Ziggo VPN | Ziggo ontvangen met een versleutelde verbinding

Ziggo VPN is een must om een van Nederlands grootste provider voor internet, tv en telefoon. Helaas kunnen we normaal gesproken geen Ziggo zenders ontvangen wanneer we ons in het buitenland bevinden. Ziggo maakt gebruik van zogenaamde geografische blokkade waardoor het niet mogelijk is Ziggo te ontvangen buiten Nederland.

Een Ziggo go VPN is dan een ideale oplossing voor deze barrière. Ik noem het even gemakshalve een Ziggo VPN of VPN Ziggo Go maar het is natuurlijk gewoon een van de VPN diensten waar ik over heb geschreven en die dan ook nog werken met Ziggo GO.

De beste Ziggo Go VPN 

Het kenmerk van deze genoemde Ziggo Go VPN is dat ze werken. Gebruik je deze VPN aanbieders om vanuit het buitenland in te loggen in Ziggo GO. De geo blokkade van Ziggo kan je nu wereldwijd ontwijken. Het is natuurlijk wel een tijdsopname ze werken nu maar ik kan niet garanderen dat ze over een week nog steeds werken. Mocht je onzeker zijn of ze nog werken kan je gewoon contact opnemen met ons en checken wij of de aanbevolen Ziggo Go VPN / VPN ziggo go nog steeds werken.

Ziggo VPN buitenland

We hebben een hartstikke duur Ziggo abonnement gekozen boven het standaard KNP abonnement maar zodra we ons in het buitenland bevinden worden we geografisch geblokkeerd. Ik heb hier geen andere woorden voor dan dat het lekker kinderachtig is. Wanneer ik op vakantie ben of voor zaken in het buitenland wil ik gewoon Nederlandse televisie blijven kijken via mijn Ziggo Go (vroeger horizon go) abonnement daar betaal ik ook voor!!

Het is jammer genoeg nog vaak onbekend bij het grote publiek dat, wanneer je een VPN Ziggo Go  gebruikt, je deze opgelegde barrière kan omzeilen en gewoon Ziggo GO op je tablet, laptop of mobiel kan ontvangen waar ook ter wereld. Het is natuurlijk wel afhankelijk van je internet verbinding en deels van je locale provider.

Ik kan bijvoorbeeld met mijn locale provider geen Ziggo GO openen zelfs niet met een VPN Ziggo. Via mijn IPS (Internet Service Provider) thuis is dit dan wel weer mogelijk. Ik kan mij voorstellen dat dit probleem niet uniek is wanneer je in het buitenland verblijft, maar het is natuurlijk wel lastig en verwarrend.

Het Symantec onderzoek over VPN gebruik

Het schijnt uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van Symantec, een grote naam op het gebied van internet protectie, dat een openbaar WiFi netwerk veilig is denkt drie op de vijf mensen , 76% van de 15k ondervraagden zegt geen versleutelde verbinding te gebruikt wanneer ze inloggen op een openbare wifi netwerk. Deze netwerken zijn overal van winkelcentra, vliegvelden, restaurants, NS-station, treinen tot en met overige instellingen en bedrijven.

Het onderzoekt toont verder aan dat maar 35% van de geënquêteerde geen idee heeft wat een versleutelde verbinding is.  Zeer zorgbarende gegevens als je dan nagaat hoeveel mensen er gevaar lopen moet er nog veel gebeuren. Het is van belang ook deze groep op de hoogte te brengen van de gevaren die ze loipen wanneer ze onbeschermd het internet gebruiken.

Het is dus eigenlijk niet vreemd dat jullie ook in het duister tasten wanneer we het hebben over een VPN provider en de eigenschappen op het gebied van beveiliging en protectie. DJ Mental Theo heeft er in ieder geval nog nooit van gehoord.

Voor zijn werk reist hij veel en zou graag op hoogte willen blijven van live Formule 1 en de capriolen van Max Verstappen. Zoals zo velen van ons is Theo niet op de hoogte van de positieve kenmerken die een VPN provider kan leveren. Hierdoor mist hij veel races en probeert hij op de hoogte te blijven via allerlei apps. Lekker onhandig allemaal!!

Voor beschouwing live formule 1 op Ziggo Sport met VPN Ziggo

Dit was allemaal te zien in de voorbeschouwing van de Formule 1 race van Hongarije op Ziggo Sport. Ziggo buitenland werkt niet zegt Mental Theo hierop hoor je Rob Kamphues dan ook zeggen dat Theo gewoon een VPN moet gebruiken.

Als bewijs heb ik dit fragment opgenomen en laat ik tevens zien dat wanneer je een VPN Ziggo Go gebruikt je gewoon Ziggo formule 1 kan kijken. Niet alleen krijg je toegang tot Ziggo formule 1, maar natuurlijk ook toegang tot alle andere Ziggo zenders die Ziggo Go (vroeger horizon go) via Ziggo mobiel aanbied.

Zie artikel: Ziggo GO kijken in het buitenland of Nederlandse tv kijken in het buitenland

Anoniem internetten

Met een versleutelde verbinding is het mogelijk je IP-Adres en je locatie te verbergen, hierdoor omzeil je de geografische barrière. Dit is een “must” wil je vanuit het buitenland inloggen in Ziggo Go. Al de communicatie wordt vervolgens versleuteld waardoor het onmogelijk wordt voor derden in te breken op de verbinding.

Je bent niet alleen veilig voor hackers maar ook voor je eigen ISP (Internet Service Provider). Veel mensen zijn niet op de hoogte van het feit de IPS al je data kan monitoren en mogelijk doorspelen aan de overheid indien ze hiertoe worden opgedragen. De overheid krijgt steeds meer middelen die ze willen gebruiken om ons in de gaten te houden, dit onder veelal valse voorwendsels als terrorisme en criminaliteit.

Ziggo VPN

 

Hoe werkt een VPN Ziggo Go precies?

Wanneer je de VPN Ziggo Go hebt geïnstalleerd op je computer kan je de applicatie heel makkelijk installeren op alle randapparatuur. Vervolgens klik je op de icoon van de VPN Applicatie en krijg je de keuze uit allemaal landen. In deze landen staan servers waarop je in zal moeten loggen zodat het zal lijken of je je daadwerkelijk op deze locatie bevindt. Wanneer we het hebben over Ziggo Go via Ziggo mobiel zal dit natuurlijk een server zijn in Nederland. Het is belangrijk te weten voor welke websites je de barrière zou willen ontwijken. Niet alle VPN-providers hebben dezelfde ruime keuze zoals ExpressVPN, NordVPN, dit zijn tevens de ideale VPN’s om te streamen.

Zie artikelen

VPN Ziggo Go? Wat voor VPN service moet ik kiezen?

Het is belangrijk voordat je overgaat tot de VPN provider keuze dat je weet wat je ermee wilt doen. Ga je bijvoorbeeld alleen maar streamen of ben je meer een gamer. De onderstaande artikelen zullen meer duidelijkheid geven in de uiteindelijk keuze.

Beste VPN voor torrent

Gratis VPN Ziggo Go 

Wanneer je opzoek bent naar VPN aanbieders zal je ook zeker Gratis VPN aanbieders tegen komen. Het zal dan zeker moeilijk zijn niet op deze aanbiedingen in te gaan wanneer je niets afweet van VPN’s.  Waarom zal je er immers geld neerleggen voor iets wat gratis ook verkregen kan worden.

Gratis Ziggo Go VPN werkt niet

Een van de belangrijkste reden om geen gratis VPN aan te schaffen is dat deze bedrijven juist niet streven naar veiligheid en bescherming. Al het internetverkeer wordt gelogd en opgeslagen. Deze opgeslagen data wordt doorgaans doorverkocht aan derden. Er wordt dus geld verdient over je rug. In het ergste geval zal er ook malware worden geplaatst op je computer om controle te krijgen over je computer en nog meer vertrouwelijke informatie te bemachtigen zoals bank en creditcard gegevens.

De gratis aangeboden VPN providers zijn vaak langzaam en er wordt maar een beperkte data bundel aangeboden. Kortom gratis VPN providers zijn niet te vergelijken met een betaal VPN.

De volgende artikelen gaan over gratis Ziggo Go VPN en de gevaren

De beste en meest betrouwbare gratis Ziggo Go VPN

Wat kost een betaal Ziggo Go VPN?

De gemiddelde prijs van een betaal VPN-provider ligt tussen de 3 – 8,50 USD per maand. Er worden doorgaans verschillende pakketten aangeboden van 1 maand, 6 maanden tot 1 jaar. Ik zou je aanraden een 1 jaar abonnement te nemen afhankelijk van de proefperiode.

Het 1-jarige abonnement is veelal goedkoper dan de maand aanbieding. Gedurende de proeftijd kan je normaal gesproken, wanneer je niet tevreden bent, je geld terugkrijgen. Hoe langer de proeftijd hoe zekerder de VPN-aanbieder is van zijn product, denk ik altijd maar.

Ranking voor de beste Ziggo Go VPN 

Dit zijn de beste Ziggo buitenland VPN aanbieders op de markt. Ziggo via VPN is mogelijk ook op je mobiel via de Ziggo app VPN.

Hierboven staan de beste Ziggo Go buitenland VPN. Wanneer je opzoek bent naar meer Ziggo VPN buitenland gerelateerde artikelen kan je klikken op een van de onderstaande artikelen:

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.