<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">PureVPN | EEN PURE VPN POPULAIR BIJ EXPATS | De Beste VPN NL

PureVPN, review 2020

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

4 Opmerkingen
 1. Kan iemand (in taal voor een leek) uitleggen hoe ik op mijn smart tv mijn purevpn kan krijgen? Ik kan nu videoland en netflix op mijn laptop kijken maar niet op mijn Samsung Smart TV.
  Gr. Charly

  • Hoi,

   Wanneer je een Samsung Smart TV kan je toch gewoon op de “internet” browser netflix en Videoland kijken? Je kan Purevpn op je router installeren.

   Groeten,
   Mike

 2. Niet echt goed nieuws voor de VPN markt in het geheel. Als zo’n grote jongen dit al doet wat doet de rest dan? Gelukkig weet ik uit betrouwbare bron dat het met PureVPN al een tijdje niet zo goed gaat. Vaak hebben we wel contact met de TOP VPN aanbieders omdat we graag op de hoogte willen blijven van alle nieuwe updates. De communicatie met PureVPN loop sinds een aantal maanden echt stroef. Jammer is dat. Hierdoor zijn ze in mijn ranking ook naar beneden gegaan. Jammer hoor…

 3. PureVPN is waardeloos ! Port forwarding werkt niet en de NAT firewall moet je er dan los bijkopen voor 5 dollar per maand waardoor het ineens wel erg prijzig wordt.
  Ook is er geen ondersteuning of app voor Libre elec alleen voor Open elec maar daar heb ik dus niets aan. De snelheid is wel goed maar door een gebrek aan functionaliteit is het voor mij een reden om de volgende keer voor een andere aanbieder te kiezen. Leuk voor een basis internetgebruiker maar meer niet helaas.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl