VPN VOOR MIDDEN- OF ZUID-AMERIKA

VPN voor midden- of zuid-Amerika. Je bent op reis of woont in deze regio dan is een versleutelde verbinding niet uit je dagelijkse leven weg te denken. Tenminste wanneer je Nederlandse TV wilt kijken, of zou willen inloggen op Netflix Amerika of via de BBC iPlayer BBC programma’s wilt volgen. Je wilt nu eenmaal verbonden blijven met het thuisfront. Dit kan alleen maar met een versleutelde verbinding, een zogenaamde VPN verbinding.

Een belangrijk ander punt is dat je met een VPN provider beschermd met tegen hackers op free WiFi punten.

BIJGEWERKT: 18 april, 2021

18 april 2021

VPN VOOR MIDDEN- OF ZUID-AMERIKA

Je kan heel eenvoudig een van de VPN’s kiezen welke worden behandeld op debesteVPN.nl. Met een paar drukken op de knop lanceer je de VPN en klaar is klara. Let wel op dat je inlogt in het land welke service je wilt gebruiken, dzw Netflix de servers van VS, BBC de servers van UK.

BESTE VPN VOOR MIDDEN- EN ZUID-AMERIKA

Al deze VPN’s zijn persoonlijk door mijn beoordeeld. Ik heb nog niet overal een YourTube filmpje van gemaakt maar ik werk daar wel aan. De keuze is gebaseerd op vrienden die daar wonen en op mijn eigen ervaringen in die regio. Ik heb vele VPN tot mijn beschikking en wanneer ik buiten de grenzen van ons landje zijn probeer ik zoveel mogelijk te test. Graag wil ik benadrukken dat dit mijn bevindingen zijn.

PRIVACY IS EEN RECHT, ONS RECHT BLIJF OP DE HOOGTE OM ERVOOR TE ZORGEN DAT HET BLIJFT DUS

Hier mijn referentie artikelen over anoniem surfen, blijf op de hoogte, laat u niet misleiden:

Deel mijn artikelen, over veiligheid en censuur op internet. Een VPN is een eenvoudig middel voor iedereen om jezelf te beschermen tegen mee gluur praktijken.  

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl