Sporza TV kijken waar je ook bent 2024

Sporza livestreams, misschien heb je al wel eens gehoord van gehoord. Zo niet, is het gemakkelijk uit te leggen wat Sporza is.

Via de livestreams kun je allerlei sportwedstrijden live bekijken die je normaal niet zou kunnen zien. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde voetballeagues, wielrenwedstrijden, Paralympische spelen, tenniswedstrijden, auto- en motorwedstrijden, atletiek en zaalsporten.

Sporza TV is van origine een Belgische tak van VRT.be en is daarom normaliter alleen in België te bekijken. Gelukkig is er een truc om zowel in Nederland als in andere niet-Belgische landen toch de Sporza livestreams te kunnen zien.

In dit artikel gaan we het uitgebreid hebben over wat nu een VPN Sporza is, wat het doet, hoe het werkt, hoe je het instelt etc. Dus, mocht je graat de Sporza livestreams willen zien op welk toestel dan ook, lees dan vooral verder!

Probeer nu
Sporza TV kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Sporza TV streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

BIJGEWERKT: 23 juni 2024

Belgische tv kijken in het buitenland met een VPN

Belgische tv kijken via internet en in dit geval Sporza online kijken in het buitenland kan alleen en alleen met een VPN. Omdat je op deze website terecht bent gekomen, is de kans groot dat je de term VPN of Virtual Private Network al een keertje ergens gehoord hebt.

Natuurlijk heb je al wel eens over VPN’s gehoord omdat je bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix wilde kijken of juist Nederlandse Netflix op vakantie in het buitenland. Het zou ook kunnen dat je juist veel meer wilt weten over VPN’s omdat deze perfect zijn om je anonimiteit, digitale veiligheid en je persoonsgegevens online  goed beschermen.

sporza livestreams

Maar goed, wat doet een VPN nu exact?

Een VPN is simpelweg een hele slimme manier om je online-identiteit en dataverkeer te verbergen. Normaal gesproken krijg je als je verbonden bent met een server een uniek IP-adres toegewezen. Zo kunnen je internetprovider en overheden precies zien waar je bent en je eventueel straffen, mocht je illegale zaken doen op het internet.

Omdat je digitale identiteit (IP-adres) dus bekend is, kan iedereen de exacte locatie achterhalen. Hierdoor loop je tegen problemen op als het gaat om geografische content blokkades. Zo kun je in Nederland bijvoorbeeld niet alle Amerikaanse Disney Plus series kijken.

Een VPN verandert je huidige IP-adres in een ander IP-adres naar keuze. De locatie van de VPN-server, bepaalt het nieuwe IP-adres. Je surfgedrag en online-identiteit zijn hierdoor niet terug te herleiden, omdat het een gemaskeerde IP-adres is.

Om te bewijzen dat we ook je huidige IP-adres kunnen zien waarmee je bent in gelogd op deze site:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Sporza kijken – Beste VPN aanbieders

Gelukkig zijn er enkele VPN Sporza providers beschikbaar. Met deze VPN’s kun je dus gemakkelijk Sporza kijken vanuit het buitenland, waar ter wereld je ook maar bent. Al deze VPN-aanbieders zijn betaalbaar en betrouwbaar. Daarnaast heeft de VPN veel andere nuttige beschermende eigenschappen. Deze maken surfen op het veilig en beschermd.

Denk bijvoorbeeld aan het streamen van je favoriete Hulu series en films, torrents downloaden en je geo-locatie veranderen in games.

Een VPN biedt naast het  veranderen van de internetlocatie en het verbergen van het IP-adres nog veel meer andere functies.

sporza livestreams

Alle VPN-aanbieders in de tabel hieronder heb ik zelf uitgebreid getest. Simpel door zelf accounts bij elke aanbieder aan te maken.

Toen alle functies stuk voor stuk getest en een gedetailleerde reviews geschreven over iedere VPN-aanbieder. Deze VPN reviews kun je lezen door op de review knoppen te klikken of terug te gaan naar onze homepage waar je meer info over VPN-service kan vinden.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Sporza kijken in het buitenland met de beste VPN aanbieder

De VPN-aanbieders uit de lijst hierboven zijn de beste om Sporza TV mee te kijken. Ze hanteren geen van alle een bandbreedte-limiet. Dit betekent dat je dus oneindig Sporza livestreams kunt kijken zonder lange laadtijden.

Ook kun je op tot 5-8 toestellen tegelijkertijd de VPN-verbinding actief hebben. Met honderden servers kun je bijna over inloggen. Zo kun je altijd de gewenste server vinden en de VPN Sporza laten inloggen op een Belgische server.

Ik zal gelijk ook even uitleggen hoe je precies je VPN Sporza instelt. Hiervoor volg je gewoon de onderstaande stappen:

1. Je download een van de aanbevolen VPNs of app en installeert deze.
2. Je logt in op de software of app met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
3. Je kiest een beschikbare server in België.
4. Je wacht tot de verbinding tot stand is gekomen.
5. Je kunt nu met alle gemak Sporza kijken zonder dat Sporza weet dat je je niet in België bevind.

De uitgekozen VPNS hebben nog veel meer functies en deze zijn niet alleen geschikt om Sporza kijken in het buitenland mogelijk te maken. De VPNs zijn dus veel meer dan alleen een VPN Sporza.

Wat je allemaal precies kunt doen en welke extra functies VPNs allemaal bieden, is een beetje te veel om in dit artikel op te noemen. Voor meer informatie kun je surfen naar de “Wat is een VPN” of bijvoorbeeld mijn uitgebreide ExpressVPN review lezen.

30 Dagen gratis VPN Sporza – ExpressVPN 30 dagen gratis

Er is nog iets moois aan ExpressVPN wat ik graag even wil bespreken. Je kunt namelijk Sporza TV 30 dagen gratis kijken in combinatie met ExpressVPN. Hiervoor maak je gebruik van wat ik de 30 dagen gratis VPN truc noem. Het werkt als volgt:

1. Je sluit een VPN-abonnement af bij ExpressVPN en betaalt deze.
2. Binnen 30 dagen zeg je het VPN-abonnement weer af.
3. Je wacht tot je je betaalde lidmaatschapsgeld teruggestort krijgt op je bankrekening.

Zo gemakkelijk is. Deze soort van truc is kan omdat ExpressVPN een 30 dagen niet goed, geld terug garantie aanbiedt. Wel wil ik er eerlijk bij zeggen dat het een beetje ”cheapskaten” is. Als de VPN-dienst je bevalt, raad ik aan hem gewoon te behouden en door te blijven betalen.

ExpressVPN is namelijk vrij goedkoop, zeker als je een jaarlijks abonnement afsluit. Je krijgt er namelijk zoveel digitale bescherming voor terug dat ik bijna met zekerheid kan zeggen dat je na 30 dagen niet meer zonder VPN kan.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Sporza TV kijken met VPN – Conclusie

Belgische tv kijken in het buitenland en in dit geval Sporza live is dus gewoon mogelijk. Als je Sporza TV wilt kijken buiten België, heb je een VPN nodig.

Een VPN is niet moeilijk om in te stellen en je hebt geen technische ICT-kennis nodig. Iedereen kan een VPN gebruiken. Naast alleen de Sporza livestreams volgen heeft een VPN veel meer beveiligings-eigenschappen om de digitale privacy te bewaken.

Wie graag Sporza kijken wilt in het buitenland, doet er goed aan geen gebruik te maken van illegale streaming websites. Ik zal in de veelgestelde vragen hieronder precies uitleggen waarom.

sporza livestreams

Sporza TV kijken in het buitenland – Veelgestelde Vragen

Kan ik Sporza TV kijken op illegale streaming websites?

Ja, dit zou je kunnen doen. Of het verstandig is, is natuurlijk nog maar de vraag. Illegale streaming websites zitten vol spam en andere rotzooi. Bovendien kan het gebruik van dit soort sites schadelijk zijn voor je computer of ander toestel.

Je zal bijvoorbeeld merken dat je smartphone of tablet batterij ineens sneller leeg gaat. Of dat je computer of laptop vol met virussen en pop-ups begint te raken. Om deze reden raad ik het gebruik van dit soort websites erg af. Kijk gewoon de Sporza livestreams op de officiële Sporza TV-website of via de app met een VPN.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Sporza livestreams te kijken?

Ook dit zou je kunnen doen maar is opnieuw niet aan te raden. Dit komt omdat ook gratis VPN’s vol zitten met allerlei ongewenste rotzooi. Naast alleen in het echt, is ook op internet bijna nooit iets gratis.

Als je niet wilt betalen voor een dienst, zal je moeten betalen door ongewenste advertenties te kijken of onnodige en ongewilde software op je toestel te moeten installeren.

Is het gebruiken van een VPN Sporza illegaal?

Nee, het gebruik maken van een VPN is in principe niet illegaal. Als je echter bijvoorbeeld torrents gaat downloaden met een VPN of zaken kopen of verhandelen op het deepweb met een VPN is dit vaak wel strafbaar.

Het gebruik van een VPN voor dit soort zaken is dan ook sterk af te raden of in ieder geval geheel op eigen risico.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl