<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Stream Oscar live met een VPN | Wie winnen de Oscars? | De Beste VPN NL

Stream Oscar live met een VPN | Wie winnen de Oscars?

Stream Oscar live met een VPN en je zal niets hoeven te missen van de 89 editie van de Academy Awards welke gehouden zullen worden op Zondag, 26 Februari.

De Oscaruitreiking

Dolby Theatre in Hollywood, California, zal de locatie zijn waar dit jaar de beste film, acteur en actrice wordt gekroond. Dit jaar zal de show gehost worden door Jimmy Kimmel die bekend is van de late-night-talk show.

De 89 editie van de Academy Awards zal beginnen om 20:30 (ET). Het zal live te volgen zijn op betaalde en gratis onlinestreams over de hele wereld. In het volgende artikel zal ik je laten zien hoe je niets hoeft te missen van dit circus en de Oscars live kan streamen.

Stream Oscar live met een VPN

OSCARS NOMINATIES  

BEST FILM

 • Arrival
 • Fences
 • Hacksaw Ridge
 • Hell or High Water
 • Hidden Figures
 • La La Land
 • Lion
 • Manchester by the Sea
 • Moonlight

Stream Oscar liveBESTE ACTEUR

 • Casey Affleck, Manchester by the Sea
 • Andrew Garfield, Hacksaw Ridge
 • Ryan Gosling, La La Land
 • Viggo Mortensen, Captain Fantastic
 • Denzel Washington, Fences

BESTE ACTRICE

 • Isabelle Huppert, Elle
 • Ruth Negga, Loving
 • Natalie Portman, Jackie
 • Emma SStream Oscar live VPNtone, La La Land
 • Meryl Streep, Florence Foster Jenkins


ACTOR IN A SUPPORTING ROLE

 • Mahershala Ali, Moonlight
 • Jeff Bridges, Hell or High Water
 • Lucas Hedges, Manchester by the Sea
 • Dev Patel, Lion
 • Michael Shannon, Nocturnal Animals

Voor de volledige lijst bezoek: Oscar nominaties 2017

Oscar live

Wat is een VPN

Stream Oscar live Het voordeel van VPN gebruik is dat je anoniem kunt surfen op het internet. Je data gaan via een versleutelde verbinding, ook wel een “end2end” versleuteling genoemd. Het is “bijna” onmogelijk om deze verbinding te kraken waardoor instanties, die graag willen kijken wat je aan het doen bent op het internet, in het duister tasten. Het begint eigenlijk al heel eenvoudig bij de eigen internetprovider (ISP) want deze kan precies zien wat je aan het doen bent tot aan de e-mails die je verstuurd. Ook al heb je niets te verbergen je zou toch niet willen dat al je email correspondentie zomaar op straat ligt?

Een van de andere voordelen van een VPN-provider is dat je locatie en IP-adres worden afgeschermd. Hierdoor wordt het mogelijk geografische blokkades te ontwijken. Dit klinkt heel heftig, maar is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen.

Veel websites waaronder de streaming videowebsites zoals Netflix, HBO, BBC, kranten ect. hebben een soort digitale muur gebouwd rond hun website, waardoor het alleen maar mogelijk is vanuit een bepaald gebied, veelal “land van oorsprong”, toegang te krijgen tot deze websites. Het gaat vaak om de uitzend- en auteursrechten. Dit kan gecontroleerd worden aan de hand van het IP-ades.

Deze zogenaamde digitale muur kan ook om een bepaald gebied heen gezet worden, waardoor het alleen maar mogelijk is informatie te krijgen die van tevoren is gescreend door de instantie die de muur heeft opgezet. We spreken hier over “censuur” en China is een bekend voorbeeld hiervan. Een VPN provider kan ook in deze situatie een uitkomst bieden, omdat het deze barrière kan ontwijken. Zie artikel: Censuurlanden en VPN gebruik in China.

In de bovenstaande voorbeelden hebben we kunnen lezen hoe een VPN provider uitkomst biedt. Een VPN provider zal je helpen bij het beschermen van je privacy en geografische blokkades helpen ontwijken. Indirect zal een VPN je een grote dienst bewijzen welke eigenlijk niet uit te drukken is in geld.

Gratis streams en officiële gratis streams

Wij raden je af gebruik te maken van de vele gratis streams die je kunt vinden op het internet. Deze zijn niet te vertrouwen. Heb je jezelf helemaal geïnstalleerd, de popcorn en cola staan klaar voor de uitzending, werkt de stream opeens niet meer, of is de verbinding gewoon te slecht en zijn er veel irritante reclamebanners. Tevens zijn de gratis streams ook niet te vertrouwen en je stelt je kwetsbaar op ten opzichte van hackers. Nu heb je ook de verantwoorde legale kanalen die streaming opties aanbieden. Deze zijn al genoemd hierboven en zijn veilig te gebruiken mits je niet wordt geblokkeerd. Het is niet moeilijk legaal en illegaal van elkaar te onderscheiden. 

Gratis streaming kanalen voor de Oscars

 • CTV (Canada)
 • 9Now (Australie)
 • CCTV6 (China)
 • ABC Go (USA, heb je wel een lokaal Kabelabonnement voor nodig)

Betaal kanalen die de Oscaruitreiking uitzenden

Zowel de officiële gratis en betaalkanalen die de 89 editie van de Academy Awards uitzenden hebben een ding gemeen en dat is dat er een VPN provider nodig is om de geografische blokkades te ontwijken, zodat je de Oscars live kan volgen met een VPN.

Stream Oscar live met een VPN

Wanneer je de gehele uitzending gratis online zou willen volgen zal je de meeste kans van slagen hebben op CTV (Canada Television), 9Now (Australische zender) of The Oscars (USA).

Zoals hierboven al vermeld heb je wel een VPN provider nodig omdat alle kanalen afgeschermd zijn wanneer je vanuit het buitenland wilt inloggen. Ik heb al geschreven dat je de geografische blokkade moet opheffen, maar nog niet uitgelegd hoe dit precies nu in zijn werk gaat.

Wanneer je bent ingelogd via een VPN kan je van tevoren kiezen welke “serverland” je hiervoor wilt gaan gebruiken. Het is daarom belangrijk, voordat je overgaat tot de keus van een VPN, je ook precies weet wat je ermee wilt doen. De goedkopere VPN-aanbieders  hebben nu eenmaal niet zoveel server keuze als de duurdere VPN aanbieders.

In dit geval hebben we een VPN-aanbieder nodig die een server heeft in Canada en het liefst meerdere voor het geval er inlog problemen zijn. Ben je eenmaal ingelogd op de server in Canada (dit kan je controleren door te klikken op: Check mijn IP-adres) dan is het mogelijk om de live stream van de Oscars te openen op. Wil je de Oscars live stream volgen op 9Now, een Australische zender, dan zal je met de VPN in moeten loggen op een Australische server.

30 dagen geld terug garantieDe Prijs van een VPN

Een VPN provider is niet gratis en op alle fronten ook niet vergelijkbaar met een gratis aanbieder. Nee nooit een gratis VPN provider omdat jouw veiligheid en bescherming niet hun eerste prioriteit is. Link of rechts om moeten deze gratis aanbieder ook hun geld verdienen en dat doen ze door jouw gegevens door te verkopen. Veiligheid en bescherming is dus ver te zoeken bij deze partijen. We spreken dan geen eens over de aangeboden bandbreedte of snelheid, deze is ook gewoon slecht!!

Een betaal VPN kost ongeveer 3-8 dollar per maand. Ik raad je aan een jaarabonnement te kiezen omdat je hierbij goedkoper uit bent dan bij een maand of halfjaarabonnement. Bij de meeste aanbieders is er een niet-goed-geld-terug-garantie. Je kan bijvoorbeeld de VPN gebruiken van 3 tot 30 dagen zoals bij IPVanish. Lees wel even de voorwaarde wanneer je een jaarabonnement afsluit.

Stream Oscar live met een VPN

Hieronder enkel best geteste VPN aanbieders. Alle aanbieders hebben meerdere servers in Nederland staan. Vanaf nu is Oscars kijken kinderspel!  Mocht je vragen hebben stuur ons gerust een email.

TOP VPN PROVIDERS Oscar live stream

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl