VPN voor Duitsland 2024

VPN voor Duitsland. Als je geen problemen wilt hebben met de GEMA en veilig Torrents en P2P wilt downloaden, is het hebben van een versleutelde verbinding de enige veilige oplossing (VPN Duitsland) om anoniem te surfen op het internet. Het is beter om de gratis VPN’s voor Duitsland te vermijden, omdat dit vaak louche bedrijven zijn die alleen maar geïnteresseerd zijn in jouw surfgedrag. Blijf veilig online en bescherm je privacy met een betrouwbare VPN-service voor Duitsland.

Probeer het nu
Neem de beste VPN voor in Duitsland: ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS!

Uit de VPN testen is gebleken dat ExpressVPN als beste uit de test is gekomen. Krijg tot 49% KORTING met ExpressVPN. Zelfs met 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Bijgewerkt op: 12 juli 2024

VPN voor Duitsland voor streamen in Duitsland

Duitsland is zeer agressief wanneer het gaat het beschermen van auteursrechten. In Nederland heet deze organisatie BUMA Stemra en  in Duitsland heet deze nazi organisatie GEMA (Gesellschaft für musikalische Aufführungs). Begrijp mij niet verkeerd maar hoe deze organisatie te werk gaat is verschrikkelijk. Ze pakken je echt wanneer ze je verdenken van illegaal downloaden Duitsland of streamen in Duitsland met fikse boetes en deze kunnen lopen tot in de duizenden euro’s.

Deze Duitse organisatie (laat ik het maar netjes houden) blokkeert ook Hulu, BBC en een aantal jaar gelden zelfs YouTube videos. Wil je streamen in Duitsland is het aanschaffen van een VPN in Duitsland is een must. Wanneer je dit te licht zal nemen (VPN Duitsland) dan kan dit je duur te komen staan omdat er grote geldboetes zijn voor illegaal downloaden Duitsland.

Illegaal downloaden Duitsland?

In een woord, NEE. Er zijn veel gevallen van individuele gebruikers bekend (illegaal downloaden Duitsland). De GEMA rekent exorbitante bedragen voor het downloaden van muziek, TV-shows en films binnen de Duitse grenzen. Het is heel belangrijk dat je je realiseert dat het maken van een kopie, zoals een download, al is illegaal!! Boete illegaal downloaden Duitsland pas dus op wat je doet op het internet wanneer je onbeschermd aan het surfen bent. Het zal dus tijd worden voor VPN Duitsland, zodat streamen in Duitsland veilig en anoniem kan.

Interessant is het uploaden (maken van auteursrechtelijk beschermd materiaal beschikbaar, zoals piratebay) dat meestal mensen in de problemen brengt. Peer-to-peer file sharing netwerken vereisen vaak dat gebruikers bestanden uploaden zodat andere ze weer kunnen downloaden, resulterend in een schending van het auteursrecht en mogelijke gerechtelijke stappen.

Is streaming legaal in Duitsland ?

Dit is een grijs gebied en dit zal in de toekomst waarschijnlijk veranderen, maar recente rechtszaken wijzen uit dat streaming momenteel legaal is in Duitsland. Door te streamen, download je geen bestand en ben je dus geen eigenaar van de bestanden. Je hebt geen mogelijkheid de bestanden te distribueren en kan hierdoor dus geen geen inbreuk maken op het copyright. Op dit moment wordt geen juridische actie ondernomen tegen streaming. Meer over streaming in Popcorn time Duitsland downloaden | Wat is Popcorn Time?  (popcorn time boete Duitsland)

De grotere bedreiging met streaming zijn virussen. Het is essentieel dat up-to-date virusbescherming. Stream met voorzichtigheid dus en vergeet niet dat illegaal downloaden Duitsland zwaar bestraft kan worden. Duitsland VPN is een feit geworden.

Het illegaal downloaden en streamen van data

Het illegaal downloaden is natuurlijk ook niet correct. Naar mijn mening moet je de intellectuele eigendom beschermen, echter zo eenvoudig is het niet.

Er zijn vele reden te geven waarom VPN voor Duitslandmensen films en muziek downloaden in Duitsland. Het gaat doorgaans dan hoofdzakelijk om prive gebruik. Misschien moet Hollywood hun benadering veranderen bijvoorbeeld zijn de bioscoopkaartjes niet te duur of klopt het verdien model acteurs wel. De studios nemen ook steeds grotere projecten aan die wij als consument dan maar moeten slikken.

We hebben het dan nog geen eens over het streamen van data bijvoorbeeld bij Youtube. Een aantal jaar geleden kreeg je het bericht

Unfortunately, this video is not available in Germany because it may contain music for which GEMA has not granted the respective music rights

Youtube, 2016

Totale bullshit, dit vond en vind ik echt te ver gaan en een aantasting van mijn rechten. Ik wil kijken wat ik wil kijken en wil jij daar als bedrijf geld aan verdienen is het te makkelijk om het te verbieden. Ze laten geen andere optie toe en ik heb ook geen schuldgevoel als ik het met een kleine omweg wel voor elkaar krijg. Een VPN in Duitsland is de enige veilige oplossing. Illegaal films kijken via de stream is nu mogelijk voor eigen gebruik. Uiteindelijk hebben de GEMA een deal gemaakt mbt de uitzendrechten van muziek video’s op Youtube Duitsland. Het bedrag is nooit bekend gemaakt maar we worden nu niet meer geblokkeerd.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

VPN voor Duitsland

Met een VPN voor Duitsland versleutel je het dataverkeer en dat is de oplossing van het probleem. Met zo’n versleuteling creëer als het ware een ander IP-Adres. Een IP-Adres in een ander land waardoor het lijk alsof je in het buitenland zit en je bent dan onzichtbaar voor GEMA. Echter nog belangrijk is dat je niet traceerbaar bent voor je ISP provider (Internet Service Provider). Deze geeft namelijk de gegevens door aan de GEMA zodat zij kunnen overgaan tot juridische vervolging.

De provider is de judas in dit verhaal. Wanneer je geen provider gebruikt (niet-versleutelde data) kan je ISP alles zien wat je doet. Alles is echt alles je surf gedrag, emails correspondentie en torrent gebruik. Je ISP kan wanneer ze willen je bandbreedte beïnvloeden, logs opslaan en dit zoals eerder geschreven doorspelen aan de GEMA.

Een versleutelde verbinding zal je tevens beschermen wanneer je inlogt op Free Wifi punten. Je bent beschermd tegen hackers die er mogelijk vandoor gaan met jouw prive gegevens.

Gratis VPN Duitsland

Mensen, wees dus op je hoede in Duitsland. Ik heb op de debesteVPN.nl verscheidene providers getest en alleen de gratis VPN Duitsland vallen door de mand. Hoe meer je betaald per maand hoe stabieler de provider is, echter duur betekent niet dat deze bij jouw behoefte zal aansluiten. Maar 90% van de zoekers naar de ideale versleutelde verbinding zullen zoeken naar een zeer geavanceerde aanbieder. Het meest belangrijke van een aanbieder is dat ze de log gegevens niet opslaan want deze zouden tegen je gebruikt kunnen worden. Bij gratis VPN Duitsland gebruiken ze juist deze log gegevens om je te analyseren en deze dan door te verkopen aan de hoogste bieders.

Deel mijn artikelen, over veiligheid en censuur op internet. Een VPN is een eenvoudig middel voor iedereen om jezelf te beschermen tegen mee gluur praktijken.

TOP VPNs Duitsland

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl