Videoland in het buitenland kijken met deze VPN aanbieders

Videoland kijken in het buitenland is alleen maar mogelijk met een VPN-provider. Door het ferme optreden van Videoland zijn er maar weinig VPN servers die werken. We gaan opzoek en testen de populairste VPN verbindingen. We gaan veilig Videoland kijken in het buitenland realiseren en live tv streamen met TV app.

Probeer nu
Videoland buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Videoland streams ontgrendelen in Nederland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

Videoland kijken in het buitenland werkt met:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9
Het cijfer hierboven gegeven aan de providers is mijn algemene bevinding. Met de volgorde hierboven geeft ik slechts aan met welke VPN verbinding we vanuit buiten Europa Videoland kunnen openen.
Nederlandse tv in het buitenland

Door een Europese wetswijzing die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt en maar binnen Europa blijft.

Ga je buiten Europa zal je nog steeds een een VPN aanbieder nodig hebben.

Videoland inloggen buitenland

Videoland is een van de grootste streaming video aanbieders van Nederland. Deze aanbieder biedt onbeperkt en reclamevrij films aan op verschillenden apparaten en er is zelfs de mogelijkheid in HD. Een optie is zelfs je favoriete films of series te downloaden die je dan offline later kan terug kijken. De prijs komt overeen met dat van Netflix de andere video streaming on demand aanbieden. Videoland kijken in het buitenland zal de positie van deze aanbieder zeker versterken.

Wat is een VPN provider

Een provider verzorgt een privé netwerk waar je met toestemming gebruik van mag maken. Hierdoor zal voortaan al de data versleuteld worden. Dit wordt ook wel “end2end” verbinding genoemd. Het kraken van deze versleutelde verbinding is bijna onmogelijk waardoor je voortaan anoniem kan surfen op het internet. Het is nu zelfs voor je ISP (Internet Service Provider) niet meer mogelijk te zien wat je aan het doen bent (zonder VPN kan de ISP alles zien). Ook instanties als de overheid tasten met deze versleutelde verbinding in het duister. De provider schermt je locatie en IP-adres af.

Videoland kijken in het buitenland kan alleen met een versleutelde verbinding

Videoland buitenland ontvangen

Een provider is niet alleen te installeren op je pc maar afhankelijk van de aanbieder zal je ook overige randapparatuur er op kunnen downloaden. Dit betekent dat je niet alleen binnen je eigen netwerk veilig bent, maar ook als je onderweg bent en gebruik maakt van openbare netwerken, het welbekende Gratis Wifi logo. Je bent zonder aanbieder heel kwetsbaar wanneer je hiervan gebruik maakt. Tegenwoordig kan men met eenvoudige hardware zo je telefoon leeg trekken. Al deze informatie heeft een waarde voor iemand en je wilt niet dat het in verkeerde handen komt.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

videoland buitenlandVideoland kijken in het buitenland

Door auteurs- en uitzendrechten is het aanbod van Videoland account afgeschermd.

Nu komen we bij het onderwerp (videoland buitenland) waar het eigenlijk om draait. Wanneer ik vanuit buiten Nederland in wil loggen in Videoland krijg ik geen toestemming en word ik geweerd. Ik word nu geografisch geblokkeerd.

Videoland buitenland

Om deze blokkade te ontwijken is het enige middel wat gebruikt kan worden een VPN provider. Een provider schermt het IP-adres en locatie af, waardoor de Website waar ik probeer in te loggen denkt dat ik binnen de regio zit. Videoland in het buitenland kijken wordt een makkie. Nu kun je videoland in het buitenland kijken!!

Toch zal Videoland er alles aan doen om Videoland in buitenland kijken onmogelijk te maken.

Elke keer weer worden de criteria om Videoland in buitenland te kunnen openen verandert. Videoland zit er bovenop het de versleutelde verbinding aanbieders zo moeilijk te maken. De VPN servers moeten constant worden bijgewerkt door de providers om Videoland een stap voor te blijven. Je kunt je voorstellen dat dit veel tijd kost. Hierdoor is het zelfs zo dat gerenommeerde VPN’s kleine landen zoals Nederland links laten liggen. De VPN concentreren zich alleen maar op grote landen zoals Amerika en Duitsland ect. Landen die nu eenmaal groter zijn dan Nederland, en meer bewoners hebben. De providers die wij aanbieden zijn top producten voor de Nederlandse markt. Videoland in buitenland kijken wanneer je op vakantie bent is geen probleem meer. Dit hele artikel geldt ook wanneer je Ziggo Go wilt kijken via VPN verbinding.

Kan je videoland in het buitenland kijken

Een voordeel via een VPN vanuit het buitenland kunnen inloggen in Videoland account Nederland. We willen dit graag omdat we dan oa Nederlandse films kunnen zien.

Een praktijkvoorbeeld is: Jan woont in Spanje en de kleinkinderen komen op bezoek. De kids kunnen nu gewoon Nederlandse kinderfilms zien of ingesproken films of films met Nederlandse ondertiteling, deze laatste optie is dan misschien weer mooi meegenomen voor Jan.

De reden voor een provider is dus heel onschuldig. We willen het geografische ontwijkingsaspect gebruiken. Dit voordeel kunnen we ook gebruiken wanneer we willen inloggen in Videoland buitenland.

Videoland in buitenland kijken. Welke aanbieders werken?

Dit zal een moment opname zijn omdat de Videoland techneuten niet stil zitten. We zullen elke week een update doen en je zo op de hoogte houden welke VPN nu wel werkt om Videoland inloggen vanuit buitenland mogelijk te maken.

We zullen verder niet ingaan op de specifieke aspecten van de aanbieder. Het zal er alleen maar om gaan of je ermee kan inloggen in Videoland Nederland. Ik zal een videoreportage toevoegen om het nog duidelijker te maken. De beelden zullen dan ook voor zich spreken.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Wat kost een aanbieder

De gemiddelde prijs van een VPN zal 3-8 dollar per maand zijn. In ieder geval raad ik af een gratis VPN aanbieder te proberen. Deze werken niet. Om heel eerlijk te zijn ga ik ze ook niet testen. Gratis VPN’s hebben namelijk een doel en dat is de log gegevens opslaan en doorverkopen. Vaak zijn ze qua bandbreedte klein en is beschikbare download beperkt. Videoland kijken in buitenland is en NO-GO met een gratis aanbieders.

Dit is de belangrijkste reden waarom je geen gratis VPN moet proberen.

De conclusie: Videoland kijken in het buitenland

Hoe kan ik videoland in het buitenland kijken is een veel gestelde vraag en ik hoop dat er antwoord is geven op deze vraag. Videoland in buitenland kijken is geen “rocket science”. Hiermee bedoel ik videoland in het buitenland kijken is makkelijk zelf te realiseren en je hoeft helemaal geen techneut te zijn om Videoland buitenland voor elkaar te krijgen. Downlaoden van de videoland app is kinderspel.

Videoland download to go buitenland is een van de meest gezochte zoektermen op google

Werkt videoland in het buitenland. Ja met een VPN zal er een wereld voor je opengaan. Videoland in belgie kijken in je tentje in de Ardenne of  Videoland kijken in belgie in een van de grote steden op een hotelkamer. Videoland kijken buitenland werkt gewoon met een versleutelde verbinding. Mochte meer geïnteresseerd zijn in NL televisie kanalen zie dan NLziet buitenland kijken.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

2 Opmerkingen
 1. De betaalde tunnelbear VPN dienst werkte altijd goed om videoland te kunnen ontvangen. Sinds een paar dagen lijkt het niet meer te werken. Weet je hier misschien meer over? En is er nog iets dat ik kan doen zodat het wel weer gaat werken?

  Bedankt!
  Vr gr,
  Sabrina

  • Hoi Sabrina,

   Het zal zijn dat Tunnelbear zijn servers heeft aangepast. Ik weet zo even niet uit mijn hoofd hoeveel servers Tunnelbear in NL heeft. Heb je deze bijvoorbeeld allemaal al geprobeerd? Verder is het verstandig om TunneLbear van dit probleem op de hoogte te brengen, omdat ze dan misschien het probleem ook kunnen verhelpen door de servers opnieuw in te richten.

   Ik hoop dat je weer snel gebruik kan maken van Tunnelbear!

   Groeten,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl