VPN torrent Nederland 2024

In dit artikel zal worden besproken welke VPN torrent de beste zijn voor iedere gebruiker. Ik ben grondig gaat zoeken naar voordelige maar ook goede diensten die aan bepaalde strenge criteria voldoen. Deze criteria zijn namelijk veiligheid en anonimiteit. Ik heb hiervoor vijf kandidaten samengesteld in een rangschikking, voor jou om te bekijken.

Ga Naar ExpressVPN
Maak gebruik van torrents met ExpressVPN - 49% KORTING

Deze top VPN ondersteund torrenting en P2P bestanden. Krijg 12 maanden + 3 maanden GRATIS met ExpressVPN en 30-dagen geld-terug garantie

Bijgewerkt op: 21 juni 2024

Deze zijn de beste VPN voor torrents en P2P op gebied van gebruiksvriendelijkheid, anonimiteit en veiligheid. Na maandenlang testen van de VPN voor torrents en P2P is er dan eindelijk duidelijkheid uit het onderzoek ,,Torrent Nederland” gekomen. Het klinkt allemaal lastiger dan dat het daadwerkelijk is, echter was het lastige een free trial of abonnement te bemachtigen zodat niet direct al mijn financiën kwijt was voor de verschillende testen die uitgevoerd zijn.

De beste VPN torrent Nederland voor bittorrent of de beste VPN voor torrents en P2P zijn uitermate belangrijk natuurlijk, maar het biertje in de derde helft van een voetbal wedstrijd blijft nog altijd heilig voor mij! In het onderstaande artikel ,,VPN voor torrents”  wordt dus uitgebreid besproken wat de beste torrent Nederlanden is!

De beste VPN torrent

Ik ging mij dus op glad ijs begeven gezien het feit dat geen enkele VPN dienst je vrijwillig uitnodigt om illegale bestanden te downloaden. Ik hoop dat jullie je dus allemaal heel goed riskeren dat ik mijn leven riskeer voor deze grondige test, echter voor jullie is het uiteraard de moeite waard. Het leverde uren kijkplezier op en de test torrent VPN is dus zeker geslaagd.

Toch moet je oppassen in sommige landen, het Torrent en P2P-verkeer wordt gecontroleerd door de verschillende ISP (Internet Service Providers) die actief zijn in het land van herkomst. In Europa, kan je een brief van je ISP krijgen (Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten) die je op de vingers tikt.

Het komt vaak voor dat, gratis VPN aanbieders of zelfs betaalde VPN aanbieders, bewust jouw internet verbinding vertragen voor wat voor doeleinden dan ook. Een Torrent VPN is daarom en “must” omdat je alleen maar veilig torrents kan downloaden met een VPN

Gratis aanbieders

Bij free VPN services kan het zo zijn dat zij jouw internet verbinding aanzienlijk vertragen in de hoop dat je dan overstapt naar de betaalde versie. Houdt dus ten alle tijden je logica bij de hand. Er zijn ook verschillende gevallen geweest dat het abonnement zomaar wordt opgezegd, dan is het IP address, of meerdere IP adressen, niet meer beschermt en loop je dus kans op een dikke boete als je verder gaat met dezelfde activiteiten die je ondernam tijdens je bescherming van een VPN server en het downloaden van torrents.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Wat is je IP adres?

Wanneer je denkt dat IP adressen onzichtbaar zijn zal ik je even uit deze droom helpen. Zelf ik kan je huidige IP-adres achterhalen. Dit is dan ook het middel wat de websites gebruiken om je mogelijk toegang te ontzeggen doordat ze kunnen achterhalen waar je vandaan komt. Anoniem downloaden kan alleen maar met de VPN.

Dit is je huidige IP Adres:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

VPN voor torrents en P2P

Wanneer we het hebben over VPN voor torrents, dan ga ik mij op glad ijs begeven gezien het feit dat geen enkele VPN dienst je uitnodig om illegale bestanden te downloaden. Ik riskeer dus mijn leven voor deze test, echter het is de moeite waard. Het leverde uren kijk plezier op en de test torrent VPN is dus zeker geslaagd.

Toch moet je oppassen in sommige landen, het Torrent en P2P-verkeer wordt gecontroleerd door de ISP (Internet Service Providers). In Europa, kan je een brief van je ISP krijgen (Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten) die je op de vingers tikt. Vaak hebben we te maken met de verbinding bewust vertragen. Er zijn ook gevallen bekende dat het abonnement wordt opzegt of dat je opeens dikke boetes krijgt oplegt!

Handigheid om gratis een maand lang een VPN te gebruiken

Niets is gratis in het leven, behalve een maand lang ExpressVPN gebruiken. Dit is natuurlijk heel zwart-wit omdat ze natuurlijk hopen dat je na een maand zo blij bent met hun product dat je een klant blijft. Echter het feit is dat je na een maand zonder enige reden ExpressVPN kan opzeggen.

Bij andere VPN aanbieders is het lastiger omdat je altijd iets moet verzinnen waarom je je geld terug wilt hebben. Bij ExpressVPN is dit niet het geval. Ik heb het zelf getest en het werkte. Het is dus het ideale slimmigheidje voor een maand gratis een van de beste VPN aanbieders te kunnen gebruiken.

Beste VPN torrent voor Nederland

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Geen logs bijhouden in Nederland met VPN torrents

In Nederland hoeven VPN providers geen logs bij te houden en voor sommige aanbieders is dit zelfs een speerpunt van hun bedrijfsactiviteit. Echter iedere VPN verbinding kan tijdens een onderzoek gewoon door opsporingsdiensten worden afgetapt, nadat medewerking door de VPN provider juridisch wordt afgedwongen.

Helemaal veilig ben je dus nooit maar het afsluiten van een VPN is een begin. Gelukkig het algemeen torrenting safe, wanneer jij een VPN gebruikt, maar houdt hier dus rekening mee. In mijn onderzoek zal ik de populaire BitTorrent-client µTorrent* gebruiken en daarbij de beste VPN proberen uit te zoeken.

Een VPN versleuteld de datastroom, zodat meekijken zeer lastig of onmogelijk wordt gemaakt.

Dit zou veronderstellen dat alle VPN geschikt zijn voor P2P. In theorie ja, in de praktijk is dit afhankelijk van het land waar je woont. Het downloaden van bestanden (muziek, films, foto’s, software) kunnen illegaal zijn.

Kenmerken voor torrent Nederland

Veilig downloaden en uploaden van films en series bijvoorbeeld met the Pirate bay of elk ander bittorrent protocol. Is niet zonder gevaar. De beste torrent VPN word je dan ook niet zomaar. Wanneer het primaire gebruik is om het bestand te downloaden, is het beste om een VPN uit te kiezen met de volgende kenmerken:

  • snelheid
  • geen een logs administratie (no log)
  • vriendelijke torrent, port forwarding
  • kill switch
BELANGRIJK INFO MAART 2015:

De populaire BitTorrent-client µTorrent levert met de nieuwste release een cryptocoin-miner mee. Makers van gratis software zoeken steeds vaker naar alternatieve inkomstenstromen, en het installeren van handige hulp programmaatjes (bij gebruikers ook wel bekend als crapware) is dan ook steeds populairder. Speciaal interessant zijn cryptocoin-miners, die op de achtergrond berekeningen staan te doen om virtuele valuta te claimen. Daarmee wordt de rekening voor dat claimen bij de gebruiker gelegd – kosten van stroom en hardware – en de opbrengst gaat naar de softwaremaker.

ExpressVPN voor torrent Nederland en P2P VPN

Is dit ‘m dan? De beste torrent VPN? ExpressVPN torrent is een van de oudste en betrouwbaarste VPN service op de markt. Ze slaan geen logs op, echter meten wel de gebruikte bandbreedte naar eigen zeggen om de verbinding zo optimaal mogelijk te maken voor de klanten.

De infrastructuur is torrent is vriendelijk. Express VPN heeft een uitstekende interface voor de mobiele telefonie, iOS en Android.

Gedurende mijn testperiode gaf de ExpressVPN torrent nooit problemen. Wanneer je opzoek bent naar een betrouwbare VPN zou dit een goede keuze kunnen zijn.

30 dagen geld terug

Ook is de service voorzien van een prima 30-day money back guarantee, waar je gebruik van kunt maken mocht je dit willen. Als je na om en nabij een maand aangeeft dat je niet tevreden bent met de service, krijg je je geld terug. Ook weer een pluspunt voor de torrent Nederland en P2P gigant.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

CyberGhost voor torrent Nederland en P2P VPN

CyberGhost, over het algemeen, heeft een strikt no log beleid. Dit is gebleken uit het onderzoek. Overigens worden er wel wat gegevens van je opgeslagen in het systeem. Namelijk, bijvoorbeeld hoeveel bandbreedte je gebruikt tijdens het downloaden van bestanden. Persoonlijk vond ik dit ietwat tegenover hun gebruikelijke beleid staan. Hierin wordt duidelijk aangegeven dat je van gratis internet geniet, en er dus geen logs bijgehouden worden in wat voor omstandigheden dan ook.

Misschien moeten we dit maar voor lief nodig, omdat het bedrijf wellicht altijd wel enkele gegevens nodig heeft voor verbeteringsdoeleinden. Dit betekent niet dat ik dit een prettig vind, integendeel. Dit betekent namelijk dat er nog altijd sprake kan zijn van een mogelijk gevolg, namelijk mij blokkeren van de service wanneer ik te veel gebruik, en over mijn limiet heenga. VPN aanbieders hebben juist de service beschikbaar gesteld voor gebruikers op het IP address af te schermen, zodat je in alle vrijheid kan doen en laten wat je wilt online, en om je anonimiteit te gegeven.

Ook zijn ze er om je te beschermen tegen DNS leaks, en om te voorkomen dat autoriteiten zoals de overheid of onafhankelijke intelligentie diensten zomaar aan je gegevens kunnen komen. Want dat is juist niet waarnaar je opzoek bent. Toch slaat CyberGhost VPN het één en ander op, wat nou eenmaal bepaalde gevoelens met zich mee neemt, maar zoals eerder gezegd is dit geen directe reden voor paniek.

Betaling

CyberGhost VPN heeft wel één heel groot voordeel. Je kunt jouw abonnement gewoon gemakkelijk afsluiten in diverse shops in Duitsland. Het grote voordeel hiervan is, dat je in deze fysieke shops contant betalen kunt! Dan is de aankoop van de service niet eens te traceren, en heb je privacy vanaf het begin. Natuurlijk is betaling met creditcard gewoon mogelijk. Ook heb je de optie om te betalen met de beruchte cryptomunt die iedereen wel onderling kent, Bitcoin. Een anoniemere betalingsmethode dan Bitcoin bestaat er momenteel niet. Contant betalen daarentegen is ook al zeer veilig, dus vrees niet als je geen Bitcoin te besteden hebt.

Locatie

De hoofdvestiging van CyberGhost VPN is gelokaliseerd in Oost-Europa, Roemenië. Gelukkig heeft dit land geen regelgeving en regulaties tegen autoriteiten die lastig gaan doen over het verstrekken van jouw gegevens, waardoor de no-log-systemen wettelijk legaal te werk kunnen gaan. Daarom is CyberGhost één van de beste VPN voor bittorrent.

Functies

CyberGhost service is voorzien van slimme snufjes die jouw privacy aanzienlijk bevorderen, zoals bescherming tegen een DNS leak. Dit is erg positief voor jouw online veiligheid. Ook is de service voorzien van een slimme Kill Switch. Dit houdt in, dat op het moment dat deze knop is ingeschakeld, je geen ogenblik onvoorzien bent van de beste veiligheid mogelijk.

Wanneer jouw verbinding geen connectie heeft gelegd met een VPN, wordt het uitermate uitgeschakeld zodat jij nooit gegevens verstrekt of achterlaat die je niet wilt achterlaten. Automatisch wordt er dan weer verbinding gemaakt zodat je weer veilig kunt surfen. De aspecten die eerder in dit artikel vermeld werden, vind je terug in de service van CyberGhost VPN. Ook weer meer reden dus om te stellen dat dit de beste torrent VPN is. Wat er niet is, kan ook niet getraceerd worden!

Niemand vindt advertenties leuk. Dat is een statement dat zonder vooronderzoek gemaakt kan worden, neem ik aan. CyberGhost VPN is voorzien van een slimme adblocker. Dit is optimaal vind ik persoonlijk. Je kunt deze naar wens inschakelen of uitzetten. Tenzij je er natuurlijk ééntje bent die het leuk vindt om naar onzinnige advertenties van een boerderij aan de andere kant van het land te bekijken, raad ik je aan deze adblocker aan te laten. Zo kun je ongestoord browsen op het web, zonder vervelende advertenties.

De bovenstaande versleutelde verbindingen kunnen gerekend worden tot de beste torrent VPN. Je zal zonder probleem en anoniem kunnen downloaden. De enige VPN die wij niet aanraden is de VyprVPN torrent. Voor Torrents en P2P gebruik is de VypreVPN torrent niet aan te raden.
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl