<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Streaming rugby met een VPN | Rugby kijken via een VPN | De Beste VPN

Streaming rugby met een VPN | Rugby kijken via een VPN

Streaming rugby met een VPN is de oplossing voor het probleem wanneer de NOS geen rugby uitzend. De VPN zal zorgen dat geografische blokkades worden omzeild en je gewoon je rugby kanalen streamen

Rugby kijken zal een lastig verhaal worden aangezien de NOS het niet zal uitzenden. U zult dus moeten uitwijken naar andere landen qua kanaal en mogelijk kiezen voor een betaalde zender. Een VPN provider kan hierbij uitkomst bieden.

Rugby, een sport vol tradities en respect

Rugby is ontstaan in 1823. Het is een sport vol tradities. Respect is een van de belangrijkste! Voor de tegenstander en voor de scheidsrechter. Tegen een beslissing van de scheids ingaan is “not done”. Het Rugbyspel wordt gespeeld door twee ploegen van vijftien spelers. De duur van de wedstrijd is twee keer 40 minuten.

Wereldwijd worden er toernooien georganiseerd. Landen toernooien zoals  Six Nations, maar ook The Rugby Champoinship, Super Rugby, Super 15, Champoins CUP, ect.

Rugby bij de NOS

Over het algemeen is er weinig interesse voor rugby in Nederland, anders zou de NOS het wel uitzenden. Wij zijn nu eenmaal geen rugby land en wanneer we dat wel zouden zijn dan zou het rugby wereldwijd nog steeds qua uitzendingen op een klein pitje staan. Het is nu eenmaal niet te vergelijken met voetbal.

Rugby is wel super populair in een aantal landen zoals: Frankrijk, Italië, België, Engeland, Australië, Japan, Fuji, Argentinië, Spanje, Zuid-Afrika, Ierland, Wales, Nieuw-Zeeland, Samoa. Dit zijn zo beetje alle landen grote en kleine door elkaar.

Streaming rugby met een VPN

Bent u creatief dan is het niet moeilijk om illegale kanalen te vinden waar een “live rugby stream” te vinden is. Dit is niet de beste oplossing omdat u er nooit zeker van bent dat het kanaal er de volgende keer nog zal zijn. Doorgaans zijn er veel virussen en is er veel reclame, kortom niet de beste uitgangspositie voor uw kijk plezier. Streaming rugby met een VPN is de enige betrouwbare oplossing.

Streaming rugby met een VPN


Een VPN provider voor een rugby vpn live stream

Een VPN provider zal de oplossing kunnen zijn wanneer u zonder veel gezeur gewoon rugby wilt kijken via een veilige VPN verbinding. Er zullen enkele kanalen zijn die bepaalde toernooien gratis uitzenden: u kunt dan denken aan Franse TV of de BBC (BBC rugby league).

Heeft u interesse om meer wedstrijden te zien of bijvoorbeeld een rugby league te volgen dan zult u meer succes hebben bij betaalzenders.

U zult echter een VPN nodig hebben om uw originele locatie te verbergen omdat vaak deze kanalen alleen maar te kijken zijn binnen de landgrenzen van het betreffende kanaal (uitzendrechten alleen voor dit gebied).

U zult dus de geografische blokkade dienen te ontwijken en dat kan met een VPN provider omdat u met de hulp van de VPN inlogt in een server in het desbetreffende land. Uw IP-adres verandert en nu lijkt het net alsof u fysiek binnen die landgrenzen bent.

Rugby kijken met een VPNDe geo-blokkade

Op deze manier kunt u ook inloggen in een server in de Verenigde Staten. Wanneer u een Netflix abonnement heeft krijgt u nu toegang tot het volledige assortiment films en documentaires waar u voorheen nog geen toegang tot had wanneer u inlogde in Netflix Nederland. De reden is dat we hier te maken hebben met filmrechten waardoor nog niet alle titels in Nederland getoond mogen worden.

U kunt ook censuur van overheden ontwijken. In sommige landen probeert de overheid bepaalde nieuwssites te blokkeren. Met een VPN is het mogelijk ook deze blokkades te omzeilen.

Een VPN is echter niet alleen een middel om uw geografische blokkades te ontwijken. Het beschermt u ook tegen hackers. Een VPN is niets meer dan een versleutelde verbinding. Het is mogelijk op al uw apparatuur, die in verbinding staan met het internet, deze VPN software te installeren.

Het is een van de eenvoudigste aan te schaffen en te installeren beveiligingssoftware op de markt, wanneer u kiest uit een van de geteste VPN providers op deze site.

Na installatie van de VPN zal het onmogelijk zijn voor uw ISP (Internet Service Provider) de versleutelde verbinding te decoderen. Dit betekent dat ze niet kunnen zien wat u aan het doen bent. Dit wist u waarschijnlijk niet anders zou u dit artikel niet lezen, maar de IPS kan precies zien wat u aan het doen bent, tot aan het lezen van uw emails toe.

Het beschermen van mijn privacy was de belangrijkste reden om een VPN provider aan te schaffen. Alle andere voordelen die een VPN provider levert zijn mooi mee genomen.

Wat kosten een VPN

Er zijn wel gratis VPN’s op de markt. De keuze  voor iets wat zeer belangrijk is moet u niet laten afhangen van de prijs. Iets “gratis” kan u veel ergernis opleveren en de bedoeling is juist dat iets makkelijker wordt. De VPN’s die ik heb getest kosten gemiddeld 75 euro per jaar, dit is omgerekend 6 euro per maand. U zult wel gelijk een jaar abonnement moeten afsluiten om van dit voordeel gebruik te kunnen maken. Dit is ook mogelijk omdat u niet in zee gaat met een onbekend product. De VPN providers zijn allemaal al getest.

De keuze van een VPN zal afhangen van uw behoefte: er is namelijk geen VPN die precies aansluit bij uw behoefte. Ik ben echter wel van mening dat ik weet wat u zoekt en een keuze uit bijvoorbeeld de TOP 7 zal 90% bij uw behoefte aansluiten.

Waar kunt u het volgen?

Streaming rugby met een VPN kunt u volgen op de volgende kanalen:

plus sport   Info sport plus
 de beste VPN Franse televisie (publieke omroep)
 Tour de France live stream met bein   beIN Sport –  Midden oosten (regio Frankrijk)
 Tour de France live stream met eurosport  Eurosport – Pan Europe
bt sport kijken met VPN   Sport-BT
Sky sport met VPN   Sky sport

De Nederlandse kanalen die rugby uitzenden zijn oa Ziggo. U zal echter wel een abonnement moeten afsluiten in combi met internet ofzo. Het is niet alleen maar TV kijken helaas.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl