Bekijk de Paris Masters (ATP Tour Masters 1000)

ATP Paris livestream – In dit artikel kom je meer te weten over hoe je toegang kan krijgen tot ATP livestreams. We zullen kijken naar betaalde opties evenals gratis opties. Daarnaast is het ook goed om te weten dat je niet overal ter wereld toegang hebt tot de content van het ATP Paris toernooi. Dit heeft te maken met de geografische restricties en de uitzendrechten die gelden voor de content. Gelukkig hebben wij daar in dit artikel een oplossing voor.

Bekijk de aanbieding
Wil je overal ter wereld het ATP tennis toernooi kunnen volgen?

Maak dan gebruik van onze oplossing waarmee je altijd en overal tennis wedstrijden kan volgen. Momenteel bieden wij een 30 dagen niet goed geld terug actie!

Bijgewerkt op: 21 juni 2024

De beste streaming websites voor het kijken van een ATP Paris livestream

Wanneer het neerkomt op het kijk en van het Paris masters toernooi in Nederland zijn er een aantal betaalde platformen en kanalen waar je uitgebreide uitzendingen kunt bekijken van het gehele toernooi. Deze partijen zorgen ervoor dat je kunt genieten van de wedstrijden door middel van hoge video kwaliteit en extra functies. Laten we hieronder even naar de opties kijken:

 • Ziggo Sport Totaal:

Ziggo Sport Totaal is een Nederlandse sport zender die vaak uitzendingen van grote sport evenementen aanbiedt, inclusief grote tennis toernooien. Door je te abonneren op het Ziggo Sport Totaal pakket kan je genieten van Paris masters live streaming en diepgaande uitzending. Ze bieden meerdere kanalen aan die gefocust zijn op verschillende sporten. Op deze manier hoef je nooit iets te missen en weet je zeker dat jouw favoriete sport uitgezonden wordt.

 • Tennis TV:

Tennis TV is het officiële streaming platform voor de ATP tour. Hier valt het Paris masters toernooi uiteraard ook onder. Ze bieden uitgebreide uitzendingen van het toernooi aan zowel live uitzendingen als de mogelijkheid voor on-demand terugkijken. Met Tennis TV heb je toegang tot meerdere velden, interviews met spelers, wedstrijd hoogtepunten en nog veel meer. Dit platform werkt op basis van een abonnement waarmee je de flexibiliteit hebt om op meerdere apparaten te kijken.

 • Eurosport Player:

Eurosport Player is een populaire streaming dienst dat een groot aanbod aan sporten aanbiedt, inclusief tennis. Het biedt zowel ATP Paris masters live streaming als on-demand uitzendingen aan, waardoor je alle actie kan volgen vanaf je eigen huis. Eurosport Player biedt diepte analyses aan naast commentaar van experts en toegang tot verschillende banen tegelijkertijd. Je kan direct een abonnement aanvragen of kijken via kabel of een satelliet verbinding.

Ook al zijn dit de beste betaalde platformen om een ATP Paris livestream op te kijken, dan is het alsnog goed om te weten dat er ook gratis alternatieven zijn waar je de Paris masters op kan kijken. Deze kanalen kunnen sport netwerken of online platformen bevatten die gratis live streams van tennis evenementen aanbieden. Het kan de moeite waard zijn om deze alternatieven een kans te geven. Dit kan je doen door te zoeken voor gratis streaming platformen die wellicht uitzendingen van het toernooi aanbieden.

atp paris livestream

Houd wel in gedachten dat de gratis kanalen misschien niet altijd even goed van kwaliteit zullen zijn. Daarnaast kan het ook zomaar zijn dat het aantal live streaming Paris masters tennis uitzendingen beperkt is. Desalniettemin kan het alsnog een goed alternatief zijn als je geen toegang hebt tot een betaalde streaming service of als je liever geen abonnement afsluit.

De beste gratis streaming websites voor het streamen van een ATP Paris livestream

In dit deel zullen we een aantal potentiële gratis ATP Paris livestream opties belichten. Terwijl de beschikbaarheid van deze streams kan verschillen zijn er een aantal platformen en zenders die uitgebreide uitzendingen van grote sport evenementen aanbieden, inclusief tennis wedstrijden. Houd er wel rekening mee dat gratis streaming opties over het algemeen gelimiteerd zijn aan specifieke locaties. Daarbij kunnen geografische restricties komen kijken waardoor je wellicht geen toegang hebt tot de streams. Laten we kijken naar een aantal mogelijke opties om de Paris masters te kijken.

 • NOS (Nederland):

De NOS is een Nederlandse publieke omroep die zo nu en dan uitzendingen van grote sport evenementen uitzendt, inclusief tennis wedstrijden zoals bij de ATP Paris masters. Aangezien de NOS op NPO 1 wordt aangeboden kan je gratis de uitzendingen bekijken. Ze bieden daarnaast zowel livestreams op hun website als op de mobiele app.

 • Eurosport Player (bepaalde regio’s):

  Terwijl Eurosport Player over het algemeen gezien wordt als een betaald streaming platform zijn er af en toe ook gratis livestreams voor bepaalde regio’s. Ze bieden een uitgebreid aanbod aan verschillende sporten aan, inclusief tennis. Houd het platform in de gaten en misschien bieden ze wel een gratis Paris masters stream. Je kan de website of de app checken voor meer informatie met betrekking tot gratis beschikbare streams in Nederland.

 • RTS Sport (Zwitserland):

RTS sport is een Zwitsers sport platform dat live streams en uitzendingen van verschillende sport evenementen aanbiedt. Ze bieden wellicht ook gratis ATP Paris masters live streaming aan op de website of in de app. Bezoek nu de website voor specifieke informatie en het schema van de wedstrijden en uitzendingen.

 • ZDF (Duitsland):

ZDF is een Duitse publieke televisie zender die van tijd tot tijd tennis toernooien uitzendt, waaronder ook de Paris masters. Ze bieden misschien wel een gratis uitzending aan op hun TV zender. Daarnaast zijn er ook online streaming mogelijkheden op de website en in de app. Check het schema en de website voor de laatste updates.

 • ORF Sport+ (Oostenrijk):

ORF Sport+ is een Oostenrijks sport kanaal dat soms tennis wedstrijden uitzendt. Ze bieden heel misschien gratis uitzendingen en ATP Paris masters live streaming aan op het TV kanaal of door middel van het online platform. Houd het schema in de gaten en check de website voor ATP Paris masters live streaming updates.

 • BBC iPlayer (Verenigd Koninkrijk):

BBC iPlayer is een populaire streaming service in het Verenigd Koninkrijk dat live en on-demand content aanbiedt van verschillende BBC kanalen, inclusief BBC Sport. Ze bieden vaak gratis uitzendingen van grote tennis toernooien aan, dus het is zeker de moeite waard om te kijken of ze toevallig een ATP Paris livestream gratis uitzenden. Bezoek de BBC iPlayer website of download de app om de livestreams te volgen.

 • RaiPlay (Italië):

RailPlay is een streaming platform van RAI, een Italiaanse nationale publieke omroep. Terwijl het voornamelijk gefocust is op Italiaanse content wordt er zo nu en dan ook aandacht geschonken aan internationale sport evenementen. Wij raden daarom aan om de website of de app te checken om te zien of er toevallig een gratis stream van de Paris masters beschikbaar is.

 • France Télévisions (Frankrijk):

Het France Télévisions netwerk heeft uitzendrechten voor de Paris masters en biedt een gratis te volgen uitzending. Je kan het toernooi kijken op jouw TV door het juiste kanaal in te schakelen of door de online platformen en de app te raadplegen.

 • RTVE (Spanje):

RTVE is een Spaanse zender die soms gratis uitzendingen aanbiedt voor tennis toernooien, waaronder ook ATP Paris masters live streaming. Ze bieden live streams op de website en in de mobiele app aan waardoor Spaanse kijkers kunnen genieten van de wedstrijden zonder dat ze hoeven te betalen. Houd er wel rekening mee dat mensen buiten Spanje geen toegang hebben tot de content vanwege de geografische restricties met betrekking tot de uitzendrechten.

atp paris masters live streaming

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de beschikbaarheid van deze gratis streaming opties vaak gelimiteerd is aan de locatie van de zender of specifieke locaties. Uitzendrechten en de bijbehorende contracten bepalen de toegankelijkheid van de platformen. Daardoor raden wij je aan om te zoeken naar een lokaal platform voor ATP Paris masters live streaming, dat beschikbaar is in het land waar je je begeeft.insert-content-here

ATP Paris livestream volgen buiten de beschikbare geografische zone

Op de meeste uitzendingen van programma’s, series, sport wedstrijden en dergelijke zitten er uitzendrechten verbonden aan de content. Zo ook voor ATP Paris masters live streaming. Dit is afgesproken in het contract dat vooraf is getekend, zodat de video niet overal ter wereld uitgezonden kan worden. Om dit te kunnen handhaven zijn er geografische restricties toegepast. Dit valt te controleren door middel van het IP adres van de apparaat van de gebruiker. Het IP adres dat aan jouw apparaat is verbonden zit namelijk ook jouw locatie verbonden. Daardoor kan er op ieder moment gezien worden waar je bent en of je toegang mag krijgen tot de content. Gelukkig hebben wij hier een legale oplossing voor.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Hoe kan je de geografische restricties omzeilen voor een ATP Paris livestream?

Het deblokkeren van de geografische blokkades kan je doen door middel van een VPN ofwel Virtual Private Network. Een VPN geeft je toegang tot servers over de hele wereld waarmee jouw IP adres verborgen wordt en vervangen wordt met een IP adres waarmee je wel toegang hebt tot de content. Doordat het jouw locatie verbergt ben je ook beter beschermd online en is jouw privacy gewaarborgd.

Om het voor jou makkelijker te maken hebben we een stappenplan gemaakt voor het instellen van een VPN, zodat je snel en eenvoudig kan genieten van ATP Paris masters live streaming.

 1. Kies een VPN die je wilt gebruiken voor ATP Paris masters live streaming. Wij raden je aan om ExpressVPN te gebruiken, de beste VPN ter wereld.
 2. De tweede stap is om een account aan te maken, zodat je gebruik kan maken van de VPN.
 3. Als je bent ingelogd kan je verbinding maken met een server naar keuze. Hieronder vind je een lijstje met zender en bijbehorende landen. Server Nederland: Ziggo Sport Totaal, NOS , Server Zwitserland: RTS Sport  , Server Duitsland: ZDF , Server Oostenrijk: ORF Sport+ , Server Italië: RaiPlay , Server Verenigd Konikrijk: BBC iPlayer , Server Frankrijk: France Télévisions  , Server Spanje: RTVE  andere platformen: Tennis TV, Eurosport Player, Sky Sport
 4. Als je verbinding hebt gemaakt met een server van één van de bijbehorende landen kan je een ATP Paris livestream starten en genieten van alle wedstrijden.

Probeer ExpressVPN nu gratis

Momenteel heeft ExpressVPN een speciale aanbieding. Namelijk de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Hiermee kan je 30 dagen lang de VPN uitproberen om te zien of het iets voor jou is. Mocht dit niet het geval zijn en je bent niet tevreden, dan kan je jouw geld gewoon terug krijgen. Je moet dan alleen wel binnen deze 30 dagen melding van doen, maar dan krijg je ook zonder enkele problemen je geld terug gestort op je rekening.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

De beste VPN aanbieders voor het streamen van een Rolex Paris masters live stream

Wij hebben een flink aantal VPN’s uitgeprobeerd in combinatie met een Paris masters 2024 live stream door de test heen gehaald. De resultaten per VPN aanbieder hebben we met elkaar vergeleken om een duidelijk beeld te krijgen welke het beste is.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Uit de test is gebleken dat ExpressVPN momenteel de beste VPN op de markt is. Dit komt onder andere door het enorme aanbod aan servers uit een hele hoop verschillende landen. Daarnaast biedt ExpressVPN een uitstekende bescherming van privacy en data op het internet. Verder zijn de verbindingssnelheden van de servers ook super snel.

De voordelen van het gebruiken van een VPN

De voordelen van het gebruiken van een VPN zijn dat je de geografische restricties die gebonden zijn aan content omzeilen. Daarmee kan je overal ter wereld genieten van video’s, uitzendingen en platformen. Ook voor andere platforen kan je goed gebruik maken van een VPN. Denk bijvoorbeeld aan Netflix. Als je er voor kiest om verbinding te maken met een Amerikaanse server krijg je toegang tot een veel uitgebreider aanbod aan films en series. Zo zijn er nog veel meer platformen waar je jouw voordeel mee kan doen.

tennis paris masters live stream

Verder biedt het extra bescherming online. Doordat jouw data wordt versleuteld en je IP adres verborgen is wordt jouw privacy veel beter gewaarborgd. Daarnaast is het zo dat je beschermd bent wanneer je een openbaar WiFi netwerk betreedt, dat over het algemeen een bron kan zijn voor hackers en online criminelen.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Paris Masters 2023 wedstrijdschema

Datum Periode Type Plaats
30. Oktober Hele dag vanaf 10 uur Qualifying N1 + N2
31. Oktober Hele dag vanaf 11 uur Qualifying N1 + N2
1. November Vanaf 11 uur, S’avonds niet voor 19.30 uur 1. Ronde Central + N1 + N2
2. November Vanaf 11 uur, S’avonds niet voor 19.30 uur 1. + 2. Ronde Central + N1 + N2
3. November Vanaf 11 uur, S’avonds niet voor 19.30 uur 2. Ronde Central + N1 + N2
4. November Vanaf 11 uur, S’avonds niet voor 19.30 uur 3. Ronde Central + N1 + N2
5. November Vanaf 14 uur, S’avonds niet voor 19.30 uur Kwart finale Central + N1
6. November Hele dag vanaf 11:45 Halve finale Central
7. November Hele dag vanaf 12:45 Finale Central

De winnaars van de Paris masters in de afgelopen jaren

Jaar Winnaar Finalist Eindstand
2020 Daniil Medwedew Alexander Zverev 5:7, 6:4, 6:1
2019 Novak Đoković Denis Shapovalov 6:3, 6:4
2018 Karen Chatschanow Novak Đoković 7:5, 6:4
2017 Jack Sock Filip Krajinović 5:7, 6:4, 6:1
2016 Andy Murray John Isner 6:3, 6:7 4 , 6:4
2015 Novak Đoković Andy Murray 6:2, 6:4
2014 Novak Đoković Milos Raonic 6:2, 6:3
2013 Novak Đoković David Ferrer 7:5, 7:5
2012 David Ferrer Jerzy Janowicz 6:4, 6:3
2011 Roger Federer Jo-Wilfried Tsonga 6:1, 7:6 3
2010 Robin Söderling Gaël Monfils 6:1, 7:6 1
2009 Novak Đoković Gaël Monfils 6:2, 5:7, 7:6 3

FAQ

Wie is de meest succesvolle speler aller tijden van de Paris masters?

De meest succesvolle speler is Rafael Nadal. Hij heeft het toernooi in totaal vijf keer gewonnen, waarmee hij de recordhouder is. Rafael Nadal heeft indrukwekkende prestaties geleverd op de Paris Masters en wordt beschouwd als een van de grootheden van het toernooi. Nogmaals, mijn excuses voor het eerdere onjuiste antwoord.

Welke tennisser is de meest succesvolle ATP 1000-speler?

De meest succesvolle ATP 1000-speler in de geschiedenis van het mannentennis is Rafael Nadal. Hij heeft in totaal 36 ATP 1000-titels gewonnen, waarmee hij het record heeft gevestigd. Nadal staat bekend om zijn ongelooflijke succes op de ATP 1000-toernooien en heeft indrukwekkende prestaties geleverd op verschillende locaties over de hele wereld. Met zijn consistente dominantie op dit niveau van het spel wordt Rafael Nadal erkend als de meest succesvolle ATP 1000-speler aller tijden.

Hoeveel atp 1000 master tours bestaan er?

Er zijn in totaal negen ATP 1000 Master-toernooien. Deze toernooien maken deel uit van de ATP Tour Masters 1000-serie en vertegenwoordigen het hoogste niveau van tenniscompetitie na de Grand Slam-toernooien.

De negen ATP 1000 Master-toernooien zijn:

 1. Indian Wells Masters (BNP Paribas Open) in Indian Wells, Verenigde Staten.
 2. Miami Open in Miami, Verenigde Staten.
 3. Monte-Carlo Masters in Monte Carlo, Monaco.
 4. Madrid Open in Madrid, Spanje.
 5. Italian Open (Internazionali BNL d’Italia) in Rome, Italië.
 6. Rogers Cup (Coupe Rogers) afwisselend gehouden in Toronto, Canada en Montreal, Canada.
 7. Cincinnati Masters (Western & Southern Open) in Cincinnati, Verenigde Staten.
 8. Shanghai Masters in Shanghai, China.
 9. Paris Masters (Rolex Paris Masters) in Parijs, Frankrijk.

Deze toernooien vormen een belangrijk onderdeel van de ATP-kalender en trekken de beste spelers ter wereld aan om te strijden om de felbegeerde ATP 1000-titels.

Conclusie – ATP Paris livestream

Nu je weet op welke kanalen, platformen en websites je een Tennis Paris masters live stream kan kijken en we je een oplossing hebben geboden voor de geografische restricties is het tijd om het eens uit te proberen.

Wij raden je aan om te kiezen voor ExpressVPN, aangezien deze VPN aanbieder als beste uit de test is gekomen. Naast een enorm aanbod aan servers uit heel veel verschillende landen bieden ze ook nog eens super snelle verbindingssnelheden. Verder is de bescherming die ze bieden van uitmuntende kwaliteit. Zo biedt ExpressVPN bescherming voor jouw data en privacy online.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl