Altijd en overal Eurosport live kijken 2022

Wil je een Eurosport live stream kijken, maar krijg je de hele tijd de melding ‘Deze inhoud is helaas niet beschikbaar in je regio?’ Vervelend, maar zeker niet het einde van de wereld, want in dit artikel ga ik je uitleggen hoe je dit probleem kan oplossen, met deze tip krijg je altijd en overal toegang tot Eurosport live.

Ga naar ExpressVPN
De beste VPN voor Eurosport

Altijd en overal kijken met ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tevreden dan krijg je binnen je geld terug.

Bijgewerkt: 27 mei, 2022

Eurosport kijken in Nederland

Als je een echte sportfan bent, is een Eurosport voor je onmisbaar. Je kunt dan namelijk altijd en overal de content van live bekijken en op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het aanbod van de verschillende sporten is zelfs zo groot dat er een Eurosport 1 live én Eurosport 2 live is.

Met een abonnement kun je sport van over de hele wereld kijken, maar werkt alleen in Europa. Dat is vervelend als je voor werk of vakantie een tijdje in het buitenland bent. Je betaalt dan niet alleen voor niets voor je abonnement, je mist ook nog eens je favoriete wedstrijden die.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Een Eurosport live stream kijken buiten Nederland

Nu vraag je je natuurlijk af waarom je de Eurosport stream niet buiten Nederland kan bekijken terwijl je wel netjes voor je abonnement hebt betaald. Gelukkig is het antwoord op die vraag niet zo moeilijk. Er zijn aan iedere sport namelijk uitzendrechten verbonden, die bepalen welke aanbieder een sport in een bepaalde regio mag uitzenden. Als de content voor jou niet beschikbaar is, komt dit dus door geografische beperkingen die contractueel zijn opgelegd.

Eurosport live

Door geo-blocking wordt achterhaald waar op de wereld je je bevindt en wanneer je niet in het juiste gebied zit, wordt je toegang beperkt of helemaal geblokkeerd. Met een buitenlands IP-adres is het dus onmogelijk om naar een Eurosport live stream te kijken.

Blijf je binnen de EU? Dan kun je abonnement gewoon blijven gebruiken en online kijken. De Europese Unie heeft in 2018 namelijk een wet aangenomen die streamen buiten je eigen land mogelijk maakt. Let daarbij wel op dat deze wet alleen van toepassing is op korte periodes, bijvoorbeeld een vakantie of een zakenreis. Bij een langer verblijf zal je toegang tot de Eurosport live stream wel geblokkeerd worden, ook als je een abonnement hebt.

Eurosport live kijken met een VPN

Om een Eurosport stream te kunnen kijken moet je dus altijd kijken via een IP-adres in Nederland. Wil je ondanks dat je in het buitenland bent toch Eurosport kijken via je abonnement? Dat kan!

Je kunt deze geografische beperkingen gemakkelijk omzeilen. Met een VPN kun je namelijk je IP-adres wijzigen, waardoor de geo-blocking voor de gek wordt gehouden. Volgens de tracker zit je dan namelijk gewoon in Nederland en daardoor wordt je content van Eurosport live niet langer beperkt of geblokkeerd.

Daarbij is een VPN ook een goed middel om je online privacy te beschermen. Als je bijvoorbeeld via een openbaar netwerk naar je Eurosport live stream wil kijken zijn je gegevens zonder VPN niet goed beveiligd. Met een VPN worden je IP-adres en je locatie verborgen, waardoor het voor de eigenaar van het wifi-netwerk onmogelijk is om je persoonlijke gegevens te achterhalen.

Niets anders dan voordelen dus! Dit is hoe je een VPN gebruikt om naar je Eurosport stream te kijken:

  1.  Kies eenVPN-aanbieder en sluit een abonnement af (hieronder vind je een lijst met de beste aanbieders).
  2. Installeer de app van de VPN op je computer en eventuele andere apparaten.
  3. Kies een locatie en zet de VPN vervolgens aan. Kies dan een locatie in Nederland.
  4. Zodra de verbinding met de server tot stand is gekomen, zijn jouw gegevens veilig.
  5. Zoek de live stream die je graag wil kijken via de tv app.
  6. Nu kun je veilig en overal Eurosport kijken: https://www.eurosportplayer.com

De beste VPNs om naar je Eurosport stream te kijken

Als je op zoek bent naar een VPN om Eurosport te kijken, zal je veel aanbieders tegenkomen. Maar hoe weet je nu welke VPN de beste keuze is? Om het wat gemakkelijker voor je te maken heb ik alvast een aantal VPNs voor je getest, geanalyseerd, vergeleken en samengesteld in de lijst met de beste VPNs voor Eurosport live!

Kan ik ook een gratis VPN gebruiken?

In principe kun je ook een gratis VPN gebruiken om een Eurosport stream te kijken, maar ik zal je altijd aanraden om deze te vermijden. Bij een gratis VPN loop je namelijk het risico dat je internetgebruik wordt gevolgd en dat je gegevens worden doorverkocht aan derden. Dat klinkt misschien niet zo erg, maar een bedrijf kan ook jouw inloggegevens voor internetbankieren of je accounts op sociale media proberen te achterhalen.

Eurosport live

Daarbij zijn er ook gevallen van gratis VPN aanbieders bekend waarbij de bandbreedte van gebruikers werd doorverkocht aan derden. Op die manier wordt er niet alleen geld aan je verdiend, maar loop je ook het risico dat illegaal internetverkeer kan worden herleid tot je IP-adres.

Wil je graag een Eurosport live stream kijken, maar weet je nog niet zeker of je daarvoor een abonnement bij een betaalde VPN-aanbieder wil afsluiten? Probeer dan eens Express VPN. Deze kun je namelijk voor 30 dagen proberen en als je niet tevreden bent, krijg je gegarandeerd je geld terug. Dat geeft je genoeg tijd om te achterhalen of de VPN bij je past.

De voordelen van een VPN

Een VPN is zeker niet alleen handig wanneer je een Eurosport stream wil kijken, er zitten nog veel meer voordelen aan!

Eurosport live

Je kan geografische blokkades omzeilen

Wil je ook buiten Europa genieten van je abonnement en gewoon Eurosport kijken? Dan is het ontzettend handig dat je met een VPN de geografische blokkade kan omzeilenmaar denk daarbij ook eens aan alle andere diensten en apps die in het buitenland geblokkeerd worden.

Wist je bijvoorbeeld dat niet alleen in het buitenland onmogelijk is, maar dat ook Netflix, NPO start en zelfs je krantenabonnement in het buitenland geblokkeerd kunnen worden? Met een VPN kun je altijd Eurosport 1 live kijken en houd je ook je toegang tot de Eurosport 2 stream.

Deze sportevenementen hoef je dus nooit meer te missen:

Je gegevens zijn altijd beschermd

Als je vaak de wifi in openbare ruimtes gebruikt is het belangrijk dat je een goede VPN hebt. Zonder VPN zijn je gegevens niet goed beschermd tegen de kwade bedoelingen van anderen. Met een VPN verberg je je locatie en IP-adres, waardoor je volledig anoniem van het internet gebruik kan maken.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Eurosport kijken met een VPN? Ja!

Wil jij altijd en overal veilig Eurosport online kijken? Dan heb je dus een goede VPN nodig. In de eerste plaats kun je namelijk altijd en overal toegang tot je Eurosport abonnement krijgen, ook als je in het buitenland zit. De VPN zorgt er namelijk voor dat je via een Nederlands IP-adres kan kijken, waardoor je de geo-tracking misleidt en gewoon toegang krijgt! Je hoeft je favoriete wedstrijden op die manier nooit meer te missen en je betaalt je abonnementskosten niet voor niets.

Daarbij is een VPN niet alleen handig voor Eurosport live, je gegevens worden ook goed beveiligd tijdens al je andere online activiteiten. Zo weet je zeker dat je zonder zorgen overal kan inloggen op bijvoorbeeld je sociale media. Je kunt ook je bankzaken regelen als je geen toegang hebt tot je eigen, vertrouwde verbinding.

Je kunt daarbij het beste kiezen voor een VPN die in deze blog wordt aanbevolen. Wij hebben deze namelijk uitvoerig getest en onze ervaring heeft laten zien dat ze bijzonder geschikt zijn in combinatie met Eurosport kijken. Voor Eurosport live zijn we tot de conclusie gekomen dat ExpressVPN voor een VPN het veiligst zijn.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl