Top 5 VPN Spanje | De beste VPN providers voor Spanje

Top 5 VPN Spanje. Bekijk NPO, RTLXL, NETFLIX USA, iPlayer BCC streams in Spanje, dan heb je een VPN provider nodig met server in Nederland.

Ik was in Barcelona, Spanje voor zaken, kwam dit nu even goed uit nu kon ik mijn VPN test doen op locatie. Ik zal in dit artikel laten zien hoe we met behulp van een VPN gewoon Netflix en Nederlandse TV of BBC kunnen kijken.

Na zelf te testen in Spanje heb ik de volgende Top 5 VPN Spanje samengesteld.

 

Top 5 VPN Spanje

Ik logeerde bij een vriend en vond het leuk om te weten hoe hij nu Nederlandse TV keek. Hij gebruikte een schotel en had een duur kasje gekocht welke je dan aansluit op je TV. Ik legde hem uit dat je ook met je PC, Mac, iPhone, Ipad, Andriod tablet of mobile telefoon Nederlandse TV kon kijken.

Dit alles met het behulp van een VPN provider. Ik vertelde hem dat ik bezig was een Top 5 VPN Spanje samen te stellen en zodra ik klaar was met mijn onderzoek zou ik deze Top 5 VPN Spanje met hem delen.

 

Echter de VPN is zoveel meer. Niet alleen TV kijken maar de VPN biedt ook bescherming tegen digitale indringers en laat je onzichtbaar zijn aangezien je handelingen niet worden vastgelegd door je ISP (Internet Service Provider).

Top 5 VPN Spanje De wetten in Spanje zijn heel relaxed wanneer we het hebben over P2P. Spanje zit in de top waar het gaat om landen met de grootste aantal illegale downloads van films en software. Het blijft illegaal echter er wordt juridisch weinig aan gedaan. In Spanje heeft men technisch geprobeerd het P2P en torrent gebruik minder aantrekkelijk te maken doormiddel van filters. Deze filters zorgen voor vertraging.

Even voor de duidelijkheid. Ik steun het illegaal downloaden van films en software niet. Er is werk geleverd en mensen dienen dan betaald te krijgen toch? Ik ga daarom toch nog vaak naar de bioscoop en koop originele software waar ik kan. De Top 5 VPN Spanje heb ik samen gesteld omdat ik vind dat iedereen vrij is om te doen is wat hij of zij wilt en het Big Brother is watching U gevoel ben ik gewoon zat!!

Het probleem van een trage verbinden kan echter zo opgelost worden met de aanschaf van een van de Top 5 VPN Spanje. Een VPN beschermd je data verkeer door het te versleutelen. Zie een eerder artikel van de besteVPN.nl: Wat is een VPN

Door deze versleutelde verbinden is het voor een ISP (Internet Service Provider) onmogelijk te zien wat je nu aan het doen bent. De VPN provider geeft je een aantal mogelijkheden van landen waar je in kan loggen. Het is afhankelijk van je keuze uit hoeveel landen je uiteindelijk kan kiezen. Dit heeft ook met de prijs te maken.

 

Top 5 VPN Spanje eenvoudig inloggen

Wanneer je nu op vakantie bent, woont of net als ik voor een paar dagen werk in Spanje bent. Kan het vervelend zijn wanneer je niet je normale programma’s kan zien. Ik heb namelijk een heel drukke baan……………….

De programma's kunnen zijn een uitzending van de NPO, Uitzending Gemist of Live streaming van de NPO website, RTLXL, BBC iPlayer of ITV player. Normaliter zal het niet mogelijk zijn deze uitzending te zien of slechts gedeeltelijk omdat je IP adres hebt buiten Nederland of UK. De programma's worden beschermd door auteursrechten.

Top 5 VPN SpanjeOm toch toegang te krijgen tot deze diensten in Spanje (buiten NL, USA of UK) zal je gebruik moeten maken van een VPN provider. Deze provider zal servers moeten hebben staan in Nederland, USA of UK in ons voorbeeld. (Er is een artikel op de Beste VPN over, Nederlandse TV kijken in buitenland)

De VPN maakt het ook mogelijk om Netflix in Spanje te bekijken mits je verbinding met een met een server USA kan maken via je VPN provider.

Gezien de hierboven genoemde probleem met filters die het P2P en torrent gebruik onmogelijk proberen te maken. Zal ik de 8 VPN providers nader bekijken.

Ik zal een Top 5 VPN Spanje samenstellen. Een van de belangrijkste criteria zal zijn dat de providers servers hebben staan in Nederland , UK en de USA . Dit is een “must” voor het omzeilen van de filters opgelegd door de ISP (Internet Service Providers).

Top 5 VPN Spanje

 

Conclusie “Top 5 VPN Spanje”

(Van boven naar beneden de meeste geschikte VPN provider)

IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanish is gespecialiseerd in veiligheid ideale voor gamers. Update: IPVanish dit is de VPN voor gamers en veiligheid Samenvatting IPVanishVPN Neem een ...

8

VyprVPN | Meer dan standaard VPN aanbieder

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens bieden ze een unieke Cloud optie aan. Laten we deze VPN maar eens nader gaan bekijken en bespreken. Update: Korte ...

9

PureVPN | EEN PURE VPN POPULAIR BIJ EXPATS, (feb. 2018)

PureVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland wonen en graag Nederlandse televisie kijken. Pas echter op wanneer je denkt dat je anoniem aan het surfen bent, dat ben je namelijk niet omdat ze log schijnen op ...

8.1

Private Internet Access | Zeer interessante VPN

Private Internet Access (PIA) is een populaire VPN onder Torrent en P2P gebruikers. Het is tevens een van de goedkoopste aanbieders op de markt. Deze VPN is bekend om zijn beleid van logs en wordt vooral gebruikt door mensen die Torrent en ...

7.7

 

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter