Pinterest de mode applicatie | De populaire plaatjes site nu geblokkeerd

Pinterest de mode applicatie is andere populaire sites zoals Facebook,YouTube,Twitter,Google nu ook geblokkeerd in China. Waarom is niet geheel duidelijk.

Update: maart 2018

Het is helaas moeilijk om dit constant fysiek te controleren omdat we niet in China wonen. Maar de Chinese regering waarschuwde ons al dat ze druk bezig waren  de versleutelde verbinding aan te pakken. Sind kort is het dan ook technologische onmogelijk om via het OpenVPN protocol geografische geblokkeerde informatie te openen. De enige aanbieder die lijkt te werken is VypreVPN deze hebben ook een speciale protocol ontwikkelt, en deze heet  Chameleon. Dit protocol schijnt met succes de Chinese blokkade te omzeilen.  Ik heb deze conclusie kunnen trekken omdat ik veel artikelen heb gelezen over de nieuwe regelneven en hoe we deze uiteindelijk wel kunnen omzeilen. Dit is voor veel expats van zeer groot belang. Wanneer je binnenkort naar China afreist zou ik je deze provider willen aanbevelen.

VyprVPN | Meer dan standaard VPN aanbieder

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens ...

9

Pinterest de mode applicatie

Pinterest de mode applicatie is een webapplicatie voor het delen van foto’s en video’s met de mogelijkheid om ze dan te “liken” op zogenaamde moodboards. Dit zijn dan plekken met eigen thema’s zoals auto, haarstijl, koken, mode ect. Pinterest is zeer populair bij vrouwen.

Pinterest de mode applicatie

Pinterest de mode applicatie

Waarom geblokkeerd

Het is niet duidelijk waarom Pinterest wordt geweerd van de Chinese markt, maar zoals gewoonlijk wordt er door de Chinese autoriteiten geen persbericht uitgebracht. Het wordt van boven opgelegd en de beweegredenen zijn onbekend. Tijdens het Nationale Volkscongres werd er door de premier Li Keqiang al terughoudend gesproken over hervormingen.

We kunnen natuurlijk wel gissen wat de eventuele redenen kunnen zijn. Het gaat hier dan ook om een applicatie met een sociaal aspect, onderling kan er contact met elkaar gezocht worden en dat is gevaarlijk omdat het niet controleerbaar is net zoals de al geweerde sites: Facebook, YouTube, Twitter en Google. Een ander aspect kan ook een rol spelen en dat is heel eenvoudig de buitenlandse concurrentie uit te schakelen, zodat vergelijkbare Chinese sites hiervan kunnen profiteren.

Omzeilen blokkades

Gelukkig hebben ook wij technologie aan onze kant van de grens. Wat nu eenmaal geblokkeerd wordt kan ook omzeild worden. Dit is niet nieuw en velen maken gebruik van deze technologie. Het zijn niet alleen de inwoners die vrij willen communiceren maar ook de multinationals die gebruik maken van de VPN technologie. Ieder hebben ze hun eigen beweegredenen, de een voor vrije communicatie en de ander omdat de gebruikte technologie van de Chinezen de lijn vertraagd en het om bedrijfsgevoelige informatie gaat.

VPN technologie

Pinterest de mode applicatie

Pinterest de mode applicatie

VPN technologie was oorspronkelijk bedoeld zodat werknemers buiten kantoor veilig konden communiceren met elkaar of met het hoofdkantoor, omdat al de communicatie versleuteld wordt. Het is onmogelijk voor derden deze encryptie te ontcijferen omdat het via een zogenaamde tunnelverbinding wordt verstuurd. Deze tunnelverbinding is opgezet door de VPN aanbieder met als resultaat dat het IP-adres en locatie worden afgeschermd.

Met een VPN aanbieder is het tevens mogelijk geografische blokkades zoals in China te ontwijken of juist in te loggen in gebieden waar je normaal geblokkeerd zou worden. Wanneer je namelijk gebruik zal maken van een VPN heb je de beschikking over verscheidende servers verspreid over verschillende landen. Wanneer je bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix zou willen openen dan log je in in een van de aangeboden Amerikaanse servers. Dit aanbod is afhankelijk van de VPN. De duurdere VPN’shebben meerdere aanbieders in de VS, de goedkope doorgaans maar een.

Voorbeeld IP-adres: Wanneer je verbinding maakt met een VPN, wordt het originele IP-adres (toegewezen door de Internet Service Provider) vervangen door het IP-adres van de VPN server. Bijvoorbeeld, je huidige IP-adres, toegewezen wanneer je in Amsterdam bent  1.234.56.7. zal, wanneer je verbindt met een VS server via VPN aanbieder, jouw IP-adres veranderen in 7.353.453.2. Hierdoor kan je niet alleen geblokkeerde websites (Netflix Amerika) van de VS bekijken, maar blijft het originele IP-adres ook anoniem en kan zelfs jouw ISP jouw online activiteiten niet volgen.

Wat kan je met een VPN nog meer?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen versleutelt een VPN aanbieder de communicatie, verbergt je IP-adres en locatie, waardoor geografische blokkades opgeheven kunnen worden. Door al deze eigenschappen wordt anoniem en beschermd surfen een feit. Deze eigenschappen kunnen je van dienst zijn in je dagelijkse leven.

Enkele voordelen:

  • Openbare Wifi netwerken zijn een groot risico wanneer je er gebruik van maakt zonder enige bescherming. Met een VPN aanbieder ben je wel beschermd en het is onmogelijk voor derden in te breken op deze verbinding en er van door te gaan met persoonlijke gegevens. Voor veel mensen is dit nog een “ver van mijn bed verhaal” maar de technologie gaat snel waardoor er al vrij eenvoudig hardware te kopen is waar elke “niet techneut” makkelijk mee om kan gaan om de verbinding mee af te tappen. Verder weten we ook niets van eigenaar van het WiFi netwerk. Deze kan gewoon meekijken en inbreken in je
  • E-commerce websites misbruiken “onze” locatie om prijzen te veranderen. Ze kunnen ook onze locatie onthouden zodat wanneer we terug gaan (er schijnt dus interesse te zijn) de prijs te verhogen.
  • Geografische ontwijking kan overal worden toegepast niet alleen vanuit China, maar ook om in te loggen in Netflix Amerika, Hulu of BBC iPlayer.
  • Anoniem P2P, torrent en gaming. Voor de ISP (Internet Service Provider) is het onmogelijk te zien wat je aan het doen bent. Bij sommige IPS is P2P en torrent verboden omdat ze niet willen meewerken aan “mogelijk” illegale praktijken. Wanneer ze er achter komen kunnen ze hun diensten opzeggen al is het meer waarschijnlijk dat ze je verbinding vertragen.
  • Een VPN provider is te installeren niet alleen maar op de pc maar ook alle rand apparatuur. Veel providers bieden multi login aan waardoor de prijs mogelijk gedeeld kan worden.

Gratis VPN aanbieders

Er zijn vele gratis aanbieders op de markt. Deze kunnen niet vergeleken worden met een betaalde versie ook al pretenderen ze hetzelfde aan te bieden. Vaak heb je te maken met partijen die je juist gebruiken voor hun eigen doeleinden bijvoorbeeld door je verbruikers data door te verkopen of juist hun eigen spy software te installeren. Pas dus op wanneer je het woord GRATIS ziet want wees eerlijk niets is GRATIS in deze wereld.

 

Pinterest de mode applicatie

Wat kost een VPN

Vermijd dus gratis! Maar wat betaal je dan gemiddeld? De gemiddelde prijs van een VPN zal liggen tussen de 3-8 USD. Wij adviseren voor jaarabonnement te gaan en niet te kiezen voor een maand of halfjaar optie. De reden is heel simpel, omdat sommige VPN aanbieders een proefperiode hebben of een “niet goed geld terug” garantie aanbieden kan de VPN voor de volle 100% worden getest. Let wel even op hoelang “de geld terug garantie” geldt want deze verschilt per VPN.

Conclusie

Hierin kunnen we heel duidelijk in zijn. Een VPN provider is “een must” voor iedere internet gebruiker voor het kunnen garanderen van een anoniem en veilig internet. Vermijdt hierbij gratis aanbieders, deze partijen hebben niet het beste met je voor. Op deze website kun je de TOP-VPN aanbieders vinden, uitgebreid getest en op basis van o.a. de gebruikersvriendelijkheid gerangschikt.

Pinterest de mode applicatie

De 5 beste VPN PROVIDER voor China

VyprVPN | Meer dan standaard VPN aanbieder

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens bieden ze een unieke Cloud optie aan. Laten we deze VPN maar eens nader gaan bekijken en bespreken. Update: Korte ...

9
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.6
3 PureVPN | EEN PURE VPN POPULAIR BIJ EXPATS, (maart 2018)

PureVPN | EEN PURE VPN POPULAIR BIJ EXPATS, (maart 2018)

PureVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland wonen en graag Nederlandse televisie kijken. Pas echter op wanneer je denkt dat je anoniem aan het surfen bent, dat ben je namelijk niet omdat ze log schijnen op ...

8.1
4 IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanish is gespecialiseerd in veiligheid ideale voor gamers. Update: IPVanish dit is de VPN voor gamers en veiligheid Samenvatting IPVanishVPN Neem een ...

6.5
5 NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.5

Pinterest de mode applicatie

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter