Netflix USA kijken in Nederland | De volledige USA film catalogus (12 september, 2021)

Netflix Amerika kijken in Nederland is een veel gekoesterde wensen van vele onder ons. De reden is omdat Netflix USA een veel groter aanbod heeft aan up-to-date films en series in vergelijking met Netflix Nederland.

Update: (12 september, 2021)

Netflix Amerika kijken in Nederland

Wij als film liefhebbers en abonees van Netflix zijn dan natuurlijk opzoek naar manieren om echte USA Netflix buiten de Verenigde Staten te kunnen kijken. Netflix is hier natuurlijk niet echt blij mee en gebruiks de laatste technologie om het ons onmogelijk te maken om in te loggen. Gelukkig zijn er oplossingen om onze loactie te verbergen en een Amerikaanse IP-adres te verkrijgen zodat Netflix niet kan achterhalen dat wij in werkelijkheid vanuit buiten de VS in Netflix USA inloggen.

Netflix Amerika kijken in Nederland

Het wondermiddel

Een van die werkende middelen is om via een versleutelde verbinding in te loggen in de USA Netflix. Je zal wel eerste jezelf opnieuw aan moeten melde bij Netflix USA om het amerikaanse netflix kijken in Nederland mogelijk te kunnen maken. Vervolgens is de volgende stap is een versleutelde verbinding service kiezen. Deze service zal je IP-adres en locatie verbergen waardoor je anoniem kan surfen op het internet.

Het is nu mogelijk de geo grafische blokkade die Netflix oplegt wanneer je buiten de Verenigde Staten inlogt te omzeilen. Je zal dan toegang krijgen tot het volledige Netflix catalogus.

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland, hoe makkelijk kan het zijn hoera!!!!!

De best geteste versleuteling voor Netflix USA kijken

Hoe kunnen we Netflix Amerika kijken is een vaak gestelde vraag. Amerikaanse Netflix kijken is nog nooit zo eenvoudig geweest om toegang te krijgen tot het volledige Netflix aanbod. Dit USA Netflix  is vele malen groter dan wat er in Nederlandse Netflix aanbod. Toegang krijgen tot aanbod Netflix USA raad ik de volgende versleutelde verbinding aanbieders voor.

CyberGhost
CyberGhost
CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0
ExpressVPN
ExpressVPN
ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak
NordVPN
NordVPN
NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

Nu kunnen we Netflix Amerika kijken

Netflix is de streaming videodienst on demand via het internet. De online streaming dienst is opgericht in de Verenigde Staten. Sinds 11 september 2013 heeft de online streaming dienst ook voet op de Nederlandse bodem gezet. Het Netflix aanbod  is ruim aan keuze van films, televisieseries, documentaires, concerten en cabaret. Ondanks hun ruime Netflix aanbod is er nog een grote database waar we zonder niet al te veel moeite ook op een legale manier toegang tot kunnen krijgen. De gecodeerde aanbieders hebben dit mogelijk gemaakt.

Netflix Amerika kijken

Netflix and chill

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland, misschien klinkt het raar maar een leven zonder deze Amerikaanse film catalogus kijken is voor mij niet meer weg te denken. Ik geniet hier enorm van in mijn vrijetijd. Gezellig op de bank met een van mijn vriendinnetjes zogenaamde het “Netflix and chill” moment.

Dit heb ik allemaal te danken aan Netflix. Neem daarom een versleutelde verbinding zodat Amerikaanse Netflix kijken in Nederland het succes bij de meisjes kan vergroten. Mocht je dit stadium in je leven al voorbij zijn kan je de kids ook super blij maken de Amerikaanse Netflix kijken 2018, het vergroot immers het Netflix aanbod.

Netflix Amerika kijken

Door een Europese wet die is ingegaan in April 2018 mag er geen geografische blokkade meer plaats vinden in Europa. Dit wil zeggen dat NL televisie-uitzending niet meer mogen worden geblokkeerd in het buitenland (Europese Unie). Handig voor de Nederlandse televisie kijkers die naar het buitenland (EU) en naar het Caribische gebied op vakantie gaan. Je kan nu waar je ook bent Nederlandse tv streamen. Voor buiten Europa verandert er niets. Een aanbieder zal nog altijd nodig zijn. Voor het inloggen in Netflix Amerika vanuit Nederland.

TIP: register een account in Netflix USA

CyberGhost VPN: 6 maanden gratis

Amerikaanse Netflix betekend toegang tot aanbod Netflix USA

De USA Netflix film catalogus openen is makkelijk. Eerst zal je je bij online streaming dienst via de officiële weg moeten aanmelden.  Je registreert jezelf en krijgt toegang tot de online streaming dienst catalogus aanbod Nederland. Natuurlijk al een super mooi aanbod van film ect., alleen is het wel jammer wanneer series niet “up to date” zijn. Ja zal altijd eerst moeten wachten tot de rechten zijn vrijgegeven voor Nederlandse regio, terwijl op Noord Amerika Netflix ze wel helemaal “bij” zijn.

Geografische blokkades

Officieel is afgesproken met de grote film producenten dat het Netflix aanbod alleen mag worden uitgezonden binnen de landsgrenzen van de VS. We hebben hier te maken met de zogenaamd uitzendrechten. Je kan je voorstellen dat een filmproducent zijn product (een film) via zoveel mogelijk “kanalen” wilt distribueren. de online streaming dienst zit echter al in zoveel landen dat het mogelijk is voor een klant direct dit filmmateriaal te streamen waar ook ter wereld. Dit is niet mogelijk omdat de online streaming dienst gebruik maakt van geografische blokkades.

Hoe kan je  het Amerikaanse Netflix aanbod streamen en de geo blokkade omzeilen om zo Amerika te openen.

Tip van de dag:  Je hebt een Amerikaans abonnement nodig wanneer je alle Netflix landen wilt openen

Je hebt een “echt” geregistreerd Netflix Amerika abonnement nodig wil je in elk land kunnen inloggen. Dit is onmogelijk met een lokaal geregisseerd abonnement (bijvoorbeeld met je Nederlandse abonnement) omdat je te maken krijgt met de Europese wetswijzing ingegaan 1 April 2018.  Voor vele veranderd er niet veel omdat je als Nederlandse abonnee gewoon in Netflix USA ingelogd kan worden met de goede versleutelde verbinidingen. Het openen van Netflix België zal onmogelijk geworden met je Nederlandse abonnement ook al gebruik je een versleutelde vebrindings aanbieder.

De 5-stappen om je filmaanbod te vergroten is door je te registeren in Netflix Amerika:

 • Kies eerst een van de door mij aanbevolen versleutelde vebindings-aanbieders en maak gebruik van een van de Amerikaanse servers.
 • Ga naar Netflix.com
 • Registreer je met een nieuw email adres
 • Gebruik een Amerikaanse postcode bijvoorbeeld: 90210
 • Betalen met een in Nederland geregisterde creditkaart is geen probleem

Netflix Amerika kijken is geen probleem meer en je zal volop kunnen genieten van het USA Netflix aanbod waar je ook bent, dus ook in België vanuit Nederland.

EXPRESSVPN: KORTING 35% + 3 maanden gratis

Een gecodeerde verbinding wat is dat precies?

Een van de voordelen van een versleutelde verbinding is dat je  geografische afbakening kan omzeilen Een VPN aanbieder biedt een aantal servers aan die je kan gebruiken zodat je je IP adres en de locatie can beïnvloeden. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld USA Netflix kijken in Nederland zou willen streamen. Door het verkrijgen van een Amerikaanse IP-adres zal het mogelijk zijn dit voor elkaar te krijgen.

Netflix US aanbod 

Het is dus mogelijk om met een gecodeerde verbinding in te loggen op het echte Netflix in Nederland voor ruimer Netflix aanbod zal je de opgelegde blokkade op moeten heffen. Dit betekent dat je voor de Verenigde Staten je in zal moeten loggen via een speciale service met servers in Amerika. Eenmaal ingelogd is er de mogelijkheid tot streamen van het totale Netflix aanbod Amerika. Ook de serie die voorheen niet toegankelijk waren binnen het Netflix Nederland aanbod. Netflix Amerika kijken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Illegaal ben je niet bezig, sterker nog, de online streaming dienst gedoogd je. Er is veel geld in het spel.

Netflix gaat zelf produceren

Toch vind niet iedereen dit prettig. Sommige filmproducenten brengen nu niet meer hun films bij Netflix. Hierdoor is Netflix zelf gaan procederen. De Netflix producties zijn best wel goed. Hier betalen wij als consumenten aan mee, omdat onlangs is de prijs van het abonnement wel verhoogt dit alles om nog meer eigen producties te kunnen maken en de concurrentie aan te gaan met partijen zoals  HBO, Amazone en locale streaming media aanbieders.

Naar mijn mening kan een goede aanbieder niet meer ontbreken in een huishouden. De versleutelde verbinding is heel makkelijk te installeren op de router een aanbieder heeft doorgaans meerder multi login waarmee je gelijkertijd ingelogd kan zijn. Wanneer je bijvoorbeeld de  service op de router hebt geïnstalleerd kan je vanaf nu op elke tv in huis gewoon Amerikaanse film catalogus openen. Wanneer je 5 multilog gebruikt houd je er nu nog 4 over. Je laat namelijk alle je apparaten (tv, tablets, computers) nu inloggen via de veilige verbinding.

Een versleutelde verbinding is “noodzaak” in ieder huishouding.

Oa met een versleutelde verbinding Netflix Amerika kijken

Niet alleen is een versleutelde verbinding is handig voor de Amerikaanse film catalogus te openen maar ook voor de volgde zaken kan een versleutelde verbinding handig zijn.

De voordelen van een gecodeerde verbinding:

  • Vanuit huis werken kan nu omdat je vanuit je locatie toegang tot de servers van werk/kantoor zal kunnen krijgen. Via een service kan je deze handeling veilig verrichten. De berichten zijn versleuteld en wanneer ze worden onderschept onmogelijk te ontcijferen. Oorspronkelijk komt de versleuteling technologie uit het leger. De gecodeerde verbinding is ontworpen om onderling veilig te communiceren.  Wanneer ik heel eerlijk ben is de technologie “bijna” niet te kraken dwz dat het maanden zal duren en veel mankracht om een versleuteld bericht te ontcijferen. In het geval van een oorlog was dan de oorlog al wel gewonnen of verloren. Voor een leek zal het daarom onmogelijk zijn de versleutelde berichten te ontcijferen.
  • De dienst  kan ook heel handig zijn wanneer we te maken hebben met landen die op enige manier censuur toepassen en dit zijn er meerdere dan je misschien in eerste gedachte zal hebben. Maar laten we China als voorbeeld nemen. In dit land zijn Facebook, Instagram, Snapchat ect. eigenlijk alle vormen van westerse social media, dus die niet van Chinese bodem komen en niet controleerbaar zijn door de Chinese overheid onderhevig aan censuur in de vorm van de toegang blokkeren.
  • Veilig gebruik maken van gratis Wifi netwerken wanneer je onderweg bent. De software is eenvoudig te installeren via een App voor de telefoon of je tablet maar ook installatie op de laptop is makkelijk. Misschien heb je je nooit gerealisseerd dat deze gratis wifi netwerken waar je zo makkelijk op kan inloggen zeer gevaarlijk kunnen zijn. Je gebruikt namelijk een verbinding die niet van jouw is. Je aanbieder is onbekend.

NordVPN: perfect voor torrent en P2P liefhebbers

Overige voordelen:

 •  Via een provider krijg je een een snellere verbinding krijgt dan je voorheen had. Doorgaans is dit niet te merken wanneer je gewoon in Nederland verblijft. Maar het is ook de kunst voor een dienst om genoeg brandbreedte te geven zodat je nooit hinder zal ondervinden van een drukke connectie wanneer je bijvoorbeeld VS Netflix kijken in 4K een van je voorwaarde is. Ook wanneer je veel onderweg ben in het buitenland kan deze dienst een oplossing zijn voor een haperende stream. De provider koopt namelijk snellere verbindingen om hun snelheid te waarborgen.
 • Pas op bij bitTorrent, eMule en andere p2p. Gebruik altijd een versleutelde verbinding provider voor anoniem  contact. Het toegestaan volgens de Duitse wet dat Internet Service Provider het  internetverkeer analyseert. Het zal daarom niet lang duren voordat wij het Duitse voorbeeld gaan volgende.  Mocht je gebruikmaken van bovengenoemde (Bit Torrent, eMule en andere p2p, anoniem) dan kunnen ze het abonnement annuleren. Een versleutelde verbinding bescherment je hier tegen, omdat je immers alles versleutelde verstuurd.

Dit moet je weten: De statistische gegevens

Ik weet wat je nu denkt, dat je niets te verbergen hebt. Maar dit is niet waar, statistische gezien heeft iedereen iets te verbergen. Dit zal ik uitleggen hieronder aan de hand van elke gegevens over de samenleving waarin we leven. Schrik niet…..

Nou hier begint de opsomming:

 • 12% heeft een verslaving,
 • Bezoek van een hoertje is een op de tien keer,
 • een op de zes gezinshuishoudens heeft schulden of lopen kans een te kort te krijgen
 • Een kwart van de Nederlandse bevolking gaat wel eens vreemd,
 • 10 procent heeft een psychologische klachten,
 • Een miljoen Nederlanders slikken antidepressiva, een veelvoud daarvan andere medicijnen,
 • 100.000 kinderen zijn door de doktoren gediagnosticeerd als niet helemaal normaal.
CBS-2016 Nederlandse bevolking onderzoek

Ik hoop dat dit deze informatie je tot nadenken heeft gezet. Maar het gaat wel degelijk verder dan alleen maar een buitenlandse film catalogus openen. Toch wens ik je natuurlijk veel kijk plezier!

De deur van uw huis laat u toch ook niet wagenwijd openstaan? Nee die doet u op slot!!

Vette kortingen via deze links (update: 12 september, 2021)

CYBERGHOST COUPON
CyberGhost 6 maanden gratis

Voor onze volgers heeft CyberGhost een 6 maanden gratis aanbieding

EXPRESSVPN COUPON
ExpressVPN 3 maanden extra gratis

3 maanden extra en voor niets special voor onze trouwe bezoekers van mijn website

NORDVPN COUPON
Geniet van deze mooie aanbieding

NordVPN heeft een super aanbieder voor onze volgers namelijk 77% korting

Netflix USA inloggen vanuit Nederland de conclusie

Om Netflix USA mogelijk te maken heb je een betrouwbare service zal je een van de aanbieders hierboven moeten uitzoeken. Geen van de aanbieders willen garanderen dat altijd 100% toegang zal krijgen maar bij Cyberghost VPN,  Express VPN en Nord VPN heb ik de beste ervaring. Mochten er uit inlog problemen zijn hebbende ook een snelle helpdesk om het probleem op te lossen. Netflix USA  is geen illusie maar een feit.  Ik wens je dus veel plezier met Amerikaanse netflix kijken in Nederland.

Conclusie

Het Amerikaanse Netflix kijken in Nederland of waar ook ter wereld is dus geen illusie meer. Met een versleutelde verbinding is dit makkelijk te realiseren en daarvoor hoef je geen eens technisch onderlegd te zijn. Het enige wat je zal moeten doen is een van de aanbevolen aanbieders te kiezen uit onze TOP 3 .Dit zijn de meest up to date versleutelde verbindingen en Netflix USA kijken zal kinderspel worden.

Up to date informatie over Netflix Amerika kijken

Er is veel beweging op de versleutelde verbinding markt wanneer we het hebben over welke providers nu wel of geen toegang hebben tot Netflix Amerika. Uit mijn ervaring met de leveranciers van versleutelde verbindingen blijk alleen de top de strijd met Netflix aan te kunnen. Vele providers zijn al afgehaakt omdat het te veel middel kost dit vol te houden. Ik zal jullie op de hoogte houden van de strijd tegen geo-blokkades

Veel plezier met het Amerikaanse Netflix kijken

Netflix USA streamen met TOP VPN providers (update: 12 september, 2021)

CyberGhost
CyberGhost
CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0
ExpressVPN
ExpressVPN
ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak
NordVPN
NordVPN
NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

 

DeBesteVPN.nl