<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Wat is een VPN verbinding? Waarom moeten we ons beschermen in 2019

Wat is een VPN en waarom moeten we ons beschermen

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

3 Opmerkingen
 1. Ik ben geen nerd maar ik heb toch wel verstand van het internet dwz een beetje. Ik heb met veel aandacht gelezen wat debesteVPN.nl schrijft over veiligheid op he internet en dan met name hoe gemakkelijk Wi-Fi-netwerken kunnen worden gekraakt of hoe makkelijk het is om wachtwoorden en cookies te achterhalen.

  Mijn vraag is nu: Hoe gevaarlijk is het wanneer ik onbeveiligd mijn email check bijvoorbeeld bij de McDonald?

  Ik heb niets specials of privé in mijn e-mail correspondentie staan en ik ben meestal alleen aan surfen op het web. Heb ik dan echt een VPN provider nodig?

  • Bedankt voor je vraag. Het is een vaak terugkeerdende vraag. Ik ben toch niet interessant voor hackers? Echter ik denk dat je gewoon het onzekere voor het onzekere moet nemen en geen risico moet nemen. Het kost per maand bijna niets en je moet ook al ben je niet interessant genoeg gewoon pottenkijkers weren.

   Er staan op de site vele opties allemaal getest door debestevpn.nl en dan bedoel ik persoonlijk getest.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl