VPN VOOR MIDDEN- OF ZUID-AMERIKA

VPN voor Midden- of Zuid-Amerika. Stel je bent op reis of woont in deze regio, dan is een versleutelde verbinding niet uit je dagelijkse leven weg te denken. Tenminste wanneer je Nederlandse TV wilt kijken, of zou willen inloggen op Netflix Amerika of via de BBC iPlayer BBC programma’s wilt volgen.

Probeer het nu
Nederlandse tv kijken in Midden en Zuid Amerika met ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS!

Gebruik dan ExpressVPN, de beste VPN voor Midden en Zuid Amerika. Het omzeilen van geografische restricties is eenvoudig met deze VPN. Krijg tot 49% KORTING voor ExpressVPN. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

Je wilt nu eenmaal verbonden blijven met het thuisfront. Dit kan alleen maar met een versleutelde verbinding, een zogenaamde VPN verbinding.

Als je op deze website belandt bent, weet je waarschijnlijk al wat een VPN is. Toch zal ik het nog even kort uitleggen. Een VPN staat voor Virtual Private Network. Dit is een dienst waarop je inlogt, waar ook ter wereld, en vervolgens instelt op een server in een ander land. Zo denken websites, apps en softwares dat je je ergens anders bevindt, op basis van je IP-adres.

De voornaamste reden hiervan is dat Latijns-Amerika erg veel censuur heeft en dat je te maken hebt met geografische contentblokkades.  Een simpele Google Search op ”VPN Latin America” doet talloze websites naar voren komen.

Een belangrijk ander punt is dat je met een VPN provider beschermd bent tegen hackers op free WiFi punten. Online privacy is van zeer groot belang vandaag de dag. Zeker in Zuid-Amerika wil je niet dat je persoonsgegevens gestolen worden, want dan ben je pas echt ver van huis!

Maar, welke VPN Latin America is nu het beste? Zijn er gratis VPN aanbieders beschikbaar? Moet ik betalen voor een Zuid-Amerika VPN service? Op al deze vragen ga ik uitgebreid in in dit Zuid-Amerika VPN artikel.

VPN voor Midden- of Zuid-Amerika

Je kan heel eenvoudig een van de Latin America VPN’s kiezen welke worden behandeld en besproken op debesteVPN.nl. Met een paar drukken op de knop lanceer je de VPN en klaar is Klara. Let wel op dat je inlogt in het land welke service je wilt gebruiken, dzw Netflix de servers van VS, BBC de servers van UK, etc.

Alle VPN Latin America’s in de lijst hieronder werken prima in vrijwel alle Zuid-Amerikaanse landen. Ik heb al deze VPN aanbieders persoonlijk getest en deel dan ook mijn eerlijke en oprechte ervaring met hen. Je kunt op iedere VPN provider klikken om mijn uitgebreide en onafhankelijke review te lezen.

Mocht je door mijn ervaring niet overtuigd zijn, kan je de reviews van bezoekers van deze website lezen. Zo kan je een geinformeerde beslissing maken wat betreft VPN services.

Beste VPN voor Midden- of Zuid-Amerika

Al deze VPN’s zijn zoals hierboven vernoemd persoonlijk door mijn beoordeeld. Ik heb nog niet overal een YouTube filmpje van gemaakt maar ik werk daar wel aan. De keuze is gebaseerd op vrienden die daar wonen en op mijn eigen ervaringen in die regio.

Ik heb vele VPN’s tot mijn beschikking en wanneer ik buiten de grenzen van ons landje ben probeer ik zoveel mogelijk te testen. Graag wil ik benadrukken dat dit mijn bevindingen zijn.

Ik spreek dan ook veel met mijn vrienden in Zuid-Amerika. Sommige zijn bareigenaren die sportwedstrijden willen streamen in hun zaak. Weer andere vrienden willen gewoon Nederlandse televisie kunnen kijken vanaf het land waar zij verblijven.

Voor deze regio heb ik zeker zo een 5 a 10 VPN aanbieders getest. Toch is mijn uiteindelijke keuze als ”beste VPN voor Midden- of Zuid-Amerika gevallen op ExpressVPN.

De beste VPN voor midden- of Zuid-Amerika is naar mijn mening dus ExpressVPN. De Latin America VPN’s die deze VPN-aanbieder aanbiedt, zijn echt perfect. Voor zowel het livestreamen van je favoriete sportwedstrijden als het bekijken van je series en films is ExpressVPN echt top.

Zuid-Amerika VPN 30 dagen gratis proberen

Hier komt nog bij dat je deze geweldige Latin America VPN 30 dagen geheel gratis kunt uitproberen. Hoe dit precies werkt, noem ik de 30 dagen gratis VPN truc.

De truc werkt als volgt: je besteld een van de VPN-abonnementen op de ExpressVPN website en betaald deze. Vervolgens zeg je binnen de eerste 30 dagen (dus op de 29ste dag) je abonnement op. ExpressVPN stelt geen vragen en maakt je betaalde lidmaatschapsgeld gewoon weer terug over op je bankrekening.

Als je betaald hebt met een andere betaalmethode, bijvoorbeeld PayPal, zelfde verhaal. ExpressVPN betaald gewoon je geld terug. Ontzettend veel vrienden en kennissen van mij hebben dit gedaan, allemaal met succes.

Als je de VPN-diensten eigenlijk wel handig vindt, (wat ik al bijna kan garanderen), kan je gewoon gebruik blijven maken van de VPN. Tenslotte krijg je voor die paar Euro per maand enorm veel functionaliteit en privacy tools terug.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Zuid-Amerika VPN – Conclusie

Een VPN Latin America is dus essentieel als je in een van de landen woont op de afbeelding bij dit artikel. Geen contentblokkades meer. Daarnaast ben je optimaal beveiligd op openbare WiFi spots. Nogmaals, voor de paar Euro die je per maand betaald voor de VPN-dienst, krijg je enorm veel digitale vrijheid en zekerheid voor terug.

Zuid-Amerika VPN – Veelgestelde Vragen

Hieronder zal ik antwoord geven op de meest voorkomende vragen die ik zowel via email als via reacties heb binnengekregen.

Is een gratis VPN een goede keuze voor Zuid-Amerika?

Simpel gezegd, nee dat is het niet. Gratis VPN’s moeten toch op een bepaalde manier geld verdienen. Dit doen zij vaak door je computer vol te gooien met spyware, spam of door zelfs je persoonsgegevens te verkopen. Een betaalde, premium VPN kost slechts een paar Euro per maand.

Iedere privacy bewuste internetgebruiker bespaart naar mijn mening niet op veiligheid. Hoewel je misschien van een goede vriend of kennis gehoord hebt van een nieuwe streamingsite of gratis VPN, vertrouw het niet. Het zit geheid vol met rotzooi die je niet wilt hebben op je pc, laptop of ander toestel. (In het ergste geval zelfs op het hele netwerk van je eigen zaak).

Spaanse kanalen streamen met VPN

Met een VPN voor midden- of Zuid-Amerika of op zijn Engels een Latin America VPN kan je inderdaad Spaanse kanalen streamen. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete sportwedstrijd op TyC Sports. Ook je geliefde series en films op Canal 13, TV+ en TeleAntillas kan je gewoon streamen zonder problemen. Voor een compleet overzicht van beschikbare streamingkanalen kan je hier terecht.

Kan ik mijn Latin America VPN ook in andere landen gebruiken?

Ja, zeker! De VPN Latin America’s die ik uitvoerig zelf getest heb werken ook in andere landen. Zo kon ik bijvoorbeeld tijdens mijn vakantie in Thailand prima inloggen. Ik had dus gewoon toegang tot alle Zuid-Amerikaanse televisiekanalen en streamingdiensten, terwijl ik mij niet in Zuid-Amerika bevond.

PRIVACY IS EEN RECHT, ONS RECHT, BLIJF OP DE HOOGTE OM ERVOOR TE ZORGEN DAT HET BLIJFT DUS!

Hier mijn referentie artikelen over anoniem surfen, blijf op de hoogte, laat u niet misleiden:

Deel mijn artikelen over veiligheid en censuur op internet. Een VPN is een eenvoudig middel voor iedereen om jezelf te beschermen tegen mee gluur praktijken.  

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl