Veilig torrents downloaden 2021

Torrents downloaden kan via torrent websites. Je moet hiermee echter wel mee oppassen omdat je bezig bent met het schenden van auteursrechten. Het op grote schaal torrent sites bezoeken en downloaden is verboden, maar Torrents downloaden voor eigen gebruik wordt nu nog getolereerd. Wil je dan ook torrents downloaden met VPN dan zal je gebruik moeten maken van een versleutelde verbinding. Alleen dan zal je veilig torrents downloaden.

Zo’n VPN provider maakt het mogelijk dat alles wat je doet via je internet verbinding versleuteld wordt. Je zal ook een ander IP-adres kunnen kiezen afhankelijk van welke vpn server je kiest.

In dit artikel zal ik verder ingaan op de noodzaak van deze technologie.

BIJGEWERKT: 10 oktober, 2021

30 dagen gratis NordVPN
NordVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan NordVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

De auteursrechtenorganisaties: Torrents downloaden Nederland

Torrents downloaden zijn een doorn in het oog van organisaties die opkomen voor de auteursrechten. Een van de bekendste websites is natuurlijk “The Pirate Bay”. Steeds proberen ze gratis films kijken via deze torrent website ontoegankelijk te maken. Het verbieden van gratis Torrents downloaden  mislukt telkens maar weer omdat de meest voor de hand liggende oplossing een verbod is via de internet service provider (ISP).

Mocht de rechter toch overgaan tot een verbod van Torrents downloaden , dan zijn er tal van alternatieve torrent websites te vinden op het internet. Er zijn ook technologische middelen om alsnog toegang te krijgen tot de website die gratis films kijken via een VPN provider, of een zogenaamde proxy (proxy wat is dat?). De stelregel moet zijn Torrents downloaden met VPN, dan zit je veilig!

Bekijk de onderstaande video hoe je veilig torrents downloaden kan met een VPN.

Ga naar NordVPN
30 dagen volledige VPN

Torrents downloaden Nederland

Het was dus totaal zinloos dat de rechter het in eerste instantie eens was met een verbod van The Pirate Bay torrent website. Hier ligt het probleem niet. Er was dus veel ophef omdat deze beslissing in feite een vorm van censuur is. Logischerwijs ging men in hoger beroep waarbij de rechter advies vroeg aan het Europese hof. Deze concludeerde dat The Pirate Bay zich wel degelijk schuldig maakt aan het verspreiden van materiaal wat beschermd is via het door hen opgezette netwerk. Het woord is nu weer aan de rechter.

Torrents downloaden met kickass torrent

Let op: illegaal downloaden blijft strafbaar. Ga naar de bioscoop met een filmpas. Er gaat niets boven de bioscoopervaring!

Veilig torrents downloaden, ook na een eventuele blokkade

Het is dus dweilen met de kraan open en een passende oplossing is dan ook ver te zoeken. Het is vergelijkbaar met het drugsbeleid, wanneer je alles zou legaliseren ben je af van alle criminaliteit.

Geen paniek: mocht er dus wel een blokkade komen van de torrent sites, dan zijn tal er van alternatieven zoals ik al schreef. Een VPN-service is daar een goed voorbeeld om veilig van, maar ook via een zogenaamde proxy-browser als Tor is er een mogelijke oplossing.

Torrents downloaden met pirate bay
Het P2P en torrent downloaden via  is nog steeds niet verboden in Nederland. Maar je zou ook kunnen kiezen voor een meer legale weg. Netflix is daarvan een goed voorbeeld, deze streaming movie gigant is een van de bekendste op dit gebied. Met een VPN-service kan je dan ook toegang krijgen tot het volledige Amerikaanse filmaanbod. Dit vergt enige uitleg omdat je hier ook weer te maken hebt met auteursrechten en deze verschillen per regio.

Elke regio heeft weer een verschillende Netflix catalogus en is ook specifiek ingericht voor die regio. Zo heeft Netflix Nederland bijvoorbeeld veel Nederlandse films in zijn assortiment en deze heeft de Amerikaanse Netflix niet, maar het assortiment is veel uitgebreider en meer up to date.

Torrents downloaden met VPN 2021

Hieronder is een tabel waarin je de beste torrent sites kan vinden, zodat Torrents downloaden lekker makkelijk wordt. Vergeet echter niet dat Torrents downloaden met VPN je eerste stap moet zijn.

Alternatieve torrentbronnen Omschrijving
Bezoek TPBCLEAN.PRO Dit is een opgeschoonde versie van The Pirate Bay. Hier zal je niet lastig gevallen worden door irritante reclames
Bezoek EZTV.AG Zeer ouderwetse opzet, maar geen onbekende op de torrent markt. Je zal hier vele series en tv shows aantreffen
Bezoek KATCR.CO Onkruid vergaat niet. Kickasstorrent kan je verbieden maar duikt telkens weer op 😉
Bezoek YTS.AG YIFY een zeer bekende torrent site, onlangs offline gehaald maar door de naamsbekendheid zijn er vele look-a-like torrent websites opgedoken op het internet
Bezoek 1337x.TO Geen cam-rips alleen maar HD of full HD bestanden en goede geluidskwaliteit

Hoe blijf je veilig tijdens het downloaden van torrents en P2P

Dit is een belangrijke vraag omdat we onzeker “moeten” zijn wat de toekomst zal brengen. We zullen daarom onze veiligheidsmaatregelen al moeten treffen en dat kan heel eenvoudig door een VPN service abonnement af te sluiten. Op onze website vind je tal van VPN-aanbieders en er is zelfs een ranglijst gemaakt. Deze ranking is gebaseerd op de volgende kenmerken: gebruikersgemak, kwaliteit, netwerk, randapparatuur, landen en prijs. Het zijn mijn eigen bevindingen en ik test alle VPN providers zelf. De VPN aanbieders hebben geen invloed op mijn oordeel en ik werk totaal onafhankelijk.

Hieronder tref je de best torrent sites

Ga naar NordVPN
30 dagen volledige VPN

Veilig torrents downloaden doe je met een VPN

Een VPN-service maakt het mogelijk anoniem te surfen op het internet. Dit doen ze door al je communicatie te versleutelen van A naar B, de zogenaamde end-2-end encryptie. Wanneer de VPN-service aanstaat is het onmogelijk voor derden in te breken op de verbinding. Je totale internetcommunicatie is afgeschermd zodat hackers, overheid en je ISP geen inzicht meer hebben in je gebruik.

Bescherm je wachtwoorden

Een VPN aanbieder is een begin maar nog niet voldoende, het is ook belangrijk je wachtwoorden te beschermen, lees daarom het volgende artikel Het veilig beheren van je wachtwoorden Hierin geef ik aan hoe je op een juiste manier met je wachtwoordbeheer omgaat

Wanneer je bent ingelogd op de VPN service heb je bij een goede VPN aanbieder de mogelijkheid te kunnen kiezen uit tal van landen en servers. Je IP-adres en locatie zullen worden afgeschermd zodat je ook geografisch geblokkeerde websites kunt openen: bijvoorbeeld de Netflix Amerika catalogus, maar ook omgekeerd (buitenland naar NL). Wanneer je op vakantie bent of op zakenreis kan je inloggen op Ziggo Go, RTLxl en de NPO ect. Programmering die doorgaans alleen maar te zien is wanneer we ons binnen de landsgrenzen van Nederland bevinden. Vanaf nu hoef je niets meer te missen, waar je ook bent.

Torrents downloaden en gratis films kijken

Gratis VPN service

Torrents downloaden met VPN die gratis is zal je te allen tijde vermijden. Ga niet in zee met deze partijen, ook al is het gratis. Luister naar je moeder: Niets is gratis in het leven zei ze toch altijd? Het lijkt dus misschien een goede beslissing als je naar je portemonnee kijkt, maar dat is het niet. Deze gratis VPN aanbieders zijn op jacht naar je log gegevens en deze verkopen ze dan door aan de hoogste bieder. In het ergste geval plaatsten ze ook malware op je computer zonder dat je het weet en dan is identiteitsfraude nog maar een kleine volgende stap voor deze gratis VPN-providers.

In de meeste gevallen werken ze ook helemaal niet, omdat je te maken krijgt met een uitgeklede VPN. Totaal zinloos voor het streamen van films of voor het downloaden van torrents en P2P activiteiten.

Veilig torrents downloaden met de beste bijna gratis aanbieders

Torrents downloaden kan je veilig met een van de onderstaande VPN aanbieders.

Torrents downloaden Wat kost een VPN service

De gemiddelde prijs van een VPN service zal ongeveer tussen de 3 USD en 9 USD liggen. Er zijn wel manieren om deze prijs, ook van de prijzige TOP VPN provider, naar beneden te krijgen. Ik adviseer namelijk altijd een jaarabonnement, omdat dit doorgaans de goedkoopste oplossing is. Je krijgt bij de meeste VPN aanbieders een proefperiode van 3 tot 30 dagen. In deze periode kan je de VPN provider goed testen. Mocht je niet tevreden zijn is er een geld terug garantie.

Je loopt totaal geen risico!

Elke VPN-service heeft een aantal multi-logins. Dit heeft te maken met het aantal apparaten waarmee je gelijktijdig ingelogd mag zijn.  Dit aantal varieert per VPN-provider en is doorgaans zo’n 3-6 apparaten per VPN-aansluiting. Je zou een VPN service (veilig internet) dus kunnen delen met je vrienden om de kosten nog meer te drukken.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
Let op: illegaal downloaden blijft strafbaar. Ga naar de bioscoop met een filmpas. Er gaat niets boven de bioscoopervaring!

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl