Popcorn Time|Wat is Popcorn Time?

Popcorn Time is een super mooie website waar je de laatste films and series kan video screamen. Popcorn Time is gratis te streamen.

Popcorn Time

Popcorn Time is een super mooie website waar je de laatste films and series kan video streamen. Het lijkt een beetje op Netflix maar dan is Popcorn Time natuurlijk een “beetje” illegaal. Een VPN provider is daarom wel aan te raden om je anonimiteit te garanderen, zodat je in de toekomst geen onverwachte rekeningen op de deurmat vallen.

Met deze website/applicatie kan je video streamen (720p or 1080p) zonder hapering (buffering, het uploaden video stream) en zelfs met een trage connectie goed zien. Dit soort streaming websites hebben altijd zeer veel tegenstand van de gevestigde anti copyright commune (Warner Bros, Universal echt.) omdat je zonder te betalen films kan zien. Deze instanties lopen dus inkomsten mis.

Popcorn Time

Popcorn Time

De website is ontwikkeld door een Argentijnse ontwikkelaar. In Maart 2014 stopte hij met het project onder dwang van Warner Bros en alle files werden gedelete. Echter de kat was al uit de zak en de open source code van de applicatie reeds te downlanden via BitTorrent. Dit werd opgepakt door een aantal ontwikkelaars die websites ontwikkelde gebaseerd op de originele bron code van Popcorn Time. Popcorn Time.io  en Popcorn Time.se zijn hier voorbeelden van.

Popcorn time 5

Niet alle websites overleven de druk van de grote jongens, Popcorn Time.io is inmiddels gestopt maar Popcorn Time.se werkt nog. Verder is er weer een nieuwe aan het front Butter Project. Zo gaat het elke keer, de grote jongens doen wat ze kunnen doen om het tegen te houden maar er is geen stoppen aan.

Hoe werkt het nu eigenlijk?

Popcorn Time maakt het mogelijk om streaming videos en TV series te zien op je PC of mobile apparaat via een zogn. BitTorrent P2P protocol. De applicatie is zo succesvol omdat het gratis is, een zeer gebruiksvriendelijke interface heeft, zonder buffering, heldere 1080p kwaliteit, zelfs met een lage download snelheid is de applicatie succesvol.

Popcorn Time websites hebben een uitgebreid assortiment ze hoeven zich geen zorgen te maken om copyright. Echter worden wel op de hielen gezeten door de copyright bewakers.

Je kan dus wel degelijk zeggen dat de Popcorn Time’s van deze tijd vaak superior zijn dan bijvoorbeeld een Netflix oa door het up to date aanbod.  Mocht jij dus interesse hebben in een van deze diensten zou ik wel een VPN provider kiezen om je te beschermen tegen mogelijk vervolging. Dit is niet zomaar een waarschuwing. Kies echt een van de VPN providers omdat je bezig bent in een grijs gebied. In Duitsland zijn ze druk bezig om vervolging te realiseren van de gebruikers van Popcorn Time applicaties. Meer informatie over VPN gebruik in Duitsland vind je op : VPN voor Duitsland.

Ik heb enkele VPN providers getest op deBesteVPN.nl en ze werken allemaal uitstekend bij het streamen van je favoriete films of TV series op Popcorn Time en gelijken websites.

https://www.debestevpn.nl/

 

TOP 7 VPN PROVIDERS – POPCORN TIME ed.

NordVPN | Zeer uitgebreid VPN en goedkoope

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een ...

9.3
3 VyprVPN  | Meer dan standaard

VyprVPN | Meer dan standaard

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens bieden ...

9
4 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog ...

8.7
5 CyberGhost VPN |  Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN is reeds een oude gediende op de van markt. Ze hebben onlangs hun benadering tot de VPN markt veranderd ...

8.5
Laat ons uw gedachte weten

Laat een bericht achter