Sporza livestreams

Sporza livestreams, misschien heb je al wel eens gehoord van gehoord. Zo niet, is het gemakkelijk uit te leggen wat Sporza TV is.

Via de Sporza livestreams kun je allerlei sportwedstrijden live bekijken die je normaal niet zou kunnen zien. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde voetballeagues, wielrenwedstrijden, Paralympische spelen, tenniswedstrijden, auto- en motorwedstrijden, atletiek en zaalsporten.

Sporza TV is van origine een Belgische tak van VRT.be en is daarom normaliter alleen in België te bekijken. Gelukkig is er een truc om zowel in Nederland als in andere niet-Belgische landen toch de Sporza livestreams te kunnen zien. Dit kan namelijk met een zogenaamde VPN Sporza.

In dit artikel gaan we het uitgebreid hebben over wat nu een VPN Sporza is, wat het doet, hoe het werkt, hoe je het instelt etc. Dus, mocht je graat de Sporza livestreams willen zien op welk toestel dan ook, lees dan vooral verder!

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

BIJGEWERKT: 12 september 2021

Belgische tv kijken in het buitenland met een VPN

Belgische tv kijken via internet en in dit geval Sporza online kijken in het buitenland kan alleen en alleen met een VPN. Omdat je op deze website terecht bent gekomen, is de kans groot dat je de term VPN of Virtual Private Network al een keertje ergens gehoord hebt.

Misschien heb je al wel eens over VPN’s gehoord omdat je bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix wilde kijken of juist Nederlandse Netflix op vakantie in het buitenland. Het zou ook kunnen dat je juist alles wilt weten over VPN’s omdat deze perfect zijn om je anonimiteit, digitale veiligheid en je persoonsgegevens online zo goed mogelijk te beschermen.

sporza livestreams

Maar goed, wat doet een VPN nu exact?

Een VPN is simpelweg een hele slimme manier om je online identiteit en dataverkeer te verbergen. Normaal gesproken krijg je als je verbonden bent met een server een uniek IP-adres toegewezen. Zo kunnen je internetprovider en overheden precies zien waar je bent en je eventueel straffen, mocht je illegale zaken doen op het internet.

Omdat je digitale identiteit dus bekend is, kan ook je exacte locatie worden achterhaalt. Hierdoor loop je vaak tegen problemen op als het gaat om geografische content blokkades. Zo kun je in Nederland bijvoorbeeld niet alle Amerikaanse Netflix series kijken.

In feite verandert een VPN je daadwerkelijke IP-adres in een ander IP-Adres. De VPN-server en locatie waarmee je verbinding maakt, bepaalt je nieuwe, gemaskeerde IP-adres. Je surfgedrag en online-identiteit zijn hierdoor niet terug te herleiden naar jou.

Sporza kijken – Beste VPN aanbieders

Gelukkig zijn er enkele VPN Sporza providers beschikbaar. Met deze VPN’s kun je dus gemakkelijk Sporza kijken vanuit het buitenland, waar ter wereld je ook maar bent. Al deze VPN-aanbieders zijn betaalbaar en betrouwbaar. Daarnaast kun je de VPN’s ook voor andere dingen gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan het streamen van je favoriete buitenlandse Netflix series en films, torrents downloaden en je geo-locatie veranderen in games.

Een VPN biedt naast het feit dat je je locatie kan veranderen en je IP-adres verbergen nog veel meer andere functies. Denk aan een password manager die buitengewoon goede, random wachtwoorden voor je kiest en opslaat en andere tools. Op deze manier is je digitale privacy zo goed mogelijk beschermd.

sporza livestreams

Alle VPN-aanbieders in de tabel hieronder heb ik zelf uitgebreid getest.

Ik heb er daarom zelf accounts bij aangemaakt en alle functies stuk voor stuk getest. Daarna heb ik gedetailleerde reviews geschreven over iedere VPN-aanbieder. Deze VPN reviews kun je lezen door op de review knoppen te klikken van de desbetreffende VPN-service.

Mocht je een keuze hebben gemaakt of nog meer informatie nodig hebben over een VPN-aanbieder? Bezoek dan de website van je gekozen VPN-aanbieder.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Sporza kijken in het buitenland met de beste VPN aanbieder

Van alle VPN-aanbieders uit de lijst hierboven, vind ik ExpressVPN de beste om Sporza TV mee te kijken. Dit komt omdat ExpressVPN geen bandbreedte-limiet hanteert. Dit betekent dat je dus oneindig Sporza livestreams kunt kijken zonder lange laadtijden.

Ook kun je op tot 5 toestellen tegelijkertijd de VPN-verbinding actief hebben. Met meer dan duizend servers in bijna honderd landen maakt het eigenlijk niet uit waar je bent. Je kunt met ExpressVPN bijna altijd een gewenste server vinden en je VPN Sporza goed genoeg instellen.

Ik zal gelijk ook even uitleggen hoe je precies je VPN Sporza instelt bij ExpressVPN dat is niet al te lastig. Hiervoor volg je gewoon de onderstaande stappen:

1. Je download de ExpressVPN software of app en installeert deze.
2. Je logt in op de software of app met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
3. Je kiest een beschikbare server in België.
4. Je wacht tot de verbinding tot stand is gekomen.
5. Je kunt nu met alle gemak Sporza kijken zonder dat Sporza weet dat je je niet in België bevind.

ExpressVPN heeft nog veel meer functies en is niet alleen geschikt om Sporza kijken in het buitenland mogelijk te maken. ExpressVPN is dus veel meer dan alleen een VPN Sporza. Zo zou je naast de Sporza livestreams ook content van andere streamingdiensten als bijvoorbeeld Netflix kunnen kijken.

Wat je allemaal precies kunt doen en welke extra functies ExpressVPN allemaal biedt, is een beetje te veel om in dit artikel op te noemen. Voor meer informatie kun je surfen naar de ExpressVPN website of mijn uitgebreide ExpressVPN review lezen.

30 Dagen gratis VPN Sporza – ExpressVPN 30 dagen gratis

Er is nog iets moois aan ExpressVPNwat ik graag even wil bespreken. Je kunt namelijk Sporza TV 30 dagen gratis kijken in combinatie met ExpressVPN. Hiervoor maak je gebruik van wat ik de 30 dagen gratis VPN truc noem. Het werkt als volgt:

1. Je sluit een VPN-abonnement af bij ExpressVPN en betaalt deze.
2. Binnen 30 dagen zeg je het VPN-abonnement weer af.
3. Je wacht tot je je betaalde lidmaatschapsgeld teruggestort krijgt op je bankrekening.

Zo gemakkelijk is. Deze soort van truc is mogelijk omdat ExpressVPN een 30 dagen niet goed, geld terug garantie aanbiedt. Wel wil ik er eerlijk bij zeggen dat het een beetje ”cheapskaten” is. Als de VPN-dienst je bevalt raad ik aan hem gewoon te behouden en door te blijven betalen.

ExpressVPN is namelijk vrij goedkoop, zeker als je een jaarlijks abonnement afsluit. Namelijk je krijgt er ook zoveel voor terug over digitale privacy dat ik bijna met zekerheid kan zeggen dat je misschien na 30 dagen niet meer zonder VPN kan.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Sporza TV kijken met VPN – Conclusie

Belgische tv kijken in het buitenland en in dit geval live Sporza of Sporza live is dus gewoon mogelijk. Als je Sporza TV wilt kijken buiten België, heb je een VPN nodig.

Een VPN is niet moeilijk om in te stellen en je hebt geen technische ICT-kennis nodig. Iedereen kan een VPN gebruiken. Naast alleen de Sporza livestreams volgen kun je met een VPN nog veel meer zaken doen en bewaak je je digitale privacy zo goed mogelijk.

Wie graag Sporza kijken wilt in het buitenland, doet er goed aan geen gebruik te maken van illegale streaming websites. Ik zal in de veelgestelde vragen hieronder precies uitleggen waarom.

Meer weten over versleutelde verbindingen en VPN rankings kun je naar onze homepage.

sporza livestreams

Sporza TV kijken in het buitenland – Veelgestelde Vragen

Kan ik Sporza TV kijken op illegale streaming websites?

Ja, dit zou je kunnen doen. Of het verstandig is, is natuurlijk nog maar de vraag. Illegale streaming websites zitten vaak vol spam en andere rotzooi. Bovendien kan het gebruik van dit soort sites schadelijk zijn voor je computer of ander toestel.

Je zal bijvoorbeeld merken dat je smartphone of tablet batterij ineens sneller leeg gaat. Of dat je computer of laptop vol met virussen en pop-ups begint te raken. Om deze reden raad ik het gebruik van dit soort websites erg af. Kijk gewoon de Sporza livestreams op de officiële Sporza TV-website of via de app.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Sporza livestreams te kijken?

Ook dit zou je kunnen doen maar is opnieuw niet aan te raden. Dit komt omdat ook gratis VPN’s vol zitten met allerlei ongewenste rotzooi. Naast alleen in het echt, is ook op internet bijna nooit iets gratis. Als je niet wilt betalen voor een dienst, zal je moeten betalen door ongewenste advertenties te kijken of onnodige en ongewilde software op je toestel te moeten installeren. Meer weten over “wat een VPN is” vind je hier.

Is het gebruiken van een VPN Sporza illegaal?

Nee, het gebruik maken van een VPN is in principe niet illegaal. Als je echter bijvoorbeeld torrents gaat downloaden met een VPN of zaken kopen of verhandelen op het deepweb met een VPN is dit vaak wel strafbaar. Het gebruik van een VPN voor dit soort zaken is dan ook sterk af te raden of in ieder geval geheel op eigen risico.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl