GRATIS Super bowl in 2022 kijken met een VPN aanbieder

Online Super Bowl kijken is geen illusie. Met een VPN aanbieder hoef je geen wedstrijd te missen. Zet het bier maar koud en de popcorn klaar voor Kansas City Chiefs vs the Tampa Bay Buccaneers, aftrap 6:30 p.m. ET. Ik zal je in dit artikel uitleggen hoe je dit GRATIS voor elkaar krijgt met een Super Bowl 2021 uitzending Nederland.

Nou niet echt een Superbowl VPN maar ik noem het nu even zo voor het gemak. Super Bowl streaming wordt een eitje en de Super bowl 2021 is binnen handbereik. Je zal niets hoeven te missen van Eric Church en Jazmine Sullivan die het volkslied zingen. De “halftime show” zal The Weeknd voor zijn rekening nemen (8:30 p.m. ET).

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

BIJGEWERKT: 16 januari 2022

Best geteste Superbowl VPN voor Super Bowl streaming

Online Super Bowl kijken is het mogelijk de de onderstaande VPN aanbieder.

Super Bowl 2022 Nederland kijken

In 2022 is het alweer de 55e editie van de Super Bowl. Super bowl live vindt plaats op 7 februari 2022. Vanwege het tijdsverschil wordt de super bowl live wedstrijd in Nederland en de rest van Europa ’s nachts gespeeld. Het zal dus een lange nacht worden.

Gratis Online Super Bowl kijken via BBC iPlayer

Fox Sports zendt de Super Bowl uit, inclusief de halftime show maar exclusief de reclames. Wanneer er reclame wordt uitgezonden in Amerika, gaan we in Nederland naar de studio om naar de ‘experts’ te luisteren die de vorige play analyseren.

Uit ervaring weet ik dat de BBC een vergelijkbare ervaring levert. Je zit echter wel goed bij Sky Sports, deze zendt alles rechtstreeks uit. De wedstrijd zelf wordt sowieso bij alledrie uitgezonden, maar je moet het dus zonder de entertainment er omheen stellen. Het voordeel bij de BBC iPLayer is dat je deze zender gratis kan streamen met een VPN provider.

Stap voor stap:  GRATIS Online Super Bowl kijken

 1. Het is heel eenvoudig: je kiest EXPRESSVPN  een VPN verbinding die je direct zou kunnen opzeggen de dag erna!!!.
 2. Je maakt een jaarabonnement account aan. Download de software.
 3. Open de provider en kies een server in UK (BBC).
 4. Ga dan naar de website van de BBC waar je voorheen werd geblokkeerd.

Een touchdown is nog nooit zo eenvoudig geweest!!! Veel kijk plezier.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Super Bowl streaming

Het is in februari dus zover: NFL Super Bowl 2021. Het is een van de best bekeken sportevenementen van de wereld. Er zullen ook wel tientallen fans zijn hier in Nederland (Super Bowl 2021 Nederland ) en daarom wijd ik er een artikel aan. Het is mogelijk in te loggen bij een van de Amerikaanse sportkanalen, zodat je kunt genieten van online Super Bowl kijken.

Online Super Bowl kijken

Super Bowl stream

Online Super Bowl kijken is wel mogelijk met enkele Nederlandse zenders zijn die de Super Bowl live uitzenden. Zoals Fox Sport bij Ziggo sport. We kunnen hier echter wel omheen, zodat je gewoon met jouw huidige tv-abonnement toch Online Super Bowl streaming kunt kijken. Overige kanalen die de uitzendrechten hebben zijn BBC en Sky Sports. Het Amerikaanse kanaal dat dit jaar de Super Bowl mag uitzenden is CBS.

Wanneer we het hebben over de “Super bowl 2021 kijken” gaat het niet alleen maar over de jongens op het veld. Er is ook een hele show omheen en dan hebben we het over de “halftime show”. Vorig jaar was de beurt aan . En er was sprake van een heus kippenvel momentje toen hij Purple Rain van Prince zong en alle straatverlichting rond het stadion even paars kleurde. Vorig jaar waren het Jennifer Lopez en Shakita , die een super show neerzetten. Je hoeft dus niets te missen met een SuperBowl VPN.

De reclames moeten we ook niet vergeten. Het is inmiddels een soort van traditie geworden dat adverteerders Superbowl als thema gebruiken en er een komische draai aan geven. Het is weer “een show binnen een show” geworden en die mag je eigenlijk ook niet missen (30 seconden kost ongeveer vijf miljoen dollar).

 

Waarom heb je een VPN nodig?

Super Bowl stream

 

Online Super Bowl live kijken is “normaliter” onmogelijk. Je krijgt alleen toegang wanneer je fysiek in het land dat uitzendt aanwezig bent. Als je de “lite versie” op de BBC wilt zien dan krijg je dit bericht: “We do not broadcast in your country”. Dit heeft te maken met de televisierechten.

Het is mogelijk deze geografische blokkade te omzeilen met een VPN dienst. Deze moet je dan wel aanschaffen. Het kost je ongeveer 3-8 USD per maand. Ik raad je af een gratis versleutelde verbinding te gebruiken(later meer).

Wat doet een SuperBowl VPN?

Een versleutelde verbinding verbergt jouw IP-adres en je inlog locatie, waardoor je anoniem op het internet kunt surfen. De aanbieder zal je tientallen inlog servers in verschillende landen aanbieden. Dit betekent dat wanneer je hier inlogt het zal lijken alsof je fysiek in dat bepaalde land bent. Zeer effectief wanneer je geografische blokkades wilt ontwijken.

Online Super Bowl live kijken is hierdoor mogelijk en het is 100% betrouwbaar en legaal. Je hoeft geen gebruik te maken van illegale streaming sites vol met virussen en ongewilde reclames.

Deze specifieke eigenschap (geografische blokkades ontwijken) is toepasbaar op vele sites die deze belemmering gebruiken. Er zal een nieuwe online wereld voor je opengaan. Super Bowl 2021 uitzending nederland kan alleen met een is een zogenaamde SuperBowl VPN.

Enkele voorbeelden:

Amusement

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon
 • Spotify
 • Porno websites
 • Gok sites
 • Kranten
 • Nederlandse tv kijken in buitenland

Sport

 • Super Bowl
 • Tour de France
 • WK voetbal
 • Olympische spelen
 • Champions league

Social media

 • Facebook
 • Twitter

Super Bowl stream

Een VPN provider beschermt zodat Online Super Bowl kijken mogelijk wordt

Om Online Super Bowl te kijken verzorgt de aanbieder een versleutelde connectie. Deze “end 2 end” verbinding is bijna niet te hacken. Het is voor derden onmogelijk jouw surf gedrag te bekijken en te analyseren. Wist je bijvoorbeeld dat je ISP (internet service provider) gewoon over je schouder kan meekijken? Met een VPN abonnement is dit niet mogelijk.

Een versleutelde verbinding is niet alleen te downloaden op de PC of laptop maar via een app ook eenvoudig te installeren op je smartphone. Voortaan ben je veilig wanneer je een openbaar netwerk op gaat.

De kosten van een versleutelde verbinding

Zoals ik al zei is een versleutelde verbinding niet gratis. De prijs is afhankelijk van de diensten, service en gebruiksgemak. Hoe meer tijd er besteed is aan het leveren van een klantvriendelijke versleutelde verbinding, hoe hoger de prijs van het abonnement.

Een gratis VPN verbinding raad ik helemaal niet aan, omdat deze verre van veilig zijn. Je weet niet wat er met jouw log data (surfgedrag) gedaan wordt. De snelheid is ook niet optimaal. Dit is allemaal vrij logisch, omdat gratis niet bestaat.

Jaar, halfjaar of maand abonnement.

Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar jaar, halfjaar of maand. Het afsluiten van een maand abonnement is het duurst. Het is toch altijd de makkelijkste keuze omdat we dan denken er snel van af te zijn wanneer we dat willen. Deze gedachte gaat vaak ten koste van je portemonnee.

Het is namelijk zo dat een jaar abonnement gemiddeld het goedkoopste is (per maand). Je maakt de denkfout er een jaar aan vast te zitten. Wanneer je de voorwaarden goed leest blijkt dat, afhankelijk van de provider, je soms binnen 3 tot 30 dagen (zoals bij ExpressVPN) de koop kunt terugdraaien. Lees dus wel even goed mijn reviews, voordat je een jaar abonnement gaat afsluiten. Dan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Super Bowl 2021 kijken Nederland kan bij de volgende zenders

LAND TV KANAAL TAAL
USA NBC ENGELS
LATIJNS AMERIKA ESPN ENGELS
UK & IERLAND SKYSPORT ENGELS
CANADA CTV ENGELS
MIDDEN OOSTEN & AFRIKA OSN ARABISCH-ENGELS
RUSLAND NTV RUSISCH
FRANKRIJK BeIN SPORT FRANS BeIN SPORT
PORTUGAL SPORTV PORTUGEES
EUROPA SPORT1 VERSCHILLENDE TALEN
SCANDANAVISCHE LANDEN SPORT VERSCHILLENDE TALEN
AUSTRALIE FOX SPORT ENGELS

Alleen mogelijk met een versleutelde verbinding. Wanneer je meer NFL kijken zal je zeker een VPN moeten gebruiken.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

3 Opmerkingen
 1. They ask for my zip code?

 2. i dont know what you meen by open the provider en choose a server

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl