<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Stremio | Stemio vs Popcorn Time streamingdienst | De Beste VPN NL

Stremio | Stremio vs Popcorn Time streamingdienst

Stremio is een gelijkwaardige streamingdienst als Popcorn Time echter popcorn time heeft vele juridische problemen waardoor de concurrenten bloed ruiken.

Voor de Stichting BREIN, de auteursrechten organisatie van Nederland is een streaming dienst als Popcorn Time een doorn in het oog. Deze streamer voelt dan ook de hete adem van de stichting in zijn nek.  Zoals onze held, John Cruijf, heeft ooit gezegd “elk nadeel heeft zijn voordeel” en in dit geval is het voordeel voor de concurrerende streamingdienst van Stremio.

Is de streamingdienst van Stremio echter een goed alternatief?


stremio

Stremio vs Popcorn Time streamingdienst

Stremio werkt op hetzelfde principe als Popcorn Time. De streamingdienst haalt eveneens streams van films en series op vanaf het bittorrentnetwerk. Nu Popcorn Time steeds meer onderdruk komt te staan van oa organisaties zoals BREIN maar ook de filmmaatschappijen kunnen andere streamingdienst zoals Stremio de opmars maken.

Het aantal gebruikers is flink gestegen omdat de vroegere gebruikers van Popcorn Time het niet meer vertrouwen. Vraag maar eens in je vrienden kring wie Stremio gebruik en wat de redenen zijn…

Nu is Stremio beslist geen nieuwkomer (geboortejaar 2012) op de markt maar Popcorn Time was gewoon eerder op de markt en hierdoor veel bekender.

Opzet

stremio streamenDe gebruikersinterface is simpel. Je ziet alle films en programma’s duidelijk afgebeeld.

Het zoeken van je favorieten film is hierdoor ook een fluitje van een cent. Vul gewoon je acteur, genre film, titel film of jaar in en je wordt geholpen. De gezochte titel komt te voorschijn met een korte beschrijving.

Bij Stremio kan men spreken over een uitgebreide titel catalogus met zoals ik eerder al aangaf vele mogelijk zoekopties.

Tevens is er de mogelijkheid van televisiekanalen (vele internationale aanwezig).

Streamen

Voordat je kan beginnen moet je wel een plug-in installeren (vind ik een nadeel maar niet einde van de wereld), deze heb je nodig voor het streamen uit het bittorrentnetwerk.

Beeld kwaliteit is goed en is vergelijkbaar met Popcorn Time. Bij het streamen heb ik geen problemen gehad echter het schijnt dat er soms wat vastlopers zijn (info vanuit mijn vriendenkring).

Super belangrijk

Voordat je nog maar gaat denken over streamen! Koop eerst graag een VPN dienst!!!! Het is niet veel geld en het kan je uiteindelijk veel geld besparen.

Ze proberen links en rechts de streaming providers moeilijk te maken maar ook jij als gebruiken bent tegenwoordig niet meer veilig. Wanneer je een VPN dienst gaat gebruiken kunnen ze onmogelijk je IP-adres achterhalen en ben je veilig voor overige pottenkijkers.

Lees meer over VPN diensten en wat een VPN precies is op de volgende link: Wat is een VPN.

Stremio vs Popcorn Time streamingdienst veilig met een VPN

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl