Wanneer u een TOP-5 VPN provider kiest uit onze test dan kunt u er van verzekerd zijn dat u beschermd bent tegen hackers, met een minimaal verlies aan snelheid. Alle sport evenementen ter wereld zijn vanaf nu live te volgen. Vaak gaat het om sporten waar we in Nederland weinig aandacht aan besteden. Hierbij kunt u denken aan Super Bowl, Australian Open, March Madness, Dubai World Cup, Gent-Wevelgem, Masters Tournament, UCI World Track Championships, Kentucky Derby, PGA Tour, Formule 1, FA Cup, International Champions Cup ect.

 

TOP 2 VPN voor Online sport televisie zenders streamen

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen ...

9.3

 

We hebben een schema 2017 gemaakt van alle belangrijke sport evenementen ter wereld die u niet mag missen. Online sport tv zender streamen kan overal ter wereld en is geen probleem meer.

Evenementen Kalender 2017 Waar live te volgen
16-29 January ESPN2 (USA), Tennis Channel (USA), Eurosport (UK) of Seven Network (Australia).
5 Februari Open uw VPN-provider en kies een server in VS (FOX) of UK (BBC).
hele maand Maart ga naar NCAA.com
25 Maart http://www.channel4.com/
26 Maart http://www.eurosport.com/cycling/gent-wevelgem/ of http://www.beinsports.com/
26 Maart https://www.debestevpn.nl/max-verstappen-live/
6-9 April www.bbc.co.uk/bbctwo, www.cbssports.com/stream
12-16 April BBC One of BBC Two, universalsports.com/video/universal-sports-network-watch-live
5-6 Mei NBC heeft de exclusieve rechten van "the Run for the Roses". SKY is een van de zenders die voor distributie binnen Europa zorgt
22 Mei - 11 Juni NBC, TV 5, Eurosport

Een VPN provider

Hoe is het dan mogelijk dat u bij het gebruik van een VPN provider opeens wel websites kunt openen die voorheen voor u onbereikbaar waren? De techniek die wordt gebruikt is een zogenaamde maskeer techniek. Met een VPN provider is het namelijk mogelijk uw locatie en IP-adres te verbergen. Dit wordt gedaan door uw data te versleutelen, de zogenaamde “end 2 end” beveiliging. Het is hierdoor bijna onmogelijk uw data te ontcijferen. Uw ISP (internet service provider) die voorheen  mee kon kijken ziet nu alleen maar codes en ook hackers die op uw verbinding kunnen inbreken tasten in het duister.

Online sport tv zender streamen is geen probleem meer: waar u zich voorheen fysiek in het desbetreffende land moest bevinden voldoet een VPN provider door uw locatie te verbergen en u een server aan te bieden in dit land. De VPN zal werken op verschillende apparaten van uw Microsoft, Mac tot iOS en Android.

De versleutelingstechniek komt oorspronkelijk uit het bedrijfsleven zodat werknemers op een veilige manier met de servers van het bedrijf kunnen communiceren. Hierna werd de VPN populair bij journalisten die vanuit censuur regeringen hun verslaggeving deden. De berichten konden anoniem verzonden worden waardoor ze geen gevaar liepen.

Na het debacle met Snowden realiseerde de wereld zich dat er wel degelijk over onze schouder werd meegekeken door geheime inlichtingendiensten zoals NSA (geheime inlichtingen dienst van Amerika). Maar ook alle data (hoofd verbinding met de VS- UK) die de UK binnen komt wordt afgetapt en opgeslagen. Het maakt niet uit of u nu wel of niets te verbergen heeft, u wordt gadegeslagen. Een VPN provider kan hier uitkomst in bieden.

 Waarom zou u een VPN provider gebruiken?

  • Anoniem serven op het internet
  • U bevindt zich in een dictatuur en deze bepaald wat u wel of niet mag zien.
  • Er zijn genoeg streaming sport websites maar deze zijn niet betrouwbaar, vol met advertenties en virussen. Met een VPN kunt u voortaan veilig en betrouwbaar sportevenementen streamen.
Evenement Kalender 2017 Waar live te volgen
27 Mei FOX Sports Go, FOX Soccer 2Go, Live Soccer TV
1 July - 23 July https://www.debestevpn.nl/tour-de-france-live-stream/ (Zenders die in 2016 uitzenden)
13 Mei Sky Sports UK, ESPN Deportes
1-6 Augustus official site, games.crossfit.com, CrossFit’s official YouTube channel,
29 Augustus - 11 September http://www.espn.com/tennis, http://www.eurosportplayer.co.uk/tennis/us-open_sto5570466/event.shtml, http://www.foxsports.com.au/tennis/
9 Februari- 25 Februari 2018 NOS, BBC Sport,Seven Network, CBC, Canal+, NBC Sports
14 Juni - 15 Juli 2018 http://www.beinsports.com, http://www.globo.com
28-29 September 2018 http://stream.golfchannel.com, http://www.nbcsports.com/video/event/ryder-cup , http://www.skysports.com/watch
1 - 18 Juni 2017 www.willow.tv, www.itv.com/itvplayer, espn.go.com
De 2017 Stanley Cup playoffs beginnen op April 12 en duren tot mid June. http://www.cbc.ca/player/, nhlstream.nbcsports.com

 Online sport televisie zenders streamen


Wat kan een VPN nog meer?

De eigenschap van alles gecodeerd versturen brengt nog meer voordelen met zich mee dan alleen maar “Online sport tv zender streamen” in andere landen. U kunt alles streamen wat voorheen geblokkeerd was. Wanneer u de VPN installeert op mobile apparaten zijn deze voortaan ook beschermd wanneer u gebruik maakt van openbare netwerken (Gratis Wifi punten). Deze locaties zijn tegenwoordig overal te vinden maar onveilig omdat u de eigenaar van het netwerk niet kent. Tevens zi
jn ze niet beschermd waardoor een hacker makkelijk kan inbreken op de verbinding en er met uw data vandoor gaan.

Zonder dat u het weet bent u ook vogelvrij op e-commerce websites. Sommige van deze websites werken op een oneerlijke manier. Ze registreren dat u vanuit het buitenland inlogt en rekenen voor de geleverde dienst een hoger bedrag dan wanneer u lokaal had ingelogd. Een voorbeeld is autoverhuur.

U heeft vast weleens van Netflix gehoord. Deze streamingfilm website werkt ook op regio. Dit heeft wederom met de film- en uitzendrechten te maken. Wanneer u in Netflix Nederland inlogt krijgt u een ander aanbod aangeboden dan wanneer u in Netflix Spanje inlogt. Nu is het zo dat Netflix een Amerikaans bedrijf is en het mogelijk is om met een VPN provider in Netflix Amerika in te loggen. Wanneer u dit doet krijgt u toegang tot een van de grootste film en documentaire streaming website op het internet. Super interessant omdat het aanbod veel groter is dan Netflix Nederland natuurlijk.

 

Wat kost een VPN?

Niets is gratis in het leven en dus ook niet een VPN provider. Er zijn wel gratis VPN providers op de markt maar deze service is totaal niet te vergelijken met een betaalde VPN. Een van de belangrijkste aspecten is dat bij een gratis VPN u niet weet wat ze doen met uw log gegevens.

Een VPN kost ongeveer 3-8 USD per maand. U hebt vaak de keuze uit een maand, 6 maanden of 1 jaar abonnement. Wij adviseren u voor een jaar abonnement te kiezen omdat u dan gemiddeld per maand het goedkoopste uit zal zijn. Bij de meeste VPN providers zal u de dienst kunnen opzeggen binnen een bepaalde termijn. Bij ExpressVPN is dit 30 dagen en bij NordVPN is dit slechts 3 dagen. Lees dus wel even goed onze review.

 

Online sport televisie zenders streamen

Algemene TOP 7 VPN providers

Live Nederlandse streaming zenders kan met de bovenstaande VPN providers.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter