Paris Masters Kijken 2021

Iedere tennisfan wilt natuurlijk de Paris Masters Live kunnen bekijken via de Paris Masters live stream. Maar wat als u nu in het buitenland bent tijdens de wedstrijden en u geen toegang hebt tot NOS of ESPN?

Ga naar ExpressVPN
Lang genieten van Paris master met de beste VPN?

Abonneer vandaag op ExpressVPN en ontvang VPN proefperiode!

Bijgewerkt: 15 oktober, 2021

Hoe kan ik de ATP Paris live stream kijken?

De Rolex Paris Masters is officieel het laatste Masters toernooi van het seizoen en wordt ook wel de Bercy genoemd. Het toernooi bestaat al sinds 1968. Het is een van de weinige competities die binnen wordt gespeeld en dit gebeurd in de AccorHotels Arena, ookwel Palais Omnisports de Paris-Bercy genoemd of Bercy Arena. Als u zich gewoon in Nederland bevindt, kunt u gratis de Paris ATP live kijken via NOS of betaald op ESPN.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Hoe Paris ATP Live kijken

Zoals we al kort besproken hebben in de intro van dit artikel, kan u dus overal ter wereld de ATP Paris Live stream kijken d.m.v een VPN. Allereerst even antwoord op de vraag wat nu een VPN precies is.

Hoewel het vrij lastig klinkt is een VPN of Virtual Private Network, gewoon een software of app die u kunt gebruiken om te doen alsof u ergens anders bent dan waar u daadwerkelijk bent.

Wanneer u surft op het internet krijgt u namelijk van uw internetaanbieder of WiFi-hotspot een IP-adres toegewezen. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, denken de websites die u bezoekt dat het IP-adres van die VPN-server uw IP-adres is.

Om dus de Paris Masters Live Stream te kijken op NOS in het buitenland is alles wat u hoeft te doen het volgende:

  1. Een VPN-abonnement afsluiten bij een VPN-aanbieder.
  2. De ExpressVPN of app downloaden installeren.
  3. Inloggen met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Verbinding maken met een Nederlandse VPN-server.
  5. Wachten tot de VPN-verbinding tot stand is gekomen.
  6. Surfen naar nos
  7. Kijken naar de Paris ATP Live Stream.

De beste VPN’s om de ATP Paris Live Stream te kijken

Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel verschillende VPN-aanbieders bekeken en uitvoerig getest. Vervolgens hebben wij over deze VPN-providers uitgebreide VPN reviews geschreven. In deze VPN reviews komen zowel de voor- en nadelen van iedere aanbieder aan bod.

Paris Masters Live Stream

Door onze VPN reviews te lezen kunt u tot een weloverwogen beslissing komen welke VPN-aanbieder nu precies voor u het beste is. Zaken waar wij met name naar gekeken hebben zijn: prijs, klantenservice, beveiligingsfuncties en betrouwbaarheid. Sommige VPN-providers hebben pluspuntjes gekregen voor speciale tools en functies die andere VPN-aanbieders niet hebben.

De beste Paris Masters Live Stream VPN’s vindt u in de handige overzichtstabel hieronder.

Gebruik geen gratis VPN!

Hoewel het heel aanlokkelijk is om een gratis VPN voor paris atp live kijken te gebruiken in plaats van een betaalde, premium VPN, is dit niet aan te raden. Zelf heb ik ook vaak de neiging niet te betalen voor online diensten. Echter is een VPN niet zo een online dienst waarop men zou moeten besparen. De reden hiervoor is dat men tegenwoordig echt een betrouwbare VPN-aanbieder moet hebben. Gebruikt is er niet echt een vertrouwensband tussen u en de dienstverlener. Wanneer u betaald voor een VPN-service betaald u eigenlijk niet voor hen servernetwerk en digitale versleuteling maar voor het vertrouwen dat zij uw informatie veilig bewaard houden.

Paris Masters Live Stream

Dus wat is nu eigenlijk het verschil? Ten eerste is dit omdat u gratis VPN-aanbieders niet volledig kunt vertrouwen. Voordat u het weet downloadt u per ongeluk een virus of maakt u verbinding met een malafide VPN-provider. Enkele van VPN-aanbieders slaan uw dataverkeer op en verkopen dit aan de hoogste bieder. Denk aan bijvoorbeeld uw e-mailadres, naam, telefoonnummer en creditcard-gegevens.

Paris Masters Live Stream

Een ander groot nadeel aan het gebruik is dat zij advertenties zullen weergeven op de websites die u bezoekt. Hoewel dit an sich niet zo heel erg is, is de reclame wel zeer gericht. De VPN-provider wordt keurig per view betaald of zelfs per sale en u koopt als gevolg dingen die u eigenlijk niet nodig heeft. Hoewel de VPN u wellicht veilig houdt, doen de ads hun werk.

De nummer 1 reden om een VPN te gebruiken is in eerste instantie niet om de Paris Masters Live stream te kijken. Privacy en beveiliging van uw digitale identiteit zijn belangrijker. Om deze reden raden wij sterk aan gewoon een paar euro per maand te betalen voor een premium VPN.

ATP Paris Live Stream kijken met VPN proefperiode

Gelukkig biedt de betaalde, premium VPN-aanbieder ExpressVPN een proefperiode aan. Op deze manier kunt u de Paris ATP live kijken in het buitenland, zonder te hoeven betalen voor een VPN. U kunt namelijk als u een VPN-abonnement op de website heeft aangeschaft, deze binnen kosteloos opzeggen.

ExpressVPN zal uw betaalde lidmaatschapsgeld binnen terugstorten op uw bankrekening. Mochten de VPN-diensten van u echter bevallen, kunt u uw VPN-abonnement gewoon door laten lopen. Zelf zien wij geen reden om het abonnement stop te zeggen. Uw digitale privacy is vandaag de dag namelijk zeer belangrijk om te beschermen.

Waar kan ik een VPN nog meer voor gebruiken?

Naast alleen de ATP Paris live stream kijken kunt u een VPN gebruiken om bijvoorbeeld Nederlandse Netflix in het buitenland te kijken. Andersom kan ook: buitenlandse Netflix, bijvoorbeeld Amerikaanse of Spaanse, kijken in Nederland.

Daarnaast zou je een VPN kunnen gebruiken om torrents te downloaden of digitale censuur te vermijden. Als u een gameliefhebber bent, kunt u uw locatie veranderen met een VPN om zo op andere wereldwijde servers te spelen. Met een VPN zijn ook uw inloggegevens wanneer u gebruik maakt van een publieke Wi-Fi hotspot optimaal beschermd.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Paris Masters Live Stream kijken in het buitenland- Conclusie

De Paris ATP live kijken vanuit het buitenland via NOS of ESPN is dus enkel mogelijk door een VPN te gebruiken. Het gebruik van gratis VPN’s raden wij, zoals u heeft kunnen lezen in dit artikel, ten zeerste af. Dit heeft te maken met het feit dat het op allerlei slinkse manieren toch geld aan u proberen te verdienen.

Deze manieren kunnen uiteenlopen van onschuldige reclame tot aan het verkopen van uw persoonsgegevens aan hackers en datahandelaren. Gelukkig bent u met een betaalde VPN beschermd tegen dit soort zaken en kunt u ongestoord de Paris Masters live stream kijken.

Daarnaast kan u een ExpressVPN, premium VPN ook gebruiken voor hele andere zaken. De geografische content blokkades van streamingdiensten omzeilen bijvoorbeeld. Andere voorbeelden van het gebruik van een VPN zijn torrents downloaden en digitale censuur vermijden.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl