ThePhotoStick opslag | Ideale USB opslag voor al je foto- en videofiles

ThePhotoStick opslag is een van de “must have” gadgets van de laatste tijd. Het is een kleine USB stick die automatisch al je foto’s en video’s opslaat zodat er weer ruimte vrijkomt op je telefoon. Nooit meer zal je telefoon onverwachts vol zitten. Ideaal voor iPhone-gebruikers zoals ik. Gelukkig is de PhotoStick ook geschikt voor Android apparaten.

ThePhotoStick opslag is de ideale foto en video back-up voor je telefoon


The PhotoStick
mag eigenlijk niet missen in de lijst van “apparaatjes” die je dagelijks gebruikt. Ik noemde het een gadget maar dat is het mijn inziens niet. Het is de beste externe opslag voor foto- en videobestanden voor je Android- en Appleapparatuur. Geen gezeik meer met gevaarlijke cloud opslag.

Het werk zeer simpel, je plaatst ThePhotoStick gewoon in je apparaat en alles wordt gesorteerd opgeslagen. Het gaat volgens het “plug and play” principe. Er hoeft van tevoren geen ingewikkelde software gedownload te worden. De foto’s en video’s worden niet alleen opgeslagen, maar ook gesorteerd. Dubbele bestanden worden ook herkend en en verwijderd. Ideaal, vanaf nu hoef je daar ook geen tijd meer aan te besteden

Een cadeautje voor onze moeders, vaders, opa’s en oma’s. Ideaal voor personen die niet veel met techniek hebben.

Prijs

photostick review

Koop de PhotoStick USB

1

De voordelen van The PhotoStick

Hieronder zal ik een samenvatting geven van alle gebruikersgemakken van de krachtige UBS-stick voor de opslag van al je foto- en videomateriaal.

  • Plug en Play. De PhotoStick heeft geen ingewikkelde software nodig die van tevoren geïnstalleerd hoeft te worden. Je download, afhankelijk van je apparaat, de gratis app uit Google Play of de Apple Store. Al het video- en filmmateriaal zal gesorteerd en gegroepeerd worden opgeslagen. Makkelijker kan het niet.
  • Makkelijk geïnstalleerd via een App. Het is dan slechts een druk op de knop en alles wordt opgeslagen.
  • Ondersteunt vele soorten files. Het maakt niet uit welke format de file is .jpg, .png tot .tif worden zonder problemen allemaal opgeslagen.
  • Geen internet connectie nodig. Het lijkt wel magie, maar er is dus geen internet nodig voor het opslaan van al je data. Dit in tegenstelling tot de Cloud, waar altijd een internet vebinding voor nodig is.
  • Dubbele bestanden worden automatisch verwijderd. Een van de laatste handigheden is dat wanneer je weer update alle dubbele bestanden worden verwijderd. Je hoeft dus later niet weer er doorheen om te kijken of er twee dezelfde bestanden zijn. Dit scheelt uiteraard veel tijd. Tijd die we natuurlijk veel beter kunnen gebruiken.
2

Geen zin om voor deze handigheid geld te betalen?

Natuurlijk kun je geld besparen door The PhotoStick links te laten liggen en alles zelf te downloaden. We leven echter in een wereld waar alles veel sneller gaat en er zijn nou eenmaal van die uitvindingen die reuze handig zijn. We hoeven wanneer we dit willen niet meer alles uit te zoeken en dan manueel te downloaden naar een externe harde schrijf.

Met de PhotoStick besparen we veel tijd. De USB is voor iedereen geschikt, maar vooral mensen die niet veel met technologie hebben zullen kunnen profiteren van de unieke eigenschappen van deze Photo USB-stick.

Als jij je oma’s held wilt worden dan is de The PhotoStick het ideale verjaardagscadeau.

thephotostick in phone

3

Wat is er nu zo bijzonder aan deze foto en video opslag USB stick

Het meest bijzondere aan The PhotoStick is dat er tot op heden geen opslagapparaat op de markt was die zo makkelijk een back-up maakte van al je foto- en videomateriaal.

Voor de Android gebruikers was het in het verleden allemaal nog redelijk eenvoudig, maar voor de iPhone was het niet makkelijk om altijd up to date te zijn. Vaak komt de ellende net op zo’n uniek foto moment: “Onvoldoende geheugen” waardoor je geen foto kunt maken.

De iPhones zijn best wel duur waardoor men vaak kiest voor de 32GB optie. Vaak ontstaan dan de problemen met opslag, zodat je genoodzaakt bent foto- en videomateriaal te verwijderen zonder dat je deze op hebt geslagen. Dit doe je natuurlijk nooit… Met dit foto en video opslag apparaatje behoort dit probleem tot de verleden tijd. Wanneer je een volle iPhone het beste kunt legen, kan je lezen in dit artikel van iCulture.

Wat kost de “The PhotoStick”

Toen dit apparaat op de markt kwam was ik in eerste instantie sceptisch, maar zoals je uit deze review kunt opmaken ben ik super enthousiast over de The Photo Stick. Op de website kan je kiezen uit twee varianten namelijk voor je Android of de iPhone. Er is een geheugen van 32GB, meer dan voldoende ruimte dus. Je nieuwe aanwinst zal je ongeveer 59USD gaan kosten. Niet goedkoop maar zeker de moeite waard.

Ik heb zelfs een tweede gekocht voor mijn oma. Ze is altijd in de weer met haar iPhone en dit zal haar enorm helpen. Als ze 100 jaar wordt is dat mede te danken aan dit slimme apparaatje haha…

Ik was onlangs ook zeer onder de indruk van Xtra-PC. Dit apparaat maakt een oude computer weer zo snel als een nieuwe.

Koop de PhotoStick USB

9.5 Waardering
The PhotoStick USB

Ideaal voor het opslaan van al je video en fotomateriaal slechts met 1 druk op de knop

Instalatie
9.5
Gebruik is super eenvoudig
9.5
Plug and play
9.5
PROS
  • Geen internet connectie nodig
  • Simpel in gebruik
  • iPhone en Android
CONS
  • Geen
1 Comment
  1. Ik heb de USB van PhotoStick gekocht en werkt zoals beschreven, beste aankoop van 2018 voor mij!!!

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.