Stremio downloaden 2020

Stremio online films kijken is een gelijkwaardige streamingdienst als Popcorn Time echter popcorn time heeft vele juridische problemen waardoor de concurrenten bloed ruiken. Stremio downloaden is dus een goede optie naast andere streamingdiensten. Op de vraag : Wat is Stremio en moet je Stremio installeren ?, zullen we antwoord op proberen te geven.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen 5 dagen je geld terug.

Bijgewerkt:  23 oktober, 2020

Stremio review

Is de streamingdienst van Stremio om online films kijken echter een goed alternatief en is Stremio legaal?

Voor de Stichting BREIN, de auteursrechtenorganisatie van Nederland is een streamingdienst als Popcorn Time en Stremio een doorn in het oog. Deze streamers voelen dan ook de hete adem van de stichting in zijn nek.  Zoals onze held, John Cruijf, heeft ooit gezegd “elk nadeel heeft zijn voordeel” en in dit geval is het voordeel voor de concurrerende streamingdienst van Stremio.

stremio

Hoe werkt stremio?

Hoe werkt stremio? Stremio werkt op hetzelfde principe als Popcorn Time om online films kijken mogelijk te maken. De streamingdienst haalt eveneens streams van films en series op vanaf het bittorrent netwerk. Nu Popcorn Time steeds meer onder druk komt te staan van oa organisaties zoals BREIN maar ook de filmmaatschappijen kunnen andere streamingdienst zoals Stremio de opmars maken. Stremio downloaden is dus een goede optie.

Het aantal gebruikers is flink gestegen omdat de vroegere gebruikers van Popcorn Time het niet meer vertrouwen. Vraag maar eens in je vriendenkring wie Stremio gebruik en wat de redenen zijn, misschien is het wel om gratis films streamen mogelijk te maken.

Nu is Stremio beslist geen nieuwkomer (geboortejaar 2012) op de markt maar Popcorn Time was gewoon eerder op de markt en hierdoor veel bekender.

Gratis films kijken met een VPN 2020

Gratis films kijken is het veiligst met een VPN verbindingen omdat de verbinding wordt versleuteld. Hierdoor kan niemand zien wat je aan het downloaden bent.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Opzet

stremio streamenDe gebruikersinterface is simpel. Je ziet alle films en programma’s duidelijk afgebeeld.

Het zoeken van je favoriete film is hierdoor ook een fluitje van een cent. Vul gewoon je acteur, genre film, titel film of jaar in en je wordt geholpen. De gezochte titel komt tevoorschijn met een korte beschrijving.

Bij Stremio kan men spreken over een uitgebreide titel catalogus met zoals ik eerder al aangaf vele mogelijk zoekopties.

Tevens is er de mogelijkheid van televisiekanalen (vele internationale aanwezig).

Streamen

Voordat je kan beginnen moet je wel een plug-in installeren (vind ik een nadeel maar niet einde van de wereld), deze heb je nodig voor het streamen uit het bittorrent netwerk.

Beeld kwaliteit is goed en is vergelijkbaar met Popcorn Time. Bij het streamen heb ik geen problemen gehad echter het schijnt dat er soms wat vastlopers zijn (info vanuit mijn vriendenkring).

Super belangrijk lees deze Stremio review

Voordat je nog maar gaat denken over streamen. Lees deze Stremio review! Koop eerst graag een VPN dienst!!!! Het is niet veel geld en het kan je uiteindelijk veel geld besparen.

Ze proberen links en rechts de streaming providers moeilijk te maken maar ook jij als gebruiker bent tegenwoordig niet meer veilig. Wanneer je een VPN dienst gaat gebruiken kunnen ze onmogelijk je IP-adres achterhalen en ben je veilig voor overige pottenkijkers.

Lees meer over VPN diensten en wat een VPN precies is op de volgende link: Wat is een VPN.

Conclusie

Eindelijk, we hopen dat u nu allemaal weet hoe het werkt en in dit deel gaan we een aantal van de voor en nadelen bespreken.

Voors en tegens:

1) De interface van deze gratis app is vrij verfrissend en gemakkelijk te gebruiken.
2) Het werkt soepel op onze iPad Mini, en het is zeer responsief en snel laden van alle gegevens binnen een fractie van een seconde, ook kan je de inhoud streamen naar Apple TV.
3) De streaming ervaring was ook goed, we hebben geen enkel buffering probleem ondervonden tijdens het bekijken van video’s.
4) De grootte is minder dan 11 mbs wat erg indrukwekkend is.

Nadelen

Wel, we hebben het al enkele dagen gebruikt, en we hebben er geen enkel nadeel kunnen ontdekken. Geen enkele login optie op de officiële site zou het belangrijkste punt van zorg kunnen zijn, anders heb ik niets gevonden.

Conclusie

We hopen dat jullie alle voors en tegens hebben gelezen en dat jullie daarnaar handelen. Deze applicatie is een gratis boordevol geweldige functies, en vanwege al deze punten verdient het een download. Mijn advies is downloaden en beginnen met het beheren van je favoriete online content vanaf slechts één scherm. Probeer het en deel je ervaring met ons.


Meest gestelde vragen

Is Stremio legaal?

Je kan de mediacontent op Stremio allemaal met legale middelen bekijken. Dit komt omdat het bekende media streaming platform zijn inhoud aanbiedt via populaire addons die legaal zijn. … Je kan dus veilig online uw gewenste mediacontent streamen op Stremio.

Heb je een VPN nodig voor Stremio?

Als Stremio legaal is waarom is een VPN dan noodzakelijk? Wanneer je Stremio add-ons van derden probeert te gebruiken, omdat sommige misschien niet beschikbaar zijn in je land en toegankelijk moeten zijn. … Echter, VPN kanaliseert je internetverkeer via de beveiligde servers en zorgt ervoor dat je ISP je online activiteiten niet ziet en je internetverbinding niet verstoort.

Werkt Stremio op iPad of  iPhone?

Ja, de Stremio app voor iOS is beschikbaar is in de iTunes store, deze kan je direct downloaden en gebruiken. Al je favoriete videocontent is op een iPhone of een iPad via deze app te streamen.

Wij zijn tegen het schenden van auteursrechten pas dus op met gratis films kijken het kan zijn dat je verkeerd bezig bent.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

4 Opmerkingen
 1. Super app , goede kwaliteit , echter waar vind ik tv kanalen uit Europa?

  Verder perfect i.c m. een VPN.

 2. Alles is geweldig met deze app. Het is een must have in elk apparaat van mij. Ik heb het in mijn TV-boxen en is mijn ga naar streaming app. De meest betrouwbare omdat het meestal op torrent gebaseerd is. Ik vind dat een Ouderlijk toezicht instelling moet worden toegepast voor een aantal addons in de gemeenschap sectie. Deze app wordt gebruikt door families. En sommige met kinderen die het leuk vinden om te verkennen. Als er een manier is om de addons te beschermen, zou het een groot pluspunt zijn. Het zal een stuk veiliger zijn. Misschien kan je een artikel schrijven over addons? Zou mooi zijn!

 3. De beste streaming app ooit, maar de ondertiteling verloopt soms niet soepel, soms gaat het perfect in het begin, maar het loopt wat achter en dan komen de subs te laat. Het is ook handig als je de beoordeling op de cover zou kunnen zetten zodat het makkelijker is om te kiezen, het zou ook geweldig zijn als je ze zou kunnen downloaden. Dank u wel voor de review!

 4. Deze applicatie is tot nu toe erg leuk, vooral omdat ik geen toegang heb tot netflix en nu kan ik de netflix serie op Stremio gratis vinden!

  Bedankt voor het maken van deze app, het heeft me echt veel tijd en moeite bespaard ! Het zou geweldig zijn als ik de video’s op mijn telefoon kan downloaden om ze offline te bekijken, maar toch… niet klagen!

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl