<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Trump en Clinton | Live verkiezingen volgen met een VPN | De Beste VPN

Trump en Clinton | Live verkiezingen volgen met een VPN

Trump en Clinton live volgen op CNN, BBC of Fox news kan alleen met een VPN provider. U hoeft dus helemaal niets te missen.

Trump en Clinton

Zou u live op de hoogte willen blijven van de Trump en Clinton verkiezing in Amerika dan is dit niet mogelijk, omdat het streamen van de populaire nieuwszenders geografisch geblokt is. U zult fysiek in Amerika moeten zijn om toegang te krijgen tot deze kanalen. De nieuwszenders blokkeren u omdat dit te maken heeft met de uitzendrechten in het land waar u zich nu bevindt. Wanneer u inlogt met een VPN provider kost het kijken niets, behalve de jaarlijkse kosten van een VPN.

Met de hedendaagse technologie is het nu mogelijk met een VPN provider deze geografische blokkades te omzeilen. De VPN provider schermt uw IP-adres af en maakt het mogelijk in servers over heel de wereld in te loggen, zodat het lijkt dat u daar fysiek aanwezig bent. Het zal afhankelijk zijn van de VPN provider die u kiest hoeveel landen en servers er op locatie zullen zijn.

De betere VPN providers zullen u vele mogelijkheden aanbieden en verzorgen tevens een beter en snellere verbinding. Hier zult u ook voor betalen. Later meer over de prijs en hoe u het beste tot uw keuze kunt komen.

Wat is een VPN

Een VPN is een versleutelde verbinding van A naar B ook wel “end 2 end” beveiliging genoemd. Uw datastroom zal geleid worden door een zogenaamde tunnel. Het is voor derden bijna onmogelijk deze datastroom te ontcijferen.

De versleutelde internetverbinding van uw VPN zal uw privacy beschermen. Met VPN provider wordt het volgende privé gehouden:

 • IP-adres
 • surf gedrag is niet te traceren
 • de locatie
 • persoonlijke communicatie

Het basisprincipe van een VPN provider is dus uw privacy waarborgen waar u ook bent op de wereld.

 ExpressVPN voor USA

Hoe is VPN ontstaan

De VPN technologie is zeer handig wanneer mensen op pad zijn en gevoelige informatie over het internet moeten sturen. Hierbij kunt u denken aan journalisten die werken in gevaarlijke gebieden op de wereld of rapporteren vanuit een dictatuur. Deze informatie is natuurlijk zeer gevoelig en mag niet in de verkeerde handen vallen. Maar ook dichter bij huis is de VPN een handig middel om bedrijven te beschermen tegen bedrijfsspionage.

Gelukkig is uiteindelijk de VPN-technologie ook toegankelijk geworden voor ons, consumenten, omdat u en ik dagelijks blootstaan aan de gevaren die het onbeschermd surfen met zich mee brengen.

Het maakt niet uit wanneer u  in eerste instantie denkt dat u niets te verbergen heeft. Dit is een veel gemaakte denkfout en gelukkig is dit te voorkomen. Wist u bijvoorbeeld dat het al heel dicht bij huis begint, namelijk uw IPS (Internet Service Provider)? Deze kijkt al over uw schouder mee en kan precies zien wat u aan het doen bent. Ze kunnen een log opslaan en uw e-mails meelezen. Dit wil toch niemand en ook al heeft u niets te verbergen, iedereen heeft recht op privacy.

Gelukkig zijn er organisaties zoals “Bites of Freedom” die opkomen voor de rechten van ons als consumenten. Zelfs onze eigen overheid probeert steeds meer macht te krijgen op het gebeid van “meekijk en afluistertechnologie” op het internet. Dit alles onder het mom van opsporen van criminaliteit en terrorisme.

Welke toepassing heeft een VPN nog meer?

Een VPN beschermt niet alleen uw privacy thuis over de vaste internetlijn maar u bent ook beschermd op de publieke Wifi verbindingen wanneer u van huis bent of op reis. Het zal dus niet uitmaken waar u zich bevindt op de wereld, alle geteste VPN providers in de top 7 hebben een simpele en goedwerkende app voor uw Android of iOS mobile telefoon.

Het gevaar van onbeschermd gebruik maken van een publiek Wifi netwerk is best groot. Er is hardware te koop wat uw signaal kan opvangen en hierdoor is inbreken op uw telefoon een fluitje van een cent. Ook weet u niets van de eigenaar van het netwerk waar u tijdelijk gebruik van maakt en ook deze kan uw data uitlezen en er verkeerde dingen mee doen. Het doel zal altijd zijn om gevoelige data van u te stelen.

Overige toepassingen:

 • Verbeter uw Streaming ervaring
  • Gebaseerd op uw internetactiviteiten, kan uw ISP (Internet Service Provider) ervoor kiezen om uw internetverbinding te vertragen of te beperken. Met een VPN is het onmogelijk uw datastroom te analyseren, uw ISP constateert enkel versleuteld verkeer en heeft dus moeilijkheden om uw verbinding te beperken.
  • Omzeil netwerkverzadiging. Gebruik een VPN om uw ISP’s overvolle netwerken te overbruggen en bereik een aanzienlijk snellere snelheid op Netflix, YouTube, Hulu en andere web-diensten.
 • Databehoud. Dit is een eenvoudige “truc” die veel wordt toegepast op het internet, namelijk het opslaan van informatie over klanten ” databehoud. ” Wetgeving rond databehoud dwingt bedrijven tot het bewaren van een specifieke hoeveelheid data voor een bepaalde periode. Wetten rond databehoud worden geactiveerd per land.
 • De goedkoopste prijs op internet krijgen. Een VPN neutraliseert E-commerce sites die uw IP-adres en locatie gebruiken om de prijs te bepalen.
 • Omzeil geblokkeerde netwerken en censuur. Sporten volgen die niet worden uitgezonden op uw locatie. Dit is vergelijkbaar met inloggen op Netflix Amerika om toegang te krijgen tot de volledige film en documentaire database, maar ook de Amerikaanse verkiezingen Trump en Clinton live volgen op lokale tv kanalen zoals CNN en BBC.

De prijs van een VPN

Een goed betrouwbare VPN is niet gratis. Er bestaan wel partijen die een gratis VPN aanbieden. Het gaat hierbij doorgaans om een uitgeklede versie van de betaal versie van de VPN. U zult hierdoor geen kennis kunnen maken met wat een VPN allemaal voor u kan betekenen. De gratis VPN providers zult u ook niet kunnen vertrouwen omdat u nu eenmaal niet weet wat ze doen met uw log gegevens.

Wanneer u kiest voor een VPN, kiest u bewust voor beschermen van uw privacy en een gratis VPN provider kan dit nu eenmaal niet waarborgen. Een betaal VPN kost 3-8 USD per maand. Wij raden u altijd te kiezen voor een jaarabonnement in plaats van een maand. U bent nu eenmaal gemiddeld goedkoper uit bij een jaarabonnement. Bij de top-7 geteste VPN providers kunt u de aankoop ongedaan maken als het niet bevalt. Dit is afhankelijk per provider, lees dus wel even goed de voorwaarden.

VPNs om verkiezing te volgden

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl