ExpressVPN uitgebreide test | Kosten en gebruikersgemak (28 november, 2021)

ExpressVPN is een van de beste versleutelde verbinding aanbieders in de wereld en ook in Nederland is het de beste provider die we hebben getest. In dit artikel zal mijn Express VPN ervaring met jullie delen.

ExpressVPN

Veel plezier met het lezen van de ExpressVPN review. Een VPN service met a secure no log beleid met VPN servers over de hele wereld.

Bijgewerkt: 28 november, 2021

De provider: Express VPN

VPN Express heeft servers in al de belangrijke landen in de wereld. Ze staan bekend om snelle en veilige verbindingen. Het is de ideale service voor het streamen van films en tv series met hun ongelimiteerde bandbreedte en meer dan 1700 servers om meer dan 148+ steden verspreid over de 94 landen.

The app van Express VPN is eenvoudig te installeren op alle gangbare randapperatuur (Windows, Mac, iOS, Android, routers en Linux).Op dit moment is de ExpressVPN aanbieding 1 jaar + 3 maanden. De gemiddelde kosten VPN zullen hierdoor maar beneden gaan.


EXPRESSVPN COUPON
ExpressVPN 3 maanden extra gratis

3 maanden extra en voor niets special voor onze trouwe bezoekers van mijn website

Netflix USA

ExpressVPN is een van de betrouwbaarste aanbieders op de markt voor het inloggen in Netflix USA. Ze garanderen een snelle en stabiele connectie met Amerika. Dit is dan goed nieuws voor de Netflix liefhebbers onder ons. ExpressVPN is een van de weinige VPN diensten die zeer actief de strijd aangaat met Netflix zodat ze toegang tot de Amerikaanse streaming gigant kunnen blijven garanderen.

Mocht het een keer niet lukken om in te loggen in Amerika dan heeft ExpressVPN een team van techneuten erop zitten om zo snel mogelijk een nieuwe verbinding mogelijk te maken. Dat ze heel serieus hiermee bezig zijn merk je wanneer je contact hebt met de fantastische helpdesk. Je gegevens worden nagetrokken en dan pas worden de nieuwe servers voor Netflix pas gegeven.

Naast de ideale anonieme streaming mogelijkheden is er een sterke versleuteling wat resulteert in een hoog beveiligingsniveau. Er worden geen data van klanten opgeslagen of DNS queries en P2P is toegestaan op al hun servers wat een uniek is voor een aanbieder omdat er normaal wel restricties worden opgeven.

Men kan kiezen uit diverse beveiliging protocollen (inclusief OpenVPN) en net zoals bij vele  aanbieders is er ook een zogenaamde Kill Switch.

ExpressVPN VPN verbinding

Nederlandse TV kijken in het buitenland

Naast dat ExpressVPN ideaal is voor Netflix Amerika is het ook de perfect provider wanneer je op vakantie gaat. Veilig Nederlandse TV streamen waar je ook bent ter wereld is mogelijk met deze aanbieder omdat ze servers hebben over de hele wereld en een hoge versleutelingsgraad gebruiken.

ExpressVPN prijs

expressvpn

Kijkende naar de Express VPN prijs adviseren wij je een jaar abonnement af te sluiten. De enige reden waarom wij dit durven te adviseren is omdat wij 90% zeker weten dat je tevreden zal zijn met de aankoop. Het is niet de goedkoopste aanbieder op de markt maar vaak is goedkoop duurkoop. De kwaliteit van deze aanbieder is echt goed te noemen in vergelijking met zijn concurrenten. Met het jaar abonnement ben je nu eenmaal een stuk goedkoper uit dan de ander abonnementsvormen.

ExpressVPN opzeggen is geen probleem. Mocht je uiteindelijk niet tevreden zijn over ExpressVPN service is er een geld terug garantie binnen 30 dagen. Dit kan een bedrijf natuurlijk alleen maar aanbieden wanneer ze volste vertrouwen hebben in het product. ExpressVPN is een van de beste geteste providers voor de Nederlandse markt.

Express VPN is een zeer compleet product met een eenvoudige interface en een uitstekende helpdesk. Het abonnement komt standaard met 3 multi-login. De inlog zou je kunnen delen met vrienden om de ExpressVPN prijs te halveren.

Samenvatting VPN Express software: Is ExpressVPN Good? Nou reken maar van Yes

Onderwerp Eigenschap ExpressVPN
Verkeersgegevens Onbeperkt
Netwerk Type Privaat
Geheimschrift Militaire 256 bits
Netflix Ideaal voor Netflix
Server meer dan +1700
IP adressen Niet beschikbaar, omdat ze het niet weten.................
Protocollen OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, en PPTP -protocollen
Ondersteunde apparaten Windows, Mac, iOS, Android
Encryptie Ondersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit encryptie. Ook is er split tunneling
Helpdesk 24/7 e-mail, chatten, kaartje, telefoon
Geld terug? Niet tevreden binnen 30 dagen
Landen gedekt 94 landen, 148 steden (Nederland 3 locaties)
Multi Inloggen 5 gelijktijdige logins

PROS:

 • Goede en stabiele snelheid hierdoor ideaal voor streaming
 • geld terug garantie van 30 dagen
 • Hoge Server-dekkings graad
 • Kosten zijn beheersbaar door mooie aanbiedingen
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface
 • Kill Switch functie
 • P2P en BitTorrent werken perfect
 • Goede en snelle helpdesk
 • Nederlandse taal website
 • Expressvpn router eenvoudig te installeren op de Linksys

CONS:

 • Een van de duurdere provider, maar zeer betaalbaar wanneer je voor een van de aanbieding kiest. Zo wordt een nadeel weer een voordeel.
 • Weinig opties selecteerbaar menu-instellingen
 • Beperkt aantal aansluitingen slechts 3x

EXPRESSVPN: KORTING 35% + 3 maanden gratis

Locatie ExpressVPN

De vestigingsplaats van een aanbieder is ook belangrijk. De wetten moeten zo zijn in het vestigingsland, dat niet zomaar de log gegevens kunnen worden opgevraagd. Het IP-adress wordt bij ExpressVPN gebruikt om verbinding te maken en deze wordt steeds genoteerd(niet wie je bent), ook de verbruikte bandbreedte wordt gebruikt voor statistische doeleinden.

De verzamelde gegevens worden gebruikt om te bepalen of de server capaciteit voldoende en zo nodig hierin verbetering aan te brengen. De veiligheid en bescherming staan hoog in het vandel bij ExpressVPN.

Natuurlijk wordt er een no log beleid  gevoerd en zijn ze gevestigd op de Britse Maagden Eilanden waar geen wetten zijn over gegevensopslag.

Overige kenmerken van ExpressVPN

ExpressVPN test

Geen logs op VPN Express

De VPN dienst stelt geen limiet op de bandbreedte of de snelheid van je verbinding. Er zijn geen probleem met P2P en het maken van Torrents.

Er zijn geen logs op het gebruik van de versleutelde verbinding, geen logs op het type verkeer dat je uitwisselt op het internet, maar dat betekent niet dat ze illegale praktijken accepteren op hun netwerk.

VPN Express voor de iPad of andere apparaten

Op al je apparaten is de App is eenvoudig te installeren op alle apparaten die we maar kennen Windows, Mac, Android, iOS, Linux, en als laatste op de Blackberry (hier slechts twee apparaten). Ze hebben tevens een router waar de versleutelde verbinding heel makkelijk op geflashed kan worden (zo heet dat). Leest artikel: de VPN router

De conclusie ExpressVPN ervaring

Uit mijn ExpressVPN review  is een van de beste aanbieders in Nederland en ideal voor de iPad. Dit is een goed voorbeeld hoe de ontwikkelaars er in zijn geslaagd bestaande software zo te maken dat er eigenlijk weinig verschil zit of je nou op de PC/Mac of iPad werkt. De bediening is eenvoudig, inloggen, een land selecteren, verbinding maken en je kunt beginnen. Er is ook de bekende bijbehorende kaart van waar we ons bevinden. Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een eenvoudig te gebruiken versleutelde verbinding.

EXPRESSVPN COUPON
ExpressVPN 3 maanden extra gratis

3 maanden extra en voor niets special voor onze trouwe bezoekers van mijn website

Onze Torrents en streaming ervaring

Op zoek naar een versleutelde verbinding die ideaal is voor het downloaden van torrentes en het streamen van video’s is zonder meer ExpressVPN een van de prettigste bedrijven om mee te werken. De service biedt stabiele en staat garant voor hoogte snelheden en een betrouwbare versleuteling van de datastroom. De dienst is makkelijk up te laden op al je apparatuur zoals je hebt kunnen lezen in het voorafgaande. Het is belangrijk dat wanneer je ervoor gaat zitten de service ook daadwerkelijk werkt en je geen hinder ondervindt van vertraging of niet kunnen inloggen. Je hoeft dus niet een technische genie te zijn om met deze dienst te werken.

Geen log gegevens worden opgeslagen

Verder kan ik nog niet duidelijk zijn dat wanneer je ExpressVPN gebruikt voor P2P of torrents je log gegevens niet worden bewaard. De vestigingsplaats speelt hierbij dan ook nog een belangrijke rol omdat we altijd te maken hebben met lokale regelgeving welke in dit geval de Maagden Eilanden zijn. Weet jij waar dit ligt, haha…… In iedergval de regelgeving op dit eiland is dat ze niets hoeven op te slaan en niet verplicht zijn hun gegevens over te dragen aan de lokale overheid wanneer hier om gevraagd wordt.

De ExpressVPN is een complete oplossing die aan uiteenlopende behoeften voldoet. ExpressVPN kan gerekend worden tot een van de beste aanbieders voor de Nederlandse markt.

Bewijs van geografische ontwijking met VPN Express

Hieronder staan een aantal videos die ik heb gemaakt en veelal als basis bewijs gelden voor deze ExpressVPN review. Ik hoop dat ze duidelijk zijn en wens je dan ook veel kijk plezier.

EXPRESSVPN: KORTING 35% + 3 maanden gratis

 

ExpressVPN
ExpressVPN
ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak
DeBesteVPN.nl