De uitzending NFL Super Bowl LVII van 2024

De SuperBowl kijken is het grootste evenement van de American Football Conference, maar zelfs mensen die helemaal geen interesse in sport hebben kijken ernaar. Het is namelijk veel meer dan een sportevenement, er zijn bijvoorbeeld ook optredens van grote artiesten. Wil jij dit jaar de Superbowl LVI livestream bekijken? Lees dan hier hoe je dat doet.

Online Super Bowl kijken is geen illusie. Zet het bier maar koud en de popcorn klaar. Want voor de vijfde keer wordt de Super Bowl in 2024 in de woestijn gehouden. Super Bowl LVII vindt plaats in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona. De wedstrijd begint op zondag 12 februari 2024. Glendale ligt op iets minder dan 14 km van de megastad Phoenix, de hoofdstad van Arizona. Er kunnen tot 70.000 toeschouwers in de arena. Vorig jaar traden Mary J. Blige, Snoop Dogg, Dr Dre, Kendrick Lamar en Eminem op in de halftime show. Dit jaar in 2024, zal het Rihanna zijn. Maar behalve haar zijn er nog geen andere sterren onthuld. De NFL zwijgt nog steeds over de vraag of ze nog steun krijgt.

Probeer nu
Superbowl LVII kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%!

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Superbowl streams ontgrendelen in het buitenland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

BIJGEWERKT: 7 juli 2024

Betaalde aanbieders van de NFL Superbowl kijken 2024

Je kan ervoor kiezen om de Superbowl livestream via een betaalde aanbieder te streamen. Hierbij ben je er zeker van dat je geen seconde van het hele evenement hoeft te missen en vaak krijg je ook nog wat extra beeldmateriaal.

De best bekeken uitzending Super bowl LVII 2024 trok 114,4 miljoen kijkers. Het is dus niet zo gek dat de grootste sportzender van Amerika, ESPN, de wedstrijd op zo veel mogelijk manieren wil aanbieden.

Wanneer je bij ESPN een abonnement hebt, kun je het hele seizoen door alle wedstrijden bekijken. Een zogenaamde NHL Game Pass geeft je toegang tot alle football-content van deze zender.

Dit jaar is het ook mogelijk om alleen de Super bowl live te kijken. Je betaalt dan geen volledig abonnement, maar alleen de prijs voor dit specifieke evenement.

Let op dat niet alle online Superbowl content van ESPN in het Nederlands is. Soms wordt er Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

Super bowl live

NBC Sports is nog niet zo bekend in Nederland, maar ze bieden wel een Super bowl livestream aan.

Bij deze website is het altijd mogelijk om per individuele sportwedstrijd te betalen, dus ook voor de uitzending Super bowl hoef je geen abonnement af te sluiten.

Houd er rekening mee dat ook deze zender van origine niet Nederlands is en dat er een kans is dat er alleen Engels wordt gesproken.

Gratis aanbieders van de Superbowl kijken 2024

Wil je liever gratis Superbowl livestream? Dat kan ook! Bij de BBC bekijk je de uitzending Super bowl LVII namelijk helemaal gratis.

BBC zendt delen van de wedstrijd uit via de radio, televisie en de BBC-app. Voor het gehele evenement kun je de Super bowl live stream van de BBC aanzetten.

Hiervoor hoef je alleen maar naar de website van de BBC te gaan of via de website van je eigen tv-aanbieder naar de zender van BBC One en Two te zoeken.

Uit ervaring weet ik dat de BBC een vergelijkbare ervaring levert. De wedstrijd zelf wordt sowieso bij alledrie uitgezonden, maar je moet het dus zonder de entertainment er omheen stellen. Het voordeel bij de BBC iPLayer is dat je deze zender gratis kan streamen met een VPN provider.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Waarom je geen toegang tot de Super Bowl LVII livestream krijgt

De Super bowl aftrap is in de nacht van 12 februari (zondag) op 13 februari (maandag) 2023 om 0.30 uur Centraal Europese Tijd (16.30 uur plaatselijke tijd). februari (maandag) 2023 om 0:30 Centraal Europese Tijd (16:30 lokale tijd).

Het was je misschien al opgevallen dat er geen Nederlandse zenders zijn die de Super bowl live uitzenden, voor Super bowl kijken moet je altijd een Amerikaanse of Britse zender gebruiken.

Daardoor ontstaat er een probleem. Deze zenders mogen het evenement namelijk alleen uitzenden binnen hun eigen landsgrenzen.

Ieder jaar worden de uitzendrechten van de Super Bowl namelijk verkocht aan de hoogste bieder. Deze bepalen welke aanbieder het evenement waar mag uitzenden.

Superbowl kijken

Zodra jij op een locatie buiten het uitzendgebied bent, wordt je toegang tot de livestream geblokkeerd.

Nu vraag je je misschien af hoe de aanbieder weet waar je bent. Dat is eenvoudiger dan je denkt.

De aanbieder gebruikt een techniek genaamd geo-tracking, die op basis van jouw IP-adres bepaalt waar op de wereld jij je bevindt.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

De toegang tot de Super bowl kijken deblokkeren

Om wel toegang te krijgen tot een uitzending Super bowl die officieel alleen mag worden uitgezonden op een andere locatie, moet je de eerder genoemde geo-tracking dus voor de gek houden.

Dat klinkt erg ingewikkeld, maar gelukkig hebben wij een hele simpele oplossing. Het enige wat je hoeft te doen, is een VPN gebruiken en Super bowl kijken Nederland is weer mogelijk.

Een VPN is een software die mensen gebruiken om hun online privacy en beveiliging te waarborgen. Het zorgt er namelijk voor dat al jouw internetverkeer wordt omgeleid via een server in een ander land, waardoor jouw echte locatie verborgen blijft.

Voor Superbowl livestream moet je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Kies een aanbieder uit onze lijst met beste VPNs.
 2. Sluit een abonnement af
 3. Download de software
 4. Installeer de software
 5. Zoek in de lijst een server in Nederland (ESPN) of de VS (NBC Sports)
 6. Kies de uitzending Super bowl LVII met jouw voorkeur
 7. Veel plezier met het evenement!

Stap voor stap:  GRATIS Online Super Bowl kijken

 1. Het is heel eenvoudig: je kiest ExpressVPN.  een VPN verbinding die je direct zou kunnen opzeggen de dag erna!!!.
 2. Je maakt een jaarabonnement account aan. Download de software.
 3. Open de provider en kies een server in UK (BBC).
 4. Ga dan naar de website van de BBC waar je voorheen werd geblokkeerd.

Als je je niet meteen wil vastleggen aan een betaalde aanbieder, hebben wij een unieke kans voor je. Je kunt namelijk tijdelijk de Super bowl live stream Nederland bekijken met de gratis proefperiode van ExpressVPN.

Een gratis VPN gebruiken voor Superbowl live kijken is iets wat wij zeker af zullen raden. Gratis aanbieders kunnen namelijk jouw data verzamelen en doorverkopen, malware op je apparaat installeren of jouw bandbreedte doorverkopen aan andere gebruikers.

Dat is iets wat je ten alle tijden moet proberen te vermijden, omdat het schadelijk kan zijn voor jou en je apparaten.

Best geteste Superbowl VPN voor Super Bowl LVII 2024 streaming

Wil je de Superbowl kijken en ben je op zoek naar een VPN die dat voor je mogelijk maakt? Dan zit je hier goed.

Om het voor jou wat gemakkelijker te maken om uit het grote aanbod de juiste VPN te kiezen, hebben we hier een lijst met opties voor je samengesteld.

Deze aanbieders zijn allemaal uitgebreid getest, met elkaar vergeleken en geschikt bevonden voor Superbowl kijken.

Zo weet je zeker dat je een VPN zal vinden die snel genoeg is om de Superbowl livestream te ondersteunen, voldoende dataverbruik heeft en natuurlijk servers in het juiste land heeft.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Super Bowl LVII 2024: de voordelen van een VPN

Behalve dat je de uitzending Super bowl van iedere aanbieder kunt bekijken, zitten er nog veel meer voordelen aan het gebruik van deze software.

In de eerste plaats kun je ook andere content dan de superbowl livestream bekijken. Denk daarbij aan andere wedstrijden binnen de NFL, series, films, documentaires en andere content van internationale aanbieders als Netflix, Hulu, Amazon Prime en HBO max.

Door jouw internetverkeer om te leiden via andere landen, kun je content bekijken die tot nu toe voor jou altijd ontoegankelijk was.

Ten tweede kun je een VPN ook gebruiken om jouw algehele veiligheid en privacy online te beschermen. Dit is namelijk waar de software in de eerste instantie voor bedoeld is.

uitzending Super bowl

Voor hackers is het veel moeilijker om te achterhalen wie en waar je bent als je een VPN gebruikt. Jouw inlog-, adres- en betaalgegevens zijn goed verborgen.

Met een VPN wordt al je internetverkeer ook versleuteld, waardoor het ook niet mogelijk is om dit bij te houden. Het is dus onmogelijk om te achterhalen wat jij online allemaal uitvoert.

Superbowl kijken vanaf iedere locatie, bij iedere aanbieder

De Superbowl kijken wordt dit jaar dus een makkie. In ons overzicht vind je namelijk alle aanbieders die dit jaar een uitzending Super bowl laten zien.

Ook hebben we je dé oplossing gegeven die Superbowllivestream vanaf iedere locatie mogelijk maakt. Het enige wat je nodig hebt, is een VPN.

Je vindt hier ook de beste aanbieding voor onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, waardoor je extra voordelig van de Super bowl live kunt genieten.

Na afloop van de Super bowl live zal je VPN ook nog vaak van pas komen. Hij beschermt jouw gegevens namelijk het gehele jaar door. Je kunt met een VPN altijd je locatie en internetactiviteit verbergen.

Online Super Bowl kijken is wel mogelijk met enkele Nederlandse zenders zijn die de Super Bowl live uitzenden. Zoals ESPN. We kunnen hier echter wel omheen, zodat je gewoon met jouw huidige tv-abonnement toch Online Super Bowl streaming kunt kijken. Overige kanalen die de uitzendrechten hebben zijn BBC en NBC. Het Amerikaanse kanaal dat dit jaar de Super Bowl mag uitzenden is NBC.

Wanneer we het hebben over de “Super bowl 2024 kijken” gaat het niet alleen maar over de jongens op het veld. Er is ook een hele show omheen, en die heet de Halftime Show. Cal. Mary J. Blige, Snoop Dogg, Dr. Dre, Kendrick Lamar en Eminem traden vorig jaar samen op tijdens de Super Bowl Halftime Show. Dit jaar 2024 zal het Rihana zijn.

De reclames moeten we ook niet vergeten. Het is inmiddels een soort van traditie geworden dat adverteerders Superbowl als thema gebruiken en er een komische draai aan geven. Het is weer “een show binnen een show” geworden en die mag je eigenlijk ook niet missen (30 seconden kost ongeveer vijf miljoen dollar).

Met deze tips ben je helemaal klaar voor Superbowl kijken. Vergeet alleen niet dat het evenement plaatsvindt in Amerika, wat betekent dat het hier pas om 12 uur ’s avonds begint.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

3 Opmerkingen
 1. They ask for my zip code?

 2. i dont know what you meen by open the provider en choose a server

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl