Top VPN UK 2024

Met een UK VPN zal je geen BBC of Sky GO uitzendingen meer hoeven missen wanneer je je buiten de UK landsgrenzen bevindt. Sterker nog vanuit de UK zijn deze VPN aanbieders ideaal voor het streamen van Nederlandse TV. De VPN aanbieder verbergt het huidige Engelse IP-adres of tovert juist dit IP-adres in een Engelse variant, waardoor je geo blokkades en censuur kan ontwijken. Deze techniek is de beste partner voor veiligheid en bescherming tijdens het surfen op het internet.

Ik zal je in het onderstaande artikel, UK VPN, uitleggen hoe je als globetrotter geen programma van de BBC hoeft te missen dit via de BBC iPlayer.

Probeer het nu
Beste VPN in het Verenigd Koninkrijk: ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS

De ExpressVPN heeft in het VK de beste test resultaten afgeleverd. Het is het meeste betrouwbare en snelle alternatief. Krijg tot 49% KORTING met ExpressVPN. Ook met 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt op: 21 juni 2024

Beste VPN server UK

Hieronder kunt u een snelle blik werpen op de beste VPN’s voor de UK. Al onze aanbevolen UK VPN’s zijn ideaal voor de UK, en de top twee VPN’s bieden een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Echter, om diepgaande beschrijvingen te krijgen voor elke dienst kan je op de link klikken en dan zal de volledige review tevoorschijn komen.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

(Van boven naar beneden de meeste geschikte VPN provider)

Hierboven worden de beste VPN server UK genoemd. Ik geniet van de BBC. Wanneer ik aan het reizen ben is het lastig om te kunnen blijven kijken naar de programma’s die ik volg.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Top 5 UK VPN

Je zal geen uitzending meer hoeven missen zoals: EastEnders, Top Gear, Waterloo Roads, Bluestone 42, MasterChef, Downton Abbey, Sherlock Holmes, en Good Morning Groot-Brittannië. Dit is slechts een lijst van de meest populaire shows van de BBC. De Engelse maken nu eenmaal grote shows!

Helaas zijn de shows en programma’s uitgezonden door de BBC en ITV alleen maar beschikbaar voor mensen die wonen in het Verenigd Koninkrijk(UK). Als je probeert om BBC iPlayer of ITV player te openen buiten het Verenigd Koninkrijk, wordt je geblokkeerd!

Waarom? BBC en ITV wil niet dat mensen in het buitenland wonen om hun shows gratis bekijken. Helaas is dit nadelig voor de Engelsen die tijdelijk buiten het Verenigd Koninkrijk zijn en toch hebben betaald voor het kijkgeld, dikke pech voor die gasten, ik hoor het je zeggen.

In mijn test heb ik een Top 5 VPN UK samengesteld zodat je nooit meer iets hoeft te missen van engelse series. Engelse kanalen streamen is nu zeer makkelijk met een versleutelde verbinding.

Met een VPN UK kan je net doen alsof je in Engeland zit?

BBC, SKY GO en ITV detecteren je locatie via je IP-adres. De locatie wordt uiteindelijk bepaald in welk land en server je bent ingelogd. Ik kan zelfs traceren vanuit welke locatie jij nu bent ingelogt. Mocht je mij niet geloven dan kan je hieronder zien wat ik bedoel en als deze info al duidelijk is voor mij dan kunnen derde eenvoudig hun stream voor je afsluiten mocht die niet aan de opgegeven restricties voldoen.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Zou je meer willen weten over wat een IP adres precies ga dan naar : wat is mijn ip adres

Met gebruik van een Top 5 VPN UK kan je detectie vermijden/deblokkeren

Wanneer we de BBC iPlayer of ITV player openen buiten de Verenigd Koninkrijk zullen we dit moeten verbergen zodat het lijkt dat we gewoon in UK zitten. Wanneer we een van de Top 5 VPN UK gebruiken is het probleem opgelost.

Je zal je IP-adres moeten wijzigen naar een UK IP-adres. Je kan dit veilig en gemakkelijk doen met behulp van een van de onderstaande VPN providers, de Top 5 VPN UK. Deze providers hebben alle servers in het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer je verbinding maakt met een van de genoemde Top 5 VPN UK (met servers in het Verenigd Koninkrijk), zal je automatisch een UK IP Adres krijgen… wat betekent dat de “virtuele locatie ‘de Verenigd Koninkrijk is.

Dit betekent dat je de toegang tot BBC iPlayer of ITV speler niet kan ontzegt worden omdat je op dat moment in het Verenigd Koninkrijk bent.

Een VPN is veel meer dan alleen maar een Engels IP adres

Echter een VPN is meer dan een Engels ip adres. Wanneer je toevallig een van de shows aan het streamen bent in een openbare ruimte waar WiFi-hotspot worden aangeboden, zal de VPN je ook beschermen en beveiligen om te voorkomen dat hackers gevoelige informatie stelen van je laptop of mobiel.

De onderzochte Top 5 VPN UK hebben allemaal ondersteuning voor meerdere apparaten en platforms, zodat je BBC en ITV programma’s kan kijken op je Mac-laptop, Windows-pc, Android-tablet of iOS smartphone.

Belangrijkste instructies om te kijken naar BBC iPlayer of ITV Player met een van de Top 5 VPN UK.

Het belangrijkste is dat je inlogt op een van de Top 5 VPN UK aangeboden servers welke als locatie de Verenigd Koninkrijk heeft. Dit betekend dat je automatisch een UK IP Adres krijgen!!

Spaanse TV

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl