ATP Paris Masters live Kijken 2024

Iedere tennisfan wilt natuurlijk de ATP Paris Masters Live kunnen bekijken via de Paris Masters live stream. Maar wat als u nu in het buitenland bent tijdens de wedstrijden en geen toegang hebt tot NOS of ESPN?

Probeer nu
Paris Master buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Paris Master streams ontgrendelen in het buitenland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt: 12 juli, 2024

Hoe kan ik de ATP Paris live stream kijken?

De Rolex Paris Masters is officieel het laatste Masters toernooi van het seizoen en wordt ook wel de Bercy genoemd. Het toernooi bestaat al sinds 1968.

Het is een van de weinige competities die binnen wordt gespeeld en dit gebeurd in de AccorHotels Arena, ook wel Palais Omnisports de Paris-Bercy genoemd of Bercy Arena. Als u zich gewoon in Nederland bevindt, kunt u gratis de Paris ATP live kijken via NOS of betaald op ESPN.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Hoe kunt u Paris ATP Live kijken

Zoals we al kort besproken hebben in de intro van dit artikel, kan u dus overal ter wereld de ATP Paris Live stream kijken d.m.v een VPN. Allereerst even antwoord op de vraag wat nu een VPN precies is.

Hoewel het vrij lastig klinkt is een VPN of Virtual Private Network, gewoon een software of app die u kunt gebruiken om te doen alsof u ergens anders bent dan waar u daadwerkelijk bent.

Wanneer u surft op het internet krijgt u namelijk van uw internetaanbieder of WiFi-hotspot een IP-adres toegewezen. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, denken de websites die u bezoekt dat het IP-adres van die VPN-server uw IP-adres is.

Om dus de Paris Masters Live Stream te kijken op NOS in het buitenland is alles wat u hoeft te doen het volgende:

  1. Een VPN-abonnement afsluiten bij een VPN-aanbieder.
  2. De ExpressVPN of app downloaden installeren.
  3. Inloggen met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Verbinding maken met een Nederlandse VPN-server.
  5. Wachten tot de VPN-verbinding tot stand is gekomen.
  6. Surfen naar NOS
  7. Kijken naar de Paris ATP Live Stream.

De beste VPN’s om de ATP Paris Live Stream te kijken

Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel verschillende VPN-aanbieders bekeken en uitvoerig getest. Vervolgens hebben wij over deze VPN-providers uitgebreide VPN reviews geschreven. In deze VPN reviews komen zowel de voor- en nadelen van iedere aanbieder aan bod.

Paris Masters Live Stream

Door onze VPN reviews te lezen kunt u tot een weloverwogen beslissing komen welke VPN-aanbieder nu precies voor u het beste is. Zaken waar wij vooral naar gekeken hebben zijn: prijs, klantenservice, beveiligingsfuncties en betrouwbaarheid.

Sommige VPN-providers hebben pluspuntjes gekregen voor speciale tools en functies die andere VPN-aanbieders niet hebben.

De beste Paris Masters Live Stream VPN’s vindt u in de handige overzichtstabel hieronder.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Gebruik geen gratis VPN!

Hoewel het aanlokkelijk is om een gratis VPN voor Paris ATP live kijken te gebruiken in plaats van een betaalde, premium VPN, is dit niet aan te raden. Zelf heb ik ook de neiging niet te betalen voor online diensten. Echter is een VPN niet zo een online dienst waarop u zou moeten besparen.

De reden hiervoor is dat u tegenwoordig echt wel een betrouwbare VPN-aanbieder moet hebben. Wanneer u betaald voor een VPN-service betaald u meer dan alleen voor de dienst (servernetwerk en digitale versleuteling). U betaalt juist voor het vertrouwen dat de aanbieder uw data beschermd en niet doorgeven aan derde.

Paris Masters Live Stream

Dus wat is nu eigenlijk het verschil? De eerste reden is dat u gratis VPN-aanbieders niet volledig kunt vertrouwen. Voordat u het weet downloadt u per ongeluk een virus of maakt u verbinding met een malafide VPN-provider.

Enkele van deze VPN-aanbieders slaan ook uw dataverkeer op en verkopen dit aan de hoogste bieder. Denk aan bijvoorbeeld uw e-mailadres, naam, telefoonnummer en creditcard-gegevens.

Paris Masters Live Stream

Een ander groot nadeel bij het gebruik van gratis of goedkope VPN aanbieders zijn de advertenties die worden weergeven op de websites die u bezoekt. An sich niet zo erg, maar de reclame is wel gericht. Pas dus op, u weet nu dat ze uw data gebruiken.

De VPN-provider wordt keurig per view betaald of zelfs per verkoop en u doet aankopen die u misschien niet had gedaan. De VPN houdt u dan wel veilig, maar op deze manier doen de advertenties wel hun werk.

De nummer 1 reden om een VPN te gebruiken is in eerste instantie niet om de Paris Masters Live stream te kijken. Privacy en bescherming van uw digitale identiteit zijn nog belangrijker.

Om deze reden zijn we debestevpn.nl begonnen en waarschuwen we u voor de gevaren van het internet. Geef nu gewoon een paar euro per maand uit aan een premium VPN. U zult er geen spijt van krijgen en mocht dat wel zijn bij ExpressVPN krijgt u uw geld binnen 30 dagen retour.

ATP Paris Live Stream kijken met VPN proefperiode

Gelukkig biedt de betaalde, premium VPN-aanbieder ExpressVPN een proefperiode aan. Op deze manier kunt u de Paris ATP live kijken in het buitenland, zonder te hoeven betalen voor een VPN. U kunt namelijk als u een VPN-abonnement op de website heeft aangeschaft, deze binnen 30 dagen kosteloos opzeggen.

ExpressVPN zal uw betaalde lidmaatschapsgeld terugstorten op uw bankrekening. Mochten de VPN-diensten van u echter bevallen, kunt u uw VPN-abonnement gewoon door laten lopen. Zelf zien we geen reden om het abonnement stop te zeggen. Uw digitale privacy is vandaag de dag namelijk belangrijk om te beschermen.

Waar kan ik een VPN nog meer voor gebruiken?

Naast alleen de ATP Paris live stream kijken kunt u een VPN gebruiken om bijvoorbeeld Nederlandse Televisie in het buitenland te kijken. Andersom kan ook: EuroSport livestream, bijvoorbeeld Amerikaanse of Spaanse, kijken in Nederland.

Daarnaast zou je een VPN kunnen gebruiken om torrents te downloaden of digitale censuur te vermijden. Als u een gameliefhebber bent, kunt u uw locatie veranderen met een VPN om zo op andere wereldwijde servers te spelen. Met een VPN zijn ook uw inloggegevens wanneer u gebruik maakt van een publieke Wi-Fi hotspot zo goed mogelijk beschermd.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Paris Masters Live Stream kijken in het buitenland- Conclusie

De Paris ATP live kijken vanuit het buitenland via NOS of ESPN is dus alleen mogelijk door een VPN te gebruiken. Het gebruik van gratis VPN’s raden wij, zoals u heeft kunnen lezen in dit artikel, ten zeerste af. Dit heeft te maken met het feit dat het op allerlei slinkse manieren toch geld aan u proberen te verdienen.

Deze manieren kunnen uiteenlopen van onschuldige reclame tot aan het verkopen van uw persoonsgegevens aan hackers en datahandelaren. Gelukkig bent u met een betaalde VPN beschermd tegen dit soort zaken en kunt u ongestoord de Paris Masters live stream kijken.

Daarnaast kan u een ExpressVPN, premium VPN ook gebruiken voor hele andere zaken. De geografische content blokkades van streamingdiensten omzeilen bijvoorbeeld. Andere voorbeelden van het gebruik van een VPN zijn torrents downloaden en digitale censuur vermijden. Schaf een VPN aan een kijk de Wimbledon Live Streaming.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl