<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Pokemon Go | Veilig downloaden met VPN provider | De Beste VPN NL

Pokemon Go | Veilig downloaden met VPN provider

Pokemon GO is een mobile game voor je iPhone of Andriod-toestel. Nog niet officieel te krijgen in Nederland en nu wereldwijd al populairder dan Tinder.

Wat is Pokemon?

Ongeveer 20 jaar geleden was Pokemon een superhit wereldwijd voor de Nintendo Gameboy.

De game is geïnspireerd op een jeugd fantasie van Satoshi Tajir, executive director Nintendo. Satoshi Tajir was gefascineerd van het verzamelen van insecten.

Pokemon GoDe verhaallijn van alle Pokemon games is dan ook het verzamelen van mysterieuze beestjes/figuren, deze zal je dan moeten trainen voor het gevecht. Elk Pokemon figuur heeft zijn eigen specifieke kracht door trainen wordt je sterker.

Het Pokemon label is naast de Mario Bros games een van de grootste “money makers” van Nintendo. Er is een range van games Pokemon Red, Blue Yellow Sapphire ect. maar ook cartoons en kaartspellen (pokermon trading card game, ook een rage).

Wat is Pokemon GO

Pokemon Go is “real world adventure” De game gebruikt GPS (locatie) en augmented reality (toegevoegde realiteit in de vorm virtuele laag). Wat dit betekend is dat het spel via de GPS als een routeplanner u leidt naar Pokemon figuren.

Pokemon Go downloaden

U moet echter wel oppassen, er zijn al ongelukken gebeurt waarbij gamers die op jacht waren niet opletten en zo in het ziekenhuis terecht zijn gekomen. Ook zijn er al locaties die het jagen op Pokemons verbied.

De game schijn ook aan te slaan bij een groter publiek of beter gezegd een ouder publiek. Pokemon was voorheen toch wel bedoeld voor een iets jonger generatie. Hierbij moet ik ook wel bekenen dat ik ooit op de Nintendo GBA wat uurtjes zoet ben geweest met Pokemon Saffire.

De vraag of het dan echt geschikt is voor jeugdige spelers zal nog moeten worden gesteld, echter het lijkt mij wel verstandig op uw kids te letten. Als wij als volwassenen al ongelukken veroorzaken.

Sociale aspect Pokemon GO

Pokemon Go voegt een nieuwe dimensie toe aan het spellen van dit soort games. Voorheen was u bezig op je zomerkamertje. Nu kan je op avontuur buiten uw vertrouwde omgeving letterlijk op straat of in de supermarkt. U kan er nu uw vrienden mee in betrekken. Samen op jacht op Pokemon figuren.

Misschien is dit ook een idee voor onze vrienden die de laatste olifanten en neushorens aan het afschieten zijn als trofee.

Het spelen van Pokemon Go

Pokémon Go is sinds vorige week officieel uitgekomen enkele landen, namelijk Australië, Japan, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. Het is inmiddels al officieel bekend gemaakt door Nintendo dat de release voor Europa nog even op zich laat wachten van weg het grote succes.

We kunnen hier wel omheen en inmiddels spelen al duizenden mensen in Nederland het populaire spel.

Kies een VPN provider

Deze VPN providers komen het beste uit de reviews die we hebben gedaan. Het is mogelijk met de VPN providers je geografische locatie te veranderen.

Dit zal u nodig hebben wanneer u zal willen nabootsten dat u zich in een van de landen bevindt waar Pokemon GO al uit is gekomen (Australië, Japan, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten)

Ik ben een grote fan van Formule 1 en Max Verstappen. Tegenwoordig is het heel lastig om het Formule 1 circuit te volgen. Vorig jaar (2015) zond de BBC bijna alle races uit maar nu ga ik van land naar land en ben zelf betaald lid bij RTL Duitsland. Dit was niet mogelijk zonder VPN provider.

Hetzelfde geldt voor het Netflix aanbod Nederland. Zeer beperkt in aanbod zeker wanneer je ook weet dat het Amerikaanse netflix in Nederland te ontvangen is. Het enige wat u moet doen is de blokkade opheffen. Dit betekent dat u moet inloggen in een server in Amerika dit kan zeer eenvoudig met uw VPN provider. Ben u eenmaal ingelogd heeft u het totale Amerikaanse Netflix aanbod tot uw beschikking.

Wat is VPN: Enkele praktijk voorbeelden

De VPN service heeft nog enkele andere voordelen:

 • Thuis werkenbetekent ook dat u toegang hebt tot servers op uw werk/kantoor. Via een VPN kunt u deze handeling veilig verrichten. Deze versleuteling werd vroeger veel gebruikt door bedrijven toen het VPN gebruik nog niet zo bekend was onder het grote publiek.
 • Mocht u in het buitenland wonen bijv. in China dan was u vroeger ook het haasje. Facebook, porno, pokersites zijn geblokkeerd door de overheid (censuur). Echter met een VPN als bijv.  IPvanish  of ExpressVPN  kunt u gewoon uw ding doen en kunt u ongecensureerd en anoniem surfen.
 • Veilig gebruik maken van gratis Wifi netwerken wanneer u onderweg bent. U bent ontraceerbaar voor hackers en anderen die uw data stroom willen aftappen.
 • Het kan zijn dat wanneer u met een VPN contact maakt u een snellere verbinding krijgt dan u voorheen had. Doorgaans is dit niet te merken wanneer u gewoon in Nederland verblijft. Reist u veel en bent u bijvoorbeeld veel in Azië dan kan dit een voordeel zijn. De VPN provider koopt snellere verbinding om hun snelheid te waarborgen.

Op dit moment is Pokemon Go weer beschikbaar gemaakt voor de beta. Het is dus mogelijk om het spel te downloaden via de appstore. Sommige mensen kunnen de app al zien in de appstore, maar het spel is officieel nog niet speelbaar in Nederland. Toch is het toch mogelijk om het nu al te spelen.

Twee officieel download centra zijn iTunes store Android (Google Play) store.

Allebei zullen waarschijnlijk een melding geven dat de app niet verkrijgbaar is in Nederland, maar er zijn manieren om hem toch te krijgen.

Truc voor apple:

 • Log uit bij de appstore
 • Kies een van de landen van uw VPN Provider
 • Log in bij de App Store en kies het land wat u heeft gekozen
 • Download Pokemon GO

Truc voor Android:

 • Log uit bij de play google
 • Kies een van de landen van uw VPN Provider
 • Log in bij de play google
 • Download Pokemon GO

Er zijn veel links op google te vinden echter bij sommige zit malware (virus). Pas dus op via deze weg is het veiligst. Regel dus een VPN provider.

Ik hoop dat het voor iedereen te doen is om de app te downloaden. Alvast veel speelplezier toegewenst.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

1 Comment
 1. Pokemon Sapphire*

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl