<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Videoland in buitenland kijken met deze groep werkende VPN aandieders.

Videoland in het buitenland kijken met deze VPN aanbieders

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Opmerkingen
 1. De betaalde tunnelbear VPN dienst werkte altijd goed om videoland te kunnen ontvangen. Sinds een paar dagen lijkt het niet meer te werken. Weet je hier misschien meer over? En is er nog iets dat ik kan doen zodat het wel weer gaat werken?

  Bedankt!
  Vr gr,
  Sabrina

  • Hoi Sabrina,

   Het zal zijn dat Tunnelbear zijn servers heeft aangepast. Ik weet zo even niet uit mijn hoofd hoeveel servers Tunnelbear in NL heeft. Heb je deze bijvoorbeeld allemaal al geprobeerd? Verder is het verstandig om TunneLbear van dit probleem op de hoogte te brengen, omdat ze dan misschien het probleem ook kunnen verhelpen door de servers opnieuw in te richten.

   Ik hoop dat je weer snel gebruik kan maken van Tunnelbear!

   Groeten,
   Mike

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl