<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Top 5 VPN Spanje | De beste VPN providers voor Spanje | De Beste VPN NL

Top 5 VPN Spanje | De beste VPN providers voor Spanje

Top 5 VPN Spanje. Bekijk NPO, RTLXL, NETFLIX USA, iPlayer BCC streams in Spanje, dan heb je een VPN voor Spanje nodig.

Ik was in Barcelona, Spanje voor zaken, kwam dit nu even goed uit nu kon ik mijn VPN test doen op locatie. Ik zal in dit artikel laten zien hoe we met behulp van een VPN gewoon Netflix en Nederlandse TV of BBC kunnen kijken.

Conclusie “Top 5 VPN Spanje”

(Van boven naar beneden de meeste geschikte VPN provider)

Na zelf te testen in Spanje heb ik de volgende Top 5 VPN Spanje samengesteld.

Nederlandse tv in het buitenland

Door een Europese wetswijziging die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt en maar binnen Europa blijft.

Ga je buiten Europa zal je nog steeds een een VPN aanbieder nodig hebben.

Top 5 VPN Spanje

Top 5 VPN Spanje voor de beste films op NetflixIk logeerde bij een vriend en vond het leuk om te weten hoe hij nu Nederlandse TV keek. Hij gebruikte een schotel en had een duur kastje gekocht welke je dan aansluit op je TV. Ik legde hem uit dat je ook met de PC, Mac, iPhone, Ipad, Android tablet of mobiele telefoon Nederlandse TV kon kijken. Nu helemaal met deze wetswijziging van april jl. is een VPN voor Spanje voor alleen maar NL TV kijken eigenlijk niet meer nodig.

Echter raad ik ten allen tijde een VPN provider aan, zelfs nu dat we gewoon Nederlandse televisie kunnen streamen vanuit het buitenland. Je moet je eigen internet veiligheid niet vergeten. Maak je gebruik van een onbekend netwerk, gebruik een versleutelde verbinding.

Een versleutelde verbinding is zoveel meer. Niet alleen TV kijken maar de VPN biedt ook bescherming tegen digitale indringers en laat je onzichtbaar zijn aangezien je handelingen niet worden vastgelegd door je ISP (Internet Service Provider).

P2P en torrent in Spanje

De wetten in Spanje zijn heel relaxed wanneer we het hebben over P2P. Spanje zit in de top waar het gaat om landen met de grootste aantal illegale downloads van films en software. Het blijft illegaal echter er wordt juridisch weinig aan gedaan. In Spanje heeft men technisch geprobeerd het P2P en torrent gebruik minder aantrekkelijk te maken doormiddel van filters. Deze filters zorgen voor vertraging. Met een Spanje VPN kunnen we die vertraging omzeilen.

Even voor de duidelijkheid. Ik steun het illegaal downloaden van films en software niet. Er is werk geleverd en mensen dienen dan betaald te krijgen toch? Ik ga daarom toch nog vaak naar de bioscoop en koop originele software waar ik kan. De Top 5 VPN Spanje heb ik samen gesteld omdat ik vind dat iedereen vrij is om te doen is wat hij of zij wilt en het Big Brother is watching U gevoel ben ik gewoon zat!!

Het probleem van een trage verbinden kan echter zo opgelost worden met de aanschaf van een van de Top 5 VPN Spanje. Een VPN beschermd je data verkeer door het te versleutelen. Zie een eerder artikel van de besteVPN.nl: Wat is een VPN

Door deze versleutelde verbinden is het voor een ISP (Internet Service Provider) onmogelijk te zien wat je nu aan het doen bent. De VPN provider geeft je een aantal mogelijkheden van landen waar je in kan loggen. Het is afhankelijk van je keuze uit hoeveel landen je uiteindelijk kan kiezen. Dit heeft ook met de prijs te maken.

 

Top 5 VPN Spanje eenvoudig inloggen

Wanneer je nu op vakantie bent, woont of net als ik voor een paar dagen werk in Spanje bent. Kan het vervelend zijn wanneer je niet je normale programma’s kan zien. Ik heb namelijk een heel drukke baan……………….

De programma’s kunnen zijn een uitzending van de NPO, Uitzending Gemist of Live streaming van de NPO website, RTLXL, BBC iPlayer of ITV player. Normaliter zal het niet mogelijk zijn deze uitzending te zien of slechts gedeeltelijk omdat je IP adres hebt buiten Nederland of UK. De programma’s worden beschermd door auteursrechten.

Top 5 VPN Spanje

De beste VPN providers voor Spanje

Om toch toegang te krijgen tot deze diensten in Spanje (buiten NL, USA of UK) zal je gebruik moeten maken van een VPN provider. Deze provider zal servers moeten hebben staan in Nederland, USA of UK in ons voorbeeld. (Er is een artikel op de Beste VPN over, Nederlandse TV kijken in buitenland)

De VPN maakt het ook mogelijk om Netflix in Spanje te bekijken mits je verbinding met een met een server USA kan maken via je VPN provider.

Gezien de hierboven genoemde probleem met filters die het P2P en torrent gebruik onmogelijk proberen te maken. Zal ik de 8 VPN providers nader bekijken.

Ik zal een Top 5 VPN Spanje samenstellen. Een van de belangrijkste criteria zal zijn dat de providers servers hebben staan in Nederland , UK en de USA . Dit is een “must” voor het omzeilen van de filters opgelegd door de ISP (Internet Service Providers).

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl