Torguard VPN, review 2024

Dit is Torguard review. Het heeft niets te maken met het TOR netwerk.  Het is wel speciaal ontwikkeld voor torrent en P2P activiteiten. Voorheen werden deze bezigheden geweerd omdat het illegaal is om films te downloaden. Je maakt immers inbreuk op auteursrechten.

Nu biedt bijna elke VPN aanbieder wel torrent en P2P mogelijkheden en wordt de verantwoordelijkheid neergelegd bij de eind gebruiker. Het is echter nog steeds een van de meest geavanceerde torrent programma’s op de VPN markt. Er zijn vele verschillende mogelijk instelling waar alleen echter download nerds iets mee kunnen. Qua uiterlijk is de interface behoorlijk gedateerd. Soms moet je echter voor het innerlijke gaan!!!Onze Torguard test zal hierover gaan.

De VPN’s waar we wel een review over hebben geschreven en een VPN ranking  van hebben gemaakt zijn de volgende.

Torguard prijzenTorguard prijs

 

Torguard specificaties

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 50+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Router
Geld terug garantie 7 dagen
Protocols WireGuard, OpenVPN, IKEv2, L2TP, IPSec
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3.000+

Wanneer we het hebben over privacy komen we gelijk bij een belangrijk punt en dat is, de vestigingsplaats van deze aanbieder, de VS. Dit betekend dat we te maken krijgen met de Amerikaanse wetgeving. Niet de ideale omgeving omdat de rechten van de internetgebruikers op het gebied van privacy niet echt serieus worden genomen in dit land.

Desalniettemin is Torguard VPN zeer transparant wanneer het gaat over hun login beleid. Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat er wel en wat niet wordt opgeslagen.

In de voorwaarde staat duidelijk beschreven dat ze informatie verzamelen over je surfgedrag mbt online aankopen van diensten en producten. Ook tracken hoe vaak je wat bezoekt. Allemaal informatie waar ze naar mijn mening niets mee te maken hebben.

Dit is dan ook de voornaamste reden waarom ik een ander provider zal aanraden. Een dienst die geen logs opslaat en niet is gevestigd in de USA. Ik reeds vele versleutelde verbinding getest voor dit platform en hieronder kan je een ranking vinden van de best geteste verbinding voor de Nederlandse markt.

De beste VPN providers voor Nederland

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl