<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">SURFEASY VPN review over het gebruikersgemak | De Beste VPN NL
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Comments
 1. een VPN is (soms) noodzakelijk als je op een open wifi verbinding gaat.

  Vooral als je bv bij een terras wat gaat drinken of eten kan het zijn dat je “gratis” internet krijgt maar die is zo open dat een hacker met kwade bedoelingen je laptop, tablet of je telefoon kan hacken en voor je het weet is je bankrekening leeg.

  Wie controleert nou niet even na het shoppen of zijn of haar bankrekening wel klopt, of gaat even op facebook of whatsapp ?

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl