<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Tour de France live stream | De Beste VPN Nederland

Tour de France live stream | Niets te missen van de Tour

Tour de France live stream is alleen mogelijk wanneer je een versleutelde verbinding aanbieder aanschaft. Deze aanbieder creëert een Nederlands IP-adres en verbergt je locatie. Er zijn aanbieders in allerlei verschillende maten en prijzen abonnementen. Live de ronde van Frankrijk bekijk is hierdoor juist super makkelijk geworden.

Gratis Tour streamen voor 30 dagen met ExpressVPN

Niets is gratis in het leven bhv met ExpressVPN. Kies je deze aanbieder om veilig te kunnen streamen kan dat helemaal gratis voor 30 dagen met de 30 dagen geld terug garantie. Dit is een VPN aanbieder die zonder getreuzel je direct je geld zal teruggeven wanneer je hierom vraag binnen de 30 dagen test die ExpressVPN aanbied.

Gedurende deze periode kan je gebruik maken van de volledige versie van deze versleutelde verbinding. Het perfect wanneer je maar voor een korte tijd een VPN nodig hebt dus ideaal voor live tour de France uitzendingen.

30 dagen gratis Express VPN

 

Bijgewerkt: 19 november, 2019

Tour de France 2019 live streamLive stream Tour de France, het programma

De Tour zal live te volgen zijn zaterdag 6 juli. De laatste rit naar Parijs zal zijn op zondag 28 juli. Er zijn 21 etappes verdeeld over 3,516 kilometer. Dit zal de 105e TOUR zijn. Het zal als vanouds weer een spannende 3 weken zijn met de start op het eiland Île de Noirmoutier, ter hoogte van Nantes.

De ingrediënten voor de komende 3 weken spreken voor zich: Kasseien, sprintetappes, Alpe d’Huez, heuvel achtige tijdritten waarvan de laatste zal plaatvinden op de een na laatste dag. Spannender kan toch niet!! Met een livestream Tour de France VPN hoef je niets te missen.

De 106e Tour de France

Het etappeschema van de Tour de France 2019  is als volgt (6-28 juli). De tour de france livestream is zeker eenvoudig te realiseren met een versleutelde verbinding.

Overzicht etappes

StageDateCourseDistanceType
16 JulyBrussels to Brussels via Charleroi192 km (119 mi)Flat stage
27 JulyBrussels-Palais Royal to Brussels-Atomium27 km (17 mi)Team time trial
38 JulyBinche to Epernay214 km (133 mi)Flat stage
49 JulyReims to Nancy215 km (134 mi)Flat stage
510 JulySaint-Dié-des-Vosges to Colmar169 km (105 mi)Medium mountain stage
611 JulyMulhouse to La Planche des Belles Filles157 km (98 mi)Medium mountain stage
712 JulyBelfort to Chalon-sur-Saône230 km (143 mi)Flat stage
813 JulyMâcon to Saint-Étienne199 km (124 mi)Hilly stage
914 JulySaint-Étienne to Brioude170 km (106 mi)Medium mountain stage
1015 JulySaint-Flour to Albi218 km (135 mi)Hilly stage
16 JulyAlbiRest day
1117 JulyAlbi to Toulouse167 km (104 mi)Flat stage
1218 JulyToulouse to Bagnères-de-Bigorre202 km (126 mi)High mountain stage
1319 JulyPau to Pau27 km (17 mi)Individual time trial
1420 JulyTarbes to Col du Tourmalet117 km (73 mi)High mountain stage
1521 JulyLimoux to Foix185 km (115 mi)Medium mountain stage
22 JulyNîmesRest day
1623 JulyNîmes to Nîmes177 km (110 mi)Flat
1724 JulyPont du Gard to Gap206 km (128 mi)Medium mountain stage
1825 JulyEmbrun to Valloire207 km (129 mi)High mountain stage
1926 JulySaint-Jean-de-Maurienne to Tignes123 km (76 mi)High mountain stage
2027 JulyAlbertville to Val Thorens131 km (81 mi)High mountain stage
2128 JulyRambouillet to Paris (Champs-Élysées)127 km (79 mi)Flat

Het belooft wederom een mooie drie weken te worden.

Top 3 Best VPN voor Tour de France live stream

Bij de onderstaande aanbieders zal het mogelijk zijn een livestream tour de France voor elkaar te krijgen. Het gaat hierom de best geteste providers. Stabiliteit en betrouwbaarheid spelen hier een belangrijke rol bij mijn keuze. Graag zou ik je willen waarschuwen voor de illegale livestream tour de France deze zal je overal wel kunnen vinden op het internet.

Het gevaar is dat je besmet kan worden met virussen en je te maken krijgt met niet stabiele datastromen en vervelende reclames. Hiernaast ben je ook zelf illegaal bezig.

Hoe is de VPN provider geïntegreerd in mij leven?

Ik noem mijzelf best sportief. Ik ben namelijk een grote sport liefhebber, dwz van sport kijken op tv lekker op de bank. Helaas zenden de Nederlandse zenders niet alles uit of maar een gedeelte en dan ook al niet live. Ook bij de betaal zenders is het aanbod van live sport kijken lastig.

Wanneer ik opzoek ga naar zenders die wel toevallig uitzenden van wat ik wil zien is dit vaak niet mogelijk omdat ik wordt geblokkeerd. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. Zit je buiten dit gebied wordt je verraden door je IP-adres en wordt je eenvoudig geblokkeerd.

Een versleutelde verbinding biedt uitkomst omdat je IP-adres en locatie worden verborgen. Het is nu wel mogelijk deze afgeschermde gebieden openen omdat je met een VPN net doet alsof je fysiek in dat gebied zit. Dit wordt weer mogelijk gemaakt door de VPN aanbieder. Deze stelt een aantal servers en locaties beschikbaar. Tour de France live stream is nu een makkie om te streamen.

Tour de France live stream

Het liefste kijken we natuurlijk in onze eigen moedertaal, Nederlanders. U komt dan natuurlijk terecht bij de NPO (de Nederlandse Publieke omroep).

De NPO is een zender in de verzameling van kanalen die op uw verlanglijst zal staan.  Wilt u up to date blijven van Nederlandse populairste programma’s van de NOS zoals: verslagen van sportevenementen, de Champions League wedstrijden, de Olympische Spelen of de Ronde van Frankrijk etc. De NPO zal u niet teleurstellen mits u het kan ontvangen natuurlijk. Dit is alleen mogelijk in het buitenland met een VPN provider.

Waar kan je Tour de France live stream vinden?


Up to date VPN informatie
TV uitzenden met een VPN zal resulteren in de geo-blokkade van de hierboven staande zenders ontwijken en de deur openen naar de mogelijkheid de ronde van Frankrijk live te volgen.

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die men kan gebruiken om naar Nederland geografische geblokkeerde video stream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer herhaaldelijk bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

Waarom een VPN?

Een aantal Nederlandse livestreams of video’s zijn regiobeveiligd, en kunnen dus niet buiten Nederland bekeken worden. Aan de hand van een VPN provider kan hier echter een mouw aan gepast worden. De ronde van Frankrijk bekijken via een versleutelde verbinding is een makkie en zo hoef je niets te missen van Vive le velo.

Een VPN provider bouwt een versleutelde connectie, ook wel tunnel genoemd, tussen uw computer, tablet of telefoon enerzijds, en de VPN-server in Nederland anderzijds. Op die manier lijkt het alsof u een Nederlands IP-adres heeft, en u zich dus in Nederland bevindt. Het resultaat is dat je naar alle geblokkeerde sites kunt kijken, terwijl je toch in het buitenland bevind.

Bij mijn weten zijn de meeste sites (ook in Nederland) op dit moment regio beveiligd, en hierop worden dan ook alle genoemde VPN providers op gecontroleerd. Veel plezier met Tour de France live stream.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl