Nederlandse TV kijken vanuit het buitenland | TV kijken via wifi | Laatste update is geweest 29 november, 2020

Nederlandse tv in het buitenland is geen probleem meer binnen Europa alles gaat tegenwoordig via wifi netwerken. Draadloze tv is de normaalste zaak van de wereld geworden. Buiten Europa is draadloze tv niet zo vanzelfsprekend vaak is er de geografische blokkade. Met zogenaamde versleutelde verbinding services is het mogelijk om veilig en anoniem digitale TV te ontvangen. Stidio Sport ontvangen op je laptop waar je ook bent is een feit geworden. Nederlandse tv kijken hoeft niet moeilijk meer te zijn.

In het volgende artikel (Nederlandse tv kijken in het buitenland vpn) zal dan ook worden uitgelegd wat de service inhoud en er zal concreet bewijs worden geleverd dat Nederlandse tv kijken in het buitenland nu tot de technologische mogelijkheden behoort waar je ook bent. Er liggen natuurlijk vele gevaren op de loer en daarover zal ik meer vertellen in dit artikel.

Bijgewerkt: 29 november, 2020

Nederlandse tv in het buitenland, de best geteste aanbieders

De beste geteste provider voor Nederlandse tv kijken in het buitenland is CyberGhost VPN. Dit is de streaming koning van alle aanbieders. Eenvoudige installatie en bediening wanneer je Nederlandse tv in het buitenland mogelijk wilt maken. Hiervoor zal je eerst een service moeten kiezen. Ga verder en lees dit artikel (Nederlandse tv in het buitenland).

Er worden vele voorbeelden gegeven hoe een provider nuttig kan zijn in het dagelijkse leven, tv kijken buitenland of Nederlandse tv zenders is maar een van de vele voorbeelden van.

CyberGhost VPN: 6 maanden gratis

 

Het bewijs van geografische ontwijking

Het videobewijs dat “Nederlandse tv kijken in het buitenland via internet” geen sprookje is. Een fragment uit de tv-uitzending van “Ziggo Sport F1“. Metal Theo te gast en “Nederlandse tv kijken in buitenland via internet (Nederlandse tv zenders) op tablet is onmogelijk” zegt Theo. Hierop zegt Kamphuis dan ook: tv kijken buitenland of op Nederlandse tv zenders is wel gewoon mogelijk met behulp van een aanbieder.

Het meest belangrijke van dit “tv kijken buitenland” fragment is dan ook dat ik niet hoef te schrijven dat het wel mogelijk wanneer Rob Kamphues live in de uitzendingen roept dat het wel kan. Niet erg handig omdat “Ziggo ontvangen in buitenland” voorheen niet kon nu wel maar niet buiten Europa

Nieuwe wetgeving

Nederlandse televisie (1 April 2018)

Onlangs is er een Europese wetswijzing doorgevoerd die inhoudt dat het blokken van media niet meer mag. Hierdoor zullen Nederlandse televisie-uitzending niet meer mogen worden geblokkeerd wanneer je binnen de Europese Unie bent. Ga je buiten E.U. zal de blokkade nog steeds bestaan.

Ga je buiten Europa zal je nog steeds een versleuteling verbinding aanbieder nodig hebben.

Tv kijken buitenland fragment: Nederlandse tv kijken vanuit buiten Europa

Je kan deze techniek niet alleen gebruiken om net als in dit voorbeeld televisie te ontvangen in het buitenland of op Nederlandse tv zenders Nederlandse tv kijken, maar het kan ook heel handig zijn wanneer je juist vanuit Nederland televisie zou willen ontvangen in het buitenland.

Vele van jullie zijn juist geïnteresseerd in bijvoorbeeld het openen van de Netflix catalogus deze is namelijk veel groter dan het Netflix aanbod welke we te zien krijgen in Nederland. Een aanbieder kan dan ook hier heel nuttig werk leveren om tv kijken buitenland op Nederlandse tv zenders te realiseren.

Geografische blokkering opheffen en live Nederlandse tv kijken in het buitenland

Was het voorheen niet mogelijk om  Nederlandse tv in het buitenland. Anno 2017 is dit een ander verhaal. Het is nu heel simpel om Nederlands televisie te kijken in het buitenland met behulp van een provider, zenders als: NPO Gemist, RTLXL, SBS Gemist, Ziggo/Horizon GO en alle andere streaming videosites kan je nu gewoon openen en bekijken.

Er is een eenvoudige technologie zodat je niets meer hoeft te missen van je favorieten televisie programmering wanneer je in het buitenland bent op vakantie of op zakenreis. De service is de oplossing nu wordt Nederlandse tv in het buitenland een fluitje van een cent.

Tv kijken in het buitenland

Waarom?

De blokkering heeft alles te maken met de locale auteursrechten van films, series en programma’s (binnen de landgrenzen van bijvoorbeeld Nederland) of met locale censuur van foute overheden die graag willen beslissing over wat u wel en niet mag zien. In China is bijvoorbeeld Facebook ontoegankelijk en in Turkije blokkeerde de overheid Twitter.

Nederlandse tv kijken in buitenland kan lastig zijn wanneer je niet over een provider beschikt. De site die je bezoekt/zou willen openen detecteert dat er vanuit het buitenland wordt inlogt. De website blokkeert gedeeltelijk of geheel de toegankelijk. Bij een zender als de NPO Sport live (Nederland Publieke Omroep) zijn sommige programma een probleem in verband met de uitzendrechten.

Vooral voetbal, wielrennen, olympische spelen en andere sport-programma’s kunnen niet bekeken worden via NPO Sport live buiten Nederland. Probeer je het toch, dan krijg je de volgende foutmelding. Via de normale weg gaat dit dus niet lukken…….

Nederlands TV kijken in buitenland

EXPRESSVPN: KORTING 35% + 3 maanden gratis

Enkele aanbieders met servers in NL voor Nederlandse tv in het buitenland

Hieronder enkel best geteste aanbieders voor Nederlandse tv buitenland. Alle aanbieders hebben meerdere servers in Nederland staan. Vanaf nu is Nederlandse TV kijken in buitenland op tablet kinderspel!  Mocht je vragen hebben over o.a tv kijken buitenland stuur ons gerust een email.

TOP PROVIDERS voor Nederlandse TV kijken in het buitenland.

Bijgewerkt: 26 november, 2020

CyberGhost
CyberGhost
CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

ExpressVPN
ExpressVPN
ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

NordVPN
NordVPN
NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

Nederlandse tv kijken in buitenland

Toch is Nederlandse TV kijken in buitenland op Nederlandse tv zenders mogelijk en kunnen we met de techniek van vandaag net doen alsof we in Nederland zitten. We kunnen met dezelfde technologie ook actief zijn op Ebay, Marktplaats en Speurders . Nederlandse tv zenders of marktplaatsen zijn er doorgaans ook niet van gediend dat je vanuit buiten Nederland inlogt.

Ze zijn dan vooral bang voor oplichting en de toegang wordt u dan ook vaak ontzegt. Ze hebben ook wel een beetje gelijk, omdat er veel fraude is vanuit het buitenland. Hieronder is een goed voorbeeld dat niet iedereen kwaad wil die in het buitenland woont.

In het volgende praktijkvoorbeeld probeert een vriend van mijn die in het buitenland woont in te loggen op de bovenstaande websites. Zijn handel is de verhuur van garageboxen en hiervoor  adverteerd op Marktplaats en Speurders. Tot zijn grote ergernis werd hij er steeds afgegooid en kreeg hij zelfs een waarschuwing van Marktplaats.

Wij adviseerde hem een service abonnement af te sluiten zodat hij zijn IP-adres locatie kon veranderen in een Nederlands IP-adres. Nu kan hij zonder problemen zijn garageboxen op Marktplaats en Speurders aanbieden.

Met een provider is het mogelijk om in een NL server in te loggen zodat het zal lijken dat in Nederland bent. Nederlandse tv kijken in het buitenland wordt nu mogelijk.

Tv kijken in het buitenland

Nederlandse televisie kijken in het buitenland met een versleutelde verbinding

NordVPN: perfect voor torrent en P2P liefhebbers

Nederlandse tv kijken in buitenland online streamen

Hoe kunnen we Nederlandse TV kijken in buitenland op Nederlandse tv zenders, over welke technologie hebben we het dan? Er zijn tal van providers (Virtueel Particulier Netwerk) op de markt die deze dienst aanbieden. Een dienst is volkomen legaal ook al kan je er allerlei stoute dingen mee doen.

Nederlands TV kijken in buitenlandWe moeten niet vergeten dat we het normaal vinden ons huis op slot doen zodat niemand kan inbreken en uw waardevolle spullen kan meenemen. Waarom staat onze digitale deur dan wijdt open voor iedereen? Veel mensen zijn zich niet bewust van dit gevaar. Een provider is niet de oplossing maar wel een middel om het gevaar van hackers en mee gluurders te beperken.

Locatie veranderen

Wanneer u een abonnement neemt op een van deze providers die wij op debesteVPN.nl is het o.a. mogelijk uw IP-adres te veranderen. Hiermee kan u uw geografische locatie veranderen waardoor uw originele locatie verborgen is.

Echter we zijn er dan nog niet. Je zal wel moeten inloggen op een server van het desbetreffende land in dit geval een server in Nederland. Het is van belang dat u een provider kiest met servers locaties in verschillende landen waaronder het land waar u virtueel wilt zijn. Bij een betaalde aanbieder zit u het veiligst. U heeft tal van server locatie opties en een goede helpdesk mocht u een vraag hebben.

Wij adviseren je niet voor een GRATIS PROVIDER te kiezen, deze zijn onbetrouwbaar en ze slaan uw log data op. Hierdoor zijn ze totaal niet te vergelijken met een provider waar u voor betaald. TV kijken in het buitenland wordt een makkie.

Wanneer u virtueel bent ingelogd op een NL server. Krijgt u dus een Nederlands IP-adres waardoor het zal lijken alsof u in Nederland zit. Het is nu mogelijk live televisie of herhalingen van programma’s zien. Nederlandse tv in buitenland is een feit. Het zelfde geldt voor de Ebay, Marktplaats,  Speurders ect.

CYBERGHOST COUPON
CyberGhost 6 maanden gratis

Voor onze volgers heeft CyberGhost een 6 maanden gratis aanbieding

EXPRESSVPN COUPON
ExpressVPN 3 maanden extra gratis

3 maanden extra en voor niets special voor onze trouwe bezoekers van mijn website

NORDVPN COUPON
Geniet van deze mooie aanbieding

NordVPN heeft een super aanbieder voor onze volgers namelijk 77% korting

Want gebeurt er precies?

Een aanbieder (zie: Wat is een versleutelde verbinding) is een dienst waarbij een virtuele tunnel is opgezet om je internetverkeer te versleutelen en te anonimiseren. Online tv kijken buitenland behoort nu tot de mogelijkheden omdat je IP-adess en locatie worden gemaskeerd. Nu is Nederlandse tv buitenland een van de opties die je hebt met zo’n versleutelde verbinding. Een aanbieder heeft echter nog enkele andere voordelen:

  • De versleutelde verbinding werd pas heel erg populair toen er vanuit thuis gewerkt mocht worden.
  • Door de nieuwe regelgeving wordt buiten Nederland Nederlandse televisie kijken super makkelijk gemaakt. Voorheen dacht je misschien laat maar zitten nu ga je natuurlijk volop Nederlandse tv streamen. Het gevaar is dat je dit waarschijnlijk gaat doen op onwillekeurige netwerken waardoor je je onbewust openstelt voor hackers. Wat voorheen geen gevaar was omdat je gewoon niet deed is nu wel een gevaar geworden. Het gebruik van een versleutelde verbonding is daarom niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven simple dingen zoals het streamen van WK voetbal 2018, Tour de France, Olympische spelen vanuit je vakantie bestemming moet je gewoon veilig doen!

Wanneer je vaak reist of zelfs woonachtig bent buiten Europa dan is een goede versleutelde verbinding noodzaak. Vele vakantie bestemmingen of populaire landen passen censuur toe denk maar aan een land zoals China. Ik heb zelfs een artikel geschreven over censuur landen en je zal verbaast zijn hoeveel landen dit zijn. Hierbij gaat het tot het blokkeren van een pokersite tot aan kranten en socialmedia. Providers zoals  NordVPN, ExpressVPN en CyberGhost kan je deze blokkade omzeilen en anoniem surfen.

Wat kost een provider om Tv kijken in het buitenland

Voor niets gaat de zon op en gratis bestaat niet zijn mooie uitspraken en gelden dus ook wanneer je opzoek bent naar een goede versleutelde verbinding. Een provider zal ongeveer 3-8 USD per maand kosten. Dit is ongeveer 2 vaasjes (grote glazen bier).

Je moet niet vergeten dat deze aanbieders professionele infrastructuren hebben waar veel geld in is geïnvesteerd. De technologie moet ook altijd werken en het liefs over snelle verbindingen. Er zijn zelf aanbieders (NordVPN en ExpressVPN) die investeren in snelle verbinden zodat ze hun klanten optimaal kunnen genieten van een snelle stream, zonder hapering van de video.

Nadat je een service abonnement hebt afgesloten is er ook de after service in de vorm van snelle live chat mogelijkheden. Een goede aanbieder heeft vele inlog landen waar dan ook weer vele servers staan. Sommige servers zijn special ingericht voor bijvoorbeeld het openen van de Netflix USA film catalogus. Je zal dan wel even moeten chatten welke server je zal moeten gebruiken hiervoor. Het is dan prettig wanneer je gelijk antwoord krijgt. Je betaald dus niet voor niets. Het is een kleine investering voor een veilig gevoel wanneer je op het internet bezig bent.

De gratis aanbieders

Er zijn ook gratis aanbieders op de markt, deze aanbieders moet je niet aan beginnen. Deze bedrijven staan niet in voor je veiligheid. Het business model van deze onderneming is het verzamelen van je gegevens met als doen deze door verkopen aan de hoogste bieder. Er zijn ook verhalen bekend dat ze er vandoor gaan met gevoelige informatie zoals creditkaart gegevens.

Het is dus een serieus advies nooit een gratis aanbieder af te sluiten. Verder hebben zeTv kijken in het buitenland vaak een datalimiet en is de stream niet betrouwbaar. Een gratis aanbieder werkt dan ook vaak nog geen eens. Ze zijn niet veilig en niet te vergelijken met een betaalde aanbieder. Voor Nederlandse televisie in het buitenland raden wij ook geen gratis aanbieder aan. Deze werken gewoon niet.

Wanneer je het product van tevoren wilt testen klinkt het misschien raar, maar dan raden wij je aan voor een jaarabonnement te gaan. Je bent dan gemiddeld per maand goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een maand of half jaar abonnement. Je kan de aanbieder vaak 3 dagen of meer gebruiken/testen (bij ExpressVPN zelfs 30 dagen) en bent je niet tevreden krijg je je geld terug gestort.

Het verschilt bij elke aanbieder dus lees wel even goed de voorwaarde of onze reviews.

Waarom moeten we ons o.a. beschermen?

Een versleutelde verbinding is een zeer belangrijke “tool” voor ieder huishouden. We moeten ons beschermen tegen het kwaad van buitenaf en dat zijn naast hackers ook onze eigen overheid. De sleepwnetwet is daar een goed voorbeeld van.

Gelukkig realiseren we ons dat wij ons ook moeten beschermen, dit bleek wel uit de uitslag van het referendum. 48% was tegen en 46% was voor de wet wat in mijn ogen toch wel een overwinning was voor de tegenstanders van deze wet. Het gaat namelijk steeds meer spelen onder de bevolking en het wordt tijd dat we onze ogen opendoen.

Natuurlijk wordt de wet doorgedrukt misschien niet in de huidige staat maar komen zal hij. Waarom? omdat de overheid al lang deze middelen gebruikt om de bevolking af te luisteren ze hebben nu alleen nog maar goedkeuring nodig in de vorm van juridisch vlak.

Nederlandse tv kijken in het buitenland

TV kijken buitenland

CyberGhost
CyberGhost
CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

ExpressVPN
ExpressVPN
ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

NordVPN
NordVPN
NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

DeBesteVPN.nl