Online Super Bowl kijken | NFL Super Bowl 2018 live volgen

Online Super Bowl kijken is geen illusie met een versleutelde verbindings aanbieder hoef je geen wedstrijd te missen zet het bier maar koud en de popcorn klaar voor Philadelphia Eagles(NFC)  vs  New England Patriots (AFC). Ik zal u gaan uitleggen hoe u dit voor elkaar kan krijgen in het onderstaande artikel met een zogenaamde SuperBowl VPN. Nou niet echt een Superbowl VPN maar ik noem het nu even zo voor het gemak. Super Bowl streaming zal zeer makkelijk zijn en nu is superbowl 2018 Nederland streaming heel gemakkelijk. Je zal niets hoeven te missen van Pink die het volkslied zal zingen en  Justin Timberlake die de “halftime show” voor zijn rekening neemt.

Online Super Bowl kijken

Artikel gemaakt 2018

Super Bowl 2018 Nederland kijken

In 2018 is het de 52e editie van de Super Bowl live. Super bowl live vindt plaats op zondag 4 februari 2018. Vanwege het tijdsverschil wordt de super bowl live wedstrijd in Nederland en de rest van Europa dus grotendeels ’s nachts gespeeld. Het zal dus een lange nacht worden.

 Super Bowl 2018 Live Stream

Online Super Bowl kijken begint in Nederlandse tijd om Maandag morgen 00:30 hrs (5 februari,2018)

Zenders die Online Super Bowl kijken mogelijk is

LAND TV KANAAL TAAL
USA NBC ENGELS
LATIJNS AMERIKA ESPN ENGELS
UK & IERLAND SKYSPORT ENGELS
CANADA CTV ENGELS
MIDDEN OOSTEN & AFRIKA OSN ARABISCH-ENGELS
RUSLAND NTV RUSISCH
FRANKRIJK BeIN SPORT FRANS BeIN SPORT
PORTUGAL SPORTV PORTUGEES
EUROPA SPORT1 VERSCHILLENDE TALEN
SCANDANAVISCHE LANDEN SPORT VERSCHILLENDE TALEN
AUSTRALIE FOX SPORT ENGELS

Alleen mogelijk met een versleutelde verbinding.

Super Bowl streaming

Het is in februari dus zover: NFL Super Bowl 2018. Het is een van de best bekeken sportevenementen van de wereld. Er zullen ook wel tientallen fans zijn hier in Nederland (Super Bowl 2018 Nederland ) en daarom zullen wij er een artikel aan wijden. Het zal dan mogelijk zijn in te loggen in een van de Amerikaanse sportkanalen, zodat u kunt genieten van online Super Bowl kijken.

Online Super Bowl kijken

Online Super Bowl kijken zal wel mogelijk zijn met enkele Nederlandse zender zijn die de “Super Bowl live” uitzendt zoals Fox Sport bij Ziggo sport. Je zal dan wel een betaal abonnement moeten hebben. We kunnen hier echter wel omheen,  zodat u gewoon met uw huidige tv-abonnement toch Online Super Bowl streaming kunt kijken. Overige kanalen die de uitzendrechten hebben zijn BBC en Sky Sports.

Wanneer we het hebben over de “Super Bowl streaming” gaat het niet alleen maar over de jongens op het veld. Er is ook een hele show omheen en dan hebben we het over de “halftime show”. Vorig jaar was de beurt aan Lady Gaga. Wie kent haar niet, winnaar van zes Grammy Awards, een Golden Globe, kortom een superster. Dit jaar zal het Justin Timberlake zijn die waarschijnlijk een super show zal neerzetten. De Super Bowl live hoeft je niets te missen met een SuperBowl VPN.

De adverteerders moeten we ook niet vergeten. Het is inmiddels een soort van traditie geworden dat adverteerders Superbowl als thema gebruiken en er een komische draai aan geven. Het is weer “een show binnen een show” geworden en die mag u eigenlijk ook niet missen (30 seconden kost ongeveer vijf miljoen dollar).

Online Super Bowl kijken

We hebben nog niet kunnen achterhalen of Fox Sport de volledige Super Bowl live de show zal uitzenden. Met volledig bedoelen we dan ook inclusief “halftime act” van Justin Timberlake en de reclame onderbrekingen.

Uit ervaring weet ik dat de BCC niet alles volledig zal uitzenden. Je zit echter wel goed bij Sky Sports, deze zendt alles rechtstreeks uit. Super Bowl 2018 Nederland je zal niets hoeven missen.

Online Super Bowl kijken met VPN

 Super Bowl 2018 Live Stream

Hoe kunt u online Super Bowl live kijken?

 Super Bowl 2018 Live Stream

Online Super Bowl live kijken is “normaliter” onmogelijk. U zal alleen maar toegang krijgen wanneer u fysiek in het land dat uitzendt aanwezig bent. Zou u de “lite versie” op de BBC willen zien dan krijgt u dit bericht: “We do not broadcast in your country”. Dit heeft te maken met de televisierechten.

Het is mogelijk deze geografische blokkade te omzeilen met een provider. Deze zult u dan wel moeten aanschaffen. Het zal u ongeveer 3-8 USD per maand kosten. Wij raden u af een gratis versleutelde verbinding  aan te schaffen (later meer).

Wat doet een SuperBowl VPN?

Een versleutelde verbinding verbergt uw IP-adres en uw inlog locatie waardoor u anoniem op het internet kunt surfen. De aanbieder zal u tientallen inlog servers in verschillende landen aanbieden. Dit betekent dat wanneer u hier inlogt het zal lijken alsof u fysiek in dat bepaalde land bent. Zeer effectief wanneer u geografische blokkades zou willen ontwijken.

Online Super Bowl live kijken zal hierdoor mogelijk zijn en het is 100% betrouwbaar en legaal. U hoeft niet meer gebruik te maken van illegale streaming sites vol met virussen en ongewilde reclames.

Deze specifieke eigenschap (geografische blokkades ontwijken) is toepasbaar op vele sites die deze belemmering gebruiken. Er zal een nieuwe onlinewereld voor je opengaan. Super Bowl 2018 Nederland is een makkie geworden om te streamen met de zogenaamde SuperBowl VPN.

Enkele voorbeelden:

Amusement

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon
 • Spotify
 • Porno websites
 • Gok sites
 • Kranten
 • Nederlandse tv kijken in buitenland

Sport

 • Super Bowl
 • Tour de France
 • WK voetbal
 • Olympische spelen
 • Champions league

Social media

 • Facebook
 • Twitter

Online Super Bowl kijken

 Super Bowl 2018 Live Stream

Een provider beschermt zodat Online Super Bowl kijken mogelijk wordt

Voordat Online Super Bowl kijken verzorgt de aanbieder een versleutelde connectie. Deze “end 2 end” verbinding is bijna niet te hacken. Het is voor derden onmogelijk uw surf gedrag te bekijken en te analyseren. Wist u bijvoorbeeld dat uw IPS (internet service provider) gewoon over uw schouder kan meekijken. Met de aangeschafte provider is dit niet mogelijk.

Een versleutelde verbinding is niet alleen te downloaden op uw PC of laptop maar via een app ook eenvoudig te installeren op uw smartphone. Voortaan bent u veilig wanneer u een openbaar netwerk op gaat.

De kosten van een versleutelde verbinding

Zoals al eerder gemeld werd is een versleutelde verbinding niet gratis. De prijs is afhankelijk van de diensten, service en gebruikersgemak. Hoe meer tijd er besteed is aan het leveren van een klantvriendelijke versleutelde verbinding hoe meer zien we de prijs van het abonnement omhoog gaan.

Een gratis versleutelde verbinding raden wij helemaal niet aan omdat deze verre van veilig zijn. U weet niet wat er met u log data (surfgedrag) gedaan wordt. De snelheid zal ook niet optimaal zijn. Dit is allemaal vrij logisch omdat gratis niet bestaat.

super bowl 2018 nederland

 Super Bowl 2018 Live Stream

Jaar, halfjaar of maand abonnement.

Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar jaar, halfjaar of maand. Het afsluiten van een maand abonnement is het duurst. Het is toch altijd de makkelijkste keuze omdat we dan denken er snel van af te zijn wanneer we dat willen. Deze gedachte gaat vaak ten koste van uw portemonnee.

Het is namelijk zo dat een jaar abonnement gemiddeld het goedkoopste is (per maand). U maakt de denkfout er een jaar aan vast te zitten. Wanneer u de voorwaarden goed leest blijkt dat, afhankelijk van de provider, u soms binnen 3 tot 30 dagen, zoals bij ExpressVPN, de koop kunt terugdraaien. Lees dus wel even goed de review van ons voordat u een jaar abonnement gaat afsluiten, dan komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

 

Stap voor stap: Online Super Bowl streaming kijken

 1. Het is heel eenvoudig: je kiest een versleutelde verbinding uit de onderstaande lijst; https://www.debestevpn.nl/de-beste-vpn-op-een-rijtje/
 2. Dan klikt je op “OFFIECIELE WEBSITE” en maakt je een jaarabonnement account aan (lees de voorwaarden van de provider in een samenvatting op website m.b.t. opzeggingsvoorwaarden). Download de software.
 3. Open de provider en kies een server in VS (FOX) of UK (BBC).
 4. Ga dan naar de website waar je voorheen werd geblokkeerd.

Een touchdown is nog nooit zo eenvoudig geweest!!! Veel kijk plezier.

Best geteste Superbowl VPN voor super bowl streaming

Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.