SecureVPN, review 2024

SecureVPN is een eenvoudige VPN dienst voor de gebruikers die niet veel meer nodig hebben dan 6 hele unieke inlog landen.

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Deze review gaat over SecureVPN test een eenvoudige VPN provider die zich vooral richt op gebruikers die een verbinding nodig hebben of willen maken met Amerika om bijvoorbeeld in te loggen in Netflix USA platform.

SecureVPN is een eenvoudige VPN dienst voor de gebruikers die niet veel meer nodig hebben dan 6 hele unieke inlog landen.

Ik werd erop attent gemaakt door een van mijn volgers en naar aanleiding hiervan heb ik deze review geschreven over Secure VPN, een VPN die mijns inziens erg basic is want het valt mij gelijk op dat er maar weinig landen zijn. Doorgaans een teken van eenvoud.

SecureVPN service is gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft een no log beleid, maar door de gekozen locatie zullen ze moeten voldoen aan de Amerikaanse wetgeving. Mocht er een verzoek komen om deze logs in te mogen kijken zullen ze er ook geen problemen mee hebben!!

De VPN is daarom alleen geschikt voor mensen zie films willen kijken dmv streaming of anoniem willen surfen. Heb je andere behoeft kijk dan naar een andere VPN provider.

Prijs VPN Secure

SecureVPN

 

VPN Secure service heeft een gratis aanbiedt model (maximaal 20 minuten / 1 gb maand) en een premie model waar je gebruik kan maken van de  P2P-netwerken.  Er zijn 5 verschillende login en geen datalimiet op gebruik.

Kenmerken van Secure VPN test

dataverkeer onbeperkt
Network Type Prive, bedraad tot 1 gb
geheimschrift Militaire 256-bit
server Switches onbeperkt
server n / a
IP adressen n / a
protocollen OpenVPN-protocol
ondersteunde apparaten  Windows, Mac, Android, iOS
OpenVPN ondersteuning SSL-gebaseerde ondersteuning voor OpenVPN-protocol met 256-bit data encryptie.
media Type ticket online
Geld terug? geen mogelijkheid 
 overdekte landen 6
Multi Inloggen 5 multi-login 

Een aantal kenmerken van SecureVPN test

securevpn

Een meer eenvoudiger interface ben ik nog niet tegengekomen. Simpeler kan het echt niet. Inloggen en je inlog locatie kiezen en je bent klaar.

Wanneer je bij je kiezen van inlog landen bent kan je maar kiezen uit 6 mogelijke locaties. Het betreft hier ook een uitzondering wat betreft de landen.

Het zijn niet de meest voor de hand liggende locaties. Dit maakt de SecureVPN service misschien wel zeer interessant voor een kleine groep gebruikers.
De landen zijnSecureVPN:

 • Luxemburg

 • Verenigde Staten

 • Nederland

 • Singapore

 • Rusland

 • India

Er kan geen keuzen mogelijkheid voor  protocol.

De opzet van de interface is hetzelfde voor Android, iOS en Mac. Kies je land en log in en je bent er.

VIDEO STREAMING

SecureVPN

Als tests ben ik ingelogd in de VS, naar de Netflix homepage gegaan en ben toen ingelogd in de database. Ik ondervond geen enkel probleem hiermee en kreeg toegang tot de volledige USA Netflix database. Een goed teken want dit betekend dat deze kleine VPN nog niet ontdekt is door het grote Netflix (eind maart 2016).

Beleid en P2P

In het betaalpakket is P2P mogelijk, echter ik zou het niet aanschaffen wanneer je het alleen hiervoor zou willen gebruiken. Belangrijkste reden is dat ze niet zeggen dat ze hun logs zullen beschermen indien ze worden opgevraagd. Ze vallen door hun locatie onder de Amerikaanse wetgeving.

SecureVPN review

Het is een korte review omdat het gewoon moeilijk is om een positief advies af te geven voor dit soort VPN aanbieders. Het enige wat interessant is zijn de anders dan anders inlog landen, misschien heb je net een IP-adres in Luxemburg nodig.

De dienst van SecureVPN service kan/zal alleen maar interessant zijn als ze onopgemerkt blijven door Netflix en wanneer alle andere  concurrenten zijn omvallen :).

4.9 TOTALE SCORE
SecureVPN

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
5
PRIJS
5
GEBRUIKERSGEMAK
5
STABILITEIT NETWERK
7
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
5
RANDAPPARATUUR
3
Pluspunten
 • Goede en stabiele snelheid
 • Eenvoudige interface
 • alleen geschikt voor mensen zie films willen kijken dmv streaming of anoniem willen surfen
Minpunten
 • Weinig mogelijkheden
 • P2P en torrent niet aan te raden
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl