Top Gear Amazon | Oftewel The Grand Tour 2024

Alle The Grand Tour episodes kijken op Amazon. De officieel naam van het nieuwe autoprogramma is dan ook The Grand Tour. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May reizen de wereld rond als de gastheren van deze “originele Amazone-serie“. Op elke locatie — inclusief Johannesburg, Lapland, Rotterdam, Stuttgart Whitby, Schotland, Californië, Nashville en Dubai — de teamfilms in hun gigantische reistent in plaats van een studio.

Op verbazingwekkende plaatsen over de hele wereld proberen de gastheren buitengewone dingen, zoals het worden van special forces-soldaten op een geheime trainingsbasis, het nemen van een krachtige auto op een testbaan, en het gaan op de traditionele gentleman’s tour door Italië. Nu met een versleutelde verbinding kan je onbeperkt inloggen in Amazon USA.

Probeer nu
The Grand Tour kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de The Grand Tour streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

the grand tour episodes

The Grand Tour episodes USA kijken

Top Gear Amazon heet officieel The Grand Tour. Het wordt gepresenteerd door dezelfde presentatoren die ook verantwoordelijk waren voor de successen bij Top Gear (BBC) namelijk Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.

De BBC had geen keuze en ontsloeg Jeremy Clarkson op basis van wangedrag tegen een van de producers. Het was niet de eerste keer dat Clarkson zich misdroeg. Tot op dat moment was Top Gear ook de meest succesvolle serie ooit van de BBC.

Richard Hammond en James May mochten aanblijven, dit was geen optie omdat de show juist door de drie gedragen werd en wanneer er een van de drie zou wegvallen klopte het gewoon niet meer.

Het ontslag van Clarkson is super moedig van de BCC geweest, maar een nekslag voor Top Gear. Top op heden zijn de huidige presentatoren (Top Gear) er nog niet in geslaagd ook maar het niveau en aantal kijkers van de drie te evenaren, zelf niet met onze vriend van “Friends” Matt Leblanc. Top Gear zal het dit seizoen weer gaan proberen met als host Leblanc.

Toen Clarkson ontslagen werd zag Amazon zijn kans schoon en benaderde Clarkson met een zak geld om Top Gear voort te zetten onder een andere naam. Op zijn beurt benaderde hij zijn ex-collega’s en The Grand Tour was een feit. Nu houd niets je tegen om The grand tour season 1, The grand tour season 2, The grand tour season 3 ect te streamen.

Amazon: the grand tour kijkentop gear amazon

Amazon kan vergeleken worden met Netflix: het zijn beide betaal streaming-services. Ondanks het feit dat Amazon geen cijfers vrijgeeft over het aantal kijkers, melden ze wel dat de show afgelopen vrijdag een groot succes was in de VS, Groot-Brittannië, Japan, Duitsland en Oostenrijk. Het aantal kijkers schijnt in de miljoenen te lopen.

De rest van de wereld moet nog even wachten. De show zal pas te zien zijn begin december. Wij als Nederlanders zullen helemaal een probleem hebben met het zien van The Grand Tour. Amazon Nederland bestaat niet en ook al had het wel bestaan en wilde u de show eerder zien dan zou de enige oplossing zijn geweest om de geografische blokkade te ontwijken.

The Grand Tour stream USA 2024 met de VPN bekijken

Met een VPN zal het eenvoudig zijn the grand tour stream te ontvangen, omdat je nu de geo-blokkade aan het omzeilen bent. Hieronder staan de VPN die wij hebben getest en het meest veilig en betrouwbaar zijn voor de the grand tour episodes van Amazon.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Geografische blokkade te ontwijken

Een van de meest eenvoudige en doeltreffende manieren is een VPN provider aan te schaffen. Met een VPN-provider schermt u namelijk uw IP-adres en inlog locatie af. De VPN-provider zorgt er dan voor dat u een ruime keuze heeft aan server landen waar u dan gebruik van kan maken. Log in op een van deze server landen en het zal lijken of u fysiek in dit server land bent.

Op deze manier is het zeer eenvoudig geografische blokkades te ontwijken.

top gear nederland met VPN

Wat kan een VPN nog meer?

Een VPN is een versleutelde verbinding van A naar B ook wel “end 2 end” verbinding genoemd. Het is een gesloten netwerk waar u toegang tot kan krijgen wanneer u een VPN aanschaft.

Het is ontstaan uit de noodzaak dat mensen onderling moesten kunnen communiceren zonder het gevaar van data onderschepping. Thuis werken en inloggen op de bedrijfsservers was vroeger onmogelijk i.v.m. bedrijfsspionage. Maar ook journalisten gebruiken VPN providers om hun werk af te schermen wanneer ze werken in landen waar censuur heerst.

Een VPN provider is geen “ver van mijn bed” verhaal. Ook onze huidige overheid wil graag weten wat wij allemaal uitspoken op het internet. Onze data is zelfs niet veilig bij onze ISP (Internet Service Provider). Uw ISP kan uw datastroom gewoon bekijken en dit betekent ook het uitlezen van uw e-mails. Om dit tegen te gaan is een van de beste oplossingen een VPN provider.

Overige plus punten

  • Uw data gebruik is veilig op openbare netwerken (gratis Wifi) met een VPN. Deze openbare netwerken zijn in onze samenleving overal te vinden van het gemeentehuis tot het lokale terras. Wanneer u onbeschermd hier gebruik van maakt kunnen kwaadwillende eenvoudig de data aftappen en ook uw telefoon of laptop binnen dringen. Ook de eigenaar van het netwerk kent u niet. Voor hem of haar is het ook eenvoudig u te benadelen.
  • Het is een grijs gebied en in sommige landen verboden, maar E-commerce websites over onze grens kunnen misbruik maken van uw locatie (IP-adres). Zo kunnen diensten en producten duurder zijn wanneer u vanuit een ander gebied inlogt.
  • Het geografische blokkade ontwijken is niet alleen toepasbaar op een streamingdienst als Amazon maar is ook zeer handig wanneer u BBC of Netflix USA (grote filmdatabase) wilt zien. Het werkt ook visa versa wanneer u op vakantie in het buitenland bent en Nederlandse tv zou willen kijken.

The grand tour kijken nu online!

Nu ik u ervan overtuigd heb dat een VPN goed is voor uw e-health, laat ik u zien hoe u Grand Tour kunt bekijken. Dit is een stap-voor-stap gids die met de meeste VPN’s zou moeten werken.

Selecteer een VPN uit de top 7 hieronder

  • Klik op de knop “WEBSITE”.
  • Maak op de VPN-website uw account aan en selecteer een abonnement
  • Download, installeer en start de app
  • Selecteer in de software een server in de VS, Groot-Brittannië, Japan, Duitsland of Oostenrijk.
  • Klik op “Verbinden”
  • Ga terug naar de website en vernieuw de pagina

De race is voorbij! U kunt nu online genieten van de nieuwste afleveringen van The Grand Tour. En nu bent u veilig aan het surfen.

Wat kost een VPN provider

Een VPN provider is niet gratis. Toch zijn er wel gratis aanbieders op de markt, maar niets is gratis in deze wereld, dus ook een VPN niet. Wij raden u af een gratis VPN provider te gebruiken.

Een betaal VPN staat voor veiligheid, bij een gratis VPN weet u gewoon niet wat ze met uw log (uw surfgedrag en verzamelde data) doen. Tevens staan gratis VPN niet bekend om hun onbeperkte data gebruik, hier is een limiet aangesteld, waardoor u nooit optimaal kan genieten van alle voordelen die een VPN te bieden heeft.

U heeft juist gekozen voor een VPN provider omdat u bewust bent geworden van het gevaar dat onbeschermd het internet opgaan kan betekenen. U hoeft ook niet bang te zijn dat uw huidige verbinding zoveel langzamer zal worden. Er zijn zelfs gevallen bekend dat u verbinding sneller wordt. Het ligt in het belang van de VPN provider dat u niets merkt van sneller of langzamer. De verbinding moet gewoon werken en mag niet ten nadele zijn van uw internet gebruikersplezier.

Het zal logisch zijn dat bij een duurdere VPN provider u een uitgebreider pakket zal krijgen. De keuze van een VPN provider zal afhankelijk zijn van uw behoefte.

De prijs van een VPN provider varieert van 3 -8 dollar.

Wij raden u altijd aan een jaarabonnement te kiezen. U zal dan gemiddeld per maand goedkoper uit zijn dan een halfjaar- of maandabonnement. U kunt namelijk altijd uw abonnement opzeggen binnen een bepaalde periode. Let wel op: dit kan een maand maar ok enkele dagen zijn!!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl