SURFEASY VPN, review 2024

surfeasy review

Onze SurfEasy VPN review is een goed bezocht artikel. Surfeasy is ook wel bekend als de VPN van de Opera Browser. Opera Browser heeft SurfEasy VPN gekocht en zal proberen deze via de browser to pushen. Probeer het maar de Surfeasy vpn download.

Bijgewerkt: mrt 2024

SURFEASY review

SurfEasy VPN is een van de jongste VPN providers op de markt en ontwikkeld door een Canadees bedrijf. SurfEasy VPN werd onlangs overgenomen door de groep browser Opera  (die ook achter de reuzen zoals AVG antivirus zit). Opera Browser probeert nu Surfeasy te pushen wanneer je de Opera Browser gebruikt.

Ik was zeer benieuwd en heb met veel plezier de SurfEasy VPN  gestes.

SurfEasy VPN Review
Super eenvoudig interface, Plug and Play. Een kind kan de was doen

SURFEASY VPN KOSTEN

SURFEASY VPN

Surfeasy review: De VPN heeft twee soorten van betaling

De VPN kost ongeveer 3,65 euro per maand (afhankelijk van wisselkoers), indien je in een keer betaald, dit is gelijk aan 43,80 euro P/maand of 4,60 euro  maand met maandelijkse betaling (maand-tot-maand te beëindigen).

De VPN biedt 5 aansluiting (Mac, PC, Androit, iOS die je naast elkaar kan gebruiken). SurfEasy VPN heeft minder mogelijkheden dan zijn concurrenten, echter ondanks dit behoort de VPN toch nog altijd tot de meest interessante VPN op de markt tot nu toe.

Wanneer je niet tevreden bent is er de mogelijkheid om na 7 dagen geld terug te krijgen. Wanneer je interesse hebt in een proefabonnement betaal je via Paypal. Je zal toegang krijgen tot de proefperiode, het zal niet nodig zijn je persoonlijke gegevens in te voeren.

In de proefperiode heb je 500 MB Internet bandbreedte, voor het bekijken van films is dit te weinig. Echte het is een goede mogelijkheid om de  VPN te testen vóór de aankoop.

 

SURFEASY VPN samenvatting

In deze Surfeasy review kwamen we de volgende aspecten tegen.

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, CA , AU, DE, FR
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 31+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs
Geld terug garantie 14 dagen
Protocols OpenVPN
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 2.000+

ENKELE FUNCTIES VAN VPN SURFEASY

Het is wel grappig! Wanneer jullie als lezers mij niet op SurfEasyVPN hadden geattendeerd via deze Surfeasy review . Toen ik het verder ging onderzoeken kwam ik er achter dat Opera Browser de nieuwe eigenaar was.

Deze partij is natuurlijk geen onbekende en dus nu zeker wel het onderzoeken waard.

SurfEasyVPN is zeer eenvoudig. De VPN is te vergelijken met HotSp0tShield. Deze beide VPN’s zijn voor mensen zonder veel technische achtergrond en die wel behoefte hebben aan een versleutelde verbinding voor computer of mobiele telefoon of  de mogelijkheid willen hebben de inhoud van een geo-gelokaliseerde website te openen.

Toch zal de voorkeur uitgaan naar SurfEasy VPN. Het zijn kleine verschillen zoals het gebruikersgemak van de interface, maar ook de installatie.

Zelfs “opa” kan de SurfEasy VPN eenvoudig installeer voor de naar Spanje of Portugal. Juist in het buitenland ben je nu eenmaal super kwetsbaar op het openbare WiFi punten.

GEBRUIKERSINTERFACE KAN NIET EENVOUDIGER

SURFEASY VPN landen

Landen

TORRENTS EN P2P

Net zoals de andere VPN gevestigd in Canada (zoals TunnelBear) raad ik je af  deze VPN te kiezen wanneer je je bezig houd met  Torrent en P2P. Er zijn beter opties hiervoor.

MOBIELE TOEPASSINGEN

 

SURFEASY VPN

 

SurfEasy is te koop zowel in de winkels van Android of  Apple store, de app is super basic. Ben je eenmaal ingelogd word je AUTOMATISCH verbonden met hun VPN-server.

Er zijn verder geen opties beschikbaar afgezien van het afmelden of upgraden van het lidmaatschap. Echter wat heb je nodig op je telefoon qua specificaties. Ik denkt dat voor  het merendeel van de gebruikers dit overigens voldoende is.

Conclusie SURFEASY review

SurfEasy is geen VPN voor iedereen. Ben je een niet veeleisende gebruiker die alleen maar geolokalisatie video content wil ontsluiten, veilig surfen op de smartphone of pc, dan is het perfect: eenvoudig te gebruiken, het spreek helemaal voorzich.

Ben je opzoek naar een veel uitgebreidere VPN dan zal bijvoorbeeld kunne kijken naar  iPVanish.

8.2 TOTALE SCORE
SURFEASY VPN

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8.1
PRIJS
7.5
GEBRUIKERSGEMAK
8.5
STABILITEIT NETWERK
8.4
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
8.0
RANDAPPARATUUR
8.1
Pluspunten
 •  Economisch
 • 5 multi-login
 • Eenvoudig te gebruiken op all uw apparaten
Minpunten
 • Geen opties
 • Er zijn maar weinig landen
 • Logs beleid met te veel "als" dus te vaag wanneer het gaat om 100% anoniem surfen
 • Niet voor torrent en P2P
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

2 Opmerkingen
 1. een VPN is (soms) noodzakelijk als je op een open wifi verbinding gaat.

  Vooral als je bv bij een terras wat gaat drinken of eten kan het zijn dat je “gratis” internet krijgt maar die is zo open dat een hacker met kwade bedoelingen je laptop, tablet of je telefoon kan hacken en voor je het weet is je bankrekening leeg.

  Wie controleert nou niet even na het shoppen of zijn of haar bankrekening wel klopt, of gaat even op facebook of whatsapp ?

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl