Private Internet Access (PIA) VPN gratis proefperiode [Guide2024]

In dit artikel kom je alles te weten over hoe je de Private Internet Access VPN trial en een niet goed, geld terug garantie kunt toepassen. Lees gauw verder voor meer informatie en eenvoudige stappen om het in de praktijk te brengen.

Probeer nu gratis!
Gratis PIA VPN Proefperiode Nu Beschikbaar!

Met de 7-daagse Private Internet Access proefperiode en een 30-daagse niet goed, geld terug garantie, kun je genieten van een gratis VPN. Profiteer vandaag nog van deze geweldige VPN aanbieder, namelijk PIA.

Bijgewerkt op: 15 april 2024

Stappenplan om PIA VPN 30 dagen gratis te gebruiken met een niet goed, geld terug garantie

Je kunt maar liefst 30 dagen genieten van PIA VPN, waardoor je dus gedurende deze dagen eindeloos veel content kunt deblokkeren vanuit verschillende landen. De niet goed, geld terug garantie geeft je een garantie op teruggave van je geld.

Hieronder vind je een eenvoudig stappenplan om de garantie te benutten:

 1. Bezoek de website van PIA VPN.
 2. Kies het abonnement dat je voor ogen hebt.
 3. Bij het aanmelden wordt de betaling in rekening gebracht.
 4. Herinner jezelf om het abonnement tijdig op te zeggen. Stel dus een herinnering in voordat de terugbetalingsperiode voorbij gaat (vóór de 30 dagen), zodat je je geld krijgt.
 5. Neem, bijvoorbeeld via de chat of e-mail, contact op met het ondersteuningsteam van PIA VPN. Via het ondersteuningsteam van de aanbieder kun je je abonnement opzeggen en krijg je je geld terug, zonder dat er vragen worden gesteld.

Bovenstaande stappen geven je een gemakkelijk overzicht om de niet goed, geld terug garantie binnen een mum van tijd toe te passen.

Handige truc achter het gratis gebruiken van PIA VPN voor meer dan 30 dagen

Nu komt een nog interessanter gedeelte. Je kunt namelijk een ander e-mailadres gebruiken om meerdere keren te profiteren van een gratis VPN van de aanbieder Private Internet Access.

Met een nieuw e-mailadres, kun je namelijk een nieuw account aanmaken: zo simpel is het.

Dan kun je de niet goed, geld terug garantie keer op keer 30 dagen gebruiken. Let wel: gebruik onze link, zodat het gegarandeerd werkt en je jezelf probleemloos kunt aanmelden (mits je dus elke keer een nieuw e-mailadres gebruikt) voor de geweldige 30 dagen niet goed, geld terug garantie bij PIA.

private internet access proefperiode

Wat is voordeliger: de PIA gratis proefperiode of betaald met een niet goed, geld terug garantie?

De Private Internet Access VPN-trial biedt – net als de niet goed, geld terug garantie – een gratis VPN aan. Wel zijn er verschillen tussen de PIA gratis proefperiode en garantie. In het geval van een niet goed, geld terug garantie moet je eerst wel een betaling verrichten, hoewel je een garantie hebt op terugbetaling. Je kunt ervan uit gaan dat je je geld terugkrijgt, mits je het abonnement dus vóórdat de 30 dagen zijn verstreken, opzegt. Dat is het enige waar je rekening mee hoeft te houden.

In dat opzicht loop je bij zowel de Private Internet Access proefperiode als de niet goed, geld terug garantie geen risico. Er is alsnog een punt waar de niet goed, geld terug garantie beter op scoort. Bij de PIA VPN gratis proefperiode kun je slechts 7 dagen genieten van een gratis VPN, terwijl je kunt rekenen op 30 dagen gratis een VPN inzetten bij de niet goed, geld terug garantie. Vandaar dat ik aanraad om de niet goed, geld terug garantie van PIA VPN in te zetten.

Stappenplan om PIA VPN gratis te gebruiken met de Private Internet Access trial

Voor de geïnteresseerden, hebben we ook een makkelijk stappenplan opgesteld om de Private Internet Access gratis proefperiode mogelijk te maken. Onderstaande stappen geven je toegang om PIA VPN 7 dagen kosteloos te gebruiken.

 1. Open je App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android)
 2. Zoek specifiek naar PIA VPN app, download en installeer het
 3. Klik op start de gratis proefperiode voor PIA (van 7 dagen) en abonneer
 4. Stel minstens 24 uur voordat de Private Internet Access VPN-trial afloopt, een herinnering in om je abonnement stop te zetten
 5. Geef toestemming om de VPN-configuratie aan je desbetreffende apparaat toe te voegen
 6. Annuleer de Private Internet Access proefperiode

Op bovenstaande wijze kun je dus de proefversie van PIA gemakkelijk en snel toepassen op je apparaat.

Probeer PIA nu gratis!

Redenen om voor PIA VPN te kiezen

pia gratis proefperiode

Behalve de voordelen van het risicoloos benutten van deze aanbieder – door het inzetten van een PIA gratis proefperiode of niet goed, geld terug garantie – zijn er ook andere redenen om voor PIA VPN te gaan.

Er zijn vele redenen om PIA te kiezen als jouw VPN-aanbieder. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen en functies:

 • Beveiliging: PIA biedt militaire encryptie en versleutelt jouw internetverkeer, zodat je online activiteiten privé blijven.
 • Anoniem surfen: PIA stelt je in staat om anoniem te surfen en je online identiteit te beschermen.
 • Toegang tot geblokkeerde inhoud: PIA maakt het mogelijk om geblokkeerde websites en inhoud te bekijken door je locatie te verbergen.
 • Veel servers: PIA beschikt over meer dan 20.000 servers in 78 landen, waardoor je altijd een snelle en betrouwbare verbinding kunt krijgen.
 • Gemakkelijk te gebruiken: PIA is eenvoudig te installeren en te gebruiken, zodat je snel op weg kunt.

Kortom, PIA biedt uitstekende beveiliging, anonimiteit en toegang tot geblokkeerde inhoud, terwijl het ook gemakkelijk te gebruiken is. Als je op zoek bent naar een VPN-aanbieder, is PIA de perfecte keuze.

Mocht deze aanbieder je nieuwsgierigheid hebben gewekt, dan kun je nog uitgebreidere informatie lezen in de PIA VPN review.

Veelgestelde vragen

Lees gauw verder voor antwoorden op vragen die de meeste gebruikers normaal gesproken hebben.

Zou ik een gratis VPN moeten gebruiken?

Je kunt beter geen gratis VPN’s gebruiken, omdat gevoelige data aan derde partijen wordt verkocht. Bij gevoelige data kun je zelfs denken aan je cruciale bankgegevens. Een gratis VPN is dus niet veilig. Je kunt beter een betrouwbare aanbieder gebruiken en bijvoorbeeld een PIA gratis proefperiode of een niet goed, geld terug garantie benutten. Bij betrouwbare VPN-aanbieders is je online veiligheid en privacy beter gewaarborgd.

Worden er kosten in rekening gebracht nadat de Private Internet Access proefperiode is afgelopen?

Ja, er worden kosten in rekening gebracht na afloop van de proefperiode van Private Internet Access. Private Internet Access is een betaalde VPN-service en om toegang te blijven houden tot de service moet je een abonnement nemen en betalen voor de dienst. De tarieven kunnen variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsduur en het aantal verbonden apparaten.

Moet ik een creditcard hebben om me aan te melden voor de Private Internet Access VPN trial?

Ja, om gebruik te maken van de gratis proefperiode van Private Internet Access VPN moet je over een creditcard beschikken. Dit is omdat Private Internet Access een betaalde VPN-dienst is en zij ervoor zorgen dat gebruikers zich aanmelden voor de betalingsverplichting na afloop van de gratis proefperiode. Houd er rekening mee dat er eventueel een kleine vergoeding op je creditcard in rekening gebracht kan worden om te bevestigen dat deze geldig is.

Werkt de PIA gratis proefperiode op elk apparaat?

Ja, de gratis proefperiode van Private Internet Access VPN werkt op elk apparaat waarop de VPN-software geïnstalleerd kan worden. Dit omvat computers, laptops, smartphones en andere internetverbonden apparaten. Houd er wel rekening mee dat sommige apparaten specifieke systeemvereisten kunnen hebben en dat het mogelijk is dat de VPN-software niet op alle apparaten werkt. Controleer altijd de systeemvereisten voordat je de gratis proefperiode start.

Hoe kan ik PIA VPN annuleren onder de 30 dagen niet goed, geld terug garantie periode?

Als het gaat om een Android apparaat, kun je onderstaande stappen volgen:

 1. Meld je aan bij de Google Play Store. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, dan log je in met je e-mailadres en wachtwoord in de Google Play Store app. In het geval dat je al wel bent aangemeld, druk je op je profiel pictogram, wat zich bevindt rechtsboven op je scherm.
 2. Druk op Betalingen en Abonnementen en vervolgens op het kopje Abonnementen. Selecteer het desbetreffende Private Internet Access abonnement.
 3. Zeg je PIA-abonnement op. Druk voor deze stap op Abonnement beheren en vervolgens op Abonnement opzeggen.

Wat betreft een iOS apparaat, kun je onderstaande stappen aanhouden:

 1. Open Instellingen op je Apple apparaat. Druk hierbij op je naam en pictogram bovenaan het scherm.
 2. Druk op Abonnementen, waarna je een lijst ziet met apps waar je een abonnement op hebt. Vervolgens druk je op Private Internet Access.
 3.  In deze stap druk je op Abonnement opzeggen, waarna je abonnement is opgezegd.

In beide gevallen kun je in drie simpele stappen je abonnement opzeggen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg?

De tijd die nodig is om je geld terug te krijgen na annulering van Private Internet Access (PIA) varieert en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de manier waarop je het abonnement hebt aangeschaft en de gebruikte betaalmethode. Over het algemeen beleid van PIA om een terugbetaling te verlenen binnen 7 dagen na annulering. Neem contact op met de klantenservice van PIA voor specifieke informatie over terugbetalingen en de verwachte verwerkingstijd voor jouw specifieke situatie.

Conclusie

private internet access vpn trial

In dit artikel is er meer uitleg gegeven over hoe je een PIA gratis proefperiode of niet goed, geld terug garantie kunt benutten.

In beide gevallen kun je genieten van een gratis VPN bij Private Internet Access, hoewel de niet goed, geld terug garantie meer voordelen biedt. De Private Internet Access proefperiode is een beperkte optie, omdat je 7 dagen kunt genieten van een gratis VPN, terwijl de garantie je 30 dagen lang een gratis VPN geeft.

Kies liever niet voor risicovolle gratis VPN’s, maar ga liever voor een betrouwbare aanbieder waar je maar liefst een maand lang kunt genieten van het deblokkeren van content op wereldwijde schaal. Met een gerust hart kun je gaan voor een van onze meest befaamde aanbieders.

Probeer PIA nu gratis!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl