Hoe kijk UFC FIGHT NIGHT – SONG VS GUTIERREZ 2024

Wil je weten waar je vanuit Nederland UFC kijken kunt? Dan zit je hier goed!

In het Ultimate Fighting Championship (UFC) strijden de beste vechters van alle vechtsporten tegen elkaar. Dat is waarom velen het de Champions League van de martial arts noemen. De gevechten zijn zwaar en emotioneel geladen, zoals blijkt uit de toch al legendarische strijd tussen Song Yadong VS Chris Gutierrez.

In dit artikel staan vertellen we je waar je terecht kunt voor UFC live kijken en hoe je dat precies doet. Het maakt hiervoor niet uit waar ter wereld je bent!

Het volgende toernooi mag je ook niet missen
Het volgende UFC gevecht zal zijn 10 december 2023 in Las Vegas, United States tussen Song Yadong VS Chris Gutierrez MAIN EVENT.  De UFC live kijken Nederland Stream, mag je zeker niet missen: UFC FIGHT NIGHT - SONG VS GUTIERREZ. Vanuit het buitenland UFC kijken met ExpressVPN. Dit in combinatie met ExpressVPN, die je een maand GRATIS kan testen. Dit is een goede combinatie om vanuit het buitenland live UFC te kunnen kijken.

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

De beste websites voor UFC kijken

 • Eurosport

De UFC heeft steeds meer en meer fans in Nederland. Helaas is UFC live kijken in Nederland geen gemakkelijke opgave. Er zijn geen zenders die de wedstrijden direct uitzenden, je moet altijd gebruik maken van Eurosport voor UFC livestreaming

Vanuit Nederland is het mogelijk om de officiële livestream UFC te ontvangen via Eurosport.

 • Discovery Plus

Voorheen was het ook mogelijk om de UFC gratis via Talpa te bekijken, maar helaas bieden zij sinds 2021 geen live UFC kijken meer aan. Alle opties zijn dus tegen betaling.

Bij alle opties ben je ook gebonden aan UFC livestreaming. De meeste aanbieders hebben wel een televisiezender, maar deze zendt geen volledige wedstrijden uit.

 • UFC fight pass Nederland

Je maakt dus via je laptop of telefoon verbinding met de UFC fight pass Nederland voor livestream UFC en dan kan je ervoor kiezen om deze met je televisie te verbinden.

Via de aanbieders kun je vaak behalve UFC live kijken ook nog toegang krijgen tot extra content zoals interviews, beelden van achter de schermen en voor- en nabeschouwingen van ieder gevecht.

UFC livestreaming

Waarom je niet altijd toegang hebt tot UFC kijken

Soms krijg je, ondanks dat je voor de UFC livestreaming betaalt, geen toegang tot de content.

Dit komt omdat iedere aanbieder via uitzendrechten is verbonden aan een bepaalde regio. Wanneer jij buiten die regio bent, wordt je toegang tot de livestream UFC geblokkeerd.

Om te bepalen waar op de wereld je bent, wordt gebruik gemaakt van geo-tracking. Deze techniek bepaalt op basis van jouw IP-adres op welke locatie je bent.

Zodra wordt vastgesteld dat je buiten de toegestane zone bent, wordt je toegang tot de UFC livestreaming direct geblokkeerd.

Heel vervelend, maar gelukkig hebben wij de oplossing waarmee je meteen UFC streamen kunt!

livestream UFC

Toegang krijgen tot UFC kijken

Om toch toegang te krijgen tot de UFC livestreaming, moet je gebruik maken van een VPN. Dit is een software waarmee je je internetverkeer kunt omleiden via een server in een ander land.

Hierdoor zal de geo-tracking worden misleid en denken dat jij in de juiste zone bent. Je toegang tot UFC live kijken zal dan niet langer worden ontzegd!

Het klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar niets is minder waar. Het enige wat je hoeft te doen is dit simpele stappenplan volgen:

 1. Registreer bij een VPN-provider waarmee je de UFC-livestream kunt ontgrendelen. Zie het volgende gedeelte voor een lijst met aanbevolen providers.
 2. Download de VPN en volg de installatie-instructies.
 3. Selecteer een VPN-server in de Verenigde Staten en maak er verbinding mee.
 4. Bezoek de officiële livestream UFC-website, Discovery Plus of ESPN+
 5. Selecteer de gewenste strijd en betaal de vergoeding.
 6. Schakel de livestream UFC op tijd in voor het begin van het gevecht (let op het tijdsverschil) en geniet van de wedstrijd!
Wij raden je altijd af om een gratis VPN te gebruiken om de UFC livestreaming te bekijken

Daarbij loop je bij een gratis aanbieder ook vaak tegen een aantal beperkingen aan. Zo heb je vaak niet genoeg servers in de landen waar de livestream UFC toegankelijk is

Ook mag je vaak maar een beperkte hoeveelheid data verbruiken, waardoor je de ufclivestream vaak helemaal niet af kunt kijken.

Gelukkig kun je nu onze nummer 1 aanbieder, ExpressVPN, tijdelijk proberen met een gratis proefperiode.

Wanneer je binnen 30 dagen niet tevreden bent, krijg je zonder problemen je geld terug.

Wij garanderen je dat ExpressVPN de beste aanbieder is voor de livestream UFC en dit is de perfecte kans om de VPN uit te proberen.

De top 5 VPN-providers voor UFC kijken

Om het voor jou iets gemakkelijker te maken om een goede VPN voor UFC livestreaming te vinden, hebben wij voor jou een lijst met de beste aanbieders samengesteld:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Voordelen van een VPN: Anonimiteit en privacy

Het geheel werkt, kortom, als volgt: maak geen directe verbinding met internet om je privacy te beschermen, maar jouw apparaat maakt verbinding met een VPN-server, die op zijn beurt toegang heeft tot internet.

Je krijgt een nieuw IP-adres toegewezen door de VPN-server. Dit betekent ook dat je niet op het internet bent met je IP-adres, maar met de server. Daarom neem je ook de locatie van de VPN-server over.

Dus als je verbinding maakt met een server in de VS, gaat elke internetservice die je wilt gebruiken ervan uit dat je je in de VS bevindt op basis van het IP-adres. Het is zo gemakkelijk om de geolocatie van internet te omzeilen!

Of je nu de Fight Night, MMA Live Streams of Netflix USA wilt bekijken, met een VPN is dit mogelijk. Je hoeft geen technische expert te zijn, nee, iedereen kan dat doen. De volgende sectie vertelt je hoe je in slechts 5 stappen bij de UFC-livestream komt.

Opmerking: het gebruik van een VPN is legaal. Een VPN wordt gebruikt om je privacy op internet te beschermen. Daarom zou iedereen een VPN moeten gebruiken, maar helaas weten veel te weinig mensen over de voordelen van een VPN.

En er kunnen nog meer dingen met een versleutelde verbinding zoals NPO of Videoland kijken vanuit het buitenland. Mocht je geïnteresseerd zijn in andere sporten zoals Glory kickboks is een VPN ook erg handig.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Conclusie: UFC live kijken was nog nooit zo gemakkelijk

UFC live kijken
Met onze oplossing is UFC live kijken makkelijker dan ooit. Het enige wat je hoeft te doen, is gebruik maken van een VPN.

Deze software zal ervoor zorgen dat jouw IP-adres verborgen blijft, waardoor je toegang tot UFC livestreaming niet langer geblokkeerd wordt.

Daarbij kan je ook nog profiteren van vele andere voordelen, zoals bescherming van je online privacy en veiligheid en toegang tot veel meer online content.

Voor de beste ervaring in combinatie met UFC live kijken maak je altijd gebruik van onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, waarbij je ook nog eens binnen 30 dagen je geld terug krijgt als je niet tevreden bent.

Mis dus nooit meer een livestream UFC, ontdek het vandaag nog!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

2 Opmerkingen
 1. Bedankt voor het advies, nu mis ik geen Fight Night meer met het TSN TV kanaal. Tijdens de corona tijd heb ik gebruik gemaakt van de gratis ExpressVPN account.

 2. Ik stream altijd illegaal, maar het is gewoon shit en onveilig maar ik wilde gewoon UFC kijken en niet zo’n dure Fight Night pass nemen. Dankzij dit artikel en de VPN stream ik nu veilig UFC. TOP

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl