QNAP TS-220 | 2 lade trays voor harde schijven

De QNAP TS-220 is een krachtig maar makkelijk te bedienen netwerkopslagcentrum voor back-up, synchronisatie, toegang op afstand en home entertainment.

QNAP

Mooi spul maken ze bij QNAP. Alle modellen zijn uitgevoerd in metaal, hebben veel aansluitingen maar zijn ook erg prijzig. Deze QNAP TS-220 heeft een 2x  lade systeem aan de voorkant. Er zijn echter ook andere QNAP modellen waarin u de behuizing zelf open moet maken om de HD vervolgens er dan zelf in te zetten.  Deze optie is dan  ook goedkoper.

Krachtige toch eenvoudig, de QNAP TS-220 wordt geleverd met krachtige hardware zodat u kan genieten van een geweldige verwerkingsprestaties. Samen met het nieuwe besturingssysteem van de QTS-4.0, kunt u gemakkelijk gegevens back-up, synchronisatie van randapparatuur (telefoon, PC’s), en overal ten aller tijde omdat u waar u ook bent kan inloggen op het systeem.

QNAP TS-220

De QNAP TS-220 wordt aangedreven door de Marvell ARM 1.6 GHz processor, en biedt een grote opslagcapaciteit voor de archivering van bestanden, video’s en muziek. De QNAP TS-220 kan omgaan met meerdere gebruikers toegang hebben tot het systeem en meerdere toepassingen draaien op hetzelfde moment. USB 3.0 poorten zijn ook opgenomen voor hoge snelheid gegevens back-up naar externe stations.

Wat doet de  QNAP TS-220

  • Het organiseren van uw inhoud en back-ups op één centrale locatie.
  • Het synchroniseren van bestanden tussen computers, tablets en mobiele apparaten.
  • Verzamelen, genieten en delen uw foto-, muziek- en videocollectie. Geniet van HD-films of familie video’s op TV of als gestreamd via verschillende netwerk spelers.
  • Openen, beheren en geniet van al uw bestanden met uw tabletten en smartphones. Geniet van de App Center met meer dan 80 install-on-demand-apps te verhogen van diverse toepassingen op de TS-220.

Specificaties QNAP TS-220

 

Conclusie

QNAP TS-220 lijkt qua prestatie veel op de QNAP TS-212-P met uitzondering van het twee lade systeem. De QNAP TS-220 kost echter wel een beetje meer en ik vind eigenlijk niet dat het het geld waard is.

QNAP TS-220

QNAP TS-220

Verzamelen, genieten en delen uw foto-, muziek- en videocollectie. Geniet van HD-films of familie video's op TV of als gestreamd via verschillende netwerk spelers.

€169

7.3 Waardering
QNAP TS-220

QNAP TS-220 lijkt qua prestatie veel op de QNAP TS-212-P met uitzondering van het twee lade systeem. De QNAP TS-220 kost echter wel een beetje meer en ik vind eigenlijk niet dat het het geld waard is.

Laat ons uw gedachte weten

Laat een bericht achter