De Tennis Wimbledon Live Streaming 2024

De Wimbledon Championships worden van 3 juli tot en met 16 juli 2023 georganiseerd door de All England Lawn Tennis and Croquet Club in Londen en domineren daarmee de tenniszomer van het jaar. Wie zal dit jaar de felbegeerde titel op het heilige gras winnen en zijn stempel drukken in de geschiedenisboeken van het tennis?

Eén ding is zeker: het toernooi belooft opnieuw veel spanning, actie en verrassingen. Maar hoe kun je het spektakel live meemaken zonder je budget op te blazen? Wij hebben de beste tips en trucs op een rijtje gezet om optimaal van Wimbledon 2024 te kunnen genieten. Leun achterover, pak een kopje thee en bereid je voor op een spannende week tennis!

Probeer nu
Tennis Wimbledon kijken met CyberGhost - Bespaar 49%

Met de diensten van CyberGhost kun je de Tennis Wimbledon streams ontgrendelen in het buitenland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt: 24 mei, 2024

Waar Wimbledon live kijken Nederland

In Nederland kun je Wimbledon kijken nederland via Eurosport. Daar zitten wel twee nadelen aan verbonden. Bij Eurosport worden namelijk niet alle wedstrijden uitgezonden.

Een ander alternatief is om via een betaald abonnement van Eurosport of Ziggo Sport te kijken. Bij Eurosport worden de meeste wedstrijden op de zender Eurosport 1 uitgezonden, maar omdat er tijdens Wimbledon ook veel andere sportevenementen plaatsvinden, bestaat er een kans dat een wedstrijd naar de betaalde zender Eurosport 2 wordt verzet.

Live Wimbledon kijken

Als alternatief biedt Eurosport ook een tennis Wimbledon live streaming aan. Daar kun je wedstrijden kijken als je wedstrijd niet via de televisie beschikbaar is. Met deze stream heb je ook de mogelijkheid om Wimbledon te kijken vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Toch komt het regelmatig voor dat Wimbledon live kijken Nederland niet mogelijk is. Je toegang tot de stream wordt geblokkeerd, zelfs als je wel een betaald abonnement hebt. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor gevonden!

Geen toegang tot Tennis Wimbledon live streaming

Voordat ik je kan vertellen wat de oplossing is, moet je eerst begrijpen wat het probleem is. Dat heeft namelijk te maken met uitzendrechten.

Wimbledon live kijken en tennis Wimbledon live streaming zijn namelijk ontzettend populair. Daardoor wil iedere aanbieder de wedstrijd uitzenden. Helaas gaat dat niet. Alleen degene die het meeste geld biedt, krijgt de exclusieve rechten om Wimbledon voor een bepaalde periode in een bepaald gebied uit te zenden.

De aanbieder die de rechten heeft gewonnen, is zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de geografische beperkingen. Als je bijvoorbeeld de Wimbledon finale live kijken wil vanaf een locatie die buiten het gebied valt, wordt je toegang tot de stream Wimbledon geblokkeerd.

Live Wimbledon kijken

Hiervoor wordt gebruikgemaakt van geo-tracking, een techniek die met je IP-adres achterhaalt wat je locatie is. Wimbledon kijken Nederland wordt hiermee onmogelijk als je je niet in Nederland bent.

Dat is vervelend, want Wimbledon wordt altijd in de zomer gespeeld. Tijdens deze periode zijn veel mensen op vakantie, waar ze Wimbledon kijken willen via hun betaalde abonnement.

Gelukkig weten wij waardoor tennis Wimbledon live kijken vanaf iedere standplaats denkbaar zal worden!

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe je wel toegang tot een stream Wimbledon krijgt

Het enige wat je moet doen om Wimbledon live kijken overal mogelijk te maken is een VPN installeren.

Dit is een tool die internetgebruikers inzetten om hun online privacy te waarborgen. Je kunt met een VPN namelijk je eigen IP-adres en locatie verbergen door je internetverkeer om te leiden via een server op een andere plek.

Zo gebruik je hem ook om toch toegang tot een stream Wimbledon te krijgen. Je stelt de VPN namelijk in op een locatie die toch in Nederland is, waarmee je de geo-tracking laat geloven dat je op een locatie binnen hun geografische gebied bent!

Het live kijken Wimbledon wordt dan niet langer geblokkeerd en de tennis Wimbledon live streaming is ook vanaf je nieuwe locatie toegankelijk.

Om dit te doen volg je de volgende makkelijke stappen:

  1. Kies een VPN uit de onderstaande lijst.
  2. Sluit een abonnement af en download de software.
  3. Selecteer uit de lijst met servers een locatie in Nederland.
  4. Log in op je account van Ziggo of Eurosport.
  5. Selecteer de Wimbledon kijken Nederland stream. Speel de stream af en geniet van de wedstrijd!

Je kunt Wimbledon Livestream echter ook gratis bekijken op andere buitenlandse platforms.

Hier laat ik je zien op welke buitenlandse platforms Wimbledon gratis te zien is:

BBC iPlayer: In het Verenigd Koninkrijk is Wimbledon op TV te zien op BBC. Bijgevolg kun je de uitzending van het toernooi ook gratis bekijken op BBC iPlayer. De speler is echter geblokkeerd in Duitsland. Om er toch toegang toe te krijgen, heb je een VPN nodig!

Channel 9: Channel 9 (ook bekend als 9Now) is een Australische zender die naast sportevenementen ook Hollywood-films en tv-series laat zien. Om de stream van Channel 9 te ontsluiten, hoef je alleen maar verbinding te maken met een Australische VPN-server!

RTS: U kunt ook een VPN gebruiken om de Wimbledon livestream op de Zwitserse zender RTS te ontsluiten. Helaas is hier geen Wimbledon-uitzending in Duitsland beschikbaar, in plaats daarvan zijn de commentaren in het Frans!

RaiPlay: biedt gratis toegang tot Wimbledon-wedstrijden in Italië.

ServusTV: Een Oostenrijks kanaal dat Wimbledon gratis uitzendt en enkele andere.

*Maak eerst verbinding met de servers van het betreffende land om het via VPN te bekijken.

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Wimbledon live kijken met de beste VPN

Wimbledon live kijken doe je alleen met de beste VPN en we snappen best dat het door het grote aanbod lastig is om te kiezen!

Gelukkig hebben we de beste VPNs voor tennis Wimbledon live streaming voor je verzameld. Deze aanbieders zijn allemaal met elkaar vergeleken. Ze kwamen in combinatie met een stream Wimbledon als beste uit de test!

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Wimbledon live kijken met een gratis VPN

Het zal je wel zijn opgevallen dat alle VPNs uit onze ranking een betaald abonnement aanbieden. Dat is niet omdat we daar zelf ook aan verdienen, maar omdat gratis VPNs gevaarlijk zijn.

Je moet je goed bedenken dat het aanbieden van een dienst zoals die van een VPN kosten met zich meebrengt. Als je daar niet aan bijdraagt in de vorm van abonnementsgeld, moet een aanbieder die inkomsten ergens anders vandaan halen.

Dat kan op verschillende manieren. In de eerste plaats kan een gratis VPN tijdens het livestream Wimbledon jouw gegevens verzamelen. Wat je doet terwijl de VPN aan staat wordt dan bijgehouden.

Deze gegevens worden vervolgens verkocht aan derden. Wat die daar mee doen is verschillend. Je kunt van commerciële bedrijven meer gerichte reclame krijgen, maar je inlog- en betaalgegevens kunnen ook worden achterhaald.

Live Wimbledon kijken

Vergeet namelijk niet dat je voor toegang tot een stream Wimbledon je inlog- en betaalgegevens voor Ziggo of Eurosport gebruikt!

Een derde risico is dat een gratis VPN je bandbreedte verkoopt. Andere internetgebruikers gebruiken deze dan voor hun eigen activiteit. Dit kan gevaarlijk zijn als ze online illegale zaken doen, omdat dit vervolgens tot jouw IP-adres herleid kan worden.

Ik snap natuurlijk best dat je niet meteen een betaald abonnement voor een VPN wil afsluiten zonder dat je weet of deze voor je tennis Wimbledon live streaming geschikt is.

Daarom raad ik altijd aan om ExpressVPN te kiezen. Hier krijg je binnen je bepaalde periode altijd je geld terug. Zo zit je nergens aan vast als Wimbledon kijken Nederland toch niet werkt!

De andere voordelen van een VPN voor Wimbledon live kijken

Heeft een VPN ook andere voordelen. We hebben hier de twee grootste voor je uiteen gezet:

De geo-restricties van andere aanbieders omzeilen

Niet alleen je toegang tot een stream Wimbledon wordt gedeblokkeerd met een VPN, het werkt ook voor veel andere streamingdiensten!

Wist je bijvoorbeeld dat Netflix, Hulu en Amazon per regio een ander aanbod hebben? Zelfs als je een betaald abonnement hebt, kun je alleen kijken wat er in je eigen regio wordt aangeboden. Zo haal je echt het meeste uit je betaalde abonnement en heb je ook wat te doen als live Wimbledon kijken geen optie is.

Met een VPN krijg je wel toegang tot de volledige content. Je verbindt simpelweg je VPN met een server in het land waartoe je toegang wil en er zal een hele nieuwe wereld voor je open gaan.

Je online veiligheid en privacy vergroten

Wanneer je een VPN gebruikt worden je gegevens altijd versleuteld, waardoor je veilig gebruik kan maken van een tennis Wimbledon live streaming.

Ook tijdens andere activiteiten worden je gegevens beveiligd. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat je ook op een openbare wifi zonder problemen kan internetbankieren.

Wanneer je een VPN inschakelt wordt altijd je IP-adres verborgen, waardoor het niet te achterhalen is wie of waar je bent. Daardoor ben je beter beschermd tegen hackers en andere indringers.

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoogtepunten op Wimbledon

Wimbledon 1985: Boris Becker
Wimbledon 1988: Graf voor Navratilova
Wimbledon 1990: Navratilova weer voor Graf
Wimbledon 1991: Sting tegen Becker
Wimbledon 1992: Graf en Agassi
Wimbledon 1994: zonder de Duitsers
Wimbledon 1996: Graf, Sampras en Krajicek
Wimbledon 1998: Sampras, Ivanisevic en Novotna
Wimbledon 1999: Hingis, Graf en – opnieuw – Sampras
Wimbledon 2001: Goran Ivanisevic
Wimbledon 2004: Sharapova en Federer
Wimbledon 2008: Nadal, Federer en de zusjes Williams

Wimbledon 2023: Schema, rondes

Datum Ronde
Maandag, 3. Juli 1. Ronde
Dinsdag, 4. Juli 1. Ronde
Woensdag, 5. Juli 2. Ronde
Donderdag, 6. Juli 2. Ronde
Vrijdag, 7. Juli 3. Ronde
zaterdag, 8. Juli 3. Ronde
Zondag, 9. Juli 4. Ronde
Maandag, 10. Juli 4. Ronde
Dinsdag,, 11. Juli Kwartfinales
Woensdag, 12. Juli Kwartfinales
Donderdag, 13. Juli Semi-finales
Vrijdag, 14. Juli Semi-finales
zaterdag, 15. Juli Dames finales
Zondag, 16. Juli Algemene finales

FAQ

Welke tennisser heeft de meeste Wimbledon titels?

De tennisser met de meeste Wimbledon-titels is Roger Federer uit Zwitserland. Hij won in totaal acht Wimbledon-titels, die hij won in 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012 en 2017. Federer is ook een van de meest succesvolle tennissers aller tijden, met in totaal 20 Grand Slam-titels.

Welke vrouw heeft de meeste Wimbledon titels?

De vrouw met de meeste Wimbledon-titels is de Amerikaanse tennisster Martina Navratilova. Zij won in totaal negen Wimbledon-titels, waarvan zes enkelspeltitels, drie dubbeltitels en één gemengd dubbeltitel. Navratilova heeft in haar carrière in totaal 18 Grand Slam-titels in het enkelspel gewonnen en wordt beschouwd als een van de beste tennissters aller tijden.

Van wie is Wimbledon?

De All England Lawn Tennis and Croquet Club is eigenaar van Wimbledon. Het is een particuliere club die in 1868 is opgericht en gevestigd is aan Church Road in de Londense deelgemeente Wimbledon. De club organiseert elk jaar het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon Championships, dat wordt beschouwd als het oudste en meest traditionele tennistoernooi ter wereld. De club is ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de tennisbaan en andere faciliteiten op het terrein van het toernooi.

Hoeveel bedraagt het prijzengeld op Wimbledon?

Het prijzengeld voor Wimbledon varieert per jaar en categorie. In 2021 bedroeg het totale prijzengeld voor de Wimbledon Championships 35 miljoen Britse pond. De winnaar en de winnares van het enkelspel ontvingen elk 1,7 miljoen Britse pond, terwijl de finalisten elk 900.000 Britse pond kregen. In het dubbelspel werden de prijzen verdeeld over de spelers, waarbij de winnende paren in het mannen- en vrouwendubbel elk 480.000 Britse pond ontvingen.

Wimbledon live kijken: de conclusie

Wimbledon kijken Nederland zal met het gebruik van een VPN altijd mogelijk zijn. Je misleidt de geo-tracking door deze te laten geloven dat je in Nederland bent, waardoor je gewoon toegang tot de stream Wimbledon krijgt.

Niet alleen voor kijk Wimbledon live is een VPN een goede uitkomst. Je kunt de tool ook gebruiken om toegang tot andere online content te krijgen en je algemene online privacy te beschermen.

Voor het beste resultaat raden we altijd aan om CyberGhost te gebruiken. Dan weet je zeker dat je de beste deal hebt en het beste resultaat zal bereiken.

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl