StrongVPN, review 2021

STRONGVPN is oude bekende, er is geen log beleid en prettig voor torrent gebruik. Ideaal wanneer de VS een belangrijk server land voor je is.

Update: apr 2021

De VPN is ijzersterk op een aantal punten,  zoals uitstekende dekking in de VS en China. Andere zaken zijn achterhaald zoals de “server switch” welke het gebruik van de VPN u zal beperken in uw plezier.

StrongVPN
StrongVPN is een ideale VPN wanneer je de noodzaak hebt om in te loggen servers die zich bevinden in Amerika

STRONG VPN

Wanneer we het hebben over StrongVPN is dit met gemengde gevoelens. StrongVPN is een Amerikaanse expert in computerbeveiliging en al tientallen jaren op de markt.

Het bedrijft heeft een zeer goed werkende VPN voor China (om de beruchte Great Firewall te omzeilen), hierdoor is het mogelijk Facebook of Youtube in China te zien, maar ook bijvoorbeeld het China Twitter blokkade. Strong VPN is makkelijk te installeren installeert op PC, Mac, router, iOS en Android (mobiel en tablet). Waar sommige VPN aanbieders niet in zijn geslaagd dwz een goed werkende VPN de creëren voor China is Strong VPN met een zeer goed product de markt op gegaan.

StrongVPN is dit jaar op een andere manier de markt gaan benaderen zowel op het gebied van de prijs en als op het gebied van NO LOGS beleid. Ik zal op beide aspecten nog terugkomen.

Wat kost STRONGVPN

STRONGVPN

Er zijn zoals je kan zien twee opties een maand abonnement en een twaalf maanden abonnement. Wanneer we beide abonnementen vergelijken dan is het jaar abonnement het goedkoopste. Je loopt weinig risico omdat er een 30 dagen geld terug beleid is. Wanneer je niet tevreden bent krijg je je geld terug. Wanneer je toch veel geld vind zou je het abonnement kunnen delen met vrienden en familie. Je het namelijk de mogelijkheid je abonnement te delen met 5 mensen (5 multi-login). In het dagelijkse leven gebruik ik er slechts 2 van de aangeboden 5 aansluitingen dwz op mijn computer en smartphone. Er blijven dus nog 3 aansluitingen over!!

 

Strongvpn test Samenvatting:

EigenschappenElementen
Zero-logs? JA, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, FR, CA, AU, DE
Multi-login12 gelijktijdige connecties
Aantal landen35+
Supported OSAndroid, iOS, Windows, MacOs, Router, Fire TV
Geld terug garantie30 dagen
ProtocolsWireGuard, L2TP, SSTP, OpenVPN, IPSec, IKEv2
Data verkeerOnbeperkt
EncryptieSterk: Military AES 256 bits
IP Adressen59.500+
Servers950+

STRONGVPN

Kenmerken STRONGVPN:

DNS

Met behulp van hun eigen DNS server en veranderingen aan de fundamentele protocollen met StrongVPN onmogelijk nu dat het wordt geblokkeerd in sommige landen met een hoog risico censuur (zoals China, Rusland, Turkije, Iran, Noord-Korea, Thailand).

CLIENT INTERFACE EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

STRONGVPN

In StrongVPN kiezen we een land en vervolgens kiest u  “Verbinden “. Wanneer u klikt op geavanceerde de opties, kunt u niets veranderen tenzij je de DNS of meerdere poorten wilt gebruiken voor de VPN of wanneer u de computer opnieuw opstart.

Geavanceerd menu

STRONGVPN

Special-pakket

Naast de gebruikelijke opties (zoals het automatisch opstarten van de VPN gelijk met van je computer ), vinden we een groot aantal opties op het gebied van OpenVPN. Hierbij kan je allerlei configuraties testen met als doel het omzeilen van Great Firewall van China om toegang te krijgen tot oa Facebook of andere verboden social media.

Torrents

STRONGVPN

Vanaf September 2015 zullen er door Strong VPN geen logs meer worden opgeslagen en het gebruik van Torrent is toegestaan.

Ik heb het geprobeerd met qBittorrent en zonder enige van te voren in te stellen waarde  was het mogelijk om mijn verbinding te gebruiken. Er zijn geen bandbreedte grenzen en de VPN torrent vriendelijk.  De VPN heeft echter geen portforwarding maar  dit zal u niet nodig hebben voor torrents.

Buitenlandse tv zenders welke werkte tijdens onze StrongVPN review

StrongVPN gespecialiseerd in de VS dankzij de aanwezigheid van meer dan 200 servers in de VS alleen is het mogelijk om streaming tv-kanalen in de VS te bekijken vele gratis maar voor andere is een abonnement nodig. Hier is een lijst van kanalen die gegarandeerd moeten werken:

CBShttp://www.cbs.com
Huluhttp://www.hulu.comBetaald abonnement nodig
Netflixhttp://www.netflix.comBetaald abonnement nodig
Amazonehttp://www.amazon.com/vodBetaald abonnement nodig
Abchttp://www.abc.com
FOXhttp://www.fox.com
NBChttp://www.nbc.com
NBC Sportshttp://nbcsports.msnbc.com
theWBhttp://www.thewb.com/
MTVhttp://www.mtv.com
South Park Studioshttp://www.southparkstudios.com/
adultswim.comhttp://www.adultswim.comKabelabonnement nodig
tbs.comhttp://www.tbs.comKabelabonnement nodig
TNThttp://www.tnt.tvKabelabonnement nodig
trutv.comhttp://www.trutv.comKabelabonnement nodig
UniversalSports.comhttp://universalsports.com
Rapsodehttp://www.rhapsody.com
Cracklehttp://www.crackle.com
Rdiohttp://www.rdio.com/
Vevohttp://www.vevo.com
Spotifyhttp://www.spotify.com
Hgtvhttp://www.hgtv.comKabelabonnement nodig
FoodNetworkhttp://www.foodnetwork.comKabelabonnement nodig
USA Networkhttp://www.usanetwork.comKabelabonnement nodig
PBS Videohttp://video.pbs.org
BBChttp://www.bbc.co.uk
Channel 4http://www.channel4.com
Yahoo Sport UK & Irelandhttp://uk.eurosport.yahoo.com
MSN Videohttp://video.uk.msn.com/
ITVhttp://www.itv.com
Pandorahttp://www.pandora.com
ABC Familyhttp://abcfamily.go.com/Kabelabonnement nodig
ABC Newshttp://abcnews.go.com
TV.comhttp://www.tv.com
ESPNhttp://espn.go.comKabelabonnement nodig
Sky.comhttp://www.sky.com
NBC Olympicshttp://www.nbcolympics.com
PBS KIDShttp://pbskids.org
LOVEFiLMhttp://www.lovefilm.comBetaald abonnement nodig
WWE.COMhttp://www.wwe.com

STRONGVPN en STRONGDNS

STRONGVPN

StrongVPN brengt tevens StrongDNS op de markt. Dit is geen VPN en biedt dan ook geen bescherming. Het is lauter de bedoeling dat men overal ter wereld je favoriete Amerikaanse programma’s kan zien. Dit gaat heel makkelijk en het is aan te sluiten op meerdere apparaten. De prijs is relatief duur en om heel eerlijk te zijn is de VPN verbinding die ik gebruik goed genoeg en heb nooit problemen met trage verbinding ofzo.

Conclusie StrongVPN review

Het is een ideale VPN wanneer je deze alleen maar zal gebruiken voor de VS. De verbinding is krachtig en snel en er zijn tal van servers waar men uit kan kiezen. Er is geen log beheer meer en gebruik van torrent gaat makkelijk.

Ik heb in het plaatje waar je de prijzen kan zien een rode omlijning gezet om ” Switches” dit is een zeer rare ingebouwd verkoop truc die geen van de andere VPN aanbieders gebruikt. Het komt er op neer dan je maar een aantal keren van servers mag/kan verwisselen. Wanneer je die vaker doet dan is toegestaan zal StrongVPN je daar extra kosten voor in rekening brengen. Belachelijk natuurlijk.

Ik heb met StrongVPN gesproken (niet met de helpdesk). Dit is mogelijk  omdat deBesteVPN.nl een zeer sterke partij in de markt zijn op het gebied van review schrijven. StrongVPN heeft aangegeven dat ze binnen afzienbare tijd ook zullen afstappen van deze functie. Goed nieuws dus!!!!

De prijs is aan de hoge kant, wanneer Amerikaanse server gebruik niet echt belangrijk voor u is.


VOORDEEL:
 • Perfect snelle servers in de VS
 • De VPN provider werkt in China en andere naties met hoge -censuur
 • Economisch pakket voor de VS, het Engeland, Canada, Amsterdam

NADEEL:
 • Een van de duurdere VPN providers
 • Server switch maakt vervelend wanneer je vaak van server veranderd. Overschrijd je je limiet, moet je bijbetalen.
 • Prijs is erg hoog vergeleken met andere aanbieders

Samenvatting van StrongVPN op YouTube

7.2 TOTALE SCORE
StrongVPN

Hieronder vind u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
7.8
PRIJS
7.5
GEBRUIKERSGEMAK
7.5
STABILITEIT NETWERK
7
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
7
RANDAPPARATUUR
7.2
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl