Tour de France live stream | Niets te missen van de Tour

Tour de France live stream is alleen mogelijk wanneer je een versleutelde verbinding aanbieder aanschaft. Deze aanbieder creëert een Nederlands IP-adres en verbergt je locatie. Er zijn aanbieders in allerlei verschillende maten en prijzen abonnementen. Live de ronde van Frankrijk bekijk is hierdoor juist super makkelijk geworden.

Bijgewerkt: 15 januari, 2019

Tour de France live streamLive stream Tour de France, het programma

De Tour zal live te volgen zijn zaterdag 7 juli. De laatste rit naar Parijs zal zijn op zondag 29 juli. Er zijn 21 etappes verdeeld over 3,516 kilometer. Dit zal de 105e TOUR zijn. Het zal als vanouds weer een spannende 3 weken zijn met de start op het eiland Île de Noirmoutier, ter hoogte van Nantes.

De ingrediënten voor de komende 3 weken spreken voor zich: Kasseien, sprintetappes, Alpe d’Huez, heuvel achtige tijdritten waarvan de laatste zal plaatvinden op de een na laatste dag. Spannender kan toch niet!! Met een livestream Tour de France VPN hoef je niets te missen.

De 105e Tour de France

Het etappeschema van de Tour de France 2018  is als volgt (7-29 juli). De tour de france livestream is zeker eenvoudig te realiseren met een versleutelde verbinding.

Overzicht etappes

Etappe Datum Soort rit Vertrekplaats Finishplaats Afstand
1 Za 7-7 Vlak Noirmoutier-en-l’Île – Fontenay-le-Comte 189 km
2 Zo 8-7 Vlak Mouilleron-Saint-Germain La-Roche-sur-Yon 185 km
3 Ma 9-7 Tijdrit Cholet Cholet 35 km
4 Di 10-7 Vlak La Baule Sarzeau 192 km
5 Wo 11-7 heuvels Lorient Quimper 203 km
6 Do 12-7 hevels Brest Mûr de Bretagne 181 km
7 Vr 13-7 Vlak Fougeéres Chartres 231km
8 Za 14-7 Vlak Dreux Amiens 181 km
9 Zo 15-7 Kasseien Arras Roubaix 154 km
Rustdag Ma 16-7
10 Di 17-7 Bergen Annecy Le Grand-Bornand 159 km
11 Wo 18-7 Bergen Albertville La Rosière 108km
12 Do 19-7 Bergen Bourg-Saint-Maurice Alpe d’Huez 175 km
13 Vr 20-7 Vlak Bourg d’Oisans Valence 169 km
14 Za 21-7 Heuvels Saint-Paul-Trois-Chateaux Mende 191 km
15 Zo 22-7 Heuvels Millau Carcassonne 181 km
Rustdag Ma 23-7
16 Di 24-7 Bergen met vlakke aanloop Carcassonne Bagnères-de-Luchon 218km
17 Wo 25-7 Bergen Bagnères-de-Luchon Col de Portet 65 km
18 Do 26-7 Vlak Trie-sur-Baïse Pau 172 km
19 Vr 27-7 Bergen Lourdes Laruns 200 km
20 Za 28-7 Tijdrit Saint-Pée-sur-Nivelle Espelette 31 km
21 Zo 29-7 Vlak, Finish Houilles Champs-Élysées (Parijs) 115 km

Het belooft wederom een mooie drie weken te worden.

Top 3 Best VPN voor Tour de France live stream

Bij de onderstaande aanbieders zal het mogelijk zijn een livestream tour de France voor elkaar te krijgen. Het gaat hierom de best geteste providers. Stabiliteit en betrouwbaarheid spelen hier een belangrijke rol bij mijn keuze. Graag zou ik je willen waarschuwen voor de illegale livestream tour de France deze zal je overal wel kunnen vinden op het internet.

Het gevaar is dat je besmet kan worden met virussen en je te maken krijgt met niet stabiele datastromen en vervelende reclames. Hiernaast ben je ook zelf illegaal bezig.

Hoe is de VPN provider geïntegreerd in mij leven?

Ik noem mijzelf best sportief. Ik ben namelijk een grote sport liefhebber, dwz van sport kijken op tv lekker op de bank. Helaas zenden de Nederlandse zenders niet alles uit of maar een gedeelte en dan ook al niet live. Ook bij de betaal zenders is het aanbod van live sport kijken lastig.

Wanneer ik opzoek ga naar zenders die wel toevallig uitzenden van wat ik wil zien is dit vaak niet mogelijk omdat ik wordt geblokkeerd. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. Zit je buiten dit gebied wordt je verraden door je IP-adres en wordt je eenvoudig geblokkeerd.

Een versleutelde verbinding biedt uitkomst omdat je IP-adres en locatie worden verborgen. Het is nu wel mogelijk deze afgeschermde gebieden openen omdat je met een VPN net doet alsof je fysiek in dat gebied zit. Dit wordt weer mogelijk gemaakt door de VPN aanbieder. Deze stelt een aantal servers en locaties beschikbaar. Tour de France live stream is nu een makkie om te streamen.

Tour de France live stream

Het liefste kijken we natuurlijk in onze eigen moedertaal, Nederlanders. U komt dan natuurlijk terecht bij de NPO (de Nederlandse Publieke omroep).

De NPO is een zender in de verzameling van kanalen die op uw verlanglijst zal staan.  Wilt u up to date blijven van Nederlandse populairste programma’s van de NOS zoals: verslagen van sportevenementen, de Champions League wedstrijden, de Olympische Spelen of de Ronde van Frankrijk etc. De NPO zal u niet teleurstellen mits u het kan ontvangen natuurlijk. Dit is alleen mogelijk in het buitenland met een VPN provider.

Waar kan je Tour de France live stream vinden?

NOS/NPO – Nederland  RTVE – Spanje
 RTSH – Albania  S4C – Wales
 ATV – Andorra  TG4 – Ierland
 VRT – België  RAI / RAI Sport – Italie
 DR1 – Denemarken  TV2 – Norwegen
 ETB – Spanje ITV – UK
 EuroSport – Frankrijk RTV SLO – Slovenia
 ARD – Duitsland  Sport 5 – Israel
 RTBF – België  RTL – Luxemburg
 TV 2 – Denemaken  France Television – Frankrijk
Czech TV – Slowakije  RSI – Zwitserland
 RTVS – Slowakije  SRF – Zwitserland
 TV4 – Zweden  Supersport – Afrika
RTP – Portugal   beIN Sport –  Midden oosten
 SRG SSR – Zwitserland  CityTV – Canada
 RTS – Zwitserland  RDS – Canada 
 Eurosport – Pan Europe  NBD Sport – VS
 TV5 Monde– Afrika  ESPN – Zuid-Amerika
TV5 Monde– Midden Oosten   Canal 2,4,6 – El Salvador
 Rogers (Sportnet) – Canada  SBS – Australie

TV uitzenden met een VPN zal resulteren in de geo-blokkade van de hierboven staande zenders ontwijken en de deur openen naar de mogelijkheid de ronde van Frankrijk live te volgen.

Up to date VPN informatie

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die men kan gebruiken om naar Nederland geografische geblokkeerde video stream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer herhaaldelijk bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

Waarom een VPN?

Een aantal Nederlandse livestreams of video’s zijn regiobeveiligd, en kunnen dus niet buiten Nederland bekeken worden. Aan de hand van een VPN provider kan hier echter een mouw aan gepast worden. De ronde van Frankrijk bekijken via een versleutelde verbinding is een makkie en zo hoef je niets te missen van Vive le velo.

Een VPN provider bouwt een versleutelde connectie, ook wel tunnel genoemd, tussen uw computer, tablet of telefoon enerzijds, en de VPN-server in Nederland anderzijds. Op die manier lijkt het alsof u een Nederlands IP-adres heeft, en u zich dus in Nederland bevindt. Het resultaat is dat je naar alle geblokkeerde sites kunt kijken, terwijl je toch in het buitenland bevind.

Bij mijn weten zijn de meeste sites (ook in Nederland) op dit moment regio beveiligd, en hierop worden dan ook alle genoemde VPN providers op gecontroleerd. Veel plezier met Tour de France live stream.

Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.