Veiligheid op het internet | 10 geboden om veilig online

Veiligheid op het internet is niet te onderschatten. Deze regels kunnen je helpen om veilig te kunnen surfen zonder pottenkijkers.

We zijVeiligheid op het internet n nu geregistreerd bij tientallen, zo niet honderden van diensten, onze gegevens zijn in de handen van bedrijven en we weten niet eens of /hoe ze ons beschermen. We kunnen/moeten onze veiligheid op het internet te verbeteren door zelf te zorgen dat we beveiligd zijn. Net als met sex, gebruik een condoom!!!

 

Veiligheid op het internet

Veiligheid op het internet, 10 praktische tips

1. Gebruik een “sterke” wachtwoord

Veel mensen blijven hetzelfde wachtwoord gebruiken voor tientallen diensten. Wanneer slechts één van deze diensten wordt gehackt ben je het haasje.

Als je het echt niet kan laten, probeer op zijn minst een combinatie te maken die zowel letters als cijfers bevat, en begin met een bijzonder karakter(!@#$%^&*()+). Dit voorkomt tenminste het gebruik van dezelfde naam in je e-mail en versterkt je veiligheid op het internet.

Bijvoorbeeld !pippo2014, is altijd beter dan je voornaam en achternaam.

 

 2. Veiligheid op sociale netwerken

Veiligheid op het internet. Je wilt niet dat je foto’s gebruikt wordt door sociale netwerken voor promotionele banners of gedeeld wordt met vreemden. Denk daarom aan je privacy-instellingen op Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale netwerken (zoals LinkedIn ). Lees de voorwaarde van deze aanbieders goed door. Wanneer je dit niet doet moet je later ook niet gaan huilen, wanneer het te laat is.

Hoewel het klinkt als pain in the ass is zeker de moeite waard om de voorwaarde goed door te nemen. Inmiddels heeft Facebook ook nieuwe regels opgesteld die ten nadele van ons zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!

Veiligheid op het internet

3. Een meisje of leuke man jonge man “xxx” wil je ontmoeten

Om eerlijk te zijn ben nog nooit benaderd door een mooie man die graag vrienden met mij wil worden, mij tof vindt zonder dat ik hem ooit heb ontmoet (doorgaans vrouwen). Om een of andere reden zijn het altijd gewillige dames die mij een email schrijven. Grappig dat de software weet dat ik een man ben en op vrouwen val. Wees dus op je hoede en klik nooit op de deze “NEP” emails. Niemand vind je leuk en zeker geen geil blonde met dikke tieten, die Natasja heet. Het zijn geautomatiseerde berichten die niet kunnen wachten op jouw klik, zodat ze je computer kunnen binnen dringen. Veiligheid op het internet, die hackers proberen ook alles!!!

4. Surfen in nieuwe Wi-Fi omgeving

Wanneer je het internet gebruikt om online toegang te krijgen tot bijvoorbeeld je bankrekening, boeken van hotels of vluchten, online shoppen. Is het verstandig dit altijd te doen via je eigen computer en niet met die van anderen. Wanneer je het internet op gaat via een Wi-Fi HotSpot en geen gebruik maakt van een VPN of een firewall vraag je om problemen.

De routers zitten vol met hackers software zoals, malware en andere virussen die gewoon zijn geïnstalleerd op routers en zijn gemaakt om je aan te vallen en onze gegevens te onderscheppen. Dit is mogelijk doordat onze internetverbinding niet versleuteld is door een VPN.

email spam

5.  De applicaties openen en ingelogd blijven na gebruik

Het lijkt normaal, maar veel mensen, die hun telefoon gebruiken vergeten zich af te melden van de bank tot andere online toepassingen, waardoor het eenvoudig is om toegang te krijgen tot de computer of mobile telefoon.

6.  Social Engineering

Wanneer je e-aanvragen ontvangt van sociale media en daarvoor nogmaals je persoonlijke gegevens moet invullen om kans te maken op mooie prijzen. Wanneer het te goed is om waar te zijn net als die blonde met dikke tieten, is het dus fout en duidelijk een vorm SPAM.

Phishing en e-mails versturen die lijken op die van officiële organisaties is één van de methode die gebruikt wordt om persoonlijke gegevens te bemachtigen.

7.  Back Up

Backup (fysiek of cloud) altijd indien mogelijk automatisch of dan wel via vaste tijd gepland. Ik wens dit mijn grootste vijand nog niet toe, maar je kan nooit voorzichtig genoeg zijn. Wanneer was jouw laatste back-up?

8. Verdeel de e-mail en geen werk e-mail voor persoonlijke doeleinden gebruiken

Geen enkele baan is voor eeuwig. Gebruik dus nooit je werk e-mail (zelfs niet van je eigen bedrijf) op sociale netwerken en andere diensten wanneer ze niet strikt betrekking hebben op de bedrijfsactiviteit. Het is ook handig om geen email van je ISP te gebruiken (KPN, Telfort ect.) Je zou kunnen veranderen van provider en bespaart je een hoop gezeik. Gebruik Gmail, Outlook of elke andere gratis email provider die niet gelieerd is aan je dagelijkse werkzaamheden.

9. Betrouwbaar………..

Elke browser maakt gebruik van plugins en extensies, gebruik WOT . WOT zal je vertellen of een site betrouwbaar is of niet.

Wees wel voorzichtig, want de evaluaties worden gegeven door de gebruikers kan het gebeuren dat er vals wordt gespeeld en een site als negatief wordt bestempeld. Dit is te wijten aan concurrenten die de concurrentie willen pesten. Echter het blijft nog steeds nuttig om een idee te krijgen van de site.

10. Gaat nooit gebeuren voor mij

Het idee dat we veilig zijn op internet, als gewone stervelingen, nooit belangrijk genoeg voor een hacker is een denk fout. In feite is deze uitspraak juist, echter de betrokken virussen verzamelen info die wij met onze stomme kop onbeschermd het net opsturen. Hierdoor zijn onze gegevens, onze surf gewoonten voor iedereen zichtbaar.

Een VPN kan je helpen je gegevens te versleutelen, onleesbaar te maken en je activiteiten op het internet anoniem te laten zijn. Het is echter aan jou om de persoonlijke gegevens veilig te bewaren, voorzicht omspringen met de wachtwoorden en voorzichtig om te zijn met wat je plaatst op de sociale netwerken.

 

Veiligheid op het internet

 TOP 7 VPN providers

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.6
2 NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.5
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse landen ...

9.3
4 VyprVPN  | Meer dan standaard VPN aanbieder

VyprVPN | Meer dan standaard VPN aanbieder

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens bieden ze een unieke Cloud optie aan. Laten we deze VPN maar eens nader gaan bekijken en bespreken. Update: Korte ...

9
5 CyberGhost VPN |  Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN is reeds een oude gediende op de van markt. Ze hebben onlangs hun benadering tot de VPN markt veranderd en een nieuwe verbeterde versie op de markt gebracht. Dit artikel is recent bijgewerkt: De VPN is zeker niet de snelste VPN op ...

9
6 TunnelBear VPN provider | Eenvoudige interface en veilige VPN service

TunnelBear VPN provider | Eenvoudige interface en veilige VPN service

TunnelBear VPN provider werkt met een eenvoudige interface met en een zeer aantrekkelijke prijs. Dit zijn ook tevens de voornaamste verkoop punten van deze VPN provider. Ik heb de VPN getest en de resultaten kan je lezen in het onderstaande artikel. ...

8.8
7 ZenMate | De meest gebruikte VPN in Turkije

ZenMate | De meest gebruikte VPN in Turkije

ZenMate is ontwikkeld in Duitsland en een van de meest gebruikte VPN providers in Turkije. Opzoek bent naar een zeer eenvoudig gebruikersvriendelijk VPN? ZenMate VPN service Korte samenvatting eigenschappen stabiele snelheid ...

8.8
8 SaferVPN prijs | Voor de beginnende VPN gebruiker

SaferVPN prijs | Voor de beginnende VPN gebruiker

SaferVPN is een VPN provider opgericht in 2013 in Israël. Op het eerste gezicht heeft de VPN een eenvoudige interface, hoge standaard van encryptie en voldoende server locaties over heel de wereld. De keerzijde is de vestigingsplaats van de VPN ...

8.7
9 SURFEASY VPN | REVIEW & SNELHEDEN

SURFEASY VPN | REVIEW & SNELHEDEN

SurfEasy VPN ook wel bekend als de VPN van de Opera Browser. Opera Browser heeft SurfEasy VPN gekocht en zal proberen deze via de browser to pushen. SurfEasy VPN is een van de jongste VPN providers op de markt en ontwikkeld door een Canadees ...

8.5
10 VPNArea | Optimale keuze voor uw veiligheid en anonimiteit, maart 2018

VPNArea | Optimale keuze voor uw veiligheid en anonimiteit, maart 2018

VPNArea is een VPN aanbieder welke een hoge snelheid garandeert en een geen log beleid hanteert. Update: VPNArea staat voor veiligheid Korte samenvatting VPNArea eigenschappen Geen log beleid Makkelijk in gebruik Locatie van ...

8.2
11 PureVPN | EEN PURE VPN POPULAIR BIJ EXPATS, (maart 2018)

PureVPN | EEN PURE VPN POPULAIR BIJ EXPATS, (maart 2018)

PureVPN is een goede oplossing voor alle internetgebruikers die in het buitenland wonen en graag Nederlandse televisie kijken. Pas echter op wanneer je denkt dat je anoniem aan het surfen bent, dat ben je namelijk niet omdat ze log schijnen op ...

8.1
12 AIRVPN | Is een VPN provider met bekende bedrijven als klant (maart 2018)

AIRVPN | Is een VPN provider met bekende bedrijven als klant (maart 2018)

AIRVPN is een VPN provider met bekende bedrijven als klant. Het dat zegt wel iets over hun service, gebruikersgemak en technologie. Update: AIRVPN torrent vriendelijke met snelle servers Samenvatting AIRVPN Private en Smart DNS ...

8
13 Overplay VPN | De VPN + Smart DNS  maart 2018

Overplay VPN | De VPN + Smart DNS maart 2018

Overplay VPN is een jonge Britse bedrijf die een VPN dienst aanbied en een Smart DNS-service om geografishe geblokkeerd kanalen te ontgrendelen. Update: Ik werd benaderd door Overplay VPN  om hun Smart DNS en hun VPN dienst uit te proberen. We ...

7.9
14 Hide.me | Ideaal voor P2P en Torrent maart 2018

Hide.me | Ideaal voor P2P en Torrent maart 2018

Hide.me is een VPN gevestigd in Malaysia, het is een van oorsprong Duits opgezette VPN aanbieder. Je kan rekenen op uitstekende P2P en torrent kwaliteiten. Update: Hide.me VPN Korte Samenvatting Hide.me VPN Er is een keuze ...

7.7
15 Private Internet Access  |  Zeer interessante VPN

Private Internet Access | Zeer interessante VPN

Private Internet Access (PIA) is een populaire VPN onder Torrent en P2P gebruikers. Het is tevens een van de goedkoopste aanbieders op de markt. Deze VPN is bekend om zijn beleid van logs en wordt vooral gebruikt door mensen die Torrent en ...

7.7
16 GooseVPN made in Holland | De Hollandse leeuw van het internet

GooseVPN made in Holland | De Hollandse leeuw van het internet

GooseVPN is een van de weinige VPN aanbieders van Nederlandse bodem. GooseVPN komt op de markt met een goed product met een gebruiksvriendelijke interface. GooseVPN een VPN van Nederlandse bodem Korte samenvatting GooseVPN eigenschappen ...

7.6
17 LiquidVPN | New kid on the block

LiquidVPN | New kid on the block

LiquidVPN is een zeer geschikte VPN voor P2P en torrent. Het is een uitgebreide VPN met zeer veel mogelijkheden de prijs is ook zeer competitief. Deze week gaan we LiquidVPN bespreken, een ideale VPN voor Torrent en P2P. Echter niet alleen ...

7.5
18 INVISIBLE BROWSING VPN | IBVPN BETROUWBAAR EN SIMPEL

INVISIBLE BROWSING VPN | IBVPN BETROUWBAAR EN SIMPEL

INVISIBLE BROWSING VPN (IBVPN) is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke VPN, makkelijk te installeren en gebruiken op zowel ios en Windows. Deze VPN biedt een range aan pakketten met proxy en met SmartDNS als een optie. Invisible ...

7.5
19 HotSpot Shield | Een van de goedkoopste VPN's

HotSpot Shield | Een van de goedkoopste VPN's

HotSpot Shield is een VPN provider. Ze ontwikkelen applicaties ter bescherming van je identiteit zodat je anoniem kan surfen op het internet. De VPN  is bekend over hele wereld voor zijn gratis toegang tot een server voor VPN dienst welke zeer ...

7.5
20 HideMyIP VPN | Een betrouwbare VPN

HideMyIP VPN | Een betrouwbare VPN

HideMyIP VPN is een betrouwbare provider met een goedkope basis oplossing. Er is ook Pro optie deze is sneller met toegang tot meerder servers locaties. Een vriend van mij gebruik al jaren HideMyIP en is zeer tevreden, echter ik was er nog niet ...

7.3
21 STRONGVPN |  Nieuw beleid

STRONGVPN | Nieuw beleid

STRONGVPN is oude bekende, er is geen log beleid en prettig voor torrent gebruik. Ideaal wanneer de VS een belangrijk server land voor je is. Update: De VPN is ijzer sterk op een aantal punten,  zoals uitstekende dekking in de VS en China. ...

7.2
22 ASTRILL VPN | Anders dan anders

ASTRILL VPN | Anders dan anders

ASTRILL VPN is anders dan alle andere VPV providers. Een eenvoudige en gebruikersvriendelijke interface is een van de positieve kenmerken van deze VPN. Astrill VPN De VPN biedt net iets andere functies aan dan de concurrentie: torrent ...

7.2
23 HideMyAss | De stoute VPN ?

HideMyAss | De stoute VPN ?

HideMyAss is een bekende VPN. Al jaren actief op de beschermingsmarkt. Anoniem surfen en goede bescherming tegen hackers deze applicatie doet het allemaal. Update: 11 februari,2017 Ik gebruik HideMyAss voor een jaar en ik heb nog nooit een ...

7.1
24 Avast SecureLine VPN | Na anti-virus nu ook een VPN

Avast SecureLine VPN | Na anti-virus nu ook een VPN

Avast SecureLine VPN is de nieuwe applicatie van Avast. Avast is beter bekend als anti-virus applicatie. Nu kan u anoniem surfen op het internet met Avast. AVAST kent reeds vele gebruikers, hiervan gebruiken vele de gratis versie (Avast ...

6.5
25 IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanish is gespecialiseerd in veiligheid ideale voor gamers. Update: IPVanish dit is de VPN voor gamers en veiligheid Samenvatting IPVanishVPN Neem een ...

6.5
26 Avira Phantom VPN | Nu ook bescherming tegen privacy en protectie tegen hackers.

Avira Phantom VPN | Nu ook bescherming tegen privacy en protectie tegen hackers.

Avira Phantom VPN is een bekend Duits antivirus bedrijf. Nu levert Avira niet alleen maar bescherming tegen virussen maar ook tegen privacy en protectie tegen hackers. Avira Phantom VPN Het antivirusprogramma AntiVir PersonalEdition Classic is ...

6.2
27 Cyphr de beveiligde chat applicatie | De gratis messenger

Cyphr de beveiligde chat applicatie | De gratis messenger

Cyphr de beveiligde chat applicatie van Golden Frog is een zeer handige en eenvoudige te installeren chat applicatie. Cyphr de beveiligde chat applicatie Chatten, wie doet het niet? Maar wat wij ons maar ten dele realiseren is dat deze gewoonte ...

5.5
28 Opera Browser met VPN | Opera’s gratis VPN

Opera Browser met VPN | Opera’s gratis VPN

Opera Browser met VPN is een leuke optie wanneer je op een eenvoudige manier geografische blokkades of censuur wilt ontwijken. Opera Browser voor- en nadelen 100% gratis Geen data limiet Redelijk snel Geen info over ...

5.3
29 Norton Wifi Privacy | Eerste VPN ontwikkeld voor de mobiele telefoon

Norton Wifi Privacy | Eerste VPN ontwikkeld voor de mobiele telefoon

Norton Wifi Privacy is de eerste VPN aanbieder die zich volledig richt op ontwikkelen van een applicatie voor de mobiele telefoon. Openbare Wifi-netwerken zijn onveilig Het is een feit dat openbare Wifi-netwerken onveilig zijn. Ten eerste kan ...

5.3
30 NORDVPN VOOR IOS 7 | DE APP OP DE IPHONE

NORDVPN VOOR IOS 7 | DE APP OP DE IPHONE

NORDVPN voor IOS 7 is er voor de iPhone. De interface is eenvoudig en makkelijk te bedienen. Door middel van een video wordt het gebruiksgemak getoond. Nadat we een algemeen artikel hebben geschreven over NordVPN. Nemen we nu NordVPN voor iOS 7 ...

5
31 SecureVPN | REVIEW

SecureVPN | REVIEW

SecureVPN is een eenvoudige VPN dienst voor de gebruikers die niet veel meer nodig hebben dan 6 hele unieke inlog landen. Deze review gaat over SecureVPN een eenvoudigeVPN provider die zich vooral richt op gebruikers die een verbinding nodig ...

4.9
32 Hidemy.name

Hidemy.name

Hidemy.name is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Hidemy.name. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
33 Mullvad

Mullvad

Mullvad is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Mullvad. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. De ...

0
34 CactusVpn

CactusVpn

CactusVpn is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over CactusVpn. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
35 12VPN

12VPN

12VPN is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over 12VPN. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. De VPN’s ...

0
36 UnoTelly

UnoTelly

UnoTelly is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over UnoTelly. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. De ...

0
37 Smart DNS proxy

Smart DNS proxy

Smart DNS proxy is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Smart DNS proxy . Dit zullen we zo spoedig ...

0
38 Perfect Privacy

Perfect Privacy

Perfect Privacy is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Perfect Privacy. Dit zullen we zo spoedig ...

0
39 Finch Vpn

Finch Vpn

Finch vpn is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Finch vpn . Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
40 Torguard

Torguard

Torguard  is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Torguard. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
41 Steganos

Steganos

Steganos is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Steganos. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. De ...

0
42 Le Vpn

Le Vpn

Le Vpn is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Le Vpn. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. De ...

0
43 F-secure Freedome

F-secure Freedome

F-secure freedome is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Steganos. Dit zullen we zo spoedig mogelijk ...

0
44 Btguard

Btguard

Btguard is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Btguard. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. De ...

0
45 Foxyproxy

Foxyproxy

Foxyproxy is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Foxyproxy. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
46 Newhosting

Newhosting

Newhosting is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Newshosting. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
47 Anonymizer

Anonymizer

Anonymizer is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Anonymizer. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
48 Cloak VPN

Cloak VPN

Cloak is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over  Cloak. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. De ...

0
49 Betternet

Betternet

Betternet is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Betternet. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
50 HideIPVPN

HideIPVPN

HideIPVPN is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over HideIPVPN. Dit zullen we zo spoedig mogelijk doen. ...

0
51 Anonine

Anonine

Anonine is een VPN provider. Een VPN versleuteld de verbinding zodat je anoniem kan surfen op het internet. Wij hebben helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een VPN review te schrijven over Anonine Dit zullen. we zo spoedig mogelijk doen. De ...

0
Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter