Tour de France live stream | Niets te missen van de Tour

Tour de France live stream is alleen mogelijk wanneer je een versleutelde verbinding aanbieder aanschaft. Deze aanbieder creëert een Nederlands IP-adres en verbergt je locatie. Er zijn aanbieders in allerlei verschillende maten en prijzen abonnementen. Live de ronde van Frankrijk bekijk is hierdoor juist super makkelijk geworden.

Bijgewerkt: 19 maart, 2019

Tour de France 2019 live streamLive stream Tour de France, het programma

De Tour zal live te volgen zijn zaterdag 6 juli. De laatste rit naar Parijs zal zijn op zondag 28 juli. Er zijn 21 etappes verdeeld over 3,516 kilometer. Dit zal de 105e TOUR zijn. Het zal als vanouds weer een spannende 3 weken zijn met de start op het eiland Île de Noirmoutier, ter hoogte van Nantes.

De ingrediënten voor de komende 3 weken spreken voor zich: Kasseien, sprintetappes, Alpe d’Huez, heuvel achtige tijdritten waarvan de laatste zal plaatvinden op de een na laatste dag. Spannender kan toch niet!! Met een livestream Tour de France VPN hoef je niets te missen.

De 106e Tour de France

Het etappeschema van de Tour de France 2019  is als volgt (6-28 juli). De tour de france livestream is zeker eenvoudig te realiseren met een versleutelde verbinding.

Overzicht etappes

Stage Date Course Distance Type
1 6 July Brussels to Brussels via Charleroi 192 km (119 mi) Flat stage
2 7 July Brussels-Palais Royal to Brussels-Atomium 27 km (17 mi) Team time trial
3 8 July Binche to Epernay 214 km (133 mi) Flat stage
4 9 July Reims to Nancy 215 km (134 mi) Flat stage
5 10 July Saint-Dié-des-Vosges to Colmar 169 km (105 mi) Medium mountain stage
6 11 July Mulhouse to La Planche des Belles Filles 157 km (98 mi) Medium mountain stage
7 12 July Belfort to Chalon-sur-Saône 230 km (143 mi) Flat stage
8 13 July Mâcon to Saint-Étienne 199 km (124 mi) Hilly stage
9 14 July Saint-Étienne to Brioude 170 km (106 mi) Medium mountain stage
10 15 July Saint-Flour to Albi 218 km (135 mi) Hilly stage
16 July Albi Rest day
11 17 July Albi to Toulouse 167 km (104 mi) Flat stage
12 18 July Toulouse to Bagnères-de-Bigorre 202 km (126 mi) High mountain stage
13 19 July Pau to Pau 27 km (17 mi) Individual time trial
14 20 July Tarbes to Col du Tourmalet 117 km (73 mi) High mountain stage
15 21 July Limoux to Foix 185 km (115 mi) Medium mountain stage
22 July Nîmes Rest day
16 23 July Nîmes to Nîmes 177 km (110 mi) Flat
17 24 July Pont du Gard to Gap 206 km (128 mi) Medium mountain stage
18 25 July Embrun to Valloire 207 km (129 mi) High mountain stage
19 26 July Saint-Jean-de-Maurienne to Tignes 123 km (76 mi) High mountain stage
20 27 July Albertville to Val Thorens 131 km (81 mi) High mountain stage
21 28 July Rambouillet to Paris (Champs-Élysées) 127 km (79 mi) Flat

Het belooft wederom een mooie drie weken te worden.

Top 3 Best VPN voor Tour de France live stream

Bij de onderstaande aanbieders zal het mogelijk zijn een livestream tour de France voor elkaar te krijgen. Het gaat hierom de best geteste providers. Stabiliteit en betrouwbaarheid spelen hier een belangrijke rol bij mijn keuze. Graag zou ik je willen waarschuwen voor de illegale livestream tour de France deze zal je overal wel kunnen vinden op het internet.

Het gevaar is dat je besmet kan worden met virussen en je te maken krijgt met niet stabiele datastromen en vervelende reclames. Hiernaast ben je ook zelf illegaal bezig.

Hoe is de VPN provider geïntegreerd in mij leven?

Ik noem mijzelf best sportief. Ik ben namelijk een grote sport liefhebber, dwz van sport kijken op tv lekker op de bank. Helaas zenden de Nederlandse zenders niet alles uit of maar een gedeelte en dan ook al niet live. Ook bij de betaal zenders is het aanbod van live sport kijken lastig.

Wanneer ik opzoek ga naar zenders die wel toevallig uitzenden van wat ik wil zien is dit vaak niet mogelijk omdat ik wordt geblokkeerd. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. Zit je buiten dit gebied wordt je verraden door je IP-adres en wordt je eenvoudig geblokkeerd.

Een versleutelde verbinding biedt uitkomst omdat je IP-adres en locatie worden verborgen. Het is nu wel mogelijk deze afgeschermde gebieden openen omdat je met een VPN net doet alsof je fysiek in dat gebied zit. Dit wordt weer mogelijk gemaakt door de VPN aanbieder. Deze stelt een aantal servers en locaties beschikbaar. Tour de France live stream is nu een makkie om te streamen.

Tour de France live stream

Het liefste kijken we natuurlijk in onze eigen moedertaal, Nederlanders. U komt dan natuurlijk terecht bij de NPO (de Nederlandse Publieke omroep).

De NPO is een zender in de verzameling van kanalen die op uw verlanglijst zal staan.  Wilt u up to date blijven van Nederlandse populairste programma’s van de NOS zoals: verslagen van sportevenementen, de Champions League wedstrijden, de Olympische Spelen of de Ronde van Frankrijk etc. De NPO zal u niet teleurstellen mits u het kan ontvangen natuurlijk. Dit is alleen mogelijk in het buitenland met een VPN provider.

Waar kan je Tour de France live stream vinden?


Up to date VPN informatie
TV uitzenden met een VPN zal resulteren in de geo-blokkade van de hierboven staande zenders ontwijken en de deur openen naar de mogelijkheid de ronde van Frankrijk live te volgen.

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die men kan gebruiken om naar Nederland geografische geblokkeerde video stream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer herhaaldelijk bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

Waarom een VPN?

Een aantal Nederlandse livestreams of video’s zijn regiobeveiligd, en kunnen dus niet buiten Nederland bekeken worden. Aan de hand van een VPN provider kan hier echter een mouw aan gepast worden. De ronde van Frankrijk bekijken via een versleutelde verbinding is een makkie en zo hoef je niets te missen van Vive le velo.

Een VPN provider bouwt een versleutelde connectie, ook wel tunnel genoemd, tussen uw computer, tablet of telefoon enerzijds, en de VPN-server in Nederland anderzijds. Op die manier lijkt het alsof u een Nederlands IP-adres heeft, en u zich dus in Nederland bevindt. Het resultaat is dat je naar alle geblokkeerde sites kunt kijken, terwijl je toch in het buitenland bevind.

Bij mijn weten zijn de meeste sites (ook in Nederland) op dit moment regio beveiligd, en hierop worden dan ook alle genoemde VPN providers op gecontroleerd. Veel plezier met Tour de France live stream.

Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.