VPN voor Kodi en hoe installeer je een Kodi Media Player

Alhoewel ik zeker weet dat je al van deze mediaspeler hebt gehoord, zou ik toch even een korte introductie willen geven, moest het niet het geval zijn. Kodi is een gratis, open-source entertainmenthub die al je digitale media op een nette manier samenbrengt.

Je kunt dan video’s, muziek, podcasts en andere digitale mediabestanden afspelen, vanaf je lokale schijf of vanaf internet. Ik kan het je ten zeerste aanbevelen als je live streaming video’s wilt bekijken. Maar Kodi of niet, je hebt nog steeds te maken met geo-beperkingen op auteursrechtelijk beschermde inhoud. Daarom zal ik je in dit artikel de beste VPN voor Kodi geven, om alle videostreams te deblokkeren!

VPN voor Kodi en hoe installeer je deze op een Kodi Media Player

De beste VPN in Kodi 2018

Enkel dit keer zal ik een artikel beginnen met een ranglijst van Kodi via VPN NL. Omdat je mogelijk een streaming tracht te bekijken die pas binnenkort wordt gestart. En misschien weet je alles al over Kodi. Dus ik zal je tijd besparen en je eerst mijn aanbevelingen geven. Hierbij zal ik ook veel nuttige informatie en tips over Kodi met je delen. Dus het is echt de moeite waard om verder te lezen!

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - Kodi VPN instellen

Super Snelle Streaming/ Uitgebreide serverbeschikbaarheid/ Gebruikersvriendelijkheid

Ik dacht aan mijn mede-landgenoten in Nederland tijdens het schrijven. Daarom moeten de volgende VPN-serviceproviders de meeste in Nederland beperkte inhoud deblokkeren. En als je meer specifieke behoeften hebt, zoals toegang tot US Netflix, zorg er dan voor dat VPN in Kodi compatibel is!

back to menu ↑

Snelheid is super belangrijk

Ik heb deze Kodi VPN NL-selectie met drie hoofdcriteria samengesteld. Vanzelfsprekend bieden ze allemaal ten minste één server aan in NL. Omdat je de Nederlandse inhoud anders niet kan deblokkeren. En ze behoren tot de snelste VPN op de markt, met een Tier 1-netwerk en krachtige servers. Daarom kun je video’s van de hoogste kwaliteit bekijken, waarvoor veel breedband nodig is. Ten slotte zijn ze allemaal eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. Dus maakt het niet uit of je niet technisch onderlegd bent, je kunt Kodi met een VPN bekijken.

back to menu ↑

Beste Kodi via VPN

Opmerking in verband met bovenstaande scores

De score behorend bij de hierboven vermelde VPN’s geeft niet noodzakelijk de rangorde van deze pagina weer. Dit omdat het een globale score is van mijn algemene ranglijst van deBestVPN.NL. En omdat ik veel andere criteria in overweging heb genomen.

Alhoewel je Kodi zonder VPN kunt gebruiken, kun je toch in de problemen komen als je de inhoud streamt. En je zal ook beperkt zijn tot lokale inhoud. Dit is de reden waarom ik aanbeveel om de beste VPN voor Kodi te gebruiken.

back to menu ↑

Kodi VPN instellen?

Zoals ik hierboven al zei, is Kodi nu de ultieme mediaspeler-software voor al je apparaten. Het begon allemaal met de eerste generatie Xbox-spelconsole, en met de release van de Xbox Media Player (XBMP) in 2002. De XBMC Foundation, een non-profit technologieconsortium, heeft zijn opvolger Xbox Media Center (XBMC) ontwikkeld. En ze brachten de eerste stabiele versie uit in 2004.

Door de jaren heen en door de versies heen werd de mediaspeler steeds beter. En het team achter XBMC bleef nieuwe functies implementeren. Ook porten de ontwikkelaars de software op andere platforms: Windows, Linux, MacOS, Android en iOS. De community groeide gestaag, en derde partijen begonnen Kodi-add-ons te ontwikkelen.

Omdat XBMC op veel verschillende platforms populair werd, besloot Team-XBMC om hun software in 2014 te hernoemen. En in plaats van XBMC 14 uit te brengen, introduceerden ze KODI 14. Het was inderdaad logisch dat een entertainmentcentrum met meerdere platforms werd afgescheiden van zijn Xbox-roots .

VPN voor Kodi een streamingplatform maken

back to menu ↑

Maak een streamingplatform

Met Kodi kunt je van je apparaat een streamingplatform maken. En dat is wat ik een paar jaar geleden deed met een oude pc van mij. Na het installeren van XBMC (op dat moment), heb ik het ingesteld om te starten bij het opstarten van het systeem. Dus ik zet deze pc aan, verbonden met mijn tv en heb zo een volledig functioneel mediacentrum. En dit zonder enige vertraging. Dit is mogelijk omdat Kodi niet veel hulpmiddelen nodig heeft. Je kunt het zelfs op een Raspberry Pi installeren!

Naast het afspelen van je inhoud, kun je inhoud van online bronnen afspelen. Met enkele van de beste Kodi-add-ons kun je live NL TV- of sportevenementen streamen. Maar wees ervan bewust dat de meest populaire add-ons van Kodi niet legaal zijn … Dit betekent dat er een risico is om ze te gebruiken zonder een Kodi VPN NL

back to menu ↑

Is Kodi legaal?

Ja, Kodi is volkomen legaal. Dus er is geen probleem om kodi vpn instellen  op je apparaat. Het is gewoon een mediaspelersoftware, een beetje zoals VLC of MPC-HC. Je kunt Kodi ook vergelijken met een dvd- of Blu-Ray-speler, als dat helpt. Maar in plaats van een machine om je video-inhoud te bekijken, is het een software. Daarom kun je je bibliotheek sorteren en al je inhoud zonder risico afspelen, zolang je deze maar legaal hebt.

Bovendien kun je Kodi VPN instellen via add-ons van de Kodi Add-on-repository legaal gebruiken. Omdat deze de auteursrechtelijk beschermde inhoud respecteren en geen illegale inhoud aan je aanbieden.

Add-ons van derden uit andere repositories, waarmee gebruikers gratis inhoud uit verschillende bronnen kunnen bekijken, zijn echter in veel landen illegaal. Onder de bronnen vindt je illegale IPTV-streams, torrents en websites die inhoud hosten zonder toestemming van de auteursrechthouder. En als je deze installeert en gebruikt, kun je de wet overtreden. Omdat het streamen van illegale inhoud op Kodi is als torrenting: het is illegaal en strafbaar door de wet.

back to menu ↑

Kodi-box

Als je een Kodi-box hebt gekocht die is geladen met externe add-ons, moet je voorzichtig zijn. Omdat ze je in de problemen kunnen brengen wegens schending van het auteursrecht. En als je niet weet welke add-on legaal is, heb ik twee oplossingen. Ten eerste raad ik aan om geen van deze te gebruiken, dus blijf uit de problemen. Beter, je kunt ze verwijderen. Maar als je ze toch wilt gebruiken, moet je de beste VPN voor Kodi installeren om je activiteit te verbergen voor je ISP en andere entiteiten.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Kodi!

Super Snelle Streaming/ Uitgebreide serverbeschikbaarheid/ Gebruikersvriendelijkheid

back to menu ↑

Hoe Kodi VPN instellen?

Terwijl ik onderzoek deed voor dit artikel, vertelde een vriend van mij dat het ingewikkeld was om Kodi te installeren. Hij is geen technisch onderlegde man en hij draait MacOS, misschien daardoor. Maar ik heb het eerder op Windows en Linux geïnstalleerd. Het is supereenvoudig, zelfs mijn oma kon het doen … Hoe dan ook, hier is een tutorial om Kodi op Windows te installeren. Omdat ik je niet kan vertellen hoe je VPN met Kodi moet gebruiken, als je het niet eerst zelf kunt installeren!

Download Kodi-installatieprogramma 

Allereerst moet je de Kodi Download-pagina bezoeken. Scrol omlaag naar het gedeelte Je wapen kiezen. Je zult alle besturingssoftware zien waarop je Kodi kunt draaien. En je hoeft alleen maar op het Windows-pictogram te klikken (je weet wel, window …).

VPN voor Kodi Download-pagina bezoeken

In de pop-up kun je kiezen of je het wilt installeren vanuit de Windows Store of door het installatieprogramma te downloaden. Omdat ik een beetje old school ben, raad ik aan om gewoon op Installer (32-bits) te klikken, om zo het installatiebestand te downloaden. En als je een melding hebt met de vraag of je wilt uitvoeren of opslaan, zou ik opslaan selecteren. Dus als er iets misgaat, hoef je het niet nog een keer te downloaden! En je kunt het bestand later altijd verwijderen om ruimte te besparen.VPN voor Kodi installatieprogramma te downloaden

 

back to menu ↑

Installeer Kodi op Windows

Nu moet je het installatiebestand uitvoeren dat je zojuist hebt gedownload. Dus dubbelklik op het .exe-bestand en als je een gebruikersaccountmelding krijgt, klik je gewoon op Ja. Dan wordt je begroet door een welkomstbericht. En het enige dat je hoeft te doen, is op Volgende klikken.

VPN voor Kodi set up

Ik zou je moeten aanraden om de licentieovereenkomst te lezen. Maar niemand geeft er echt om, toch? Dus klik gewoon op Ik ga akkoord. Omdat je hoe dan ook Kodi moet kunnen gebruiken.

kodi vpn instellen 

Nu kun je kiezen welke functies van Kodi je wilt installeren. En als je geen idee hebt waar ik het over heb, klik dan gewoon op Volgende. Dan krijg je het volledige pakket. En je kunt jouw liedjes, video’s enz. Spelen

kodi vpn instellen via een setup

Op het volgende scherm moet je de map kiezen waarin u Kodi wilt installeren. Als je geen partities hebt raad ik je aan de standaardlocatie te accepteren en op Volgende te klikken.

Hoewel je kunt beslissen om de map met het startmenu te wijzigen, denk ik dat het behoorlijk nutteloos is. Dus klik op Installeren en aan de slag! Het moet niet te lang duren.

kodi vpn instellen via installatie scherm

back to menu ↑

Bonus: installeer de meest populaire Kodi-add-ons

Omdat ik een heel aardige vent ben, zal ik je vertellen over de beste Kodi-add-ons. En hoe ze te installeren. Je kunt dus apps installeren en je mediaspeler aanpassen. Maar zoals ik hierboven al zei, sommigen steken de rode lijn over en bieden illegale inhoud aan. En hiermee kunnen ze op het een of ander moment offline gaan … Bovendien kun je beter de beste VPN voor Kodi gebruiken wanneer je deze gebruikt. Ik zeg het maar..

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Kodi!

Super Snelle Streaming/ Uitgebreide serverbeschikbaarheid/ Gebruikersvriendelijkheid

back to menu ↑

Run Kodi

Als je Kodi nog niet hebt gelanceerd, is dit het juiste moment om dit te doen. Omdat je add-ons moet installeren vanuit een opslagplaats, opgenomen in de software. Wanneer je Kodi voor de eerste keer start, is deze leeg en ziet er als volgt uit:

VPN voor Kodi run

Je kan je eigen media toevoegen aan de bibliotheek door te klikken op het gedeelte Bestanden invoeren. Maar hier gaat het niet om. En ik weet zeker dat je het zelf zult uitzoeken.

back to menu ↑

Installeer Superrepo

Hoewel Kodi een officiële opslagplaats bevat met duizenden add-ons , heb je zeker Superrepo nodig (en de beste VPN voor Kodi). Omdat het de grootste Kodi add-on opslagplaats ter wereld is, met meer dan 5.000 gratis add-ons. En de meeste video-add-ons voor streaming bevinden zich in deze opslagplaats, die ook mooie uiterlijke platforms bevat om de interface te veranderen. Dus laten we zien hoe we Superrepo kunnen installeren.

back to menu ↑

Schakel onbekende bronnen in

Omdat Superrepo niet door het XBMC-team is ontwikkeld, moet je add-ons van derden toestaan. Om dit te doen, moet je op het tandwiel klikken vanuit het startscherm. En je zult Kodi-instellingen bereiken.

VPN voor Kodi settings

Klik op Systeeminstellingen. En verander de weergave, van Standaard naar Geavanceerd (of Expert), linksonder in het menu. Selecteer het tabblad Add-ons en schakel de schakelwijze naar Onbekende bronnen. Als je een melding hebt die verschijnt, klik je gewoon op Ja.

back to menu ↑

Voeg de bron toe voor Superrepo

Laten we dus de bron voor de opslagplaats toevoegen. Omdat het niet is opgenomen in Kodi. En we moeten Kodi vertellen waar de Superrepo-bestanden te vinden zijn. Daarom moet je teruggaan naar het startscherm en klikken op Instellingen. En selecteer vervolgens Bestandsbeheer.

kodi via vpn kijken

Dubbelklik op Bron toevoegen. En klik in het pop-upvenster op om het pad naar Superrepo in te voeren: http://srp.nu/

Geef tot slot een naam aan de mediabron in het overeenkomstige veld, zoals Super Repo onze superrepo. Het maakt niet echt uit, kies gewoon iets dat gemakkelijk is voor je. En klik op OK.

kodi via vpn afspelen

back to menu ↑

Installeer de Repo

Nu ben je helemaal klaar. En je hoeft alleen maar de opslagplaats te installeren. Dus ga nu terug naar het startscherm. En klik op Add-ons in het hoofdmenu aan de linkerkant. Je komt dan in het submenu, waar je video-, muziek-, programma- of foto-add-ons kunt selecteren. Maar het is leeg voor nu. Klik dus op het pictogram van het pakketinstallatieprogramma, dat eruit ziet als het Dropbox-pictogram …

VPN voor Kodi

Selecteer Installeren vanuit ZIP-bestand op het volgende scherm. En ik herhaal: je moet onbekende bronnen hebben ingeschakeld. Of je kunt niet doorgaan.

VPN voor Kodi

En in de pop-up selecteer jede bron die je in de vorige stap hebt toegevoegd. Voor mij is het Superrepo.

VPN voor Kodi

Selecteer vervolgens de map die overeenkomt met je versie van Kodi: Helix (14), Isengard (15), Jarvis (16) of Krypton (17). Ik hoop dat je deze verwijzingen ook krijgt … Omdat ik de nieuwste versie heb geïnstalleerd, selecteer ik Krypton.

Selecteer vervolgens de map alles. En selecteer het zipbestand om vanaf te installeren (er zou er maar één moeten zijn, kijkend als superrepo.kodi.krypton.all-x.x.x.zip). Klik ten slotte op OK. En je zou een melding moeten zien dat de opslagplaats is geactiveerd, in de rechterbovenhoek van het scherm. Gefeliciteerd, je kan video-add-ons voor streaming installeren!

Opslagplaatsen worden op gezette tijden afgesloten. En add-ons zijn in een constante staat van verandering. Superrepo is misschien niet de beste repo meer. Dus je moet een kijkje nemen naar andere repos zoals Blamo (http://repo.mrblamo.xyz/), Jesus Box (http://jesusboxrepo.xyz/repo/) of XvBMC Repository (http://archive.org/ download / repository.xvbmc). Misschien zelfs anderen … Een snelle Google-zoekopdracht en je zal vinden wat je zoekt.
back to menu ↑

Installeer een invoegtoepassing

Nu je de opslagplaats hebt ingesteld, kan je beginnen met het installeren van Kodi-add-ons. Ik zal je laten zien hoe je de BT Sport-add-on kunt installeren om video’s van hun websites op Kodi te bekijken. En dan werkt het hetzelfde voor elke add-on. Je hoeft dus alleen maar de onderstaande stappen te herhalen om nieuwe add-ons te installeren.

Ga zoals gewoonlijk vanaf het startscherm en klik op Add-ons in het hoofdmenu aan de linkerkant. Je komt in het submenu met add-ons, dat nog steeds leeg is … Ga naar Video-add-ons en klik op Add add-on browser om aan de slag te gaan. Je ziet alle video-add-ons die beschikbaar zijn op al je opslagplaatsen.

vpn in kodi

Blader naar de add-on die je wilt installeren (BT Sport voor mij).

vpn in kodi installeren

En klik op de naam van de add-on om de add-onpagina te bereiken.

vpn in kodi installeren

Klik nu op Installeren. En de software zou terug moeten gaan naar de add-onbrowser, waar je de status van je installatie zult zien. Als je te lang op de add-on-pagina blijft en er gebeurt niets, dan is de add-on off-line. Je kunt het dus niet meer installeren. En je moet een nieuwe vinden …

vpn in kodi setup

Ten slotte krijg je een melding in de rechterbovenhoek van het scherm wanneer de invoegtoepassing is ingeschakeld. Jekunt nu video’s van de add-on bekijken! Om dit te doen, verlaat je gewoon de browser naar het startscherm. Je zou je nieuwe add-on moeten zien wanneer je het menu Add-ons beweegt.

back to menu ↑

De best werkende Kodi-add-ons 2018

Hoewel er een add-on voor Netflix op Kodi, NetfliXbmc, was, kon ik het deze keer niet laten werken. Dus ik denk dat het nu off-line is, jammer. Omdat het leuk is om Netflix op Kodi te kunnen kijken … Maar hier is een lijst met de beste Kodi-add-ons die in 2018 werken:

  • YouTube
  • Twitch
  • iPlayer WWW (om BBC iPlayer te bekijken)
  • Apple iTunes-podcasts
  • BT Sport

Maar nogmaals, sommigen van hen kunnen niet werken als je in het buitenland bent, niet zonder een Kodi VPN NL. En anderen kunnen illegaal zijn, dus je moet zich absoluut abonneren en een verbinding maken met een VPN voor Kodi voordat je deze gebruikt.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Kodi!

Super Snelle Streaming/ Uitgebreide serverbeschikbaarheid/ Gebruikersvriendelijkheid

back to menu ↑

Hoe installeer ik de beste VPN voor Kodi?

Je bent bijna klaar voor je videostreaming op Kodi. Maar nu zou je altijd de beste VPN voor Kodi moeten gebruiken. Hierdoor zullen je moves op internet ontraceerbaar zijn voor derde. Daarom zal ik in deze paragraaf uitleggen hoe een VPN met Kodi moet worden geïnstalleerd en gebruikt.

back to menu ↑

Heb ik een VPN nodig voor Kodi?

Hoewel ik niet van plan ben je hiervan te overtuigen, herhaal ik mijn favoriete moto: altijd een VPN gebruiken op al je aangesloten apparaten. Het is voor je eigen bestwil. Inderdaad, je wordt blootgesteld zonder een VPN. Ten eerste weet jouw ISP alles over wat je online doet, dankzij jouw DNS-verzoeken. Bovendien laat je overal sporen van je activiteit achter op alle websites die je bezoekt. En met al deze anonieme stukjes informatie is het mogelijk om je te volgen. En om je te identificeren …

Een VPN voor Kodi is de enige manier om je privacy te beschermen en je veiligheid te vergroten. Het maakt een gecodeerde tunnel tussen de computer en de VPN-server. En de gegevens zijn veilig voor de ISP, overheid of hackers. Bovendien wordt jouw IP-adres anoniem gemaakt nu kan anoniem op internet surfen.

back to menu ↑

VPN voor Kodi

Maar er zijn nog andere voordelen om Kodi VPN-apps te gebruiken, die betrekking hebben op streaming. Allereerst kun je toegang krijgen tot geo-beperkte inhoud, met behulp van het IP-adres van de VPN-server. Laten we zeggen dat je op vakantie bent in Australie – geluksvogel. Zonder een VPN kun je NL Netflix niet vanuit het buitenland bekijken. Maar als je verbinding maakt met een VPN-server in Nederland, kun je de hele Nederlandse bibliotheek deblokkeren en je favoriete programma’s blijven bekijken. En dit werkt voor alle landen waar je VPN-provider een server aanbiedt: je hebt toegang tot de beperkte inhoud van dit specifieke land.

Je kan eindelijk, met de beste VPN voor Kodi, je activiteit verbergen voor snoopers. Dus als je een add-on gebruikt om piraterend streamen te bekijken, weet niemand het. Niet jouw ISP, niet de overheidsinstanties en niet de auteursrechttrollen. Je kunt dus anoniem streamen. Maar je moet ervoor zorgen dat jouw VPN-verbinding actief blijft, of jouw IP-adres kan lekken … En je kan gepakt worden.

Hoe kies je de beste VPN voor Kodi? Het kiezen van een VPN is nooit gemakkelijk. Omdat er honderden op de markt beschikbaar zijn. En ze zijn er allemaal trots op de beste VPN voor Kodi te zijn . Maar we weten dat er maar één de beste kan zijn, volgens Duncan MacLeod van de clan MacLeod. Daarom zal ik je mijn aanbevelingen geven, gebaseerd op mijn VPN-reviews en de speciale behoeften met Kodi.

In de regel is mijn favoriet ExpressVPN. Omdat het de algehele beste VPN is, volgens mijn test en mijn ervaring. En het zal geweldig zijn om het ook met Kodi te gebruiken. Maar ik geef graag meer keuzes aan de lezers van deBestVPN.NL. Dus ik heb een ranglijst opgesteld van de VPN-serviceproviders die je kunt gebruiken met Kodi. En je hebt alle informatie die je nodig hebt om een ​​besluit te nemen.

back to menu ↑

Kies een snelle VPN

Ik herinner je eraan dat deze rangorde voor gebruikers in Nederland is, om ervoor te zorgen dat zij de beste ervaring met Kodi hebben. Dus alle onderstaande VPN bieden ten minste één server in Nederland. Maar als je je in een ander land bevind, kun je er beter voor zorgen dat deze VPN ten minste een server biedt waar je woont. Anders kun je geen lokale inhoud bekijken …

En zelfs als je alleen een VPN nodig hebt om je privacy te beschermen, moet je ervoor zorgen dat deze snel genoeg is om HD-streaming mogelijk te maken. Dus ik heb de snelste VPN’s op de markt gekozen, met Tier 1-netwerken en premiumservers.

Uiteindelijk heb ik software gekozen die gebruiksvriendelijk is. Omdat ik weet dat je niet allemaal technisch onderlegd bent, zoals mijn vriend. Dus als je klaar bent met installeren, kan je uitzoeken wat je moet doen. En als je dat ooit niet doet, voel je dan vrij om contact met me op te nemen.

Opmerking in verband met bovenstaande scores

De score behorend bij de hierboven vermelde VPN’s geeft niet noodzakelijk de rangorde van deze pagina weer. Dit omdat het een globale score is van mijn algemene ranglijst van deBestVPN.NL. En omdat ik veel andere criteria in overweging heb genomen.

Zodra je hebt gedefinieerd wat de beste VPN voor Kodi is, klik je op de rode knop om de VPN-site te bezoeken. En registreer / abonneer je.

back to menu ↑

Hoe zit het met een Kodi VPN addon?

Add-ons laten toe de mogelijkheden van Kodi uit te breiden, zoals ik eerder al zei. Dus waarom zou je geen werkende Kodi VPN addon vinden? Welnu, ik raad je geen Kodi VPN-add-on aan. En er zijn drie redenen. Ten eerste zijn er niet zoveel VPN-providers die een Kodi VPN addon aanbieden … Eigenlijk vond ik er maar twee: PureVPN en Ivacy, die niet mijn favorieten zijn. Ten tweede is het veel ingewikkelder om een ​​Kodi VPN-addon te installeren dan een normale VPN-client. Ik heb geprobeerd om deze twee Kodi VPN-add-ons te installeren. Maar het lukte alleen om er met succes een te installeren … En ik probeerde het een paar keer, vertrouw me daarop. Rage gestopt.

vpn in kodi afspelen

Derde en laatste reden: een Kodi VPN addon beschermt alleen het verkeer van het mediacentrum. Dit betekent dat de rest van je online activiteiten niet worden getoond. En als je geabonneerd bent op een VPN, moet je dit te allen tijde gebruiken voor al je verkeer. Anders blijf je blootgesteld tijdens het surfen op internet of het downloaden van torrents … Daarom zou je geen Kodi VPN addon moeten gebruiken, maar de Windows-client, indien mogelijk. Dat is logischer en gebruiksvriendelijker.

back to menu ↑

Kodi VPN-configuratie

Als het gaat om het installeren van een Kodi VPN op je apparaat, zijn er verschillende oplossingen. Hoewel je zou kunnen proberen om een ​​Kodi VPN-add-on te installeren, zou ik aanraden om de VPN-client te gebruiken. Omdat het veel gemakkelijker is. Maar als het niet mogelijk is op je apparaat, kun je een VPN op je router installeren. En alle apparaten die op de router zijn aangesloten, maken gebruik van de VPN-verbinding, waardoor deze zou kunnen vertragen. Ook zouden al je apparaten op dezelfde server zijn aangesloten. Dus als je American Netflix aan het kijken was, met een Amerikaanse server, kon je vriendin Engeland Netflix aan het kijken niet in de andere kamer kijken … Daarom zal ik me concentreren op de installatie van een VPN voor Kodi op Windows.

De meeste VPN-providers bieden native apps voor Windows. En ik zou het aanraden om het te gebruiken. Omdat het handmatig instellen van een VPN op Windows een uitdaging kan zijn. En als je hebt gekozen voor een client-less VPN, denk ik dat je mijn hulp niet echt nodig hebt!

Nadat je je hebt geabonneerd, moet je de VPN-client downloaden. Je kunt het rechtstreeks downloaden van de website, of er zal een link in de bevestigingsmail staan. En dan moet je het installatieprogramma starten. Hoewel je voor elk scherm gewoon op Volgende hoeft te klikken, controleer dan of je geen crapware installeert, zoals een browserextensie … En als je klaar bent met de installatie, raad ik je aan om je apparaat opnieuw te starten. Misschien helpt het niet, maar het kan niet schaden …

Vervolgens kan je de VPN-client starten. En schakel twee functies in: DNS-lekbescherming en VPN-kill-schakelaar. De eerste zorgt ervoor dat al je verkeer via de VPN verloopt. En de tweede blokkeert al je internetverkeer als je VPN-verbinding wegvalt. Omdat je OS je VPN kan negeren als het niet werkt … En dan zou je in de problemen komen.

back to menu ↑

Een VPN gebruiken met Kodi

Eindelijk, je bent er bijna! Nu moet je gewoon weten hoe je VPN met Kodi moet gebruiken. En het is vrij eenvoudig, dus geen paniek. Met je VPN voor Kodi-box kun je op dat moment slechts verbinding maken met één server. Je moet dus dagelijks verbinding maken met een VPN-server in Nederland. Waarom? Want hoe dichterbij de server, hoe sneller je verbinding. Je moet ook je lokale services kunnen gebruiken. En als ze geo-beperkt zijn tot het Verenigd Koninkrijk, kun je ze niet openen als je bent verbonden met een VPN-server in het buitenland

Je hoeft dus alleen maar verbinding te maken met een VPN-server. En dan kan je Kodi starten en het normaal gebruiken. Dat is het. Je hebt al gecontroleerd of je Kodi-verkeer je VPN-verbinding zou gebruiken tijdens de installatie. Je hoeft je hier dus geen zorgen meer over te maken. Je privacy is beschermd. En je kunt anoniem kijken wat je maar wilt. Genieten!

En als je verbinding wilt maken met andere landen om toegang te krijgen tot andere inhoud, is het mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is om je VPN-client te openen (met bijvoorbeeld Alt + Tab, zodat je Kodi niet hoeft te verlaten). En verbreek de verbinding met de Nederlandese server. Kies vervolgens het betreffende land en klik op verbinden. En wanneer je in Kodi bent, blader je nu en stream je vanuit een ander land!

Als je problemen ondervind bij het deblokkeren van een geo, raad ik je aan contact op te nemen met je VPN-provider via de livechat. En de ondersteuning laat je weten welke server werkt! Omdat inhoudsproviders de neiging hebben om VPN te blokkeren, om hun contracten te respecteren … Ten slotte, als je een probleem hebt met streaming, kan je het VPN-protocol wijzigen. Hoewel ik OpenVPN, aanraad dat snel, stabiel en veilig is, kan je ook PPTP of L2TP proberen. Ze zijn minder veilig maar bieden een betere snelheid.

back to menu ↑

Wat is de beste gratis VPN voor Kodi?

Kodi VPN gratis………Ik weet dat sommigen van jullie niet willen betalen voor VPN in Kodi . En sommigen van jullie kunnen het niet betalen. Dus ik zal proberen je de beste gratis VPN voor Kodi te geven. Maar verwacht natuurlijk geen premium service. Omdat je het equivalent van ExpressVPN niet gratis kunt krijgen … Of als je een gratis VPN vind die dat zegt, het zeker een scam is!

back to menu ↑

De risico’s van gratis VPN’s

De meeste gratis VPN’s zijn alleen oplichting. Omdat niets tegenwoordig echt gratis is. Kortom, als je er niet voor betaalt, bent je de klos. En het klopt ook met gratis VPN-services. Ze moeten geld verdienen met iets. En het enige dat je naar de tafel brengt, zijn je activiteitsgegevens. Daarom loggen ze alles wat je doet, terwijl je verbonden bent. En zij verkopen je gegevens aan de hoogste bieder. Dus je kunt afscheid nemen van je privacy.

Maar het kan nog erger zijn. Terwijl je op zoek bent naar de beste VPN voor Kodi, kan je je aanmelden voor een die wordt beheerd door cybercriminelen. En ze kunnen je gegevens registreren en stelen! Als je dagelijks een VPN gebruikt, hebben ze eenvoudig toegang tot je bankgegevens, creditcardgegevens en alle inloggegevens van jouw account. Een gratis VPN is de beste manier voor hackers om een ​​enorme hoeveelheid gegevens te verzamelen van nietsvermoedende gebruikers!

back to menu ↑

Gratis VPN providers

Eindelijk, en ik hield het beste voor het einde, gratis VPN-providers kunnen je extra bandbreedte verkopen. Misschien denk je dat het je niet zoveel kan schelen, omdat je het toch niet gebruikt. Maar je moet je zorgen maken over wat de mensen die jouw bandbreedte kopen, zullen doen … Omdat ze kunnen doen wat ze willen: enorme hoeveelheden gegevens verplaatsen, kwaadwillende DDoS-aanvallen lanceren, toegang krijgen tot auteursrechtelijk beschermde inhoud of erger beelden van kindermishandeling. Met jouw IP-adres, gekoppeld aan jouw naam. Dus ik hoop dat je een Get Out of Jail Free-kaart hebt!

VPN voor Kodi

back to menu ↑

Streamen met een gratis VPN voor Kodi

Ik gaf je hierboven een hint. Maar laat me je vertellen waarom zelfs de beste gratis VPN voor Kodi misschien niet genoeg is voor je . Allereerst is de service tot een minimum beperkt. Omdat een gratis VPN niet de beste service hoeft te bieden, alleen een service die werkt voor de basistaken. Daarom zullen ze een paar servers instellen met lage tot gemiddelde specificaties. Hoewel dit voor sommige gebruikers goed zou kunnen zijn, kun je video-streaming vergeten.

Inderdaad, een beperkt aantal servers betekent dat hun IP’s waarschijnlijk zijn verbannen door de grote streamingplatforms. Je kunt dus niet naar Netflix, Hulu of Ziggo Go kijken. En verwacht niet dat de provider dit snel voor je oplost … Omdat ze een zwaar budget nodig hebben om hun IP’s regelmatig te vernieuwen.

Je kunt ook niet de snelheid van een Tier 1-netwerk met tweedeklas hardware krijgen. Je kan dus streaming van lage kwaliteit verwachten, die vaak zou kunnen bufferen. Ik ben er geweest, vertrouw me toen ik jonger was. Kijken naar voetbalwedstrijden waarbij je de bal niet eens kunt zien en de actie kunt volgen … Echt, daar moet je je tijd niet aan verspillen. Zelfs een goedkope VPN is beter dan een gratis VPN.

back to menu ↑

De beste gratis VPN voor Kodi 2018

Als je op dit moment nog steeds aan het lezen bent, heb ik je niet kunnen overtuigen om je te abonneren op een goede en betrouwbare VPN-service. En het spijt me, voor jou. Gelukkig heb ik een aas in de opening behouden: de allerbeste gratis VPN voor Kodi. Maar er is addertje onder het gras … Dat is er altijd, toch? Je kan een van mijn top 10 VPN-aanbevelingen gebruiken, vertrouwd door miljoenen gebruikers over de hele wereld. Maar met een beperkte hoeveelheid gegevens elke maand. Hoe dan ook, hier is mijn beste gratis VPN voor Kodi:

TunnelBear VPN provider | Eenvoudige interface en veilige VPN service

TunnelBear VPN provider werkt met een eenvoudige interface met en een zeer aantrekkelijke prijs. Dit zijn ook tevens de ...

8.4

Met TunnelBear kun je een gratis account maken en de VPN-client eenvoudig installeren. En dan krijg je elke maand 500 MB gegevens gratis. Dat zijn niet veel gegevens, FYI. Hier is de hoeveelheid gegevens die je nodig hebt om een ​​video te bekijken, afhankelijk van de kwaliteit:

Kwaliteit Daten (mb per seconde)
240p - 320p (matig) 300
480p (SD kwaliteit) 700
720p (HD kwaliteit) 900
1080p (HD kwaliteit) 1.500
2K (HD kwaliteit) 3.000
4K (UHD kwaliteit) 7.200

Ook kun je elke maand een extra gratis GB krijgen. Ga naar je klantenzone en zij zullen je vertellen wat je moet doen. Je moet deze taak voltooien: Tweet op de @theTunnelBear en vraag om 1 gratis GB gegevens! Een bonus van GB aan gratis gegevens is een uur video in HD die je kunt streamen!

back to menu ↑

Conclusie

Je hebt nu het einde van mijn artikel bereikt over de beste VPN voor Kodi. En je weet bijna alles van het mediacentrum en de Kodi VPN NL. Kodi is legaal en is mijn favoriete mediaspeler. En als je van plan bent je pc op je tv-scherm aan te sluiten, is dit absoluut de optimale oplossing. Omdat Kodi al je media (afbeeldingen, liedjes, films, afleveringen enz.) in één software verzamelt. En dan kun je ze allemaal vanaf je bank spelen, met de beste kwaliteit.

Mocht je streaming-bronnen moeten toevoegen, dan is dit mogelijk met Kodi-add-ons. Hoewel de officiële add-ons legaal zijn, is het mogelijk dat sommige add-ons van derden dit niet doen. Daarom moet je de VPN in Kodi installeren en gebruiken voor je eigen bescherming. Maar ik raad aan om ze in de eerste plaats niet te gebruiken. Omdat piraterij slecht is en je je ongemakkelijk zou voelen!

back to menu ↑

Privacy beschermen VPN en Kodi

Je kan echter altijd Kodi VPN instellen. Omdat het je internetverbinding beveiligt en je privacy beschermt. Inderdaad, wanneer je verkeer door een versleuteld netwerk gaat, is het gecodeerd en geanonimiseerd. Daarom kunnen jouw ISP, overheidsinstanties en andere hackers je niet schaden.

Kodi via VPN helpt je om toegang te krijgen tot je inhoud wanneer je in het buitenland bent. Omdat de meeste platforms geobeperkingen instellen. En je hebt een Kodi via VPN nodig om ze te omzeilen.

Last but not least, hier is mijn aanbeveling voor de VPN manager Kodi in spe:

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Kodi!

Super Snelle Streaming/ Uitgebreide serverbeschikbaarheid/ Gebruikersvriendelijkheid

En nu kun je je richten op iets leukers, Kodi met Skins aanpassen in de Kodi VPN setup!

vpn in kodi op de computer installeren

Dit was mijn gids: Beste VPN voor Kodi NL en hoe VPN op Kodi mediaspeler te installeren en pas op voor gratis VPN Kodi. Blijf kijken voor meer artikelen die binnenkort beschikbaar zijn.

Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.