Tour de France live stream deze zomer 2022

Tour de France live stream is alleen mogelijk wanneer je een versleutelde verbinding aanbieder aanschaft. Deze aanbieder creëert een Nederlands IP-adres en verbergt je locatie.

Er zijn aanbieders in allerlei verschillende maten en prijzen abonnementen. Live de ronde van Frankrijk bekijk is hierdoor juist supermakkelijk geworden.

Bijgewerkt: 11 januari, 2022

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Live stream Tour de France, het programma

De Tour zal live te volgen zijn zaterdag, 29 augustus 2020 aan de aan de Côte d’Azur. De laatste rit naar Parijs zal zijn op zondag 20 september. Er zijn 21 etappes verdeeld over 3,516 kilometer. Dit zal de 107e TOUR zijn. Het zal als vanouds weer een spannende 3 weken zijn met de start aan de aan de Côte d’Azur.

De ingrediënten voor de komende 3 weken spreken voor zich: Kasseien, sprintetappes, Alpe d’Huez, heuvel achtige tijdritten waarvan de laatste zal plaatsvinden op de een-na-laatste dag. Spannender kan toch niet!! Met een livestream Tour de France VPN hoef je niets te missen.

Waar kan je GRATIS Tour de France live streamen

Er zijn een aantal kanalen waar je Live Tour de France zal kunnen streamen en dat is natuurlijk bij onze eigen NOS Studio sport, bij onze zuider-buren van de VRT (Sporza) en natuurlijk is een tour de France live stream te ontvangen op de Franse zenders France 2 of France 3. Bij al deze zenders hoef je geen abonnement af te sluiten.

Overige gratis:

France TV Sport – France – GRATIS

RTBF – Belgium – GRATIS

SRG-SSR – Switzerland – GRATIS

Live-uitzendingen NOS op NPO1

Naast deze gebruikelijk tv-uitzendingen zal er een livestream tour de France zijn van de publieke omroep, deze is online via de een smartphone of laptop of andere computer te streamen en maakt het mogelijk de etappes van de Tour de France 2020 te volgen. Deze Live Tour de France uitzendingen beginnen tegelijkertijd met de gewone tv-uitzending zo rond 14:00 uur. De App kan je vinden bij de NOS en deze kan je geheel gratis downloaden en gebruiken. Er is echter wel een voorwaarde en dat is dat je je in Nederland bevindt. Mocht je toevallig buiten Nederland zijn wordt de toegang geblokkeerd. Dit heeft te maken met de uitzendrechten die alleen binnen Nederland gelden.

De lengte van de uitzending zal afhangen van de etappe van die dag en er zijn natuurlijk ook zogenaamde van start tot finish Live Tour de France uitzendingen. Na afloop van de etappes zal er op locatie een korte nabeschouwing plaatsvinden met de presentatoren en met interviews van de renners.

Livestream Sporza (VRT)

Net zoals bij de Live Tour de France stream van de NOS is deze ook gratis. De livestream tour de France uitzendingen zullen gelijk starten met de live Sporza Tour 2020 uitzending. Wanneer er speciale etappes zijn zullen deze ook gewoon van “start tot finish” worden uitgezonden. Er is een probleem met deze Live Tour de France stream en dat is dat die alleen maar geopend kan worden wanneer je in België bent. Buiten België zal deze stream worden geblokkeerd. Dit heeft net zoals bij de NOS te maken met de uitzendrechten

Niet gratis Tour de France livestream

Er zijn natuurlijk ook kanalen waar je de Ronde van Frankrijk 2020 kan volgen tegen betaling. Ik noem ze hier zodat je alles tegen elkaar kan afwegen. Je zal er echter rekening mee moeten houden dat het best wel prijzig is en dat je ook hier een VPN service nodig zal hebben. De keuze lijkt mij wel logisch….

Betaal kanalen

Aantal Kanaal Prijs p/m
1 NBC Sports Gold Cycling Pass $34,99
2 FuboTV’s Standard $45
3 YouTube TV-abonnemen $50
4 Eurosport iPlayer Euro 6,99

Top 3 Best VPN voor Tour de France live stream

Bij de onderstaande aanbieders zal het mogelijk zijn een livestream tour de France voor elkaar te krijgen. Het gaat hier om de best geteste providers. Stabiliteit en betrouwbaarheid spelen hier een belangrijke rol bij mijn keuze. Graag zou ik je willen waarschuwen voor de illegale livestream tour de France deze zal je overal wel kunnen vinden op het internet.

Het gevaar is dat je besmet kan worden met virussen en je te maken krijgt met niet stabiele datastromen en vervelende reclames. Hiernaast ben je ook zelf illegaal bezig.

De 107e Tour de France

Het etappeschema van de Tour de France 2020  is als volgt (27 juni-19 juli). De tour de france livestream is zeker eenvoudig te realiseren met een versleutelde verbinding.

Tour de France 2022 stages

DATUM ROUTE KM Soort etappe van de tour
1 29-8 Nice – Nice 156 heuvels
2 30-8 Nice – Nice 187 bergen
3 31-8 Nice – Sisteron 198 vlak
4 1-9 Sisteron – Orcières-Merlette 157 bergen
5 2-9 Gap – Privas 183 vlak
6 3-9 Le Teil – Mont Aigoual 191 heuvels
7 4-9 Millau – Lavaur 168 vlak
8 5-9 Cazères – Loudenvielle 140 bergen
9 6-9 Pau – Laruns 154 bergen
7-9 rest day
10 8-9 Île D’Oléron – Île de Ré 170 vlak
11 9-9 Châtelaillon-Plage – Poitiers 167 vlak
12 10-9 Chauvigny – Sarran 218 heuvels
13 11-9 Châtel-Guyon – Puy Mary 191 bergen
14 12-9 Clermont Ferrand – Lyon 197 heuvels
15 13-9 Lyon – Grand Colombier 175 bergen
14-9 rest day
16 15-9 La Tour-du-Pin – Villard-de-Lans 164 bergen
17 16-9 Grenoble – Col de la Loze 168 bergen
18 17-9 Méribel – La Roche-sur-Foron 168 bergen
19 18-9 Bourg-en-Bresse – Champagnole 160 vlak
20 19-9 Lure – La Planche des Belles Filles 36 TT
21 20-9 Mantes-la-Jolie – Paris 122 Laatste etappe: champs élysées

Tour de France 2022: route, profiles, more

Het belooft opnieuw een mooie drie weken te worden.

Hoe is de VPN-provider geïntegreerd in mij leven?

Ik noem mijzelf best sportief. Ik ben namelijk een grote sport liefhebber, d.w.z. van sport kijken op tv lekker op de bank. Helaas zenden de Nederlandse zenders niet alles uit of maar een gedeelte en dan ook al niet live. Ook bij de betaalzenders is het aanbod van live sport kijken lastig.

Wanneer ik op zoek ga naar zenders die wel toevallig uitzenden van wat ik wil zien is dit vaak niet mogelijk omdat Ik word geblokkeerd. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. Zit je buiten dit gebied wordt je verraden door je IP-adres en wordt je eenvoudig geblokkeerd.

Een versleutelde verbinding biedt uitkomst omdat je IP-adres en locatie worden verborgen. Het is nu wel mogelijk deze afgeschermde gebieden openen omdat je met een VPN net doet alsof je fysiek in dat gebied zit. Dit wordt weer mogelijk gemaakt door de VPN-aanbieder. Deze stelt een aantal servers en locaties beschikbaar. Tour de France live stream is nu een makkie om te streamen.

Gratis Tour streamen voor 30 dagen met ExpressVPN

Niets is gratis in het leven bhv met ExpressVPN. Kies je deze aanbieder om veilig te kunnen streamen kan dat helemaal gratis voor 30 dagen met de 30 dagen geld terug garantie. Dit is een VPN-aanbieder die zonder getreuzel je direct je geld zal teruggeven wanneer je hierom vraag binnen de 30 dagen test die ExpressVPN aanbied.

Gedurende deze periode kan je gebruikmaken van de volledige versie van deze versleutelde verbinding. Het perfect wanneer je, maar voor een korte tijd een VPN nodig hebt dus ideaal voor live tour de France uitzendingen.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Tour de France live stream

Het liefste kijken we natuurlijk in onze eigen moedertaal, Nederlanders. U komt dan natuurlijk terecht bij de NPO (de Nederlandse Publieke Omroep).

De NPO is een zender in de verzameling van kanalen die op uw verlanglijst zal staan.  Wilt u up-to-date blijven van Nederlandse populairste programma’s van de NOS zoals: verslagen van sportevenementen, de Champions League wedstrijden, de Olympische Spelen of de Ronde van Frankrijk etc. De NPO zult u niet teleurstellen mits u het kan ontvangen natuurlijk. Dit is alleen mogelijk in het buitenland met een VPN-provider.

Waar kan je Tour de France live stream vinden?

Up-to-date VPN-informatie TV uitzenden met een VPN zal leiden tot de geo-blokkade van de hierboven staande zenders ontwijken en de deur openen naar de mogelijkheid de ronde van Frankrijk live te volgen.

Op deze weblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN-providers die men kan gebruiken om naar Nederland geografische geblokkeerde video stream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer herhaaldelijk bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, kunt u het me te laten weten per mail.

Waarom een VPN?

Een aantal Nederlandse livestreams of video’s zijn regio beveiligd, en kunnen dus niet buiten Nederland bekeken worden. Aan de hand van een VPN-provider kan hier echter een mouw aan gepast worden. De ronde van Frankrijk bekijken via een versleutelde verbinding is een makkie en zo hoef je niets te missen van Vive le velo.

Een VPN-provider bouwt een versleutelde connectie, ook wel tunnel genoemd, tussen uw computer, tablet of telefoon aan de ene kant, en de VPN-server in Nederland aan de andere kant. Op die manier lijkt het alsof u een Nederlands IP-adres heeft, en u zich dus in Nederland bevindt. Het resultaat is dat je naar alle geblokkeerde sites kunt kijken, terwijl je toch in het buitenland bevind.

Bij mijn weten zijn de meeste sites (ook in Nederland) op dit moment regio beveiligd, en hierop worden dan ook alle genoemde VPN-provider op gecontroleerd. Veel plezier met Tour de France live stream.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl