Nederlandse Streaming Diensten kijken in het Buitenland

Reguliere televisie wordt telkens minder gebruikt, het is films streamen via het internet. Niet gek natuurlijk, dit live tv kijken via internet betekent dat waar ik ook ben live tv kan blijven kijken ook al is dit buiten Nederland. Zo kan je voorkomen dat jij je favoriete programma’s mist. Je bent nu en onafhankelijk van de standaard Nederlands TV kanalen. Nu kan jij live tv kijken via internet  en ook nog on-demand jouw favoriete tv streamen via internet waar en wanneer het jou uitkomt

Bezoek ExpressVPN
Nederlandse streaming diensten gebruiken in het buitenland

ExpressVPN is de oplossing! Deze nummer 1 kan gemakkelijk de geografische blokkades omzeilen zodat je toegang krijgt tot de content. Krijg tot 49% KORTING voor ExpressVPN. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt: 23 juni 2024

Maar wat nou als jij toevallig in het buitenland zit? Dan is de toegankelijkheid niet altijd vanzelfsprekend.  Films streamen zeker wanneer je niet binnen Nederland bent is lastig. In dit artikel ga ik uitgebreid uitleggen hoe jij Nederlandse films streamen in het buitenland kan mogelijk maken! Films kijken online met een versleutelde verbinding.

Dit zijn de aanbevolen VPN provider om films streamen mogelijk te maken

Films kijken online kan met een versleutelde verbinding. Een van de voordelen zal zijn dat je geografische blokkade zal ontwijken. Het zal met een VPN niet uitmaken waar je zit. TV streamen via internet wordt nu ook een stuk veiliger. Ook zal zal je moeten betalen je zal toch het idee hebben

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Slim zijn en gebruikmaken van gratis ExpressVPN

Je kan voor een tijdelijk periode gebruik maken van ExpressVPN en dat is dan wel 30 dagen. Deze oplossing is ideaal als je maar tijdelijk een VPN nodig hebt of gewoon geen zin om er geld voor uit te geven hebt.

Bij ExpressVPN sluit je dan een jaarabonnement af……. Geen paniek deze zeg je dan gewoon af voor de 30n dagen om zijn en je zal gegarandeerd je geld terug krijgen. Vele VPN aanbieders hebben deze deal maar bij ExpressVPN krijg je snel en zonder pardon je geld terug.

Nederlandse films streamen 

De gemiddelde Nederlander kijkt veel TV. On-demand wordt telkens populairder. De Amerikaanse Netflix gigant heeft zichzelf al diep gevestigd in het geheugen van de mens. De streaming gigant is een enorm platform waar je al jouw favoriete Netflix Originals kunt kijken, voor slechts een klein bedrag per maand. Series zoals Orange is the new Black en House of cards hebben een uitstekende verhaallijn waar je als kijker helemaal in gezogen wordt.

Ook HBO heeft een hit serie. Er is niemand op de planeet die nog nooit van Game of Thrones gehoord heeft! Tv streamen via internet kan eenvoudig ook met HBO. Wij, in ons kleine landje, hebben ook een aantal tv streamen via internet diensten. Videoland kijken is iets wat al langer op de agenda staat bij de Nederlanders, en als de agenda wat vol is om de reguliere programma’s te kijken dan hoppen we gewoon over naar Uitzending gemist. Films kijken online is daarom een fantastisch middel.

Maar wat hebben de Nederlandse tv streamen via internet providers zoals RTL XL, KPN Interactieve TV, Videoland en Uitzending gemist allemaal aan te bieden? Welke zijn er? En hoe kun je deze Nederlandse films streamen in het buitenland? Onderstaand beschrijf ik een aantal populaire Nederlandse films streamen Diensten, en leg ik uit hoe je met behulp van een VPN toegang krijgt tot jouw favoriete series en films in het buitenland!

Live tv kijken via internet: Films kijken online met Videoland

TV streamen via internet

films streamenHet grote voordeel van Videoland, is dat je geen abonnement nodig hebt bij een televisie-aanbieder voor toegang tot Videoland. Films streamen is eenvoudig. Ze bieden dan ook geen programma’s aan die op de reguliere televisie te zien zijn, soms met uitzonderingen en overlappingen, maar hebben een grote variatie aan films en series te bieden! Naar mijn ervaringen, als trouwe huurder bij Videoland, vind ik het aanbod soms wat tegenvallen. Dat maken ze echter wel weer goed met de enorme hoeveelheid films en series die ze ter beschikking stellen.

Het is dus een trade-off die je maakt als je kiest voor deze Nederlandse Streaming Dienst. Maar Videoland in het buitenland kijken? Kan dat altijd? Het kan voorkomen dat deze Nederlandse Streamingdienst jouw geen toegang geeft tot het platform wanneer jij je begeeft in het buitenland. Dit betekent dus dat jij je favoriete series en content niet kijken kunt op reis. Geen paniek, er is een uitweg te vinden verder in dit artikel… Ik houd jullie nog even in spanning

Meer lezen over Videoland.

RTL XL kijken

films streamenHet is natuurlijk geen geheim dan RTL XL de gelijkwaardige tegenstander is van Uitzending gemist, maar dan voor alle programma’s die RTL aanbiedt. Het zit tevens in de naam. Na één Google search en website scan kan al gauw geconcludeerd worden dat de website van RTL XL erg rommelig in elkaar zit. Alsnog, de site trekt trouwe bezoekers voor de programma’s op RTL. En terecht, de televisie gigant heeft leuke programma’s die ook ik soms kijk. Je hebt keuze uit ruim 1500 programma’s en toegang tot zo’n 125 series en films. Net als alle andere providers die films streamen , kan het voorkomen dat je tegen restricties aanloopt wanneer je in het buitenland. Dit heb ik zelf ook ervaren.

Ziggo kijken

films streamenZiggo biedt een respectabele 2500 films en series aan en zo’n 3500 tv-programma’s voor de abonnees. Content is er in alle variatie, van oud en nieuw naar gericht op junioren of senioren. Het overzicht is gemakkelijk, en zeer gebruiksvriendelijk. Afhankelijk van je pakket heb je te maken met een all-you-can-watch model of een pay-per-view model. Verder is deze zender zeer populair onder de Ziggo kijkers voor zijn F1 uitzendingen.

NLziet kijken

films streamenNLziet is een ‘’Join Venture’’ tussen de tv-giganten RTL, SBS en de NPO. Het is een abonnee streaming dienst die Uitzending gemist, RTL XL en Kijk combineert in één voor het gemak van de gebruiker. Hier kun je bijvoorbeeld Wie is de Mol en dergelijke terugkijken. Herleef nog een keer de meest spannendste finales van jouw favoriete series.

Meer lezen over NLziet.

KPN kijken

films streamen met KNPKPN heeft 5000 series en films ter beschikking. Abonnees op deze service kunnen via Videotheek Thuis interactieve TV films thuis huren. De prijs is zeer betaalbaar. Een film huren kost één euro. Een nieuwe film, ongeacht of je SD of HD wilt kijken, kost je vijf euro. De interface is gebruiksvriendelijk. Dat is altijd mooi meegenomen.

Meer lezen over KPN itv

Pathé thuis kijken

Wanneer films voor het eerst in de bioscopen waar te nemen zijn, biedt Pathé thuis ze aan via deze streaming dienst. Met ongeveer 1800 films in hun catalogus is het aanbod goed, en de films streamen met Pathevariatie voldoende. Een film kijken kost drie euro. Sommige films zijn zelf te koop. Voor vijf euro kijk je SD, voor zes HD. Een abonnement op deze Nederlandse Streaming Dienst is niet nodig, want de service heeft een pay-per-view model. De interface is zeer esthetisch, met filmposters en mooie effecten.

Verder is UPC, HBO GO, Film1, Disney +, Kijk en natuurlijk misschien wel de bekendste van de bende, Netflix beschikbaar in Nederland voor de Nederlandse bingewatcher. Het is alleen niet altijd zeker dat jij toegang hebt tot deze providers die films streamen , wanneer jij in het buitenland zit. Zoals beloofd, heb ik daar een oplossing voor. De legendarische VPN staat voor alles en iedereen klaar!

Wat is een VPN?

Allereerst is het voor jou belangrijk om te begrijpen wat een VPN is, voordat je te weten kunt komen hoe dit in jouw voordeel kunt werken als wij het hebben over jouw toegang tot Nederlandse films streamen in het buitenland. VPN is een afkorting. Het staat voor een ‘’Virtual Private Network, direct vertaald naar een virtueel privé netwerk. Eenvoudig gezegd is een VPN een software en een gecodeerde verbinding. Een hele lange geheime tunnel waar al jouw gegevens en activiteiten doorheen gaan, waar niemand bij kan. Het is de oplossing waar veel internetgebruikers meezitten: gebrek aan privacy.

Oorspronkelijk was de technologie bedoeld voor het leger, om in het geheim te kunnen communiceren zonder dat de vijand wist wat er aan de hand was. Later waaide het over naar het bedrijfsleven, en nu is eindelijk de consument aan de beurt. Hoera! Met dank aan de laatste ontwikkelingen is een VPN makkelijk te downloaden, en met alle bijkomstigheden van deze service is de populariteit hard aan het stijgen. Het doel van een VPN is om jouw anoniem en beschermd te laten internetten.

Zoals eerder vernoemd, is het een hele lange privé tunnel waar jij als enige ‘’automobilist’’ doorheen kan scheuren, terwijl de rest vast staat in de file op de A2, en iedereen naar ze kan kijken, waar ze heen gaan, wat voor auto ze rijden etc. Het levert je dus gigantisch veel privacy en bescherming. Het geeft de internetgebruiker veel ruimte om te gaan en staan waar ze willen, omdat je volledig anoniem bent. Heerlijk dus!

wat is een vpn

Geografische Blokkades; Wat Is Dit En Hoe Kun Je Die Ontwijken?

Dit is wellicht het meest vervelende probleem waar jij als gebruiker tegen aan kunt lopen wanneer je Uitzending gemist in het buitenland wilt kijken, of elke andere Nederlandse Streaming Dienst die deze maatregel treft voor bescherming. De beruchte geografische blokkades. Jouw IP adres, wanneer je in Nederland zit, geeft aan dat jij ook daadwerkelijk in Nederland bent en dus heb je toegang tot films streamen .

Maar wat nou als je een ander IP adres hebt? Als jij inlogt op Wi-Fi netwerken in het buitenland heb je te maken met een buitenlands IP adres. Hoe Nederlands je dan ook bent, voor films streamen uit Nederland lijkt het net alsof je een buitenlander bent. Dan neemt de website aan dat je helemaal niks te zoeken hebt op hun domein, en kun jij dus niet je favoriete programma’s kijken. The Man in the High Castle? Stranger Things? Vergeet het maar, jij hebt geen toegang tot de online videotheek.

Een VPN heeft daar de oplossing voor, mits ze servers hebben in het land waar jij op doelt. Als de VPN aanbieder servers heeft in Nederland, kun jij als gebruiker gemakkelijk een verbinding, of een veilige tunnel, leggen met de server in Nederland. Zo wordt jouw werkelijke IP adres verborgen, en surf jij onder het mom van het IP adres wat zij jou toewijzen. Een Nederlands IP adres. Wat is hier het resultaat van? Natuurlijk dat de Dienst denkt dat jij in Nederland zit, en kun jij gemakkelijk weer Uitzending gemist kijken. RTL XL kijken in het buitenland was nog nooit zo makkelijk met het gebruik van een Virtueel Privé netwerk.

Dus in het kort, geografische blokkades zijn barrières die opgesteld worden om ‘’misbruik’’ tegen te gaan. Met een VPN surf jij onder een ander IP adres, waardoor jij wel toegang krijgt tot het domein en jouw favoriete series kijken kunt in het buitenland. Met een VPN in het buitenland blijf jij weer van alles op de hoogte.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Beste VPN’S

ExpressVPN

ExpressVPN is een uitstekende versleutelde verbinding met vele aspecten waar jij als gebruiker van kan profiteren. Met de optimale snelheid van de servers en de grote variatie van locaties kan jij gemakkelijk anoniem het hele web bezoeken. Wat ook een groot pluspunt is, is hun 30-dagen-geld-terug beleid. Hierbij nemen ze niet de moeite jou te vragen waarom jij je geld retour wilt, maar storten het zonder problemen terug. Dit is dus een goede VPN voor wanneer jij een maandje krap bij kas zit, of een paar weken in het buitenland zit en een VPN nodig hebt om films streamen in het buitenland mogelijk te maken.

CyberGhost

Bij CyberGhost staat anonimiteit helemaal aan de top van het prioriteiten lijstje. Ze zijn zo ver in het ontwikkelingen van de anonimiteit van de service, dat jij zelfs met contant geld betalen kunt in verschillende winkels in Duitsland. Zo kan zelfs de aankoop van de VPN niet getraceerd worden door derde partijen die kwaad willen. CyberGhost staat er wel om bekend dat ze lastig kunnen doen als jij gebruik wilt maken van hun 30-dagen-geld-terug beleid. Maar als je zeker bent van deze aanbieder, is dat natuurlijk geen probleem.

VPN in het buitenland

Zonder dat jij het misschien door hebt, loop jij gevaar wanneer je rustig aan het internetten bent zonder VPN. Wanneer jij denkt onschuldig in te loggen op openbare Wi-Fi netwerken in het buitenland, sta jij in stilte toe dat er allerlei gegevens verstrekt kunnen worden vanaf jouw apparaat. Dit is natuurlijk niet wat je wilt, want je weet niet of deze gegevens verzameld worden voor de verkeerde doeleinden. In het buitenland raad ik het dan ook ten strengste aan om gebruik te maken van een VPN. Zo weet jij zeker dan je altijd veilig bent wanneer je inlogt op een onbekend openbaar Wi-Fi netwerk. Loop het risico dus NIET!

Dus, om je te overtuigen van de voordelen van een VPN is hier een overzicht van alle pluspuntjes!

  • Omzeil de geografische blokkades
  • Krijg toegang tot NL films streamen in het buitenland
  • Je favoriete films en series in het buitenland kijken
  • Niemand kan jouw activiteit volgen
  • Surf privé en anoniem

Succes met het vinden van de juiste VPN voor jou. Op de website zijn veel andere relevante artikelen te vinden die je daar een handje bij helpen!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl