UFC Fight Night, niets missen 2020

In het Ultimate Fighting Championship (UFC) strijden de beste vechters van alle vechtsporten tegen elkaar. Dat is waarom velen het de Champions League of martial arts noemen. De gevechten zijn zwaar en emotioneel geladen, zoals blijkt uit de toch al legendarische strijd tussen McGregor en Khabib.

In dit artikel staan een aantal TV kanalen waar je de Fight Night kan kijken. Het zal niet uitmaken waar je ook bent ter wereld met de VPN technologie kan je censuur en blokkades ontwijken.

BIJGEWERKT: 13 september 2020

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

UFC Live Stream

De US-American organization (UFC) heeft ook meer en meer fans in Nederland. Helaas worden in Nederland maar tot nu toe slechts de minste gevechten doorgegeven. Daarom moet de Fight Night Stream worden gebruikt om UFC te bekijken. Het probleem: vanuit Nederland is het niet mogelijk om de officiële UFC live stream te ontvangen. Je kunt als volgt een VPN gebruiken om elke MMA Live stream te bekijken. Mis nooit meer een Fight Night en geniet van de UFC live stream van de hoogste kwaliteit.

Het probleem: geografische vergrendeling van de  Fight Night Stream. Het is altijd hetzelfde probleem: overal waar de Fight Night Stream wordt geadverteerd. Alle evenementen, alle gevechten en alles in de beste streaming kwaliteit. De  Fight Night Stream (UFC on ESPN) werkt volgens het “pay-per-view” -principe, wat betekent dat je gewoon hoeft te betalen voor de evenementen die je echt wilt zien. Dit is geweldig, een functie die velen ook wensen bij Netflix. Over Netflix gesproken: de UFC-livestream wordt ook wel Netflix voor vechtsport fans genoemd.

Helaas kunnen Duitse fans niet genieten van de UFC-livestream. Vanuit Nederland UFC ontvangen, komt de desillusie vrij snel: “Deze inhoud is niet beschikbaar in jouw land” of een soortgelijk bericht verschijnt op het scherm.

De top 5 VPN-providers voor de UFC live stream

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

UFC Fight Night Stream ontvangen

Vanuit Nederland is het niet mogelijk om UFC te kijken. Pas op: sommige illegale streams promoten de UFC, maar houd rekening met het risico: het is meestal illegaal en de streams zijn van inferieure kwaliteit. Ik wil niet eens praten over vervelende en aanstootgevende advertenties. Een Google-zoekopdracht naar ‘watch ufc’ brengt honderden van deze vervelende lock-aanbiedingen aan het licht. De officiële  Fight Night Stream, aan de andere kant, is legaal en biedt de beste beeldkwaliteit. Om licentie redenen mag de stream alleen in de VS worden aangeboden. De licentie om uit te zenden in Europa moet bijkomend worden verworven, wat niet echt de moeite waard is vanwege het nog steeds beperkte publiek in Nederland en Europa.

Dus wat te doen om de Fight Night Stream in Nederland te zien?

Reizen naar de VS en het bekijken van de UFC live stream of live in het Marvel stadium zouden een opties kunnen zijn. De hele kwestie is echter veel gemakkelijker, maar met de hulp van een VPN, handig vanuit huis, legaal en in de beste kwaliteit.

Live stream UFC Fight Night vanuit de USA

Octagon-fans in de VS weten misschien al dat ESPN en ESPN+ de rechten op UFC live stream hebben – van Fight Nights tot de grote pay-per-views. Alles gaat via ESPN.

espn ufc

Om te kijken naar UFC Fight Night evenementen, alles wat je nodig hebt is een standaard ESPN + abonnement, dit kost slechts 4,99 dollar per maand. Er is zelfs een betere aanbieding, een gecombineerde bundel die ESPN +, Hulu en Disney Plus voor slechts 12,99 dollar per maand.

Hoe kan ik een UFC livestream vanuit in het Verenigd Koninkrijk krijgen

bt sport ufc

In het Verenigd Koninkrijk en Ierland heeft BT Sport de exclusieve uitzendrechten voor UFC-evenementen. Het goede nieuws voor abonnees is dat elke UFC Fight Night standaard op BT Sport wordt getoond – controleer tv-gids voor elk evenement voor de exacte zender en tijden, maar ze zijn er bijna altijd compleet met post-fight analyse.

Het nog betere nieuws is dat die ‘genummerde’ evenementen waarover we hebben gesproken, zoals de UFC Fight Night 157 of UFC Fight Night 160, worden getoond op BT Sport zonder extra kosten – terwijl ze in de rest van de wereld het moet doen met PPV-aanbiedingen.

De £ 25 BT Sport Monthly Pass is de beste UFC-deal rond, het verstrekken van toegang tot alle grote UFC-gevechten. Normaal kosten deze PPV’s rond de $ 65 voor een enkel evenement.

UFC livestream deblokkeren vanuit Australië

kayo sports ufc

Streaming service Kayo Sports is ESPN’s partner in Australië en dit betekent dat er veel UFC-content beschikbaar is op de fantastische waardepakketten. Basic kost slechts 25 dollar per maand en laat je streamen op twee schermen, terwijl Premium slechts 35 dollar per maand is voor gelijktijdige weergave op maximaal drie apparaten.

De Canadese Fight Night UFC blokkade omzeilen

Om de grootste evenementen van UFC live te streamen, is de veiligste manier waarschijnlijk de UFC Fight Pass, zoals dat ook in andere landen het geval is. Verwacht een vergelijkbare prijsstelling als bij TV pay-per-view kosten. Buiten dat, UFC Fight Nights zijn een stuk goedkoper en gemakkelijker te vinden. Over het algemeen, worden zij getoond op TSN (het Netwerk van Sporten), dat slechts $4.99 per dag of $19.99 per maand prijs aanbied.

tsn ufc

De oplossing: bekijk UFC live stream met VPN

Met een Virtual Private Network (VPN) kun je de Fight Night Stream ontgrendelen. Zoals eerder vermeld, is de fight night stream onderhevig aan geografische vergrendelingen. Dus alleen gebruikers uit bepaalde landen krijgen toegang. Dit is hetzelfde als met Netflix, de bibliotheek van Netflix USA wordt geweigerd aan Duitse gebruikers, maar alleen de Duitse Netflix-bibliotheek
Is bekend dat het veel slechter uitgerust is. Nogmaals, een geografische barrière is verantwoordelijk.

Met een VPN kunnen al deze geografische vergrendelingen worden overbrugd, waardoor je toegang hebt tot alle geblokkeerde inhoud. Met een VPN kun je zelf bepalen welke locatie je wilt verzenden en deze worden dan niet langer beïnvloed door de bijbehorende geografische vergrendelingen.

Het geheel werkt, kortom, als volgt: maak geen directe verbinding met internet om je privacy te beschermen, maar jouw apparaat maakt verbinding met een VPN-server, die op zijn beurt toegang heeft tot internet. Je krijgt een nieuw IP-adres toegewezen door de VPN-server. Dit betekent ook dat je niet op het internet bent met je IP-adres, maar met de server. Daarom neem je ook de locatie van de VPN-server over. Dus als je verbinding maakt met een server in de VS, gaat elke internetservice die je wilt gebruiken ervan uit dat je je in de VS bevindt op basis van het IP-adres. Het is zo gemakkelijk om de geolocatie van internet te omzeilen!

Of je nu de Fight Night, MMA Live Streams of Netflix USA wilt bekijken, met een VPN is dit mogelijk. Je hoeft geen technische expert te zijn, nee, iedereen kan dat doen. De volgende sectie vertelt je hoe je in slechts 5 stappen bij de UFC-livestream komt.

Opmerking: het gebruik van een VPN is legaal. Een VPN wordt gebruikt om je privacy op internet te beschermen. Daarom zou iedereen een VPN moeten gebruiken, maar helaas weten veel te weinig mensen over de voordelen van een VPN.

Meest gestelde vargen

Hoe volg je UFC in slechts 6 eenvoudige stappen

UFC in HD-kwaliteit? Geen probleem, in zes eenvoudige stappen is dit mogelijk:

 • Registreer bij een VPN-provider waarmee je de UFC-livestream kunt ontgrendelen. Zie het volgende gedeelte voor een lijst met aanbevolen providers.
 • Download de VPN en volg de installatie-instructies.
 • Selecteer een VPN-server in de Verenigde Staten en maak er verbinding mee.
 • Bezoek de officiële Fight Night-website op: ufc.tv/events.
 • Selecteer de gewenste strijd en betaal de vergoeding.
 • Schakel de Fight Night Stream op tijd in voor het begin van het gevecht (let op het tijdsverschil) en dat is het! Geniet van de UFC Fight Night Stream

De VPN: leveranciers, kosten en voordelen voor Fight Night Stream Fans

Welke VPN-service is het beste voor de UFC livestream?

Dat is een moeilijke vraag, er zijn talloze VPN-providers en ze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Ik heb mijn TOP 5 hieronder samengesteld. Alle onderstaande VPN-providers geven je toegang tot de UFC fight night stream. Ik heb persoonlijk veel verschillende VPN-providers getest en dit is mijn TOP 5 van de VPN’s voor de UFC Fight Night. Welke van deze het beste voor je is, moet je zelf beslissen. Het hangt altijd af van het individuele gebruikersgedrag.

Belangrijke opmerking: ExpressVPN heeft een maand proeftijd en een geld-teruggarantie. Dus probeer het maar want je krijgt gegarandeerd je geld terug je hebt niets te verliezen!

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Opmerkingen
 1. Ik stream altijd illegaal, maar het is gewoon shit en onveilig maar ik wilde gewoon UFC kijken en niet zo’n dure Fight Night pass nemen. Dankzij dit artikel en de VPN stream ik nu veilig UFC. TOP

 2. Bedankt voor het advies, nu mis ik geen Fight Night meer met het TSN TV kanaal. Tijdens de corona tijd heb ik gebruik gemaakt van de gratis ExpressVPN account.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl