TunnelBear VPN, review 2024

tunnelbear review

Tunnel Bear VPN provider werkt met een eenvoudige interface met en een zeer aantrekkelijke prijs. Dit zijn ook tevens de voornaamste verkoop punten van deze VPN provider. Ik heb de VPN getest en de resultaten kan je lezen in het onderstaande TunnelBear review. Uit onze TunnelBear test blijkt deze VPN eenvoudig en aantrekkelijk

Probeer TunnelBear
Op zoek naar een VPN met een goede prijs? tot 58% KORTING

Dan is Tunnel Bear VPN jou beste keuze. Ze bieden niet alleen een betaalbare prijs maar ook een eenvoudige interface. Ideaal voor nieuwe gebruikers!


Bijgewerkt op: 21 juni 2024

TunnelBear VPN Provider

TunnelBear VPN Provider is eigendom van een bedrijf gevestigd in Canada, opgericht in 2011. Op de nieuwszender CNN werden Tunnel Bear VPN provider geprezen over het gebruiksgemak van hun interface.

Wees gewaarschuwde of beter gezegd neem het volgende goed op. Wanneer je akkoord gaat met de overeenkomst van TunnelBear VPN provider val je onder Canadese wetgeving, ongeacht de server waarmee je verbinding maakt. Onnodig te zeggen is dat we Tunnel Bear VPN provider niet aanraden wanneer je in Canada woont.

Eenvoud is de belangrijkste functionaliteit van TunnelBear VPN provider. Net als HotSpot Shield  (recensie van HotSpot Shield ) is een gebruiksvriendelijk interface het belangrijkste verkoopargument van deze VPN

Je kiest een server land, klikt hierop en je krijgt een IP-adres in het gekozen land en een versleuteld verbinding is gerealiseerd.

Hoe de Tunnel Bear VPN provider precies werkt dwz van welk protocol ze gebruik maken gebruik, type server, snelheid, opties etc … Alles gebeurt achter gesloten deuren, in de applicatie. Echter de TunnelBear VPN provider applicatie is compatible met  PC, Mac, iOS en Android .

Wat kost De TunnelBear VPN provider nu

Kiest niet voor de gratis versie deze werkt niet goed en je zal alleen maar teleurgesteld worden in Tunnel Bear service. Er is een artikel over GRATIS VPN, waarom je beter voor een betaalde versie kan kiezen.

TunnelBear VPN provider

Onze TunnelBear Review

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? NEE, u bent niet anoniem
Netflix Niet beschikbaar
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 23+
Supported OS iOS, macOS, Windows, Android, Chrome
Geld terug garantie n/a
Protocols OpenVPN, IKEv2
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers Onbekend

Wanneer je eenmaal geregistreerd bent op de website TunnelBear kan de VPN-applicatie worden gedownloaden. Wanneer je niet kiest voor de maandelijkse Giant of de jaarlijkse Grizzly maar voor Little kan je alleen toegang krijgen tot een internet data download tot 500 MB.

In feite is er geen geld terug beleid maar je kan de VPN testen. Wanneer  je tevreden bent met de Tunnel Bear VPN provider kan je overstappen naar de betaalde versie.

Goedkoop is duurkoop en dat klopt vaak in dit geval ook. Stel je voor je bent bezig met het streamen van een film dan verbruik je ongeveer 1 mega elke 5 seconden (getest met Netflix). De pro versie heeft 3 multi-login .

WE zullen IN DETAIL enkele KENMERKEN VAN DE TUNNELBEAR VPN Provider bespreken:

Zoals we reeds hebben gemeld is een van de belangrijkste kenmerken van de TunnelBear VPN provider, eenvoud dwz een gebruiksvriendelijke interface. De VPN is ideaal voor beginnende gebruikers, klanten die veel reizen en die behoefte hebben aan een versleutelde verbinding. Bescherming van hun e-mail communicatie en mogelijk door de locale overheid geblokte websites bezoeken bijv. Facebook in China.

TUNNELBEAR VPN PROVIDER | GEMAKKELIJKER KAN HET NIET

TunnelBear VPN provider

Na het installeren van de Tunnel Bear VPN provider is het gebruik eenvoudig. Selecteert een land, je zet de hendel op ON en klaar is klara

Ideaal voor je baas die naar het buitenland gaat en niet weet hoe je de e-mail kan beschermen, geen hoofdpijn meer.

OPTIES TUNNELBEAR

TunnelBear VPN provider

Verwacht geen  wonderen. Zoals ik al eerder schreef het is de eenvoudigste van het eenvoudigste. De functionaliteit van Vigilant is, dat het een soort van Killswitch is om je te beschermen wanneer het internet tijdelijk wegvalt en je contact aan het maken bent. Je zal dus niet/nooit onbeschermd het internet op gaan

IntelliBear is een interessante functie, je kan hier aangeven welke websites je onbeschermd wilt bezoeken en welke niet. Deze functie is niet beschikbaar in de proefversie.

MAUL TRACKERS | GEEN COOKIES MEER

TunnelBear VPN provider

Wanneer je  Maul Trackers van TunnelBear  activeert  zullen cookies die doorgaans worden geïnstalleerd wanneer je surft op internet blokkeren.

Laten we zeggen dat een leuke optie  is die je een veilig gevoel geeft. Echter elke browser kan je normaliter ook zo instellen dus echte innoverend is het niet maar wel grappig…….

LOGS EN TORRENT | OOG OP BELEID

Opties tunnelbear 4

TunnelBear is niet torrent vriendelijk. Veel VPN zijn niet officieel Torrent Vriendelijk maar het is geen enkele probleem ze hiervoor te gebruiken. Ik raad dus af wanneer je Tunnel Bear VPN provider ook wilt gebruiken voor  P2P of torrent. Er zijn goedkopere die hiervoor wel geschikt zijn zoals Hotspotshield.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Canada , hoewel ze zeggen dat ze een geen log beleid hebben val je bij het aangaan van de overeenkomst onder Canadese wetten.  Ongeacht de server waarmee je verbinding maakt……………..

APP FOR IOS AND ANDROID

MOBILE

Hoewel TunnelBear VPN provider compatible is met  Android versie 4.0,  terwijl voor iOS een versie 7 en hoger wordt aanbevolen, er wordt zelf een iPhone 5 of hoger aangeraden. In de mobiele versie, zijn er geen opties , je kunt alleen maar met een van de 11 land verbinden.

Samenvatting onze TunnelBear test

TunnelBear VPN provider  is een VPN perfect voor diegene die “niet-technische” zijn en geen speciale behoeften hebben. Wanneer je behoefte hebt aan dataverkeer versleuteling op de sites die je bezoekt.

Echter zoek je meer functionaliteit (p2p, torrent, video games, streaming tv) zijn er andere VPN providers op de markt  met meer functionaliteit en prestaties.

TunnelBear
TunnelBear VPN provider is een VPN perfect voor diegene die "niet-technische" zijn en geen speciale behoeften hebben
8.8 TOTALE SCORE
Tunnelbear VPN

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8
PRIJS
8.1
GEBRUIKERSGEMAK
8.2
STABILITEIT NETWERK
7.7
RANDAPPARATUUR
8.9
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
8
Pluspunten
 • Goede en stabiele snelheid
 • Prijs
 • Ideal voor beginnende en niet veel eisende gebruiker
Minpunten
 • Geen inog Netflix NL vanuit het buitenland
 • Gevestigd in Canada, pas op!
 • Niet p2p en torrent vriendelijk
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

3 Opmerkingen
 1. Wij willen voetbalmatchen van Cyprus bekijken.
  Deze worden uitgezonden door Cyta doch enkel “streambaar” door Cyprus, Griekenland en Groot Brittanië.
  Kan ik met deze VPN doen alsof mijn adres in G-B is en de matchen bekijken?
  Mijn dank bij voorbaat voor een reactie.

 2. Inderdaad Tunnelbear is een oplossing! Echter ik heb alle VPN zelf getest die op de site staan en het is gewoon afhankelijk waarvoor je het wilt gebruiken. Zou je alleen maar willen geografische grens willen vermijden kan dit eenvoudige door een goedkopere als https://www.debestevpn.nl/nordvpn (goedkoper en hoger dan tunnelbear) of https://www.debestevpn.nl/hotspot-shield/ (een van de goedkoopste, lagere positie dan tunnelbear)

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl