<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Met de Top 5 VPN UK zal je geen BBC uitzendingen meer missen

Top 5 VPN UK | BCC uitzendingen

Met de Top 5 VPN UK zal je geen BBC uitzendingen meer hoeven missen wanneer je je buiten de UK landsgrenzen bent bevindt.

Conclusie Top VPN UK

 (Van boven naar beneden de meeste geschikte VPN provider)

Ik geniet van de BBC. Wanneer ik aan het reizen ben is het lastig om te kunnen blijven kijken naar de progamma’s die ik volg.

Ik zal je in dit artikel, Top 5 VPN UK, uitleggen hoe je als globetrotter geen programma van de BBC hoeft te missen dit via de BBC iPlayer of ITV speler.

 Top 5 VPN UK

Je zal geen uitzending meer hoeven missen zoals: EastEnders, Top Gear, Waterloo Roads, Bluestone 42, MasterChef, Downton Abbey, Sherlock Holmes, en Good Morning Groot-Brittannië. Dit is slechts een lijst van de meest populaire shows van de BBC. De Engelse maken nu eenmaal grote shows!

Helaas zijn de shows en programma’s uitgezonden door de BBC en ITV alleen maar beschikbaar voor mensen die wonen in het Verenigd Koninkrijk(UK). Als je probeert om BBC iPlayer of ITV player te openen buiten het Verenigd Koninkrijk, wordt je geblokkeerd!

Waarom? BBC en ITV wil niet dat mensen in het buitenland wonen om hun shows gratis bekijken. Helaas is dit nadelig voor de Engelsen die tijdelijk buiten het Verenigd Koninkrijk zijn en toch hebben betaald voor het kijkgeld, dikke pech voor die gasten, ik hoor het je zeggen.

In mijn test heb ik een Top 5 VPN UK samengesteld zodat je nooit meer iets hoeft te missen van engelse series. Engelse kanalen streamen is nu zeer makkelijk met een versleutelde verbinding.

Met een van de Top 5 VPN UK kan je net doen alsof je in de UK zit?

BBC en ITV kunnen je locatie te detecteren via je IP-adres, dit wordt bepaald door de locatie waar je inlogt.

Met gebruik van een Top 5 VPN UK kan je detectie vermijden/deblokkeren

Wanneer we de BBC iPlayer of ITV player openen buiten de Verenigd Koninkrijk zullen we dit moeten verbergen zodat het lijkt dat we gewoon in UK zitten. Wanneer we een van de Top 5 VPN UK gebruiken is het probleem opgelost.

Je zal je IP-adres moeten wijzigen naar een UK IP-adres. Je kan dit veilig en gemakkelijk doen met behulp van een van de onderstaande VPN providers, de Top 5 VPN UK. Deze providers hebben alle servers in het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer je verbinding maakt met een van de genoemde Top 5 VPN UK (met servers in het Verenigd Koninkrijk), zal je automatisch een Brits IP-adres krijgen… wat betekent dat de “virtuele locatie ‘de Verenigd Koninkrijk is.

Dit betekent dat je de toegang tot BBC iPlayer of ITV speler niet kan ontzegt worden omdat je op dat moment in het Verenigd Koninkrijk bent.

Een VPN is veel meer

Echter een VPN is meer. Wanneer je toevallig een van de shows aan het streamen bent in een openbare ruimte waar WiFi-hotspot worden aangeboden, zal de VPN je ook beschermen en beveiligen om te voorkomen dat hackers gevoelige informatie stelen van je laptop of mobiel.

De onderzochte Top 5 VPN UK hebben allemaal ondersteuning voor meerdere apparaten en platforms, zodat je BBC en ITV programma’s kan kijken op je Mac-laptop, Windows-pc, Android-tablet of iOS smartphone.

Belangrijkste instructies om te kijken naar BBC iPlayer of ITV Player met een van de Top 5 VPN UK.

Het belangrijkste is dat je inlogt op een van de Top 5 VPN UK aangeboden servers welke als locatie de Verenigd Koninkrijk heeft. Dit betekend dat je automatisch een Brits IP-adres krijgen!!

 

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl