VPN providers voor Spanje 2024

Spaanse TV kijken met VPN Spanje waar je ook bent. Dit is een van de redenen waarom je gebruik “zou” kunnen maken van een versleutelde verbinding. Een versleutelde verbinding is echter meer dan dit. Het bevordert veiligheid en privacy tijdens het surfen op het internet, maar vaak wordt er gelijk en alleen maar aan streamen gedacht. Echter een van de USP (Unique selling points) is juist een hele zinvolle. Namelijk dat de techniek het huidige Spaanse IP-adres verbergt of juist dit IP-adres omtoveren in een Spaanse, waardoor je geo blokkades en censuur kan ontwijken.

Dit alles maakt Spaanse tv kijken in Nederland net zo eenvoudig als Nederlandse televisie kijken in Spanje. Het maak echt niet uit waar je bent en daar boven op wordt je ook nog beschermd.

Ga Naar ExpressVPN
De beste VPN in Spanje: ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS!

Ook in Spanje is ExpressVPN de beste VPN. Met betrouwbare en snelle servers is er geen andere VPN die hier aan kan tippen. Krijg tot 49% KORTING met ExpressVPN. Ook met 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt op: 19 april 2024

Nederlandse televisie kijken in Spanje

Ik was in Barcelona, Spanje voor zaken, kwam dit nu even goed uit nu kon ik mijn VPN test doen op locatie. In dit artikel zal ik laten zien hoe we met behulp van een VPN Spanje gewoon Netflix en Nederlandse TV of BBC kan streamen. Dit is een van de voordelen van een VPN aanbieder. Het enige wat ik moet doen is inloggen op een van de Nederlandse voor geprepareerde servers die hieronder worden genoemd.

TV kijken Spanje met een VPN Spanje 2024

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Na zelf te testen in Spanje is de bovenstaande ranking tot stand gekomen. Deze aanbieders zijn geschikt voor het inloggen in een Nederlandse server via een VPN aanbieder of andersom ideaal voor privacy en bescherming wanneer je aan het surfen bent in Spanje.

Nederlandse tv in het buitenland

Door een Europese wetswijziging die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt en maar binnen Europa blijft. Dit geldt voor 3 maanden, ga je hier overheen dan zal je alsnog worden geblokkeerd.

Ga je echter buiten Europa zal je nog steeds een een VPN aanbieder nodig hebben. 

Wat moet je doen om geen Spaanse TV of juist wel te kunnen kijken?

Hier zijn alle stappen die je moet volgen en deze zijn globaal en van toepassing op alle VPN-aanbieders.

  • Kies een Spanje VPN uit mijn aanbevelingen – ExpressVPN , bijvoorbeeld
  • Klik op de “GRATIS VPN” om naar de officiële site te gaan
  • Registreer en neem het abonnement dat het beste bij je past. Jaar optie is het voordeligste!
  • Download, installeer en start VPN-software op het apparaat

Selecteer in de lijst met servers een server die zich in het doelland bevindt, zoals Nederland of Spanje.

Klik op de knop “Verbinding”.

Ik wil geen Spaanse TV

Spaanse TVIk logeerde bij een vriend en vond het leuk om te weten hoe hij nu Nederlandse TV keek ipv Spaanse TV. Hij gebruikte een schotel en had een duur kastje gekocht welke je dan aansluit op je TV. Ik legde hem uit dat je ook met de PC, Mac, iPhone, iPad, Android tablet of mobiele telefoon Nederlandse TV kon kijken. Niets dure schotel of stom kasje, Spaanse tv kijken behoort tot het verleden tijdzij je geïnteresseerd bent in  je live sport stream zoals de Velta (wielrennen) of MotoGP or Formule 1 live Barcelona race. Zo kan tv kijken Spanje toch nog interessant worden vanuit buiten Spanje.

Echter raad ik ten allen tijde een VPN provider aan, zelfs nu dat we gewoon Nederlandse televisie kunnen streamen vanuit het buitenland. Je moet je eigen internet veiligheid niet vergeten. Maak je gebruik van een onbekend netwerk, gebruik een versleutelde verbinding.

Een versleutelde verbinding is zoveel meer. Niet alleen TV kijken maar de VPN biedt ook bescherming tegen digitale indringers en laat je onzichtbaar zijn aangezien je handelingen niet worden vastgelegd door je ISP (Internet Service Provider).

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Nederlandse televisie kijken, torrent downloaden en dit alles in Spanje

De wetten in Spanje zijn heel relaxed wanneer we het hebben over P2P. Spanje zit in de top waar het gaat om landen met de grootste aantal illegale downloads van films en software. Het blijft illegaal echter er wordt juridisch weinig aan gedaan. In Spanje heeft men technisch geprobeerd het P2P en torrent gebruik minder aantrekkelijk te maken doormiddel van filters. Deze filters zorgen voor vertraging. Met een Spanje VPN kunnen we die vertraging omzeilen.

Even voor de duidelijkheid. Ik steun het illegaal downloaden van films en software niet. Er is werk geleverd en mensen dienen dan betaald te krijgen toch? Ik ga daarom toch nog vaak naar de bioscoop en koop originele software waar ik kan. De Top VPN Spanje heb ik samen gesteld omdat ik vind dat iedereen vrij is om te doen is wat hij of zij wilt en het Big Brother is watching U gevoel ben ik gewoon zat en in 2024 kan ik er iets aan doen!!

Het probleem van een trage verbinden kan echter zo opgelost worden met de aanschaf van een van de Top VPN Spanje. Een VPN beschermd je data verkeer door het te versleutelen. Zie een eerder artikel van de besteVPN.nl: Wat is VPN

Door deze versleutelde verbinden is het voor een ISP (Internet Service Provider) onmogelijk te zien wat je nu aan het doen bent. De VPN provider geeft je een aantal mogelijkheden van landen waar je in kan loggen. Het is afhankelijk van je keuze uit hoeveel landen je uiteindelijk kan kiezen. Dit heeft ook met de prijs te maken.

Met een VPN Spanje eenvoudig inloggen

Spaanse TV

Wanneer je nu op vakantie bent, woont of net als ik voor een paar dagen werk in Spanje bent. Kan het vervelend zijn wanneer je Spaanse TV moet kijken en  niet je normale programma’s kan zien. Ik heb namelijk een heel drukke baan……………….

De programma’s kunnen zijn een uitzending van de NPO, Uitzending Gemist of Live streaming van de NPO website, RTLXL, BBC iPlayer of ITV player. Normaliter zal het niet mogelijk zijn deze uitzending te zien of slechts gedeeltelijk omdat je IP adres hebt buiten Nederland. De programma’s worden beschermd door auteursrechten en zijn regio beschermd.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Spaanse TV

De beste VPN Spanje 2024

Om toch toegang te krijgen tot deze streaming diensten zenders in Spanje zal je gebruik moeten maken van een VPN provider. De gekozen provider zal servers moeten hebben in Nederland, USA of UK afhankelijk welke kanalen je zou willen streamen. (Er is een artikel op de Beste VPN over, Nederlandse TV kijken in buitenland)

De VPN maakt het ook mogelijk om Netflix USA in Spanje te bekijken mits je verbinding met een met een server USA kan maken via je VPN provider.

Gezien de hierboven genoemde probleem met filters die het P2P en torrent gebruik onmogelijk proberen te maken.

Daarom heb ik een Top VPN Spanje samenstellen. Een van de belangrijkste criteria zal zijn dat de providers servers hebben staan in Nederland , UK en de USA . Dit is een “must” voor het omzeilen van de filters opgelegd door de ISP (Internet Service Providers). Zeker wanneer Nederlandse televisie kijken in Spanje een voorwaarde is en nu kan het nog veilig ook!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl