<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">SecureVPN | Een eenvoudige VPN die ideal eenvoudig is in gebruik

SecureVPN | REVIEW

SecureVPN is een eenvoudige VPN dienst voor de gebruikers die niet veel meer nodig hebben dan 6 hele unieke inlog landen.

Deze review gaat over SecureVPN een eenvoudigeVPN provider die zich vooral richt op gebruikers die een verbinding nodig hebben of willen maken met Amerika om bijvoorbeeld in te loggen in Netflix USA platform.

SecureVPN is een eenvoudige VPN dienst voor de gebruikers die niet veel meer nodig hebben dan 6 hele unieke inlog landen.

Ik werd erop attend gemaakt door een van mijn volgers en naar aanleiding hiervan heb ik deze review geschreven over SecureVPN, een VPN die mijns inziens erg basic is want het valt mij gelijk op dat er maar weinig landen zijn. Doorgaans een teken van eenvoud.

SecureVPN is gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft een no log beleid, maar door de gekozen locatie zullen ze moeten voldoen aan de Amerikaanse wetgeving. Mocht er een verzoek komen om deze logs in te mogen kijken zullen ze er ook geen problemen mee hebben!!

De VPN is daarom alleen geschikt voor mensen zie films willen kijken dmv streaming of anoniem willen surfen. Heb je andere behoeft kijk dan naar een andere VPN provider.

Prijs SecureVPN

SecureVPN

 

SecureVPN heeft een gratis aanbied model (maximaal 20 minuten / 1 gb maand) en een premie model waar je gebruik kan maken van de  P2P-netwerken.  Er zijn 5 verschillende login en geen datalimiet op gebruik.

Samenvatting SecureVPN

dataverkeeronbeperkt
Network TypePrive, bedraad tot 1 gb
geheimschriftMilitaire 256-bit
server Switchesonbeperkt
servern / a
IP adressenn / a
protocollenOpenVPN-protocol
ondersteunde apparaten Windows, Mac, Android, iOS
OpenVPN ondersteuningSSL-gebaseerde ondersteuning voor OpenVPN-protocol met 256-bit data encryptie.
media Typeticket online
Geld terug?geen mogelijkheid 
 overdekte landen6
Multi Inloggen5 multi-login 

Een aantal kenmerken van SecureVPN

securevpn

Een meer eenvoudiger interface ben ik nog niet tegengekomen. Simpeler kan het echt niet. Inloggen en je inlog locatie kiezen en je bent klaar.

Wanneer je bij je kiezen van inlog landen bent kan je maar kiezen uit 6 mogelijke locaties. Het betreft hier ook een uitzondering wat betreft de landen.

Het zijn niet de meest voor de handliggende locaties. Dit maakt de SecureVPN misschien wel zeer interessant voor een kleine groep gebruikers.
De landen zijSecureVPNn:

 • Luxemburg

 • Verenigde Staten

 • Nederland

 • Singapore

 • Rusland

 • India

Er kan geen keuzen mogelijkheid voor  protocol.

De opzet van de interface is hetzelfde voor Android, iOS en Mac. Kies je land en log in en je bent er.

VIDEO STREAMING

SecureVPN

Als tests ben ik ingelogd in de VS, naar de Netflix homepage gegaan en ben toen ingelogd in de database. Ik ondervond geen enkel probleem hiermee en kreeg toegang tot de volledige USA Netflix database. Een goed teken want dit betekend dat deze kleine VPN nog niet ontdekt is door het grote Netflix (eind maart 2016).

Beleid en P2P

In het betaalpakket is P2P mogelijk, echter ik zou het niet aanschaffen wanneer je het alleen hiervoor zou willen gebruiken. Belangrijkste reden is dat ze niet zeggen dat ze hun logs zullen beschermen indien ze worden opgevraagd. Ze vallen door hun locatie onder de Amerikaanse wetgeving.

CONCLUSIES

Het is een korte review omdat het gewoon moeilijk is om een positief advies af te geven voor dit soort VPN aanbieders. Het enige wat interessant is zijn de anders dan anders inlog landen, misschien heb je net een IP-adress in Luxemburg nodig.

De dienst van SecureVPN kan/zal alleen maar interessant zijn als ze onopgemerkt blijven door Netflix en wanneer alle andere  concurrenten zijn omvallen :).


VOORDEEL:
 • Goede en stabiele snelheid
 • Eeenvoudige interface
 • alleen geschikt voor mensen zie films willen kijken dmv streaming of anoniem willen surfen

NADEEL:
 • Weinig mogelijkheden
 • P2P en torrent niet aan te raden

4.9 Waardering
SecureVPN

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
5
PRIJS
5
GEBRUIKERSGEMAK
5
STABILITEIT NETWERK
7
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
5
RANDAPPARATUUR
3
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl