Streaming rugby met een VPN | Rugby kijken via een VPN

Rugby live stream is alleen mogelijk met een VPN. Dit is de oplossing voor het probleem wanneer de NOS geen rugby uitzend. De VPN zal zorgen dat geografische blokkades worden omzeild en je gewoon je live rugby kijken kan. Rugby op tv streamen lees verder! Rugby kijken zal een lastig verhaal worden aangezien de NOS het niet zal uitzenden.

U zult dus moeten uitwijken naar andere landen qua kanaal en mogelijk kiezen voor een betaalzender. Een VPN provider kan hierbij uitkomst bieden.

Probeer Nu
Rugby streamen overal ter wereld: CyberGhost - 49% Korting

Met CyberGhost kan je rugby wedstrijden livestreamen overal ter wereld. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd te missen. Probeer CyberGhost nu gratis uit! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS

Bijgewerkt op: 26 mei 2023

Rugby, een sport vol tradities en respect

Rugby is ontstaan in 1823. Het is een sport vol tradities. Respect is een van de belangrijkste! Voor de tegenstander en voor de scheidsrechter. Tegen een beslissing van de scheids ingaan is “not done”. Het Rugbyspel wordt gespeeld door twee ploegen van vijftien spelers. De duur van de wedstrijd is twee keer 40 minuten.

Wereldwijd worden er toernooien georganiseerd. Landen toernooien zoals  Six Nations, maar ook The Rugby Championship, Super Rugby, Super 15, Champions CUP, ect.

Live rugby kijken met een VPN

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2023
9.8
2 CyberGhost, review 2023
9.5
3 Private Internet Access, review 2023
9.3
4 IPVanish, review 2023
9.1
5 NordVPN review 2023
8.9

Live rugby kijken kan oa bij de NOS

Over het algemeen is er weinig interesse voor rugby op tv in Nederland, anders zou de NOS het wel uitzenden. Wij zijn nu eenmaal geen rugby land en wanneer we dat wel zouden zijn dan zou het rugby wereldwijd nog steeds qua uitzendingen op een klein pitje staan. Het is nu eenmaal niet te vergelijken met voetbal.

Rugby is wel super populair in een aantal landen zoals: Frankrijk, Italië, België, Engeland, Australië, Japan, Fuji, Argentinië, Spanje, Zuid-Afrika, Ierland, Wales, Nieuw-Zeeland, Samoa. Dit zijn zo beetje alle landen grote en kleine door elkaar. De rugby online live streaming is daarom heel populair in deze landen.

Streaming rugby met een VPN

Rugby live stream

Bent u creatief dan is het niet moeilijk om illegale kanalen te vinden waar een “rugby live stream” te vinden is. Dit is niet de beste oplossing omdat u er nooit zeker van bent dat het kanaal er de volgende keer nog zal zijn. Doorgaans zijn er veel virussen en is er veel reclame, kortom niet de beste uitgangspositie voor uw kijkplezier. Rugby live stream is de enige betrouwbare oplossing.

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2023

Een VPN provider voor een rugby live stream

Een VPN provider zal de oplossing kunnen zijn wanneer u zonder veel gezeur gewoon rugby wilt kijken via een veilige VPN verbinding. Er zullen enkele kanalen zijn die bepaalde toernooien gratis uitzenden: u kunt dan denken aan Franse TV of de BBC (BBC rugby league).

Heeft u interesse om meer wedstrijden te zien of bijvoorbeeld een rugby league te volgen dan zult u meer succes hebben bij betaalzenders.

U zult echter een VPN nodig hebben om uw originele locatie te verbergen omdat vaak deze kanalen alleen maar te kijken zijn binnen de landgrenzen van het betreffende kanaal (uitzendrechten alleen voor dit gebied).

U zult dus de geografische blokkade dienen te ontwijken en dat kan met een VPN provider omdat u met de hulp van de VPN inlogt in een server in het desbetreffende land. Uw IP-adres verandert en nu lijkt het net alsof u fysiek binnen die landsgrenzen bent.

Rugby kijken met een VPNDe geo-blokkade

Op deze manier kunt u ook inloggen in een server in de Verenigde Staten. Wanneer u een Netflix abonnement heeft krijgt u nu toegang tot het volledige assortiment films en documentaires waar u voorheen nog geen toegang tot had wanneer u inloggen in Netflix Nederland. De reden is dat we hier te maken hebben met filmrechten waardoor nog niet alle titels in Nederland getoond mogen worden.

U kunt ook censuur van overheden ontwijken. In sommige landen probeert de overheid bepaalde nieuwssites te blokkeren. Met een VPN is het mogelijk ook deze blokkades te omzeilen.

Een VPN is echter niet alleen een middel om uw geografische blokkades te ontwijken. Het beschermt u ook tegen hackers. Een VPN is niets meer dan een versleutelde verbinding. Het is mogelijk op al uw apparatuur, die in verbinding staan met het internet, deze VPN software te installeren.

Het is een van de eenvoudigste aan te schaffen en te installeren beveiligingssoftware op de markt, wanneer u kiest uit een van de geteste VPN providers op deze site.

Na installatie van de VPN zal het onmogelijk zijn voor uw ISP (Internet Service Provider) de versleutelde verbinding te decoderen. Dit betekent dat ze niet kunnen zien wat u aan het doen bent. Dit wist u waarschijnlijk niet anders zou u dit artikel niet lezen, maar de IPS kan precies zien wat u aan het doen bent, tot aan het lezen van uw emails toe.

Het beschermen van mijn privacy was de belangrijkste reden om een VPN provider aan te schaffen. Alle andere voordelen die een VPN provider levert zijn mooi mee genomen.

Wat kosten een VPN

Er zijn wel gratis VPN’s op de markt. De keuze  voor iets wat zeer belangrijk is moet u niet laten afhangen van de prijs. Iets “gratis” kan u veel ergernis opleveren en de bedoeling is juist dat iets makkelijker wordt. De VPN’s die ik heb getest kosten gemiddeld 75 euro per jaar, dit is omgerekend 6 euro per maand. U zult wel gelijk een jaar abonnement moeten afsluiten om van dit voordeel gebruik te kunnen maken. Dit is ook mogelijk omdat u niet in zee gaat met een onbekend product. De VPN providers zijn allemaal al getest.

De keuze van een VPN zal afhangen van uw behoefte: er is namelijk geen VPN die precies aansluit bij uw behoefte. Ik ben echter wel van mening dat ik weet wat u zoekt en een keuze uit bijvoorbeeld de TOP 7 zal 90% bij uw behoefte aansluiten.

Ga naar CyberGhost
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2023

Rugby online live streaming kan je ontvangen op de volgende zenders.

Rugby live stream kunt u volgen op de volgende kanalen:

rugby live stream    Info sport plus
 rugby live stream  Franse televisie (publieke omroep)
 rugby live stream    beIN Sport –  Midden oosten (regio Frankrijk)
 rugby live stream   Eurosport – Pan Europe
rugby live stream met bt sport en een VPN    Sport-BT
Sky sport met VPN    Sky sport

De Nederlandse kanalen die rugby uitzenden zijn oa Ziggo. U zal echter wel een abonnement moeten afsluiten in combi met internet ofzo. Het is niet alleen maar TV kijken helaas.

star blog

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl