Panda VPN, review 2024

panda vpn review

Panda VPN review is een nieuw artikel over de VPN-service van Panda Security, die vooral bekent staat om het Panda Antivirus, hun hoofdproduct. Het is dus een groot antivirus bedrijf dat zijn 2-in-1-oplossing introduceert: Antivirus en Virtueel Privé Netwerk (VPN). Laten we eens kijken naar deze handige VPN die een geïntegreerde bescherming biedt met niet te veel technische functies.

Koop Panda nu
Panda Antivirus en VPN: 25% korting

Een exclusieve korting voor alle abonnementen op Panda Antivirus met geïntegreerde VPN

Panda VPN, een goede antivirus oplossing met geïntegreerde VPN

Laten we deze Panda VPN review beginnen met een feit: steeds vaker besluiten antivirus producenten een Virtueel Particulier Netwerk (versleutelde verbinding) aan te bieden naast hun basisdienst, zoals Avast of Avira. Sommigen van hen besluiten samen te werken met een specialist op dit gebied. Terwijl anderen er de voorkeur aan geven intern hun eigen oplossingen te ontwikkelen. Dit omdat het belangrijk is om te onthouden dat antivirus en VPN elkaar aanvullen. Die eerste beschermt je apparaat, de tweede beschermt de internetverbinding. En beide beschermen de privacy!

Aan de ene kant is het logisch om beide veiligheidsdiensten in één software te steken. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat sommige VPN’s niet compatibel zijn met sommige antivirusprogramma’s of firewalls. Op die manier kan dit probleem worden opgelost, waardoor het voor gebruikers eenvoudiger wordt.
Maar aan de andere kant is een all-in-one oplossing misschien niet genoeg voor ervaren gebruikers. Omdat elk bedrijf sterke en zwakke punten heeft. Soms biedt een extra functie beperkte voordelen, vergeleken met de real deal.

Dus, hoe zit het met Panda Security VPN? Om geen enkele fout te maken, besloot het bedrijf om samen te werken met HotSpot Shield. En ik herinner je er graag even aan dat het een van de leiders op de markt van VPN is. Dus Panda, die al lang een marktleider is op het gebied van antivirus programma’s, heeft nu ook nog eens een VPN tegen zeer scherpe prijs verkrijgbaar.

Panda Antivirus VPN: Plannen en prijzen

Panda VPN

Tijdens het schrijven van de PandaVPN review kwam ik er achter dat de prijs vergelijkbaar is met de top-end VPN’s. Het jaarlijkse abonnement op VPN Panda is zeer concurrerend. Niet alleen kan je genieten van een zeer goede VPN-service. Maar je hebt ook een antivirusbescherming voor elk software product aan deze prijs. Denk bijvoorbeeld aan de bediening van het USB-randapparaat of de data recovery kit.  Verder mogen we niet vergeten dat je 5 apparaten tegelijkertijd kunt verbinden om zo alle apparaten te beschermen.

Na een lange onderhandeling met Panda Security VPN, heb ik het zelfs klaar gekregen een speciale aanbieding voor de lezers van diebestenVPN te bemachtigen. Via deze link krijg je 25% korting! En het is helemaal gratis!

Overzicht voor PandaVPN

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix
Multi-login 3 gelijktijdige connecties
Aantal landen 15+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs, Linux
Geld terug garantie 7 dagen
Protocols OpenVPN
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 500+

De VPN PandaVPN in details

VPN Panda en Netflix

Oh jongens! Ik was echt heel enthousiast toen ik aan deze PandaVPN review begon, aangezien ik Netflix zou kunnen uittesten met deze nieuwe VPN software. Uiteindelijk bleek uit de Panda VPN test dat ik US Netflix kon openen en bekijken en ook nog eens kon streamen. Dit zou een goede oplossing kunnen zijn. Maar ik heb het deze ochtend nog een tweede keer gecontroleerd voordat ik de Panda VPN test publiceerde en helaas werkt het niet meer… Ik kan deze VPN dus niet aanbevelen als je een Netflix-abonnee bent. Je kan beter mijn Netflix VPN artikel lezen om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt.

Panda VPN en lokale tv

Behalve dat Netflix niet werkt, kun je met BBC iPlayer ook niet kijken. Ik heb echter wel zonder problemen met de NPO kunnen zien. En de streaming kwaliteit was goed, zonder enige hapering. Het is echt jammer dat de servers voor Netflix USA niet meer werken. Misschien (en hopelijk) lossen ze dit snel op. Als je echter een wereldreiziger bent die een oplossing voor je lokale apparaat wil, kan je beter een andere provider kiezen …

VPN Panda, torrents en P2P

Uit de Panda VPN test bleek dat ze geen gegevens opslaan op en verbied geen torrenting. Je kunt torrents dus op een stabiele manier downloaden en, zoals uitgelegd in dit bericht, maakt de software het mogelijk om de P2P-filters te omzeilen die door je internetprovider (ISP) zijn geïmplementeerd.

Panda VPN-functies

Kill Switch

Hoewel Hotspot Shield een Kill Switch functie heeft, heb ik tijdens het maken van deze PandaVPN review informatie gezocht maar die niet echt gevonden in Panda Dome VPN. Dus ik neem aan dat er geen is. En dit is geen goede zaak, zeker als je deze VPN wilt gebruiken om torrents te downloaden. Ik herinner je eraan dat de kill switch je beschermt in het geval je VPN-verbinding zou wegvallen.

Antivirus

Ik spreek over Panda Antivirus als een functie maar het is eerder het tegenovergestelde. Inderdaad, de VPN is een functie van de Panda Dome-app. Je zal Panda Dome eerst moeten installeren voordat je de VPN kan instaleren…

Panda VPN review eenvoudige interface

Het belangrijkste punt van deze software is de Panda-antivirus, die bij de prijs is inbegrepen.

Panda VPN review full analyse

De cliënt bevat alle functiesvan een complete antivirussuite. En andere specifieke opties, zoals de actieve USB-beveiliging, of de procesmonitor en een rescue kit.

VPN Panda Windows klantreview

Gebruiksvriendelijke interface (vak jargon automatisering)

Je moet de Panda Dome-software, die alle antivirus- en VPN-functies bevat, installerenom Panda VPN te gebruiken. De interface van de cliënt is gebruiksvriendelijk. Ik weet gewoon niet waarom de ontwerper uiteindelijk heeft besloten om een ​​schuifbalk voor het dashboard te gebruiken… De startpagina geeft de status van het antivirus en de resultaten van de live analyse van je bestanden weer. Onderaan het venster bevinden zich de pictogrammen voor toegang tot alle functies. En je kan zien welke services in een oogwenk worden geactiveerd dankzij de ON-badge op de pictogrammen.

De Panda VPN test de interface lekker eenvoudig

De interface van de VPN is volledig genormaliseerd, met de indicatie van de status, een lijst met de servers die per land zijn gerangschikt en een knop Verbinden. Je kan de software de server laten kiezen die het beste bij je past dankzij de optie Automatisch. En zo zal je kunnen genieten van de beste uitvoeringenop basis van je locatie. Ook als je speciale behoeften hebt, kun je nog steeds een land selecteren in het vervolgkeuzemenu. Echt gemakkelijk.

PandaVPN review een top samenvatting

Zodra je verbinding maakt met een nieuwe server, verschijnt boven de taakbalk een melding. Op deze manier kan je  ervoor zorgen dat alles naar behoren werkt!

Panda VPN

Opties opvallend afwezig

Natuurlijk zijn er opties in de Dome-software. Maar dat gebeurt niet vaak. Je kan alleen beslissen om de VPN Panda te starten wanneer Windows start. En maak automatisch verbinding met een favoriete server. Dat is alles. Heel eenvoudig, als je het mij vraagt.

VPN Panda settings

Panda VPN: andere apps

Dit onderdeel zal vrij kort zijn omdat de VPN voorlopig alleen voor Windows beschikbaar is… Ik hoop dat het team van Panda Security uiteindelijk native apps voor elk besturingssysteem gaat ontwikkelen. Omdat het in deze omstandigheden moeilijk is om hun service aan te bevelen… Zelfs als je Windows gebruikt, is het niet mogelijk om je telefoon of tablet te beschermen…
Verder heb ik naar de verbindingsinstellingen gezocht om je te vertellen hoe je handmatig verbinding kunt maken met de VPN. Maar ik kon helaas niets vinden op de website…

Panda Safe Web: browser extensie

Slechts één woord over de Panda Safe-webextensie die tegelijkertijd met de cliënt wordt geïnstalleerd. De uitbreiding is beschikbaar in Internet Explorer, Firefox en Chrome. Hiermee kan je het volgen van advertenties en de advertenties blokkeren en je computer beschermen tegen phishing en malware. Persoonlijk vind ik de extensies die automatisch worden geïnstalleerd niet handig. Als je besluit om het programma te verwijderen, kan je nog steeds ten volle genieten van de Panda Security-antivirus en VPN. Het is maar een extra service!

VPN Panda de vpn op de website

PandaVPN review onze conclusie

We zijn nu bij de conclusie van mijn PandaVPN review gekomen. Ik raad Panda VPN en Antivirus aan voor alle gebruikers die een service willen die werkt en die voldoet aan de meest voorkomende behoeften. Kortom, als je een goede antivirus bescherming en anoniem browser nodig hebt, is het perfect. Maar uit de Panda VPN test blijkt dat de software alleen beschikbaar is voor Windows. Dus, als je een mobiele oplossing nodig hebt, is deze VPN niet de juiste mogelijkheid. Het beschermde browsen en de multi-login maken dit product dan weer wel interessant als oplossing. Het zal echter minder handig zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een VPN zonder antivirus of andere «gadgets», maar met meer gebruikers opties.
En als je hoofdzakelijke gebruik van een VPN is om streaming websites te deblokkeren, is deze VPN echt geen goede keuze voor je.

Panda VPN
Panda VPN is de nieuwe VPN-service van Panda Security, het Spaanse bedrijf. Het is vooral beroemd voor Panda Antivirus, het hoofdproduct. Dat is dus weer groot antivirus bedrijf dat zijn 2-in-1-oplossing introduceert: Antivirus en Virtual Private Network (VPN).
8.5 TOTALE SCORE
PandaVPN review: goed

Panda VPN is een eenvoudige VPN-oplossing die is geïntegreerd in Panda Antivirus. Het is geschikt voor iedereen die een eenvoudig te gebruiken VPN nodig heeft om anoniem te surfen en torrents te downloaden. Maar niet om online streaming te bekijken, omdat de meeste servers zijn niet werken.

KWALITEIT
7
GEBRUIKERSGEMAK
6.5
STABILITEIT NETWERK
7
RANDAPPARATUUR
5.5
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
5
PRIJS
6
Pluspunten
  • Snelle verbinding
  • Geïntegreerd antivirus
  • Streaming is mogelijk
  • Geen logboeken, P2P en BitTorrent geaccepteerd
  • Gebruikersvriendelijk
Minpunten
  • Ingewikkeld om te installeren (eerst de antivirus, dan de VPN)
  • Weinig configuratie-opties
  • Geen ingebouwde firewall (NAT-firewall)
  • Geen IP-binding
  • Alleen voor Windows gebruikers
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl