Verstappen Monza | Formule 1 in Italie

Verstappen Monza is alweer snel, dit is in op het thuis circuit van Ferrari wat voor de Redbull een lastig circuit is. Gelukkig hoef je niets te missen wanneer je een VPN provider aanschaft. De hele Formule 1 race Monza is dan live te volgen met een VPN. 

De beste VPN voor Formule 1 live

Max Verstappen in Monza

Het was weer een mooie boel in België, na 8 ronde ging het weer mis voor Verstappen. Voor de zoveelste keer gingen de motoren kapot van Verstappen. Het was dus weer een zuur weekend aangezien de aanloop na race zondag wel goed te noemen was. Hij kwalificeerde weer netje voor zijn team genoot, Daniel Ricciardo. Deze werd zelfs 3e aan het einden van de race, wat natuurlijk dan ook dubbel super zuur is.

Het is natuurlijk ook balen voor de 55.000 Nederlanders die Max kwamen steunen, echt dit is het risico bij gemotoriseerde sport. Na de overstap van Torro Rosso naar Red Bull was vorig jaar een soort van gewenningsjaar voor Max. Een nieuwe auto en team is niet niets zo halverwege het seizoen. De druk lag daarom ook bij Ricciardo. Hij moet presenteren en proberen Max voor te blijven. Het tweede jaar moest het eigenlijk gebeuren in de zin van een goede competitieve auto neerzette en podium plekken pakken. Dit pakt echter eigenlijk waardeloos uit zeker voor een top team als RedBull gaat het gewoon slecht.

Wat er zal gaan gebeuren is lastig te voorspellen. Hij zit nog vast aan zijn contract tot 2019. We wachten met spanning, misschien koop Mercedes hem wel……….

Wilt je alles kunnen volgen dan is een VPN provider de beste oplossing, ook wanneer je op vakantie bent of in het buitenland woont.

Geografische blokkering opheffen om live Formule 1 te kijken

Voorheen was het niet mogelijk om Live Formule 1 stream te ontvangen. Anno 2017 is dit een ander verhaal. Het is nu heel simpel om Formule 1 te kijken met behulp van een VPN service, zenders als: Ziggo GO, Sky Sport en andere betaal streaming videosites kunt u gewoon openen en bekijken. De VPN is een eenvoudige technologie zodat je geen Formule 1 race hoeft te missen. De VPN service is de oplossing  waar ter wereld je ook. Het wordt een fluitje van een cent.

Verstappen Monza

 

De blokkering heeft alles te maken met de auteursrechten van Formule 1. Hierdoor is er lange tijd bijvoorbeeld geen Formule 1 uitgezonden in Nederland. Nu is dan ook Ziggo GO de enige commerciële zender die de Formule 1 streamt.

Ook Nederlandse tv kijken in het buitenland is lastig wanneer je niet over een VPN provider beschikt. De site die je bezoekt detecteert dat er vanuit het buitenland inlogt wordt. De website blokkeert gedeeltelijk of geheel de toegankelijk. Bij een zender als de NPO (Nederland Publieke Omroep) zijn sommige programma een probleem in verband met de uitzendrechten.

Vooral voetbal, wielrennen, olympische spelen en andere sport-programma’s kunnen niet bekeken worden buiten Nederland. Probeer je het toch, dan krijg je de volgende foutmelding. Via de normale weg gaat dit dus niet lukken…….

Wat is een VPN

Een VPN provider verzorgd een versleutelde verbinding, een zogenaamde “end 2 end” beveiligde verbinding. Het is bijna onmogelijk deze verbinding te kraken en daarom wordt een VPN ook steeds populairder.

De overheid negeert de VPN provider nog maar is al druk bezig met de versleutelde WhatsApp chat’s. Dit is het begin en mochten ze ooit een toegang krijgen van de ontwikkelaar tot de ontcijfercode van deze chats, dan zal dit het begin van het einde zijn van onze privacy.

Eigenschappen van een VPN

  • Veilig gebruikmaken van WiFi netwerken
  • Anoniem surfen doordat uw IP adres steeds anders is
  • Toegang tot uw favoriete series in het buitenland
  • Ontwijken van censuur
  • Bij online shoppen is de prijs met buitenlandse of locale IP adressen soms anders
  • ISP (Internet Service Provider) kan niet meer meekijken met wat u aan het doen bent

Wat kost een VPN provider

Niets is gratis in het leven dus ook geen VPN providers. Een VPN provider zal 3-9 USD kosten per maand. Er zijn  gratis VPN providers verkrijgbaar op de internetmarkt, maar deze raden wij af omdat het niet duidelijk is wat er precies gebeurt met de inlog data, je persoonlijk internet verkeer. Een stap verder is dat ze spy software installeren op de computer. De´gratis VPN  service hebben zeVerstappen Monza vaak een datalimiet. Kortom ze zijn niet veilig en niet te vergelijken met een betaalde VPN aanbieder

Wanneer je het product van tevoren wilt testen klinkt het misschien gek, maar dan raden wij een jaarabonnement aan. Je bent dan gemiddeld per maand goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een maand of half jaar abonnement. Je kan de VPN dienst vaak 3 dagen of meer gebruiken/testen (bij NordVPN of ExpressVPN zelfs 30 dagen), bent je niet tevreden krijgt je het geld terug gestort op de bankrekening. Het verschilt bij elke VPN aanbieder dus lees wel even goed de voorwaarde of onze review van de VPN.

Een VPN provider is een must voor ieder huishouden. Het kost relatief weinig geld en heeft veel. Op debesteVPN.nl zullen  proberen VPN’s te ontleden, zodat elk specifiek kenmerk van de VPN service naar voren komt.

 

Verstappen Monza

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter