<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">QNAP TS-220 | 2 lade trays voor harde schijven | debestevpn.nl

QNAP TS-220 | 2 lade trays voor harde schijven

De QNAP TS-220 is een krachtig maar makkelijk te bedienen netwerkopslagcentrum voor back-up, synchronisatie, toegang op afstand en home entertainment.

QNAP

Mooi spul maken ze bij QNAP. Alle modellen zijn uitgevoerd in metaal, hebben veel aansluitingen maar zijn ook erg prijzig. Deze QNAP TS-220 heeft een 2x  lade systeem aan de voorkant. Er zijn echter ook andere QNAP modellen waarin u de behuizing zelf open moet maken om de HD vervolgens er dan zelf in te zetten.  Deze optie is dan  ook goedkoper.

Krachtige toch eenvoudig, de QNAP TS-220 wordt geleverd met krachtige hardware zodat u kan genieten van een geweldige verwerkingsprestaties. Samen met het nieuwe besturingssysteem van de QTS-4.0, kunt u gemakkelijk gegevens back-up, synchronisatie van randapparatuur (telefoon, PC’s), en overal ten aller tijde omdat u waar u ook bent kan inloggen op het systeem.

QNAP TS-220

Verzamelen, genieten en delen uw foto-, muziek- en videocollectie. Geniet van HD-films of familie video's op TV of als gestreamd via verschillende netwerk spelers.

€169

QNAP TS-220

De QNAP TS-220 wordt aangedreven door de Marvell ARM 1.6 GHz processor, en biedt een grote opslagcapaciteit voor de archivering van bestanden, video’s en muziek. De QNAP TS-220 kan omgaan met meerdere gebruikers toegang hebben tot het systeem en meerdere toepassingen draaien op hetzelfde moment. USB 3.0 poorten zijn ook opgenomen voor hoge snelheid gegevens back-up naar externe stations.

Wat doet de  QNAP TS-220

 • Het organiseren van uw inhoud en back-ups op één centrale locatie.
 • Het synchroniseren van bestanden tussen computers, tablets en mobiele apparaten.
 • Verzamelen, genieten en delen uw foto-, muziek- en videocollectie. Geniet van HD-films of familie video’s op TV of als gestreamd via verschillende netwerk spelers.
 • Openen, beheren en geniet van al uw bestanden met uw tabletten en smartphones. Geniet van de App Center met meer dan 80 install-on-demand-apps te verhogen van diverse toepassingen op de TS-220.

Specificaties QNAP TS-220

 

Conclusie

QNAP TS-220 lijkt qua prestatie veel op de QNAP TS-212-P met uitzondering van het twee lade systeem. De QNAP TS-220 kost echter wel een beetje meer en ik vind eigenlijk niet dat het het geld waard is.

7.3 Waardering
QNAP TS-220

QNAP TS-220 lijkt qua prestatie veel op de QNAP TS-212-P met uitzondering van het twee lade systeem. De QNAP TS-220 kost echter wel een beetje meer en ik vind eigenlijk niet dat het het geld waard is.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl