PureVPN | EEN PURE VPN POPULAIR BIJ EXPATS, (oct. 2017)

PureVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland wonen en graag Nederlandse televisie kijken.

Update: 15 oktober, 2017

PureVPN niet veilig

Onlangs heeft PureVPN de politie geholpen en ze log gegevens verstrekt. Log gegevens die ze in eerste instiet niet hadden mogen hebben. Dit is een schending voor alles waar een VPN voor staat. Kies daarom geen PureVPN maar een van de andere onderstaande VPN service.

NordVPN | Zeer uitgebreid VPN en goedkoope

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een ...

9.3
3 VyprVPN | Meer dan standaard

VyprVPN | Meer dan standaard

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens bieden ...

9
4 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog ...

8.7
5 CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN is reeds een oude gediende op de van markt. Ze hebben onlangs hun benadering tot de VPN markt veranderd ...

8.5

PureVPN

In aanvulling op de traditionele VPN functies, zoals de gebruikelijke beveiligde internettoegang en anoniem surfen, biedt deze VPN extra opties aan met extra functionaliteit (tegen meerprijs).

Deze extra service wordt “DEDICATED STREAMING” genoemd en is bedoeld voor degenen die een slechte internetverbinding hebben. Je zal hierbij altijd hetzelfde IP adres behouden.

Met deze optie  krijgt u toegang tot een speciale DNS van PureVPN waarmee u kunt navigeren (20 Mbits). Vorig jaar moest men nog bij betalen voor deze service, nu in het inclusief het basis abonnement.

 

 Prijs PureVPN?

PureVPN

 

De prijs PureVPN is fluctueert veel  op de site zijn altijd promoties te vinden. Het is echt lastig om de standaard prijs PureVPN te bepalen, want kijkt u naar de prijs, dan krijgt u opeens een venster met nog eens 10% korting. Voor de actuele aanbiedingen kunt u dus het beste naar de site gaan. Het is gemiddeld genomen een van de goedkopere VPN providers in de Nederlandse markt.

Basis abonnementen zijn: 1 maand, 6 maanden en 12 maanden. De prijs is het meest aantrekkelijk wanneer u een jaarabonnement afsluit. Een 6 maanden abonnement is niet zo interessant, omdat het maar 5 euro scheelt met de jaar prijs. Het is mogelijk om het abonnement na 3 dagen te annuleren.

Voor betalingen zijn meer dan 50 betaalmethodes mogelijk.

Samenvatting PureVPN:

Verkeer Onbeperkt
Netwerk Type Privé, bedraad tot 1 gb
Geheimschrift Militaire 256 bits
Server Schakelaars Onbeperkt
Server meer dan 450 servers
IP adressen meer dan 77.000 IP adressen
Protocollen PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, SSL gebaseerde OpenVPN-protocol
Ondersteunde apparaten  Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac OS X, Android, iOS, router
Ondersteuning OpenVPN Ondersteuning voor op SSL gebaseerde OpenVPN protocol met 256-bit encryptie.
Type ondersteuning 24/7/365 Live Chat, e-mail
Geld terug? Mogelijkheid van annulering binnen 7 dagen
 Landen gedekt 141 landen ( 17 servers NL)
Multi Inloggen 5 multi-login 

 

PureVPN

PureVPN

Enkele uitgelichte functies

PureVPN heeft een eigen netwerk en meer dan 450 servers.

PureVPN internet Kill Switch

Dit is een “must” voor mensen die veiligheid en privacy zeer belangrijk vinden tijdens het surfen. In de praktijk komt het er op neer dat wanneer een internetverbinding wordt onderbroken,al is het slechts voor een paar seconden, dan is uw IP-adres al identificeerbaar en bent u dus kwetsbaar.

De beveiliging van PureVPN zorgt ervoor dat in het geval van een tijdelijke onderbreking van de internet verbinding, de gegevens naar buiten toe worden geblokkeerd. Er kan pas weer een veilige verbinding tot stand komen zodra de VPN van het sein van veilig geeft.

SMART SELECTION (picture)

PureVPN

Bent u nieuw in de wereld VPN? En weet u niet wat u moet kiezen? Dit drop-down menu helpt u uw probleem, op een intelligente manier, op te lossen door simpelweg de vermelding op te volgen: doel (purpose) en locatie (country).

SMART DNS (picture)

PureVPN

SMART DNS is alleen verkrijgbaar bij een jaar abonnement. Met de functie, SMART DNS, kan men sommige tv-zenders (Cannal +, BCC) uit het buitenland ontgrendelen. Deze functie maakt het streamen van films en TV series makkelijk, omdat de bandbreedte wordt behouden.

Server na-bootsen

PureVPN

Dit is een geweldige functie. De server van een ander land (VS) wordt bijvoorbeeld nagebootst (emulate= Engels) in Duitsland zodat dit niet ten koste van de bandbreedte zal gaan.

Er zijn dan ook servers in Azië die Amerikaanse servers nabootsen om Netflix te zien vanuit China, of in Europa voor de gebruikers o.a. in Nederland.

PureVPN automatische selectie van het juiste protocol

Met de instelling (Auto) van PureVPN software analyseert men het type verkeer (downloaden, streamen, surfen) en wordt automatisch het snelste protocol geselecteerd. U wordt beveiligd op basis van uw internet gebruik.

Vijf gelijktijdige verbindingen

Met VPN van PureVPN kunt u met 5 apparaten tegelijk inloggen, zoals een telefoon, tablet of pc, of uw login informatie geven aan vrienden of familie. U kunt dus het gebruik van de VPN delen (mogelijk ook de kosten!!!)

Split tunnel

Split Tunnel is een “Super functie” van PureVPN. Dit betekent dat u kunt instellen welke van uw programma’s gebruik kunnen maken van de VPN-verbinding.

 

EXTRA FUNCTIES PUREVPN NU INCLUSIEF ELK ABONNEMENT (SINDS MAART 2017)

 • PureVPN Add-On NAT Firewall, wanneer u geen firewall of antivirus hebt, om u te beschermen tijdens het surfen.
 • PureVPN Stealth VPN browser, een externe browser voor uw apparaten: volledig veilig, waar uw navigatiegegevens nooit worden opgeslagen.
 • PureVPN Dedicated IP, het kopen van een vast IP-adres.
 • PureVPN HDX Streaming (tot 20 Mbit per seconde) ongeacht uw huidige verbinding, zodat u video’s of streaming diensten van het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten (Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, enz.) kunt kijken.

 


VOORDEEL:
 • Een van de goedkopere VPN providers in Nederland
 • Inloggen met 5  gelijktijdige apparaten
 • Eenvoudige Nederlandse televisie kijken in het buitenland
 • Gebruiksgemak door oa een eenvoudige interface
 • HDX Streaming
 • Split Tunneling
 • SMART DNS inbegrepen!

NADEEL:
 • Er zijn maar weinig server landen in Afrika

 

 

PureVPN

PureVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland wonen en wanhopig zijn omdat er een slechte verbinding is en hierdoor geen optimaal gebruik kunnen maken van een VPN-diensten

7.9 Waardering

Hieronder vind u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8.3
PRIJS
8.9
GEBRUIKERSGEMAK
7.4
STABILITEIT NETWERK
7
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
7.5
RANDAPPARATUUR
8.5
4 Comments
 1. Reply
  Charly 22 april 2017 at 09:30

  Kan iemand (in taal voor een leek) uitleggen hoe ik op mijn smart tv mijn purevpn kan krijgen? Ik kan nu videoland en netflix op mijn laptop kijken maar niet op mijn Samsung Smart TV.
  Gr. Charly

  • Reply
   debestevpn 3 mei 2017 at 21:12

   Hoi,

   Wanneer je een Samsung Smart TV kan je toch gewoon op de “internet” browser netflix en Videoland kijken? Je kan Purevpn op je router installeren.

   Groeten,
   Mike

  • Reply
   debestevpn 11 oktober 2017 at 12:06

   Niet echt goed nieuws voor de VPN markt in het geheel. Als zo’n grote jongen dit al doet wat doet de rest dan? Gelukkig weet ik uit betrouwbare bron dat het met PureVPN al een tijdje niet zo goed gaat. Vaak hebben we wel contact met de TOP VPN aanbieders omdat we graag op de hoogte willen blijven van alle nieuwe updates. De communicatie met PureVPN loop sinds een aantal maanden echt stroef. Jammer is dat. Hierdoor zijn ze in mijn ranking ook naar beneden gegaan. Jammer hoor…

Laat een bericht achter