De beste VPN-aanbieder voor Belgie 2024

De beste VPN Belgie nodig? Dan bent u hier op de goede website. Dit artikel over de beste VPN Belgie zal gaan over tv-kanalen streamen in België wanneer we in het buitenland zitten.

U wilt namelijk niets missen van Een, Canvas of Sportza. U hoeft ook niets te missen. Met een VPN-aanbieder is tv streamen in België een makkie.

Test nu!
Probeer de beste VPN in België: ExpressVPN - 49% KORTING

Dan is ExpressVPN iets voor jou. Dit is namelijk de beste en meest betrouwbare VPN op de Belgische markt. Krijg 3 MAANDEN GRATIS voor ExpressVPN. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

VPN Belgium

Hieronder staan de beste VPN Belgium. Deze hebben verschillende VPN server Belgie zodat je een Belgisch IP adres kan krijgen.

De ExpressVPN truc, 30 dagen gratis gebruiken

Het klink raar een truc voor 30 dagen gratis kijken. Toch is het zo! Ik heb het zelf getest met ExpressVPN krijg je zonder flauwe omweg je geld terug. Vele andere aanbieders pretenderen hetzelfde te doen maar er is geen een zo makkelijk met teruggave als Express.

Ideaal wanneer je maar voor een korte periode een VPN server Belgie hoeft te gebruiken. Gedurende deze periode heb je de beschikking over een volledig functioneerde versleutelde verbinding, ideaal toch!

Beste VPN Belgie

Om anoniem downloaden België mogelijk te maken, heb je een goede VPN Belgium nodig. Ik heb voor mijn onderzoek meerdere aanbieders getest en mijn resultaat (beste VPN Belgie) zie je al in de eerste alinea van dit artikel “VPN Belgium”. Probeer hierbij de beste vpn Belgie om geo blokkades te omzeilen.

Pas op voor zogenaamde gratis VPN Belgium aanbieders, het aantal servers is beperkt en ze  zijn er niet voor uw veiligheid. Het bedrijfsmodel van deze zogenaamd “gratis beste VPN Belgie” is om uw gegevens te verzamelen en vervolgens uw internet data door te verkopen aan derden. Zonder dat u daar dan ook toestemming voor heeft gegeven.

streamen in Belgie

Het is echter best wel makkelijk deze “gratis beste VPN Belgie” te ontwijken omdat ze doorgaans gewoon niet werken of ze werken wel maar de datastroom is te traag.

Downloaden in België wordt dan een vervelende ervaring. Kies dus eenvoudig een van de geteste VPN server Belgie aanbieders in dit artikel. Klikt u maar op een van de links en u zal nog meer informatie krijgen.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Belgische TV kijken binnen Europa

Door een Europese wetswijzing die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Belgische tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Belgische landsgrenzen bevindt. Handig voor de tv-kijkers die op vakantie gaan binnen Europa. Voor het inloggen in Netflix Amerika vanuit België verandert er weinig je zal nog steeds een VPN Belgium aanbieder nodig hebben.

Wij raden sowieso altijd aan een VPN te gebruiken wanneer je inlogt op een onbekend wifi netwerk zeker in het buitenland.

Wat is VPN server Belgie

VPN s zijn versleutelde verbinding, die coderen de data van A tot Z. Voor derden is het onmogelijk om in te breken op zo’n versleutelde verbinding en deze dan vervolgens te ontcijferen. De super veilige verbinding zal zorgen voor een ander IP-adres en een afgeschermde locatie, waardoor anonimiteit op het internet een feit is. Nu kan je o.a. geo-blokkades ontwijken, dit is een voorwaarde voor elke VPN server Belgie.

VPN Belgie lees verder

De VPN-provider is ontwikkeld door het leger. Deze wilden een manier om anoniem te kunnen communiceren met onderlinge legereenheden. Dit zijn de VPN services geworden, Virtueel Particulier Netwerk of Virtueel Privénetwerk (EngelsVirtual Private Network). De verbinding is “bijna” niet te kraken en met “bijna” bedoelen we dat er een supercomputer nodig zal zijn en honderden jaren. De oorlog is dan al lang over.

Hierna werd de technologie interessant voor het bedrijfsleven. Computers werden de spil van de onderneming en werknemers gingen steeds vaker buiten de onderneming werken en moesten op een veilige manier met het bedrijf communiceren. Een versleutelde verbinding was ook hier de oplossing.

Een van de laatste “adaptors” waren wij, de consumenten. Steeds vaker realiseren wij ons dat andere partijen dan wij zelf geïnteresseerd zijn in onze internet gewoontes. Wij als burgers liggen zelf onder het vergrootglas van onze eigen overheid. Hoe triest kan het worden als we in ons eigen omgeving niet meer veilig zijn.

We zullen ons dan ook moeten beschermen met de VPN dienst, zodat al onze communicatie versleuteld zal zijn en niet te kraken is door derden.

Edward Snowden heeft na de openbaringen die hij maakte velen van ons de ogen geopend. Hij heeft ons gewaarschuwd allemaal gebruik te maken van een VPN omdat, we niet alleen zijn op het internet. De overheden doen er alles aan om inbreuk te maken op onze privacy onder het mom van opzoek zijn naar criminaliteit en terreur. Ondertussen liggen wij nu allemaal onder de loep!!

VPN Belgium: Geografische blokkade

Onze Belgische tv-zenders vanuit het buitenland streamen lijkt zo makkelijk, iets waarbij we eigenlijk niet bij na hoeven te denken. Wanneer we ons in het buitenland bevinden is dit klaarblijkelijk niet zo. Overal ter wereld worden tc kanalen geografisch geblokkeerd. We krijgen dan te maken met uitzendrechten, buiten de Belgische landsgrenzen gelden namelijk andere rechten.

Dit is de voornaamste reden waarom streamen in België wel gaat maar daar buiten niet meer. Met een versleutelde verbinding kunnen we makkelijk deze geo-blokkade omzeilen. Het belangrijkste voor het kiezen van de juiste aanbieder is dat de provider servers heeft staan in België. Je hebt immers VPN server Belgie nodig om je huidige locatie te maskeren en net te doen alsof je in België zit. Onze ip adressen worden worden dan ook verandert in Belgische.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Illegaal downloaden België met VPN server Belgie 

Ik ben niet promoten van strafbare feiten (illegaal downloaden Belgie), maar er wordt in de ogen van de “makers van het materiaal” wel degelijk een strafbaar feit gepleegd. U betaalt namelijk niet voor het materiaal. Ik heb daar een ander mening over. Tijden veranderen nu eenmaal en de verdien modellen zullen streamen Belgiëzich hier ook aan aan moeten passen.

Volgens het oud Belgisch recht mocht u downloaden mits het voor eigen gebruik was en niet voor de distributie bestemd was. De wet is echter wel anno 2018 goed uitgedund en er is een belangrijk regeltje toegevoegd, namelijk dat de bron waaruit u download of streamt een geoorloofde bron is, bijvoorbeeld HBO of  Netflix blokkade omzeilen

Waarschijnlijk heeft u weleens van Popcorn time Belgie gehoord. Dit was een van de populairste film streaming websites in België. Onder de huidige wetgeving ben je dus strafbaar bezig wanneer je Popcorn Time zou gebruiken. Deze gratis aanbieder is namelijk een niet geoorloofde bron. Je zal anoniem moeten downloaden doen zodat je niet gepakt kan worden.

Wanneer we in google intypen popcorn time boete Belgie zijn er nog geen boetes uitgedeeld aan individuen die zich niet aan de regels hebben gehouden (illegaal downloaden België). In Duitsland is dit echter een heel ander verhaal. Hier zijn al boetes uitgedeeld aan individuen. U kunt dus niet voorzichtig genoeg zijn.

Een VPN-aanbieder kan u hierbij helpen, omdat wanneer u deze gebruikt al uw internet gebruik versleuteld zal zijn en onmogelijk voor derden om te zien waar u mee bezig bent. Een VPN server Belgie is het middel om anoniem downloaden België mogelijk te maken. Wees dus verstandig en wacht niet totdat de eerste boetes worden uitgedeeld.

Wat kost een VPN Belgium

 Een goede en door ons geteste versleutelde verbinding kost 2-8 USD per maand voor gebruik van een VPN server Belgie. Dit is niet meer dan 1 Stella Artois per maand voor een veilig gevoel. Ik raad u aan om een jaarabonnement te nemen. De meeste aanbieders hebben een zogenaamde ” Money Back guarantee” oftewel de 30 dagen geld terug garantie.

De reden hiervoor is dat u veel goedkoper uit zal zijn dan bijvoorbeeld met een maand of halfjaar abonnement. Al de aanbieders hebben zogenaamde multi-login, deze meerdere aansluitingen zou u kunnen delen met vrienden om zo de kosten te kunnen delen. Gemiddeld hebben de aanbieders 3-6 multi-login.

U heeft zelf ongeveer twee aansluitingen nodig, namelijk uw smartphone en de pc en misschien uw iPad of tablet. Ook als je niet de beste VPN Belgie gebruikt, kies dan alstublieft een VPN Belgium uit om uw privacy en veiligheid online te garanderen. Met als een van de grote voordelen dat je vele buitenlandse kanalen kan open en veel meer kan streamen dan je voorheen kon, zoals je Netflix film en serie bibliotheek vergroten.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl