StrongVPN, review 2024

STRONGVPN is oude bekende, er is geen log beleid en prettig voor torrent gebruik. Ideaal wanneer de VS een belangrijk server land voor je is.

Update: apr 2024

De VPN is ijzersterk op een aantal punten,  zoals uitstekende dekking in de VS en China. Andere zaken zijn achterhaald zoals de “server switch” welke het gebruik van de VPN u zal beperken in uw plezier.

StrongVPN
StrongVPN is een ideale VPN wanneer je de noodzaak hebt om in te loggen servers die zich bevinden in Amerika

STRONG VPN

Wanneer we het hebben over StrongVPN is dit met gemengde gevoelens. StrongVPN is een Amerikaanse expert in computerbeveiliging en al tientallen jaren op de markt.

Het bedrijft heeft een zeer goed werkende VPN voor China (om de beruchte Great Firewall te omzeilen), hierdoor is het mogelijk Facebook of Youtube in China te zien, maar ook bijvoorbeeld het China Twitter blokkade. Strong VPN is makkelijk te installeren installeert op PC, Mac, router, iOS en Android (mobiel en tablet). Waar sommige VPN aanbieders niet in zijn geslaagd dwz een goed werkende VPN de creëren voor China is Strong VPN met een zeer goed product de markt op gegaan.

StrongVPN is dit jaar op een andere manier de markt gaan benaderen zowel op het gebied van de prijs en als op het gebied van NO LOGS beleid. Ik zal op beide aspecten nog terugkomen.

Wat kost STRONGVPN

STRONGVPN

Er zijn zoals je kan zien twee opties een maand abonnement en een twaalf maanden abonnement. Wanneer we beide abonnementen vergelijken dan is het jaar abonnement het goedkoopste. Je loopt weinig risico omdat er een 30 dagen geld terug beleid is. Wanneer je niet tevreden bent krijg je je geld terug. Wanneer je toch veel geld vind zou je het abonnement kunnen delen met vrienden en familie. Je het namelijk de mogelijkheid je abonnement te delen met 5 mensen (5 multi-login). In het dagelijkse leven gebruik ik er slechts 2 van de aangeboden 5 aansluitingen dwz op mijn computer en smartphone. Er blijven dus nog 3 aansluitingen over!!

 

Strongvpn test Samenvatting:

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login 12 gelijktijdige connecties
Aantal landen 35+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs, Router, Fire TV
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols WireGuard, L2TP, SSTP, OpenVPN, IPSec, IKEv2
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen 59.500+
Servers 950+

STRONGVPN

Kenmerken STRONGVPN:

DNS

Met behulp van hun eigen DNS server en veranderingen aan de fundamentele protocollen met StrongVPN onmogelijk nu dat het wordt geblokkeerd in sommige landen met een hoog risico censuur (zoals China, Rusland, Turkije, Iran, Noord-Korea, Thailand).

CLIENT INTERFACE EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

STRONGVPN

In StrongVPN kiezen we een land en vervolgens kiest u  “Verbinden “. Wanneer u klikt op geavanceerde de opties, kunt u niets veranderen tenzij je de DNS of meerdere poorten wilt gebruiken voor de VPN of wanneer u de computer opnieuw opstart.

Geavanceerd menu

STRONGVPN

Special-pakket

Naast de gebruikelijke opties (zoals het automatisch opstarten van de VPN gelijk met van je computer ), vinden we een groot aantal opties op het gebied van OpenVPN. Hierbij kan je allerlei configuraties testen met als doel het omzeilen van Great Firewall van China om toegang te krijgen tot oa Facebook of andere verboden social media.

Torrents

STRONGVPN

Vanaf September 2015 zullen er door Strong VPN geen logs meer worden opgeslagen en het gebruik van Torrent is toegestaan.

Ik heb het geprobeerd met qBittorrent en zonder enige van te voren in te stellen waarde  was het mogelijk om mijn verbinding te gebruiken. Er zijn geen bandbreedte grenzen en de VPN torrent vriendelijk.  De VPN heeft echter geen portforwarding maar  dit zal u niet nodig hebben voor torrents.

Buitenlandse tv zenders welke werkte tijdens onze StrongVPN review

StrongVPN gespecialiseerd in de VS dankzij de aanwezigheid van meer dan 200 servers in de VS alleen is het mogelijk om streaming tv-kanalen in de VS te bekijken vele gratis maar voor andere is een abonnement nodig. Hier is een lijst van kanalen die gegarandeerd moeten werken:

CBS http://www.cbs.com
Hulu http://www.hulu.com Betaald abonnement nodig
Netflix http://www.netflix.com Betaald abonnement nodig
Amazone http://www.amazon.com/vod Betaald abonnement nodig
Abc http://www.abc.com
FOX http://www.fox.com
NBC http://www.nbc.com
NBC Sports http://nbcsports.msnbc.com
theWB http://www.thewb.com/
MTV http://www.mtv.com
South Park Studios http://www.southparkstudios.com/
adultswim.com http://www.adultswim.com Kabelabonnement nodig
tbs.com http://www.tbs.com Kabelabonnement nodig
TNT http://www.tnt.tv Kabelabonnement nodig
trutv.com http://www.trutv.com Kabelabonnement nodig
UniversalSports.com http://universalsports.com
Rapsode http://www.rhapsody.com
Crackle http://www.crackle.com
Rdio http://www.rdio.com/
Vevo http://www.vevo.com
Spotify http://www.spotify.com
Hgtv http://www.hgtv.com Kabelabonnement nodig
FoodNetwork http://www.foodnetwork.com Kabelabonnement nodig
USA Network http://www.usanetwork.com Kabelabonnement nodig
PBS Video http://video.pbs.org
BBC http://www.bbc.co.uk
Channel 4 http://www.channel4.com
Yahoo Sport UK & Ireland http://uk.eurosport.yahoo.com
MSN Video http://video.uk.msn.com/
ITV http://www.itv.com
Pandora http://www.pandora.com
ABC Family http://abcfamily.go.com/ Kabelabonnement nodig
ABC News http://abcnews.go.com
TV.com http://www.tv.com
ESPN http://espn.go.com Kabelabonnement nodig
Sky.com http://www.sky.com
NBC Olympics http://www.nbcolympics.com
PBS KIDS http://pbskids.org
LOVEFiLM http://www.lovefilm.com Betaald abonnement nodig
WWE.COM http://www.wwe.com

STRONGVPN en STRONGDNS

STRONGVPN

StrongVPN brengt tevens StrongDNS op de markt. Dit is geen VPN en biedt dan ook geen bescherming. Het is lauter de bedoeling dat men overal ter wereld je favoriete Amerikaanse programma’s kan zien. Dit gaat heel makkelijk en het is aan te sluiten op meerdere apparaten. De prijs is relatief duur en om heel eerlijk te zijn is de VPN verbinding die ik gebruik goed genoeg en heb nooit problemen met trage verbinding ofzo.

Conclusie StrongVPN review

Het is een ideale VPN wanneer je deze alleen maar zal gebruiken voor de VS. De verbinding is krachtig en snel en er zijn tal van servers waar men uit kan kiezen. Er is geen log beheer meer en gebruik van torrent gaat makkelijk.

Ik heb in het plaatje waar je de prijzen kan zien een rode omlijning gezet om ” Switches” dit is een zeer rare ingebouwd verkoop truc die geen van de andere VPN aanbieders gebruikt. Het komt er op neer dan je maar een aantal keren van servers mag/kan verwisselen. Wanneer je die vaker doet dan is toegestaan zal StrongVPN je daar extra kosten voor in rekening brengen. Belachelijk natuurlijk.

Ik heb met StrongVPN gesproken (niet met de helpdesk). Dit is mogelijk  omdat deBesteVPN.nl een zeer sterke partij in de markt zijn op het gebied van review schrijven. StrongVPN heeft aangegeven dat ze binnen afzienbare tijd ook zullen afstappen van deze functie. Goed nieuws dus!!!!

De prijs is aan de hoge kant, wanneer Amerikaanse server gebruik niet echt belangrijk voor u is.


VOORDEEL:

  • Perfect snelle servers in de VS
  • De VPN provider werkt in China en andere naties met hoge -censuur
  • Economisch pakket voor de VS, het Engeland, Canada, Amsterdam

NADEEL:

  • Een van de duurdere VPN providers
  • Server switch maakt vervelend wanneer je vaak van server veranderd. Overschrijd je je limiet, moet je bijbetalen.
  • Prijs is erg hoog vergeleken met andere aanbieders

7.2 TOTALE SCORE
StrongVPN

Hieronder vind u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
7.8
PRIJS
7.5
GEBRUIKERSGEMAK
7.5
STABILITEIT NETWERK
7
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
7
RANDAPPARATUUR
7.2
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl