VPN voor Duitsland | Veilig gebruik maken van Torrent, P2P en Youtube

VPN voor Duitsland. Wanneer je geen problem met de GEMA wilt hebben en veilig Torrent, P2P of Youtube wilt zien is het aanschaffen van een VPN de oplossing.

VPN voor Duitsland

Duitsland is zeer agressief wanneer het gaat het beschermen van auteursrechten. In Nederland heet deze organisatie BUMA Stemra en  in Duitsland heet deze nazi organisatie GEMA (Gesellschaft für musikalische Aufführungs). Begrijp mij niet verkeerd maar hoe deze organisatie te werk gaat is verschrikkelijk. Ze pakken je echt wanneer ze je verdenken van illegaal downloaden met fikse boetes en deze kunnen lopen tot in de duizenden euro's.

Deze Duitse organisatie (laat ik het maar netjes houden) blokkeert ook Hulu, Netflix en vele  YouTube videos zijn niet beschikbaar in Duitsland. Het aanschaffen van een VPN voor Duitsland is bijna een must.

Is downloaden legaal in Duitsland?

In een woord, NEE. Er zijn veel gevallen van individuele gebruikers bekend. De GEMA rekent exorbitante bedragen voor het downloaden van muziek, TV-shows en films binnen de Duitse grenzen. Maken van een kopie, zoals een download, is illegaal!!

Interessant is het uploaden (maken van auteursrechtelijk beschermd materiaal beschikbaar, zoals piratebay) dat meestal mensen in de problemen brengt. Peer-to-peer file sharing netwerken vereisen vaak dat gebruikers bestanden uploaden zodat andere ze weer kunnen downloaden, resulterend in een schending van het auteursrecht en mogelijke gerechtelijke stappen.

Is streaming legaal in Duitsland ?

Dit is een grijs gebied en dit zal in de toekomst waarschijnlijk veranderen, maar recente rechtszaken wijzen uit dat streaming momenteel legaal is in Duitsland. Door te streamen, download je geen bestand en ben je dus geen eigenaar van de bestanden. Je hebt geen mogelijkheid de bestanden te distribueren en kan hierdoor dus geen geen inbreuk maken op het copyright. Op dit moment wordt geen juridische actie ondernomen tegen streaming. Meer over streaming in Popcorn Time downloaden | Wat is Popcorn Time?

De grotere bedreiging met streaming zijn virussen. Het is essentieel dat up-to-date virusbescherming. Stream met voorzichtigheid dus…..

Het illegaal downloaden en streamen van data

Het illegaal downloaden is natuurlijk ook niet correct. Naar mijn mening moet je de intellectuele eigendom beschermen, echter zo eenvoudig is het niet.

Er zijn vele reden te geven waarom VPN voor Duitslandmensen films en muziek downloaden. Het gaat doorgaans dan hoofdzakelijk om prive gebruik. Misschien moet Hollywood hun benadering veranderen bijvoorbeeld zijn de bioscoopkaartjes niet te duur of klopt het verdien model acteurs wel. De studios nemen ook steeds grotere projecten aan die wij als consument dan maar moeten slikken.

We hebben het dan nog geen eens over het streamen van data bijvoorbeeld bij Youtube. Vaak krijg je het bericht

“Unfortunately, this video is not available in Germany because it may contain music for which GEMA has not granted the respective music rights”.

Totale bullshit, dit vind ik echt te ver gaan en een aantasting van mijn rechten. Ik wil kijken wat ik wil kijken en wil jij daar als bedrijf geld aan verdienen is het te makkelijk om het te verbieden. Ze laten geen andere optie toe en ik heb ook geen schuldgevoel als ik het met een kleine omweg wel voor elkaar krijg. Een VPN voor Duitsland is de enige veilige oplossing. Illegaal films kijken via de stream is nu mogelijk voor eigen gebruik.

 

VPN voor Duitsland

Met een VPN voor Duitsland versleutel je het dataverkeer en dat de oplossing van het probleem. Met een VPN creëer als het ware een ander IP-Adres. Een IP-Adres in een ander land waardoor het lijk alsof je in het buitenland zit en je bent dan onzichtbaar voor GEMA. Echter nog belangrijk is dat je niet traceerbaar bent voor je ISP provider (Internet Service Provider). Deze geeft namelijk de gegevens door aan de GEMA zodat zij kunnen overgaan tot juridische vervolging.

Uw provider is de judas in dit verhaal  Wanneer je geen VPN provider gebruikt (niet-versleutelde data) kan je ISP alles zien wat je doet. Alles is echt alles je surf gedrag, emails correspondentie en torrent gebruik. Je ISP kan wanneer ze willen je bandbreedte beïnvloeden, logs opslaan en dit zoals eerder geschreven doorspelen aan de GEMA.

Een VPN provider zal je tevens beschermen wanneer je inlogt op Free Wifi punten. Je bent beschermd tegen hackers die er mogelijk vandoor gaan met jouw prive gegevens.

Mensen wees dus op je hoede in Duitsland. Ik heb op de debesteVPN.nl verscheidene VPN providers getest en alleen maar de gratis VPN aanbieders vallen door de mand. Hoe meer je betaald per maand hoe stabieler de VPN provider is, echter duur betekend niet dat hij bij jouw behoefte zal aansluiten.

 

Deel mijn artikelen, over veiligheid en censuur op internet. Een VPN is een eenvoudig middel voor iedereen om jezelf te beschermen tegen mee gluur praktijken.

Deze Landen heb ik ook getest:

 

TOP 5 VPN PROVIDERS VOOR TORRENT

IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanish is gespecialiseerd in veiligheid ideale voor gamers. Update: IPVanish dit is de VPN voor gamers en veiligheid Samenvatting IPVanishVPN Neem een ...

8
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.5
3 NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.6
4 VPNArea | Optimale keuze voor uw veiligheid en anonimiteit, feb. 2018

VPNArea | Optimale keuze voor uw veiligheid en anonimiteit, feb. 2018

VPNArea is een VPN aanbieder welke een hoge snelheid garandeert en een geen log beleid hanteert. Update: VPNArea staat voor veiligheid Korte samenvatting VPNArea eigenschappen Geen log beleid Makkelijk in gebruik Locatie van ...

8.2
Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter