<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">TunnelBear VPN provider | Eenvoudige interface | De Beste VPN Nederland
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

3 Comments
 1. Inderdaad Tunnelbear is een oplossing! Echter ik heb alle VPN zelf getest die op de site staan en het is gewoon afhankelijk waarvoor je het wilt gebruiken. Zou je alleen maar willen geografische grens willen vermijden kan dit eenvoudige door een goedkopere als https://www.debestevpn.nl/nordvpn (goedkoper en hoger dan tunnelbear) of https://www.debestevpn.nl/hotspot-shield/ (een van de goedkoopste, lagere positie dan tunnelbear)

 2. Wij willen voetbalmatchen van Cyprus bekijken.
  Deze worden uitgezonden door Cyta doch enkel “streambaar” door Cyprus, Griekenland en Groot Brittanië.
  Kan ik met deze VPN doen alsof mijn adres in G-B is en de matchen bekijken?
  Mijn dank bij voorbaat voor een reactie.

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl