Stream Oscar live met een VPN 2024

Oscar uitreiking live met een VPN. Nu zal je niets hoeven missen van de Academy Awards 2024. Welke film en acteurs krijgen de beloning van het gouden beeldje. Gelukkig kunnen we alles volgen via de oscar stream. Op deze manier kunnen we de Oscars op tv live volgen. Er zijn tal van zogenaamde Oscar tv kanalen die een live Oscar stream verzorgen.

Bijgewerkt: 18 juni, 2024

Probeer nu
Oscar live kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Oscar streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

De Oscaruitreiking

De Academy Awards 2024 liggen om de hoek, en ik kan niet wachten om te zien wie het gouden beeldje zal winnen. De ceremonie zal live gestreamd worden op ABC voor kijkers met een compatibel US TV netwerk abonnement, of op Hulu met Live TV. Maar, vanwege de zware geoblocks, kun je het alleen bekijken vanaf een US IP adres.

Geen paniek! Om The Oscars buiten de VS te streamen, heb je alleen een premium VPN nodig, een software waarmee je verbinding kunt maken met een server in de VS. Het veranderen van het huidige IP adres in een USA IP adres wordt hierdoor een fluitje van een cent. Vanaf nu zal je een amerikaans IP adres hebben om The 2024 Oscars te streamen vanaf elke plek ter wereld. De Oscar uitreiking zal je niet hoeven missen.

Top VPN provider voor de Oscar stream

De Oscars op TV volgen is geen probleem met de onderstaande VPN providers.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

ExpressVPN 30 gratis

Snelle handleiding – Hoe u de 2020 Oscars kunt bekijken

  1. Kies een ExpressVPN uit de lijst hierboven, omdat het een enorm Amerikaans server netwerk heeft, onovertroffen snelheden en streaming mogelijkheden.
  2. Download en installeer uw VPN-software op het apparaat.
  3. Gebruik de VPN om verbinding te maken met een server in de VS.
  4. Ga naar Hulu, dat geeft een 7-daagse proefperiode, zodat u gratis kunt kijken. Een andere gratis opties zijn de website en de app van Australian Channel 7.
  5. Meld je aan of log in en geniet van elk glamorous moment van The 2024 Oscars!

Wat is een VPN

Het voordeel van VPN gebruik is dat je anoniem kunt surfen op het internet. Je data gaan via een versleutelde verbinding, ook wel een “end2end” versleuteling genoemd. Het is “bijna” onmogelijk om deze verbinding te kraken waardoor instanties, die graag willen kijken wat je aan het doen bent op het internet, in het duister tasten. Het begint eigenlijk al heel eenvoudig bij de eigen internetprovider (ISP) want deze kan precies zien wat je aan het doen bent tot aan de e-mails die je verstuurd. Ook al heb je niets te verbergen je zou toch niet willen dat al je email correspondentie zomaar op straat ligt?

Een van de andere voordelen van een VPN-provider is dat je locatie en IP-adres worden afgeschermd. Hierdoor wordt het mogelijk geografische blokkades te ontwijken. Dit klinkt heel heftig, maar is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen.

oscar uitreiking live

Veel websites waaronder de streaming video websites zoals Netflix, HBO, BBC, kranten ect. hebben een soort digitale muur gebouwd rond hun website, waardoor het alleen maar mogelijk is vanuit een bepaald gebied, veelal “land van oorsprong”, toegang te krijgen tot deze websites. Het gaat vaak om de uitzend- en auteursrechten. Dit kan gecontroleerd worden aan de hand van het IP-adres.

Deze zogenaamde digitale muur kan ook om een bepaald gebied heen gezet worden, waardoor het alleen maar mogelijk is informatie te krijgen die van tevoren is gescreend door de instantie die de muur heeft opgezet. We spreken hier over “censuur” en China is een bekend voorbeeld hiervan. Een VPN provider kan ook in deze situatie een uitkomst bieden, omdat het deze barrière kan ontwijken. Zie artikel: Censuur Landen en VPN gebruik in China.

In de bovenstaande voorbeelden hebben we kunnen lezen hoe een VPN provider uitkomst biedt. Een VPN provider zal je helpen bij het beschermen van je privacy en geografische blokkades helpen ontwijken. Indirect zal een VPN je een grote dienst bewijzen welke eigenlijk niet uit te drukken is in geld.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Gratis streams en officiële gratis streams

Wij raden je af gebruik te maken van de vele gratis streams die je kunt vinden op het internet. Deze zijn niet te vertrouwen. Heb je jezelf helemaal geïnstalleerd, de popcorn en cola staan klaar voor de uitzending, werkt de stream opeens niet meer, of is de verbinding gewoon te slecht en zijn er veel irritante reclame banners. Tevens zijn de gratis streams ook niet te vertrouwen en je stelt je kwetsbaar op ten opzichte van hackers. Nu heb je ook de verantwoorde legale kanalen die streaming opties aanbieden. Deze zijn al genoemd hierboven en zijn veilig te gebruiken mits je niet wordt geblokkeerd. Het is niet moeilijk legaal en illegaal van elkaar te onderscheiden. 

Gratis streaming kanalen voor de Oscar TV

  • CTV (Canada)
  • 9Now (Australie)
  • CCTV6 (China)
  • ABC Go (USA, heb je wel een lokaal Kabelabonnement voor nodig)

Betaal kanalen die de Oscaruitreiking uitzenden

Zowel de officiële gratis en betaalkanalen die de 89 editie van de Academy Awards uitzenden hebben een ding gemeen en dat is dat er een VPN provider nodig is om de geografische blokkades te ontwijken, zodat je de Oscars live kan volgen met een VPN.

Stream Oscar live met een VPN

Wanneer je de gehele uitzending gratis online zou willen volgen zal je de meeste kans van slagen hebben op CTV (Canada Television), 9Now (Australische zender) of The Oscars (USA).

Zoals hierboven al vermeld heb je wel een VPN provider nodig omdat alle kanalen afgeschermd zijn wanneer je vanuit het buitenland wilt inloggen. Ik heb al geschreven dat je de geografische blokkade moet opheffen, maar nog niet uitgelegd hoe dit precies nu in zijn werk gaat.

Wanneer je bent ingelogd via een VPN kan je van tevoren kiezen welke “serverland” je hiervoor wilt gaan gebruiken. Het is daarom belangrijk, voordat je overgaat tot de keus van een VPN, je ook precies weet wat je ermee wilt doen. De goedkopere VPN-aanbieders  hebben nu eenmaal niet zoveel server keuze als de duurdere VPN aanbieders.

In dit geval hebben we een VPN-aanbieder nodig die een server heeft in Canada en het liefst meerdere voor het geval er inlog problemen zijn. Ben je eenmaal ingelogd op de server in Canada (dit kan je controleren door te klikken op: Check mijn IP-adres) dan is het mogelijk om de live stream van de Oscars te openen op. Wil je de Oscars live stream volgen op 9Now, een Australische zender, dan zal je met de VPN in moeten loggen op een Australische server.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

30 dagen geld terug garantieDe Prijs van een VPN

Een VPN provider is niet gratis en op alle fronten ook niet vergelijkbaar met een gratis aanbieder. Nee nooit een gratis VPN provider omdat jouw veiligheid en bescherming niet hun eerste prioriteit is. Link of rechtsom moeten deze gratis aanbieder ook hun geld verdienen en dat doen ze door jouw gegevens door te verkopen. Veiligheid en bescherming is dus ver te zoeken bij deze partijen. We spreken dan geen eens over de aangeboden bandbreedte of snelheid, deze is ook gewoon slecht!!

Een betaalde VPN kost ongeveer 7-9 euro per maand. Ik raad je aan een jaarabonnement te kiezen omdat je hierbij goedkoper uit bent dan bij een maand of halfjaarabonnement. Bij de meeste aanbieders is er een niet-goed-geld-terug-garantie. Je kan bijvoorbeeld de VPN gebruiken van 3 tot 30 dagen zoals bij IPVanish. Lees wel even de voorwaarde wanneer je een jaarabonnement afsluit.

Stream Oscar live met een VPN

Hieronder enkel best geteste VPN aanbieders. Alle aanbieders hebben meerdere servers in Nederland staan. Vanaf nu is Oscars kijken kinderspel!  Mocht je vragen hebben stuur ons gerust een email.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl