<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">SURFEASY VPN review over het gebruikersgemak | De Beste VPN NL

SURFEASY VPN | REVIEW & SNELHEDEN

SurfEasy VPN ook wel bekend als de VPN van de Opera Browser. Opera Browser heeft SurfEasy VPN gekocht en zal proberen deze via de browser to pushen.

Bijgewerkt: nov. 2019

SURFEASY VPN review

SurfEasy VPN is een van de jongste VPN providers op de markt en ontwikkeld door een Canadees bedrijf. SurfEasy VPN werd onlangs overgenomen door de groep browser Opera  (die ook achter de reuzen zoals AVG antivirus zit). Opera Browser probeert nu SurfEasyVPN te pushen wanneer je de Opera Browser gebruikt.

Ik was zeer benieuwd en heb met veel plezier de SurfEasy VPN  gestes.

SurfEasy VPN

Super eenvoudig interface, Plug and Play. Een kind kan de was doen

SURFEASY VPN KOSTEN

SURFEASY VPN

SurfEasyVPN heeft twee soorten van betaling:

De VPN kost ongeveer 3,65 euro per maand (afhankelijk van wisselkoers), indien je in een keer betaald, dit is gelijk aan 43,80 euro P/mnd of 4,60 euro  maand met maandelijkse betaling (maand-tot-maand te beëindigen).

De VPN biedt 5 aansluiting (Mac, PC, Androit, iOS die je naast elkaar kan gebruiken). SurfEasy VPN heeft minder mogelijkheden dan zijn concurrenten, echter ondanks dit behoort de VPN toch nog altijd tot de meest interessante VPN op de markt tot nu toe.

Wanneer je niet tevreden bent is er de mogelijkheid om na 7 dagen geld terug te krijgen. Wanneer je interesse hebt in een proefabonnement betaal je via Paypal. Je zal toegang krijgen tot de proefperiode, het zal niet nodig zijn je persoonlijke gegevens in te voeren.

In de proefperiode heb je 500 MB Internet bandbreedte, voor het bekijken van films is dit te weinig. Echte het is een goede mogelijkheid om de  VPN te testen vóór de aankoop.

 

SURFEASY VPN samenvatting

dataverkeeronbeperkt
Network Typeprivaat
geheimschriftMilitaire 256-bit
server Switchesonbeperkt
servern / a
IP adressenn / a
protocollenn / a
ondersteunde apparaten Windows, Mac, Android, iOS
OpenVPN ondersteuningn / a
media Type mail, telefoon (UK, Canada)
Geld terug?7 dagen
 overdekte landen13+ landen, waaronder Nederland
Multi Inloggen5 multi-login

ENKELE FUNCTIES VAN VPN SURFEASY

Het is wel grappig! Wanneer jullie als lezers mij niet op SurfEasyVPN hadden geattendeerd. Toen ik het verder ging onderzoeken kwam ik er achter dat Opera Browser de nieuwe eigenaar was.

Deze partij is natuurlijk geen onbekende en dus nu zeker wel het onderzoeken waard.

SurfEasyVPN is zeer eenvoudig. De VPN is te vergelijken met HotSp0tShield. Deze beide VPN’s zijn voor mensen zonder veel technische achtergrond en die wel behoefte hebben aan een versleutelde verbinding voor computer of mobiele telefoon of  de mogelijkheid willen hebben de inhoud van een geo-gelokaliseerde website te openen.

Toch zal de voorkeur uit gaan naar SurfEasy VPN. Het zijn kleine verschillen zoals het gebruikersgemakt van de interface, maar ook de installatie.

Zelfs “opa” kan de SurfEasy VPN eenvoudig installeer voor de naar Spanje of Portugal. Juist in het buitenland ben je nu eenmaal super kwetsbaar op het openbare WiFi punten.

GEBRUIKERSINTERFACE KAN NIET EENVOUDIGER

 

TORRENTS EN P2P

Net zoals de andere VPN gevestigd in Canada (zoals TunnelBear) raad ik je af  deze VPN te kiezen wanneer je je bezig houd met  Torrent en P2P. Er zijn beter opties hiervoor.

MOBIELE TOEPASSINGEN

 

SURFEASY VPN

 

SurfEasy is te koop zowel in de winkels van Android of  Apple store, de app is super basic. Ben je eenmaal ingelogd word je AUTOMATISCH verbonden met hun VPN-server.

Er zijn verder geen opties beschikbaar afgezien van het afmelden of upgraden van het lidmaatschap. Echter wat heb je nodig op je telefoon qua specificaties. Ik denkt dat voor  het merendeel van de gebruikers dit overigens voldoende is.

Conclusie SURFEASY VPN review

SurfEasy is geen VPN voor iedereen. Ben je een niet veel eisende gebruiker die alleen maar geolokalisatie video content wil ontsluiten, veilig surfen op de smartphone of pc, dan is het perfect: eenvoudig te gebruiken, het spreek helemaal voorzich.

Ben je opzoek naar een veel uitgebreidene VPN dan zal bijvoorbeeld kunne kijken naar  iPVanish.


VOORDEEL:
 •  Economisch
 • 5 multi-login
 • Eenvoudig te gebruiken op all uw apparaten

NADEEL:
 • Geen opties
 • Er zijn maar weinig landen
 • Logs beleid met te veel “als” dus te vaag wanneer het gaat om 100% annoniem surfen
 • Niet voor torrent en P2P

8.2 Waardering
SURFEASY VPN

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8.1
PRIJS
7.5
GEBRUIKERSGEMAK
8.5
STABILITEIT NETWERK
8.4
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
8.0
RANDAPPARATUUR
8.1
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Comments
 1. een VPN is (soms) noodzakelijk als je op een open wifi verbinding gaat.

  Vooral als je bv bij een terras wat gaat drinken of eten kan het zijn dat je “gratis” internet krijgt maar die is zo open dat een hacker met kwade bedoelingen je laptop, tablet of je telefoon kan hacken en voor je het weet is je bankrekening leeg.

  Wie controleert nou niet even na het shoppen of zijn of haar bankrekening wel klopt, of gaat even op facebook of whatsapp ?

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl